Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voiko Aloe Veraa käyttää imetyksen aikana?  (Luettu 6800 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ursula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« : 28.07.2006 11:15:59 »

Ystävälläni on todettu helico-bakteeri. Kahvi ym. ärsyttävä on jo jätetty minimiin. Varsinaista antibioottihoitoa ei tehdä, koska hän imettää vauvaansa. Apuna tällä hetkellä nestemäinen pii ja Aloe Vera -valmiste. Miten on, voiko Aloe Veraa käyttää pitkiäkin aikoja imetyksen tai raskauden aikana, kertokaa enemmän tietävät. Iso kiiitos jo etukäteen.
tallennettu
Totsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 291


Profiili
« Vastaus #1 : 28.07.2006 12:11:47 »

Kiinnostuin tästä sen verran, että googletin, ei oo omakohtaista kokemusta. coolsmiley

Aloe on luokiteltu yritiksi, joka saattaa olla imettäville vahingollinen, asiasta ei ole riittävästi  tietoa, joten kannattanee asianomaisen kysyä lääkäriltä.

http://www.itmonline.org/arts/breast.htm

"Women who are pregnant or breast-feeding should not use aloe internally. Taking aloe internally may cause dangerous interactions with prescription drugs and with other herbal supplements." http://www.cancer.org/docroot/ETO/content/ETO_5_3x_Aloe.asp

tallennettu

Kultaisin kulmin Päivätär hiipivi vuorien taa,
Vaan utusilmin Uinuva Yötär jo sijahan saa... -Bögh
eetee
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #2 : 28.07.2006 12:26:41 »

Kyllä voi. Aloe Vera-juomahan on ravintolisä, vihannesmehu. Sen sisältämistä lukuisista vitamiineista ja hivenaineista elimistö käyttää tarpeelliseksi katsomansa määrän, loput poistuvat. Siis koska ne eivät varastoidu, ei Aloen nauttiminen ole kuuriluontoista vaan jatkuvaa.

Raskaus ja imetys eivät ole este aloen käyttämiselle sisäisesti. Jos on käyttänyt jo ennen raskauden alkua, voi jatkaa samalla tavalla. Jos haluaa aloittaa raskauden aikana, kannattaa tehdä se vasta ensimmäisen kolmanneksen jälkeen ja pienellä annoksella. Tämä siksi että alun puhdistusreaktiot voivat olla joillakin kohtalaisia. Ja kun etukäteen ei voi tietää, niin siksi näin.

tallennettu
eetee
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #3 : 28.07.2006 12:53:38 »

Tuohon Ladybirdin viestiin sen verran, että aloe veralla on yrttivaikutus, joka nim.omaan edesauttaa elimistön puhdistumista. Kasvin yrttivaikutus ilmenee ensimmäisenä ja pidemmällä käytöllä tuo yrttivaikutus vähenee kun elimistö tottuu siihen. Sen jälkeen alkaa kasvin muiden tekijöiden vaikutus voimistua.
Ainakin Foreverin tuotteilla on 90 vrk:n tyytyväisyystakuu, joka aika tuotetta onkin syytä käyttää, voidakseen huomata vaikutuksia. 1. pullo puhdistaa, 2. tasapainottaa ja vasta 3. rakentaa.

On erotettava suoraan kasvista otettu geeli ja sitten stabiloitu geeli. Kasvin geelissä on niin paljon antrakinoneita, ettei se sellaisenaan ole turvallista käyttää kenenkään. Kun geeli irrotetaan kasvista fileroimalla (kuten Forever tekee), tuota antrakinonia jää tuotteeseen hyvin pieni määrä, mikä on tarkoituskin sillä se on hyvin tehokas antioksidantti, on tuote turvallinen käyttää.

Aloe Verahan ei ole mikään tämän päivän keksintö, vaan sen käyttö on tunnettu tuhansia vuosia nimenomaan ulkoisesti. Sisäisestikin käytöllä on jo pitkät kokemukset. Esim. Forever Living Products on toiminut alalla jo 28 vuotta, joten jos jotain kamalaa olisi käytön suhteen tapahtunut, olisi tuote varmasti jo vedetty pois markkinoilta.

tallennettu
Totsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 291


Profiili
« Vastaus #4 : 28.07.2006 13:15:55 »

Kiitos eetee tarkennuksista, olipa hyvä tietopaketti (lisää vaan jos viitsit ja tiedät aiheesta enemmänkin smitten)

Joskus viitisentoista vuotta sitten eräs sukulaisemme toi usasta aloe vera voidetta ihottumaani. [Ainetta ei saanut myydä (tai sitä ei saanut) Suomesta]. Oli aika tehokasta. Ihottuma ei tosin parantunut, syy kun oli ruoassa.

Olen joskus katsellut noita aloetuotteita, mutta ovat aika hinnakkaita, kestääkö yksi puollollinen kuinka kauan?
tallennettu

Kultaisin kulmin Päivätär hiipivi vuorien taa,
Vaan utusilmin Uinuva Yötär jo sijahan saa... -Bögh
Ursula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #5 : 28.07.2006 18:12:12 »


Kiitos ladybird ja eetee infosta. Välitän tiedon eteenpäin. Onkohan eri valmistajien tuotteilla suuriakin eroja, tämä ystäväni oli ostanut omansa luontaistuotekaupasta eli merkki ei ollut forever living products. Aloe veraa (97 %) ja lisäksi happea.
Litran aloe vera riittänee n. kuukaudeksi ja hinta on yleensä vähän yli tai alle 30 e merkistä riippuen.
tallennettu
eetee
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #6 : 28.07.2006 20:05:06 »

Saattaa Ladybird hyvinkin olla saman valmistajan tuote. Foreveriä on myyty Suomessa vuodesta -99 alkaen eikä sitä tosiaankaan saa mistään kaupasta, ainoastaan itsenäisiltä jälleenmyyjiltä eli toimii verkostomarkkinointiperiaatteella. No niin, 99%:lla lukijoista nousi niskavillat pystyyn, niin aluksi itsellänikin. Siis kaksi epäilyttävää tekijää: amerikkalaisuus ja verkostomarkkinointi.
Miksiköhän sitä ihminen on niin ennakkoluuloinen? Omassa mielessäni amerikkalaiset yritykset viis veisasivat eettisyydestä tai muutenkaan henkisyydestä (money talks) ja vm-bisnes haisi kepulikonsteille ja huijaukselle.
Vaan toisin näen asiat nyt. Olen tullut vakuuttuneeksi siitä, että maailman muuttuessa "kosmisempaan" suuntaan myös vanha kaupankäynti tulee menettämään asemiaan ja nimenomaan verkostoituminen valtaa alaa.
Ja amerikkalaisuudesta olen tämän toiminnan myötä nähnyt todella eettisen, ympäristöstä ja ihmisistä suurella sydämellä huolta kantavan puolen.

Sitten Aloeen.
Kaikki Aloe Vera on hyvää aloeta (lajejahan on n. pari sataa, joista vain muutamia käytetään, yleensä barbadensis miller-lajiketta). Sen sijaan tavassa stabiloida geeli on eroja. Jotkut yritykset suodattavat, toiset kuivattavat ja jauhavat ymv. ja sitten meidän tapamme kylmästabiloida (= geeliin lisätään luonnon hedelmistä ja marjoista valmistettu stabilointiaine). Stabilointi on tarpeen, sillä aloegeeli ei muuten säily muutamaa tuntia kauempaa käyttökelpoisena. Se nimittäin hapettuu, vrt. omenan tummuminen hapen vaikutuksesta. Ja kaikkihan me tiedämme, että mitä enemmän ravintoa käsitellään, sen enemmän siitä häviää tärkeitä ravintotekijöitä.

Yleensäkin kannattaa tutustua purkissa olevaan tuoteselosteeseen. Lain mukaan ainesosat on lueteltava siinä järjestyksessä, mitä on eniten. Joissain aloe-tuotteissa sanotaan olevan lähes 100%:sta aloeveraa, ja näin varmasti onkin, mutta tuoteseloste paljastaa että vain muutama tippa. Eli olkaa tarkkoja, että aloe mainitaan ensimmäisenä ostitte sitten juomia tai voiteita.

Hinta todellakin on 31 tai 34€ mausta riippuen ja 1 litran purkista riittää kuukaudeksi. Eli ei tule lisäravinteelle paha hinta päivää kohti. Ja jos taloudellisesti ajattelee on viisasta lähteä itse jälleenmyyjäksi, jolloin tuotteet saa 30%:n alennuksella. Tätä mahdollisuuttahan ei luontaistuotekauppa tarjoa  Wink

Tämänkin sivuston etusivulla on linkki aloeverasivulle, josta pääsee katsastamaan itseä lähin jälleenmyyjä, jolta voi ostaa tuotteita ja joka kertoo lisää eri mahdollisuuksista. Sieltä löytyy myös tilaisuuksia, joissa voi käydä tutustumassa tuotteeseen ja yritykseen. Ja kaikki on aina vapaaehtoista, koskaan ei ole pakko ostaa mitään tai lähteä mukaan mihinkään.

Yrityksemme perustaja Rex Maughan päättää aina puheensa lauseeseen: "The power of Forever is the power of love"
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #7 : 28.07.2006 20:15:20 »

(http://koti.mbnet.fi/hitsit/AloeVera/kuvia/AV-BitsnPeaches-77.jpg) Minä, poitsu ja meidän mummi ollaan käytetty tällaista valmistetta:
Aloe Bits´n Peaches 77, Ravinne, Aloe-pitoisuus 91%. Hinta 34 €/1 l:n pänikkä
Ravitsevaa Aloe Veraa, persikka-nektarissa. - Tämä on terveysjuomaa koko perheelle. Erityisesti lasten herkkua.
En voi sanoa, että poju innolla ottaisi, mutta kun tietää ihon ja massun voivan paremmin, niin suu aukeaa kuin linnunpojalla.. Grin
(Äitini ostaa juoman joltain tuttavaltaan joka on jälleenmyyjä.)

Lisätietoa: http://www.foreverliving.se/
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: