Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Mitäs merkitse tällainen synergia? : 14.09.2010 14:29:47
Hei! Olen tutkiskellut itsekin astrologiaa aikoinani ahkerasti, mutta tähän en löytänyt mitään selvää tulkintaa. Olen parisuhteessa. Minun kartallani kuu yhtyy skorpioniin neitsyessa 27 astetta toisessa huoneessa. Miehelläni on kartalla tismalleen sama asetelma.

Jos jollakin on käsitystä tällaisesta yhteensattumasta ja osaa sanoiksi muotoilla, olisin iloinen tiedosta. Voihan se olla ettei tällaiset yhteneväisyydet ole edes kovin harvinaisia.

Kaikille tsemppiä kirpaisevaan syksyyn ja toivottavasti olette säästyneet flunssilta!  Cheesy

TV. Nuhanenä pää täynnä räkää... Minski  vaaka
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kahden hullun ihmisen yhteensopivuus : 10.01.2007 19:13:59
Kiitos. Oli mielenkiintoista lukea. Uskon aika vakaasti, että olen nouseva leijona. Kommunikointi on miehen kanssa uskomattoman haasteellista, taidat olla oikeassa. Sen puutteen korvaa täydellinen läheisyyden tunne.

Olen kiitollinen kaikista vastauksista, m smitten
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kahden hullun ihmisen yhteensopivuus : 02.01.2007 22:04:37
 :)Kiitos. Oli mukava lukea astrolisia vastauksia. Totuus on etten itse kauheasti pysty antamaan kommentteja teille, sillä astrologiaa en juurikaan hallitse. Ystävällistä, että vastasitte, vaikka näette, että en itse ole vastaillut kysymyksiinne. Tuon kuunsolmun tutkin juuri lainaksi saadusta astrologian käsikirjasta, enkä sieltä mitään karmaa löytänyt.

Minun nousumerkki on kaiketi neitsyt 0 astetta. Mutta joskus olen miettinyt, että paremmin sopisi 29 astetta leijonaa, mutta jos aika pitää kutinsa nouseva neitsyt ole. Mies on nouseva rapu. Nyt luin, että minun vaaka-aurinko on sitten huonosti tuota rapuaskenenttia vastaan. Onko näin?

Haluaisin herättää keskustelua, nyt kun olen ahminut käsikirjaa ja tutkinut karttoja. Onko teidän kartallanne kahden planeetan yhtymiä? Miten tulkitsette ne? (mulla aurinko yhtymä uranus ja kuu uhtymä Pluto)Aina on tuntunut osuvalta, kun on vesimiehen luonnekuvausta lukenut ja Uranus planeettaa tavannut. Voiko astrologiaa tulkita näin?

Kaunis kiitos vastauksista. Astrologia on kiehtovaa, mutta on vaikeaa käsittää, kuka on alunperin keksinyt luonnekuvaukset...mystistä!Hellurei!

4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kahden hullun ihmisen yhteensopivuus : 01.01.2007 06:37:20
Hei sori sori kun en tajunnut, että täältä astro.fi sivuilta ei aina välttämättä saa niitä astrologisia kommentteja. Karttapohdintaa joltakin osaavalta lähinnä kaipailin. Ihan ilman sen suurempia selvityksia suhteestani. Jos se ei onnistu, uskon pärjääväni. Kiitos kaikille osallistujille/osallistuville kovasti. Hellurei! M Smiley
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Kahden hullun ihmisen yhteensopivuus : 31.12.2006 19:22:19
Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Olemme tunteneet miehen kanssa yli vuoden ja kemia on aikmoinen, mutta hulluuteen asti on sihde koetellut. Näkisikö joku löytyykö kartalta jotakin karmaa, osumia, jotka selittäisivät, miksi me kaksi emme pysty elämään yhdessä saatika olemaan erossa.. kaikki kommentit tervetulleita!

Minä nainen :
aurinko: vaaka
 kuu neitsyt
 merkurius vaaka
 venus skorpioni
 mars vesimies
kartalla myös  aurinko :aspect_con:uranus


Mies:
 aurinko oinas
 kuu harka
 merkurius oinas
  venus oinas
 mars rapu
kartalla myös  aurinko aspect_con venus

Ollaan oltu ihan hulluina toisiimme. Vaan suhde ei ole koskaan vakiintunut. Löytyisikö astrologiasta selitys. Kiitos ja railakasta iltaa! Tää menee töihin...
6  Astro special / Yleistä / Vs: Mitä rakkauteen tarvitaan? : 04.06.2006 08:11:14
 smitten Siis te astroihmiset ette ikinä usko! Tämän alkuperäisen viestin laitoin eilen. Minusta tuntuu, että minä olen löytänyt sen rakkauden. Tapasin tämän 9 kk tuntemani miehen kahden kk:n tauon jälkeen. Minä olen ollut niin solmussa itseni kanssa, että vaikka vastassa olisi ollut Prinssi, homma ei olisi toiminut. On ihan käsittämätöntä (kai se on sitten rakkautta) että tämä mies on kaiken kestänyt, kuunnellut huutoani ja kiukkuilua. tickedoff Oma hyvä olo (totaaline ruokaremontti, reikienergiahoito (siis kokeilkaa!!!!) liikunta, 10 kg painonpudotus jne) kaikki nuo kivat jutut tekevät minusta nyt ihmisen, jonka itsetunto on kohdallaan ja mieli tasaisempi. smitten Tästä alkaa ihana rakkaustarina!!!!!!! Ja tietysti ollaan vaakanainen ja oinaspässi (miehellä kartalla vielä Aurinko yhtymä Venus)Kaikille kehoitus: käykää kokeilemassa reikienergiahoitoa, alkaa kuulkaa ihmeitä tapahtumaan ja elämä hymyilemään,
M Cheesy
7  Astro special / Yleistä / Mitä rakkauteen tarvitaan? : 03.06.2006 10:31:08
"Mitä Rakkauteen tarvitaan, turvaa ja luottamusta varmaan. Vaikka se joskus onkin vaikeaa, ei sänkyyn pidä sinisilmin tuijottaa.." Tuo laulu lakoi tänä aamuna soida päässäni, se on eräästä näytelmästä

Kerro minulle, tälle vielä ihmisenraakileelle, mitä sinusta rakkauteen tarvitaan? Mitä ilman rakkaus ei ole rakkautta, vaan jotain pinnallisempaa? Mitä ihmettä se rakkaus miehen ja naisen välillä on??

Olen vesimiespainotteinen vaakanainen ja minusta tuntuu, että elän kokoajan umpirakastuneena elämään, asioihin, ideoihin, ystäviin mutta jos vastassa mies, joka rakastaa.. Minä en tajua enää mistään mitään  Smiley
Tuo himskatin Uranus yhtymä Aurinko ja vesimies Mars kartallani
M
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Mistä kartalle koordinaatit, synt. Larnakassa/Kypros? : 30.05.2006 08:19:50
Hei!Nyt tuli sellainen tenkkapoo, että osaisiko joku kokeneempi auttaa. Jos ihminen on syntynyt ulkomailla, tässä tapauksessa Larnakassa, mistäs ihmeestä minä saan kartalle maantieteelliset koordinaatit, jotka pitää syötää tuohon ohjelmaan? uglystupid2

Kiitos sille joka ehtii pian vastaamaan! Smiley Mia, aloitteleva keltanokka.
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Antaako Vaaka anteeksi? : 12.05.2006 20:44:07
Antaa. Olen aurinko-vaaka, kuu-neitsyt ja nouseva leijona -nainen. Pisin ihmissuhderikko kesti kylläkin kaksi vuotta, mutta anteeksi ihminen sai. Kun minua loukataan, vaivun uskomattomiksi ajoiksi mökötystilaan, olen aivan hirveän loukattu ja ajattelen, eteen ikinä anna anteeksi ja käyttäydyn sen mukaisesti. Kun saan aikaa ja tilaa ajatella, mustat ajatukseni alkavat väistyä, puntaroin ja nään molemmat riidan puolet jayleensä päädyn kaikkien sellaisten ihmisten kanssa sopuun, joista välitän. Toinen juttu on sitten ikävät luonteet, jotka hyväksikäyttävät herkkää luontoani, ihmiset, jotka pyörivät elämässäni jostain syystä, nämä tyypit saavat loukattuaan tarpeeksi monta kertaa kenkää eivätkä takaisin sitten  välttämättä palaa.

Näin siis toimin minä, joka olen tismalleen miehesi merkkinen. Positiivista energiaa sinulle!  angel
10  Astro special / Astro special / Re: Missä merkissä venuksesi on kartallasi? : 23.04.2006 11:19:44
Niinpä. Kiihkeyttä riittää, kun Venus on minulla skorpparissa ja kaiketi tuo Pluton yhtymä Kuuhunkin hiukka risoo tunne-elämääni. Näillä eväillä tunnustaudun tässä ihan rehellisesti sekopäiseksi rakastajattereksi, tulivuorenpurkaukseksi, jota ei ole helppo miehen käsitellä. Eli sinkkuna ollaan! laugh Mia
11  Astro special / Astro special / Re: Mars kolmio Venus? Nopeasti tietoa! : 23.04.2006 10:48:07
Heissan ja kiitos Sinulle vastauksesta.

Itse asiassa siksi tuota ohitusta tarkkailin, kun perjantaina ja lauantaina sain jo minulle ihan käsittämättömän, aivan oudon puuskan. Se tarkka ohitus kyllä osuu vasta maanantaista eteenpäin, mutta voisiko tämä olla Marsin ansiota. Minä todellakin laitoin koko kodin ihan uuteen uskoon ja sisustin ekaa kertaa kolmeen vuoteen! Yhden paivän aikana, se oli perjantai, siisvosin huushollin, puhdistin joka ikisen tahran ovista ja seinistä (olen katsellut niitä tahroja usean vuoden ihan välinpitämättömänä) tyhjensin parvekkeen rojuista ja siivosin sen, uusia kynttiloitä ja koriste-esineitä parvekepöydälle, muutin huonekalujen järjestystä, kävin hakemassa valokuvakehyksiä ja etsin niihin tunti tolkulla hyviä kuvia, hankin kirjahyllyyn kirpparilta ihania esineitä ja taivas varjelkoon pesin vihdoin viimein ikkunat, kolme koneellista pyykkiä jne. jne. Minä en normaalisti ole koskaan tällainen. Eli voisiko tuo ohitus oireilla jo muutamaa päivää aikaisemmin? Kauheasti estetiikkaa olen saanut aikaan kotiini..

.Tuo edellinen tietty kuulostaa jonkun mielestä ihan normaalilta naisen elämältä, mutta korostan, että olenkin aika boheemieläjä, enkä ole mikään kodinhengetär.

Oli Marsin ansiota tai ei, onhan tämä nyt aivan taivaallista katsella kodissa ympärilleen ja nähdä kaikea kaunista ja puhdasta.

Tuo Mars on ohitellut muuteen useasti tässä hiljattain kartallani, selkeästi minulla on erittäin energinen vaihde elämässä joka osa-alueella. Juu ja on sodittukin miesten kanssa, rähinöity oikein kunnolla, pimahdeltu ja heitelty kännyköitä knuppel2. Ihanaa tuo Marsin energia on!

Kivaa sunnuntaita lukijoille!  smitten
12  Astro special / Astro special / Mars kolmio Venus? Nopeasti tietoa! : 22.04.2006 09:59:07
Smiley heissan kaikki! Tämä ohitus tulee juuri kartalleni ja toivoisinkin tosi nopeita kommentteja, mitä se tuo elämääni. Ja eikös tuo Mars ole aika vikkelä kintuistaan, eikä ohitukset kauaa vaikuta? Siis toiveissa olisi sutinaa miesrintamalla, sotkukin käy (ja niinhän siinä yleensä käy  loppujen lopuksi  2funny) mutta jos tuo Marsin ohitus tarkoittaa siivouspuuskaa, niin kelpaa sekin.. Venukseni on skorpionissa ja 3. ssa huoneessani. Kiitos ja muistakaa, että kiirettä pitää.. Cheesy M

 smitten Elämä on ihanaa, kun on kevät! Nauttikaa auringosta!
13  Astro special / Ennustava astrologia / Onko kokemusta? Uranuksen sekstiili MC? : 20.03.2006 10:07:08
Hei!  Smiley Kaivelkaapa muistianne ja kertokaa minulle, millalailla Uranuksen sekstiili MC:hen vaikutti elämäänne, jos olette kokeneet tämän transiitin. Se tuli kartalleni juuri ja omassa elämässäni työn suhteen asioita kovasti auki. Onko tämä sekstiili suotuisa transiitti? Toivottavasti!
Jatkossa tulossa myös Jupiterin oppositio MC:hen. Siitäkin voitte kertoa omakohtaisia kokemuksia, jos löytyy.

Mnulla oli aikoinaan useita astrologian käsikirjoja, mutta annoin ne pois, kun muutin pitkäksi aikaa ulkomaille ja olin jotenkin kyllästynyt tähtitouhuun. No, arvatkaa harmittaako nyt! Angry Kun on sama pää kesät talvet ja muisti on kuin kanalla, niin teidän kokemukset olisi tervetullutta luettavaa. Kiitos! M Smiley
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Olisiko tässä se vesimies? : 19.03.2006 15:15:38
Kiitos! ihan tuossakin oli jo mielenkiintoista luettavaa.  Smiley hei... sinullahan oli kuu leijonassa myös, eikö totta?? Onko kuu leijonassa hiukan ihailunkipeä? Minä vaakana jaksan kaikkia loputtomiin kehua, mutta voin sitten kaikien yllätykseksi saada ihan hirveän raivarin, tosin vasta puolen vuoden päästä jos minun jatkuvasti kehuma tyyppi ei ole muistanut palkita minua kehuillaan.. menikö sekavaksi. Hih! Mutta jos vaan jaksat niin kerro, miten tuo kuusi toteutuu sinussa,kuinka siis käsitellä vesimiehen tunteita, kun kuu on tulimerkissä leijonassa? jos olet kiireinen, kivaa kevättä! M smitten
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Olisiko tässä se vesimies? : 19.03.2006 13:30:49
Olen aivan hulluna vesimiehiin, ystävinä, tuttavina, parhaimpina sielutovereina niitä on siunaanutunut. Vesimiehet on kertakaikkisen ihania!  smitten Elämäni suurin rakkaus 18- vuotiaana oli vesimies, just niin ihanan hullu että vei jalat vaakanaiselta alta. Sen jälkeen en ole saanut kokea suhdetta vesimiehen kanssa Cry Katsokaa nyt tätä minun karttaa ja kertokaa, miksi noi vesimiehet hurmaa mut ihmisinä totaalisesti!? Kiitos!

Tämmöinen vesimieskala tarttui koukkuun ihan vasta. Katsoin meidän karttoja ja jotain niistä ymmärsinkin, mutta jos joku innostuu tulkitsemaan tarkemmin, hieno juttu. Juu on kevättä rinnassa ja olen ihan tapinässä... Cheesy

Mies 24.1.1970 klo 10:40 Lahti
Minä 17.10.1971 klo 1:15 Jyväskylä
Sivuja: [1] 2