Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 55 56 [57] 58 59
841  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ahdistava valoisuus : 22.03.2016 22:23:51
Tänään junassa aamulla: kauniisti ikkunasta paistava aurinko + liikkuva juna = välke = migreeni.  buck2

Onneksi paluumatkalla oli arskat mukana eikä ilta aurinko häikäissyt niin pahasti. Cool

Oikeasti kauheinta valon määrässä on se miten se paljastaa jokaisen pölyisen nurkan.  Shocked
842  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Merkit tunnustavat rakkautensa : 22.03.2016 22:17:12
Sori, olen tosikko, mutta tollasilta "artikkeleilta" pitäis ottaa oikeus käyttää mitään viittauksia tähtimerkkeihin. Mutta omituisin oli kyllä minustakin tuo kaksosen tilataan pizzat. What?  uglystupid2

Onko se skorpparia, että minä ainakin toivoisin enemmän kuin mitään, että jätän jäljen.  :Smiley

Ja mun mielestä se miten rakkautta ilmaistaan, riippuu paitsi itsestä, niin myös siitä rakkauden kohteesta.

843  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Kala-Axl... : 22.03.2016 20:49:00
Voice of Finlandin korvaava juontaja Heikki Paasonen on kuittaillu Axlille Facessa. Olen yllättynyt, koska pidin Heikkiä(kin) ihan fiksuna juontajana. Tapaus on jo poliisin tutkinnassa, joten ei kannattaisi kuittailla sosiaalisessa mediassa nyt mitään vaan jättää kommentointi poliiseille.

Heikki on muuten myös, mikä muu kuin  aurinko kalat
844  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Kala-Axl... : 21.03.2016 19:03:34
Vai nousurapu, tämäpä yllätys. Tr. Pluto ei edes ole vielä 7.huoneen puolella, toisaalta 6.huoneessa vaikutukset työelämään on olleet valtaisat. Samoin Tr.  neptunus lähestyy MC:tä, varmasti aika hämärän peitossa Axlilla tällä hetkellä mitä tekee jatkossa.
845  Astro special / Julkkiskartat / Paperi T : 21.03.2016 15:04:17
Onko tästä jo ollut? En ainakaan löytänyt. Suomalainen räppäri, jota on jo jonkin aikaa hehkutettu. Nyt vasta kuuntelin kun olen nuhassa kotona.

syntynyt 26.2.1986 Porvoossa,  aurinko merkurius venus jupiter kalat
 mars saturnus uranus jousimies
 kuu neitsyt

onpas  kalat ja  jousimies painotteinen kartta. ilmankos tämä  aurinko jousimies ja  kuu kalat jollain tavalla vaikuttui
 Tongue

Noi räppisanotukset nyt ei niin säväytä, mutta noi melodiat, niissä on jotain...  kalat
846  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 11.03.2016 23:25:25
Mun tyyli on kadonnut aikaa sitten. Joskus nuorempana kiinnitti tyyliin huomiota ja omalla mittapuullani olin jopa ihan tyylikäs. Mutta nyt kun itse ei panosta niin haaveilee ja ihailee, mun tyyli- ja muutenkin idoli on tämä http://www.stellaharasek.com/

Trendikkäitä kolmekymppisiä trendikkäissä mestoissa, tyylikkäänä, mutta rennosti rock. Kaikkea mitä allekirjoittaneen kolmekymppisen tyyli ja elämä ei ole.  Tongue  Grin Grin

Mutta oikeasti haluaisin tutkia tuon Stellan karttaa. Tosi moni on sanonut sen olevan erittäin karismaattinen ja moni alkaa matkiin sitä. Uskon, koska itse huomasin jopa blogia lukiessani sellaisia oireita. Mietin miksi joillain ihmisillä on sellainen vaikutus toisiin. Olen tavannutkin, mutta ihan lyhyesti. Olen päätellyt, että syntynyt 1.10.1981 eli vaaka (terveisiä vaan vaa'at, te ootte mun tyyli idoleita). Mutta en tiedä tarkemmin.
847  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Leonardo DiCaprio : 11.03.2016 23:03:47
Ei ole  saturnus kääntynyt progekartalla eteneväksi. Nikki teit niin upean tulkinnan, että minä vilkaisin sitten huvikseni näitä progekarttoja. Titanicin ajalta ei näytä mitään ihmeellistä progekartalla. Progekuu leijonassa ja saturnus mc:n tuntumassa toi ehkä julkisuutta, mutta ei palkintoa. Mutta NYT

Progekartalla on  pluto venus  kuu saturnus iso neliö ja Progekuu oinaassa vielä oppositiossa Plutoon ikään kuin vielä tuon valtavan neliön keskipisteenä. Ja Leolla tällä hetkellä siis rx kartalla tr.  pluto aspect_squ rx  kuu

Neptunus ja noususolmu siinä vieressä ehkä tuo sellaista isompaa paloa alalle, mutta jostain luin, että Oscarit annetaan roolille eikä näyttelijälle. Jos näin, niin  pluto oli nyt vahvasti kyllä pelissä ja kuu!

Yksityiselämän puolesta Leolla on melkoinen menevän miehen maine ja malleja on ollut toinen toisensa jälkeen. Progekartalla Uranus lähestyy nousuakselia. Olisiko tässä muutosta suhtautumisessa parisuhteisiin ja gaalassakin Leo oli isänsä kanssa. Jonkinlainen terve irtiotto ja ehkä se oikea rakkaus sitten löytyy.

Mutta on muuten aika voimakkaan näköinen progekartta. Ja vielä rx kartan kuviot niin uskoisin, että tämä aika on Leolle merkittävä.
848  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ahdistava valoisuus : 04.03.2016 23:27:36
Minua ahdisti nuorempana aina kevät ja valoisuus. Kesällä kun siihen tottui, oli ok kun ei aina ollut loskaa vaan ihan mukavaa ulkona. Mutta elokuun pehmeät illat olivat ihania. En tiedä miksi koin pimeän vuorokaudenajan helpompana ja syksy oli lempparivuodenaikani.

Nykyään syyskuu vielä menee, sateista huolimatta. Lokakuukin saattaa olla kaunis, mutta kaamosaika on tuskaa. Pimeys ei piristä millään tavalla vaan koko ajan on aivot lepotilassa ja pimeys viestittää, että pitäisi nukkua, vaikka olisi päivä. Olen oikeasti tosi iloinen kun kevät etenee, päivä pitenee ja joudun heräämään kukonlaulun aikaan, niin on valoista.

ilmeisesti tässäkin asiassa voi muuttua.
849  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Ville Haapasalo : 04.03.2016 22:50:05
Saman bongasin ja olin laittamassa tänne aiheesta. Villen kartta ei ole mitenkään painottunut vaan juurikin levällään. Tuo nousumerkki yllätti. Ehkä ajattelin jotain muuta, mutta toisaalta kun miettii Villen sanailua niin sikäli en ihmettele. Mulla on kotona nousu-kaksonen ja näiden verbaalisuutta on vaan joskus pakko hämmästellä.  Grin smitten Villellä  aurinko kalat tekee herkkyyttä, joka on näkynyt ohjelmassakin.

Tykkään tosi paljon kaikista Villen ohjelmista Venäjältä ja Kaukasukselta. Mielenkiintoinen kulttuurimatka naapuriin, sellaisen ihmisen matkassa, joka tuntee kulttuurin, kielen sekä osaa jutella paikallisten kanssa. Täytyy muuten sanoa, että Amerikan reissu ei ollut ihan niin vaikuttava, kun näissä Venäjän jaksoissa Ville tuntuu jotenkin loistavan itsekin ja englanti tuntui hänelle vaikeammalta kieleltä eikä saanut ihan sellaista yhteyttä paikallisiin kuin mitä Venäjällä.

Eikös muuten se astrologi selittänyt, että Villen viirin pitäisi osoittaa itään. Muistan joskus, että itämaisessa astrologiassa katsotaan myös näitä jotain suotuisia ilmansuuntia. Itä on selvästi Villen ilmansuunta.
850  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Leonardo DiCaprio : 04.03.2016 22:36:17
Vau, kiitos Nikki. En ollutkaan yhtään tajunnut tuota noususolmua ihan  neptunus kyljessä. Itse miellän elokuvat vahvasti  neptunus piiriin kuuluviksi, joten jonkinlainen kohtalo selvästi. Itsellä kun jupiter 6.huone on erittäin tuttu omalta kartalta, voin uskoa, ettei pidä palkintoa mitenkään itsestäänselvänä, kuten hienossa kiitospuheessaan totesi. 6.huone kyllä pitää huolen, että on tehty töitä sen eteen, ei tipu palkinnot tyhjästä, edes Jupiterilla.
851  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Leonardo DiCaprio : 29.02.2016 15:25:30
Ja täytyy heti lisätä vielä itse, että näköjään Neptunuksellakin on unelmissa sormensa pelissä. tr.  neptunus  aspect_squ  neptunus
Tuohan on ikäkausitr. Leo täytti reilu vuosi sitten 40, joten jonkinlainen uusi ajanjakso elämässä ja tr.  neptunus aspect_con jupiter 6.huoneessa toi vihdoin tunnustuksen.

Mitäs muuta vielä näette?
852  Astro special / Julkkiskartat / Leonardo DiCaprio : 29.02.2016 15:14:23
Tämä ihana näyttelijä voitti vihdoin Oscarin!!!  smitten Mahtavaa!! On todellakin ansainnut, olisi ansainnut jo paljon aiemmin, mutta ilmeisesti nyt oli sen aika.

Leon data löytyy astrothemen sivuilta ainakin.

Born:   November 11, 1974, 2:47 AM
In:   Los Angeles (CA) (United States)
Sun:    18°40' Scorpio   AS:    3°07' Libra
Moon:   15°44' Libra   MC:    3°24' Cancer

ja sieltä löytyy myös kartta.

Tällä hetkellä tr. silmiin pisti heti tr.  pluto  aspect_squ kuu sekä samanaikainen tr.  pluto aspect_opp saturnus
Saturnuksen liitän tunnustuksen saamiseen pitkästä urasta, vihdoin. Muutenkin  pluto kuvaa mielestäni todella hyvin tuota Leonardon roolia Revenantissa. Selviytymistä äärimmäisissä olosuhteissa. Leohan on aurinko Skorpioni, joten nyt oli rooli ja tähdet kohdallaan.

Mitäs muita kuvioita huomaatte, jotka voisi viitata tuohon voittoon?

Onnea Leo!!  smitten
853  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 29.02.2016 15:05:18
Emine, minulla proge uusikuu oli erittäin voimakas. Olin n. parikymppinen ja lähdin kauas opiskelemaan ja se oli hienoa aikaa. Eli muutoksia on sinulle tulossa ihan varmasti ja 10. huone viittaisi tuohon työelämään. Älä nyt liiaksi totuttele kotielämään vaan ole aktiivinen. Minusta tuo sinun sisäinen paine viittaa juuri siihen, että vaistoat muutokset etkä enää malttaisi olla paikallasi. Koita selvittää mitä mahdollisuuksia sinulla työelämässä on niin olet valmiimpi kun uusikuu alkaa kunnolla vaikuttaa. Tsemppiä!
854  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Syntymäkellonaika : 05.02.2016 00:05:30
Mun mielestä olis kauheaa, jos olis syntynyt sellaisessa maassa, jossa ei suurinpiirtein edes syntymävuodesta oltaisi varmoja, saati päivästä tai kellonajasta.  Shocked Olen oikeasti joskus miettinyt näiden ihmisten kurjaa kohtaloa. Kyllä uskoisin, että Suomessa merkitään aika tarkasti, mutta toki arkijärkikin sen sanoo, ettei se ehkä sekunnilleen aina ole. Mutta itsekin tietyllä tavalla uskon, että se aika mikä merkitään on se "oikea".

Kysyin joskus äidiltäni, että olenko syntynyt aamulla vai illalla, vaikka tiedän kellonaikani, mutta silti silloin uutena astrologian harrastajana piti kaikki kivet kääntää. Aamulla olis ollu kivempi nousumerkki, mutta kyllä, olen kai syntynyt illalla. Länsimaisessa kartassa ei minulla muutama minuutti heitä karttaa mitenkään päin. Mutta haa, kiinalaisessa astrologiassa olenkin syntynyt hyvin lähellä kaksoistunnin vaihtumisen ajankohtaa.  :Smiley
855  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 04.02.2016 23:50:50
^oon Emelia tosta hieman eri mieltä. Proge kuu on mun mielestä kiehtova juuri siksi, että se kuitenkin liikkuu proge kartalla suhteellisen nopeasti (pari vuotta yhdessä merkissä) ja olen itse kyllä huomannut uuden proge kuun merkin yllätävänkin nopeasti aina. (olenkin kuuhullu nousu-rapu  crazy2)

Itselläni on rx  kuu kalat ja usein juuri tässä asemassa proge kuu osuu  skorpioni teini-iässä ja juu, proge kuu  vaaka oli vielä rauhallista, mutta proge kuu  skorpioni niin silloin mulla alko todellinen teini-ikä ja aivan järkyttävä angsti, joka kesti monta vuotta tuon jälkeenkin. Kiitos tr.  pluto  Tongue Mutta siis voimakkaita tunteita ja kokemuksia. En tiedä, olisin varmaan hukassa, jos tuollainen proge kuu pamahtaisi nyt aikuisuudessa.  Shocked Proge kuun paluu kaloissa oli ihan riittävän vetinen 27-vuotiaana. Oinas toi nopeita päätöksiä ja elämänmuutoksia. Härkä taas lopulta sitä vakautta elämään, jota kaipasin. Ja tosiaan, Härkä ei kiirehtinyt vaan asiat alko tapahtuun vasta kun oli jonkun aikaa menny, mutta se sopii taas Härkään.  Grin  Nyt proge kuu menee jo  kaksoset ja sen vaihdoksen huomasi kyllä Härän jälkeen heti. Yrittää vaan pysyä kyydissä mukana. Puolet vielä jäljellä ja sitten vetistellään Rapua. Toivottavasti saisin sen kanavoitua jotenkin kesätunnelmointiin ja johonkin mukavaan puuhasteluun kuten käsitöihin eikä menisi ihan vetistelyksi. Nyt Kaksosten aikana kirjat ja kaikki painettu ja digitaalinen sana on oivaa puuhastelua ja ajankulua. Olen lukenut enemmän kuin ehkä koskaan ja myös lehtiä tulee mulle enemmän ku ikinä.

Sivuja: 1 ... 55 56 [57] 58 59