Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: sideeristä tutkimaan  (Luettu 5646 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kooky
Vieras
« : 13.02.2006 12:50:38 »

Haluan kiittää merkkitulkinnoista mitä olette koonneet tänne! Aikani luettuani noita merkkejä ne kolahtivat kyllä kovasti. Myös tuo SatAqun pikatulkinta piti täysin paikkansa.

Sideerisen harrastajat, mitkä seikat saivat teidät siirtymään sideeriseen? käytättekö myöskin trooppista astrologian kanssa painiskellessanne, vai oletteko siirtyneet täysin sideeriseen? Eli koetteko että trooppisella ja sideerisellä on joku suhde, että ne toimivat yhtä-aikaa? Olikos se nimimerkki Ippuska joka tuolla jossain sanoi kokevansa sideerisen kuin sellaiseksi sisäiseksi todellisuudeksi, jaa päälle tarvitaan sitten vähän trooppisen merkin (hänellä) Jouskari, ulkokuorta...

Itse huomasin että nuo sideeriset  vesimies leijona harka ovat kyllä toteutuneet elämässäni varsinkin ekalla 20 vuodella aika paljon. Länsimaisen kartan tulkinnasta nuo piirteet jäävät puuttumaan täysin. Esim ennenkuin tutustuin astrologiaan vierastin paljon länsimaisesta kalat-merkistä annettua kuvaa, tunsin olevani paljon "kovempi"...herkän haaveilijan sijasta olin toiminnallinen, esiintyvä,kunnianhimoinen, enemmän asioista kuin ihmisistä kiinnostunut, tahtomattaankin aina huomiota herättävä ja mitään sosiaalisia nokkimisjärjestyksiä kunnioittamaton. Myös härän tunteellisuus ja turhamaisuus sopi kuvaan...länsimainen karttakin kyllä on pätenyt, mutta kun mietin näitä niin minulla se näyttää kertovan paljon siitä mitä ympäristö yritti "tilata" minulta (kalaa ja neitsyttä)...mutta mitä enemmän olisin kokenut oikeudekseni olla sitä mitä tunnen olevani niin ehdottomasti tuo sideerinen  vesimies leijona harka olisi kuvastanut minulle ihanteelista elämää. Eikö maailmaan nyt yksi egoistinen pyrkyri vielä mahdu Cheesy Noi merkit ehkä selittävät sen miksi olin monesti ihmisille "liikaa"...vaikka henkilökohtaisena persoonana olinkin aika ujo. Tällaista en löytänyt länsimaiselta kartalta. Tosin alan tulla siihen pisteeseen etten kartoilta enää lupia kysele Cheesy Mutta muuten aihe kiinnostaa...

  Olisin kiinnostunut kuulemaan ihmisten kokemuksia miten koette sideerisen ja trooppisen suhteen omalta kohdaltanne ?Smiley Mikä sideerisessä kolahti ja miksi?  Myös linkkivinkkejä sideerisestä otetaan vastaan. Muuten vaikuttaa siltä että näitä ei varmaan ole paljon suomennettu, joten hienoa työtä teette Harschi ja SatAqu tutkimuksinenne smitten Jos astrologiaa käyttää itsetuntemuksen lisäämiseen ja turhista taakoista vapautumiseen niin nuo side-tulkinnat toivat kyllä siihen tukea Smiley
« Viimeksi muokattu: 13.02.2006 13:29:11 kirjoittanut sign? » tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #1 : 13.02.2006 13:53:48 »

Sideerisen harrastajat, mitkä seikat saivat teidät siirtymään sideeriseen? käytättekö myöskin trooppista astrologian kanssa painiskellessanne, vai oletteko siirtyneet täysin sideeriseen? Eli koetteko että trooppisella ja sideerisellä on joku suhde, että ne toimivat yhtä-aikaa? Olikos se nimimerkki Ippuska joka tuolla jossain sanoi kokevansa sideerisen kuin sellaiseksi sisäiseksi todellisuudeksi, jaa päälle tarvitaan sitten vähän trooppisen merkin (hänellä) Jouskari, ulkokuorta...


Hei,
Lyhyesti tässä vastailen. En käytä trooppista astrologiaa mitenkään. Sideerinen kartta kuvaa ihmistä sekä ulkoisesti että sisäisesti. Toisaalta syvempi ymmärryksen taso on vielä kesken tässä työssä. Sitä työtä ei vain helpota se, että pyöritään trooppisen kartan kanssa saman aikasesti. Sekaisin siinä menee jo keskustelut, niin kuin ne ovat välillä näissä foorumeissa jo menneetkin.

Tv. saturnus
« Viimeksi muokattu: 13.02.2006 18:02:00 kirjoittanut SatAqu » tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #2 : 13.02.2006 16:32:40 »

Sitä työtä ei vain helpota se, että pyöritään trooppisen kartan kanssa saman aikasesti. Sekaisin siinä menee jo keskustelut, niin kuin ne ovat välillä näissä foorumeissa jo menneetkin.

Kommentoin tähän minäkin vain lyhyesti, että omasta puolestani molemmilla olkoon ansaittu sijansa. Tämän sivuston ylläpitäjä on kuitenkin trooppisen astrologian edustaja, joten foorumikin perustuu trooppisen astrologian keskusteluille. Koska sideerisestä kiinnostuneitakin on paljon, päätettiin juuri keskustelujen selkeyttämiseksi tarjota ikioma osio sideeriselle astrologialle. Oletusarvona siis on trooppinen astrologia kaikilla muilla osioilla paitsi täällä ja tätä jakoa tietysti toivotaan keskustelijoidenkin noudattavan. Minusta homma on noin suurimmaksi osaksi toiminutkin ihan hyvin.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
kooky
Vieras
« Vastaus #3 : 13.02.2006 17:53:10 »

Kiitos vastauksistanne  saturnus ja Ajatus! Eli en sotke trooppista tälle palstalle Smiley Sideerisestä en tosin tiedä mitään muuta kuin nuo teidän osuvat merkkitulkintanne. Miten päästä alkuun? Olisiko suositella jotain kirjaa tai pätevää nettisaittia aiheesta? Tai jos joku jaksaa ja viitsii, niin voisi listata siiderisen tulkitsemisen pääpainopisteitä, esim mihin kiinnittää huomiota ensin, asc:iinko? solmut taitavat olla tärkeässä asemassa (kiintoisaa).

utelen näin nälkäisesti, ja olen kiitollinen pienestäkin simppelistä  tiedonmurusesta, mutta ymmärrän jos teillä on tutkimukset kesken ettekä halua mitään keskeneräistä tietoa levittää...vaikuttaa kyllä olevan aika erilaistakin sisältöä kuin trooppisessa.

tutkimusmatka jatkukoon Smiley

muokkaan: luenpa viellä nuo loputkin ketjut tästä osiosta niin eiköhän sieltä toistenkin kysymyksistä ja tulkinnoista jotain mukaan tartu Smiley
« Viimeksi muokattu: 13.02.2006 18:23:07 kirjoittanut sign? » tallennettu
SatAqu
Vieras
« Vastaus #4 : 13.02.2006 18:26:20 »

Tämän sivuston ylläpitäjä on kuitenkin trooppisen astrologian edustaja, joten foorumikin perustuu trooppisen astrologian keskusteluille. Koska sideerisestä kiinnostuneitakin on paljon, päätettiin juuri keskustelujen selkeyttämiseksi tarjota ikioma osio sideeriselle astrologialle. Oletusarvona siis on trooppinen astrologia kaikilla muilla osioilla paitsi täällä ja tätä jakoa tietysti toivotaan keskustelijoidenkin noudattavan. Minusta homma on noin suurimmaksi osaksi toiminutkin ihan hyvin.


Joo,
Kiitos vaan Sepolle tarpeellisesta ja rohkeasta avauksesta näille keskusteluille! Moista suurpiirteisyyttä ja valoisuutta kunpa olisi muillakin alan ihmisillä!

Tv. coolsmiley
« Viimeksi muokattu: 15.02.2006 12:57:10 kirjoittanut SatAqu » tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #5 : 14.02.2006 16:15:21 »

Kiitos vaan Sepolle tarpeellisesta ja rohkeasta avauksesta näille keskusteluille! Moista suurpiirteisyyttä ja ymmärrystä kunpa olisi muillakin alan ihmisillä!

Hieno juttu minustakin, ja selkeytti viestijakoakin. Smiley Mutta milloinkahan saadaan tähän maahan ensimmäinen sideeriselle astrologialle perustuva keskustelufoorumi? Ehkä sellaisellekin olisi kohta tilausta.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 14.02.2006 23:17:05 »

Kaunis ajatus  :Smiley
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: