Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 12:12 - LOPPUUNSAATTAMISEN PORTTI  (Luettu 2074 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 30.11.2008 20:02:11 »

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1696&mforum=uusimaa


12:12 - LOPPUUNSAATTAMISEN PORTTI

Henkistä hierarkiaa kanavoinut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
25.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, rakkaat valonsoturit!

Tänään tullemme antamaan näkemyksen ajankohtaisiin energiaolosuhteisiinne.

Ensiksi haluaisimme vahvistaa sen, että tämä ajankohtainen portaali tietoisuuden korkeampiin tiloihin ei ole ollut arkajaloille. Tulee lisääntyvässä määrin vaikeaksi olla ilman tukea, ja kunnioitamme teitä valinnastanne pitää vakaasti kiinni valosta tämän kaiken aikana.

Mutta tulee hengähdystauko.

Pian taivaankappaleiden sijainnit muuttuvat täydemmin sopusointuun planeetan tulevien aikomusten kanssa ja se on niitä varten, jotka päättävät harmonisoitua uuden maapallon värähtelyjen kanssa ja jotka lopultakin alkavat vaurastua.

(Huom.: Pluto siirtyy Kauriiseen 26.11., mikä tuo uuden aikakauden! Ratkaisuista jotka näyttävät mahdottomilta, tulee yhtäkkiä mahdollisia, koska tämän aikakauden alku vetää puoleensa monia odottamattomia tilaisuuksia. Uusi tarkoitus (sopimus) tulee sisään ja vanhat kysymykset (sopimukset) siirtyvät ulos. Uusi kuu Jousimiehessä ennakoi tätä siirtymää, kun pitkään odotettu muutostapahtuma vihdoin alkaa.)

Muistutamme teitä taas kerran siitä, että uusi päivä on koittamassa, ja haluaisimme vakuuttaa teille, että vaikka olemme näyttäneet hyvin kaukaisilta viime viikkojen aikana, olemme itse asiassa olleet hyvin lähellä jokaista teitä.

Viimeaikaisen muutoksen energeettiset vaikutukset ovat olleet suurta fyysistä myrkynpoistoa. Biologianne puhdistuu nopeasti valon laajentuessa syvemmälle kolmessa alimmassa pyörteessänne. Nämä kolme energiapyörrettä, joita kutsutaan myös charkoiksi, ovat vastuussa ajatusten luomisesta fyysiseen aineeseen.

Solar plexus käy läpi syvää puhdistumista, mikä mahdollistaa Jumalvoimanne koko potentiaalin. Sakraalichakra käy läpi syvää puhdistumista, mikä mahdollistaa kanssaluomishalujen toteuttamisen. Juurichakranne käy läpi syvää puhdistumista, mikä mahdollistaa teille täydellisemmän kyvyn maadoittaa nämä halut fyysiseen muotoon.

Kun puhdistumisprosessi on valmis, jokaisella teillä on kyky edustaa henkiulottuvuuksia fyysisellä tasolla suhteellisen esteettömästi. Tämän puhdistumisen lopputuloksena - yhdessä jumalaisen ilmentämisen oikeaan verkkoon yhdistymisen kanssa - on taivaan kanssaluominen maan päälle.

Haluaisimme myös tehdä selväksi, että tuleva 12:12-portti on monille loppuunsaattamisen aikaa. (Huom.: Numero 12 itsessään on loppuunsaattamisvaihe, mutta siitä tulee portaali, kun taajuus kahdentuu.) Uusi sykli alkaa ja ne jotka ovat sidottuna luomisen tuleviin aikajanoihin, astuvat vankasti uuteen.

Teitä on täydellisesti valmisteltu henkisellä, mentaalisella, tunteellisella ja fyysisellä tasolla aloittamaan uusi tapa, ja tämä portaali tuo teidät karmallisen väärinluomisen toiselle puolelle.

Nopea ilmentyminen, helppous ja yltäkylläisyys ovat ajankohtaisia monien maailmanlaajuisten tapahtumien johtaessa uuteen vuoteen. Kun 12:12-portti on sulkeutunut, se edustaa sitä uusien alkujen aikaa, mitä olette kauan etsineet, mihin pyrkineet ja mitä odottaneet todenteolla käyttöönne. Vanhat palvelusopimukset vanhentuvat ja uudet sopimukset tulevat asemiin tekemään tietä niille korkeammille luomuksille, jotka johtavat ihmiskunnan suuren parantumisen suuntaan.

Käyttäkää tämä kiittämisen aika kiitollisuuteen siitä kaikesta, mitä olette ja mitä olette tehneet tämän planeetan ja sen ihmisen puolesta. Tietäkää, että elämänne puhdistaminen oli yksi suurista ja ylevistä ponnistuksista puhdistaa koko pelossa hautuva väestö ja kaikki puutteen johdannaiset.

Olette niitä harvoja yleviä ja mahtavia, jotka päättivät uhrautua paremman maailman puolesta, ja teidän loistamisaikanne on lähellä.

Kun valmistaudutte kulkemaan tulevan loppuunsaattamisportin läpi, tietäkää syvällä sisällänne, että olette "syynä" suureen liikkeeseen eteenpäin ja ihmistietoisuuden kvanttihyppyihin. Seiskää suorana, ylpeänä ja pitkää päänne pystyssä, sillä henkisen tukahduttamisen päivät ovat luetut.

Ottakaa jokainen askel eteenpäin armossa tietäen, että epäitsekkäiden ponnistelujenne vuoksi vilpittömät halunne voivat lopultakin ottaa muodon.

Olemme Henkinen hierarkia ja kunnioitamme maan hiljaisia henkisiä sotureita.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
* Lempeydellä voi ravistella maailmaa
* Mikä seikkailu, mitkä uudet alut
odottavatkaan!

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: