Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Skorpioni nainen ja Vaaka mies.. toimiiko?  (Luettu 19395 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
noitavaino
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« : 14.01.2006 05:59:08 »

Juhuu!!kertokaas mulle miten Aurinko Skorpioni Nouseva Jousimies naiselta ja vaaka mieheltä sujuu yhteiselo? kertokaa kokemuksistanne,tiedoistanne ja myös taidoistanne!! KIITOS RAKKAAT!!
« Viimeksi muokattu: 14.01.2006 06:00:46 kirjoittanut noitavaino » tallennettu
aQuarius~
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 353


Au vesimies ja asc neitsyt


Profiili
« Vastaus #1 : 14.01.2006 17:31:11 »

Lainaus
Vaaka tuo suhteeseen uusia, virkistäviä ideoita, ja skorpioni ylläpitää niitä. Molemmat edellyttävät toiselta osapuolelta paljon huomiota ja ehdotonta omistautumista asialle. Vaaka ja skorpioni ovat yhdessä vahvoja, oli kysymyksessä sitten työ- tai rakkaussuhde. Kumpikaan ei ole valmis luovuttamaan ja parhaimmillaan näiden kahden merkin välinen suhde on luotettava, omistautuva, intohimoinen, romanttinen ja kaikin puolin nautittava.

Lainaus
Suhde voi olla hyvin tavoiteorientoitunut, erittäin tunnepitoinen ja älyllinen. Skorpioni on kärsivällisempi mutta myös kontrolloivampi kuin vaaka. Huolimatta eroavaisuuksista molemmat rakastavat riskinottoa, joten suhde on kaikkea muuta kuin tylsä. Vaa'alla ja skorpionilla on hauskaa yhdessä, ja molemmat ovat omalla tavallaan hurmaavia olentoja. Toisinaan heidän on vaikea ymmärtää toisiaan, sillä vaaka on avoimempi kuin salaisuuksia rakastava skorpioni. Vaa'an ja skorpionin kannattaa sopia jonkin asteiset pelisäännöt ja rajat tekemisilleen, niin asiat sujuvat helpommin.

 ^^ http://www.jippii.fi/horoskoopit/index.shtml   
Tuolta löytyy yhteensopivuus"mittari" jota ainakin itse käytän joskus. Tuon mukaan hyvä yhdistelmä.  smitten
tallennettu

Tule takaisin niin kuuntelen ja haluan ymmärtää. Älä tee näin...
tuikutin
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 37


Profiili
« Vastaus #2 : 26.01.2006 13:10:42 »

Tunnen yhden pariskunnan, nainen skorppari ja mies vaaka. Ainakin heillä on suhde toiminut, olleet yhdessä teini-ikäisistä asti (nyt nelikymppisiä). On heillä kriisejäkin ollut, skorpparin mielestä vaaka on usein ollut viileä ja etäinen, mikä on ymmärrettävää kun ajattelee merkkien ominaisuuksia. Mutta kyllä varmaan ihan toimiva yhdistelmä!
tallennettu

"Koti on rakastaa ja olla rakastettu." (c)tuikutin
Unneli
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 44


Profiili
« Vastaus #3 : 30.01.2006 12:34:50 »

Meillä tämä suhde on toiminut suht' tasaisena yli 15 vuotta. Mitään hirvittäviä riitoja/ erimielisyyksiä ei ole ollut. Suurimmat ongelmat ovat aiheutuneet minusta itsestäni - etsikkoajoistani/ kriiseistäni.
Vaikea siis sanoa kuinka mieheni kokee suhteemme, mutta minusta se on turvallisen tasaisen rauhallinen. Tosin spontaanina ihmisenä koen sen välillä erittäin puuduttavaksi sekä vahvana tunneihmisenä kaipaan paljon enemmän fyysistä kosketusta.
Lisäksi miehellä on oltava hyvä itsetunto ettei häntä häiritse mahdolliset muut ympärilläsi pyörivät miehet...
tallennettu

Aurinko Skorpioni
Nouseva Leijona
Kuu Kaksoset
Merkurius Jousimies
Venus Skorpioni
Mars Neitsyt

Tuli Hevonen

Sininen Resonoiva Käsi
Unneli
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 44


Profiili
« Vastaus #4 : 02.02.2006 12:03:44 »

Tässä toisenlainen kommentti - uskokoon ken haluaa...  Wink

Vaaka 24.9.-23.10. - Skorpioni 24.10.-22.11.

Ihastuiko Vaaka Skorpionin voimaan, syttyikö vastustamaton fyysinen vetovoima ensisilmäyksellä? Nauttikaa suhteenne kuumuudesta niin kauan kuin sitä kestää. Siinä vaiheessa kun Vaaka huomaa, että Skorpioni aivan vakavissaan haluaa hallita häntä ja Skorpioni oivaltaa, että Vaaka vain esittää olevansa täynnä hyvyyttä ja ymmärrystä, eikä tarvitsekaan häntä tuekseen, kaatuvat kulissit yhtä ryminällä kuin nousivatkin. Yksi helmi.

Yhden helmen antaessaan tähdet neuvovat Sinua kääntämään selkäsi ja odottamaan jotain (paljon) parempaa. Valinta on toki omasi - mutta älä sitten itke, ettei kukaan varoittanut!

http://naiset.almamedia.fi/helmi/testit/
tallennettu

Aurinko Skorpioni
Nouseva Leijona
Kuu Kaksoset
Merkurius Jousimies
Venus Skorpioni
Mars Neitsyt

Tuli Hevonen

Sininen Resonoiva Käsi
kaapokisu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 119



Profiili
« Vastaus #5 : 02.02.2006 12:30:01 »

vaaka nainen ja skorpioni mies ei ainakaan toimi. Järkyttävää tappelua ja valtataistelua koko suhde  tickedoff Yhdyn edelliseen kommenttiin  Smiley
tallennettu

Aurinko vaaka
Nouseva skorpioni
Kuu vaaka
Lez
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 69



Profiili
« Vastaus #6 : 02.04.2006 21:51:59 »

Meillä ainakin on toiminut tämä vaaka - mies ja skorppari nainen yhdistelmä. Kumpikin ollaan vielä nousevia leijonia. Mutta ihmeen vähän on ollut egojen törmäyksiä. Suurinpia ongelmia on ollut meillä minun hallitsemisen tarve ja mustasukkaisuus. Mutta ei nekään olle olleet mitään niin mainittavia kriisejä.
Voin allekirjoittaa toki kummankin kuvauksen parisuhteesta. Joskin niin vähän kun minä olen mitään lukenut asian tiimoilta, niin Skorpparille ei oikein tunnu mikään sopivan.  Grin
tallennettu

U should C my bedroom.. It's so exiting...
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: