Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42
586  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vertex, miten se on kartallasi : 06.07.2010 19:49:28
Mulla on vertex kauriissa, 5. huoneessa & yhtymässä  uranus ja  neptunus :q En kyllä yhtään osaa päätellä mitenkö tuo vertex liittyisi elämääni mutta eiköhän se selviä kun vähän pohdiskelen (;
587  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kuvio: Suuri risti? : 27.06.2010 11:55:59
Mulla ois vuoden 2010 ap-kartassa (huomenna synttärit ja siitä eteenpäin vuodeksi tää kartta siis) suurrist. En osaa tässä selittää sanoin millainen tuo risti on, joten ehkä on vain parempi että laitan kuvan.
  Joka tapauksessa suurristissäni pluto  pluto tekee kaksi oppositiota; toisen aurinkoon  aurinko, ja toisen merkuriukseen  merkurius. Sitten on vielä saturnuksen  saturnus tekemät oppositiot jupiteriin  jupiter & uranukseen  uranus   Huh

Tulee ainakin semmoinen käsitys saturnuksen mukana ollessa (ja vielä  aspect_opp jupiteriin), että onnellisuus ois jotenkin rajoittunutta eikä erityisen iloinen vuosi ole luvassa ;q Muuta en itse osaa päätellä näin vain, pitää pohtia asiaa vähän syvemmin. Mutta jos joku voisi täsmentää hiukan tätä asiaa niin kiva olisi (;
588  Astro special / Astro special / Vs: Pallas : 27.06.2010 11:13:40
Mulla on pallas härässä, 9. huoneessa 4 asteen päässä keskitaivas, ja melko tarkassa (1 orbi) oppositiossa jupiteriin... Mitähän tää meinaa ? ;q
589  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: MC - vaikuttaako ulkonäköön? : 23.06.2010 11:55:17
Toisaalta härkähän on yksi sensuelleimmista merkeistä, onhan venus härän planeetta....noin yleisesti mc-härkä on hyvin mukavuudenhaluinen, joskin härkäpäinen, materialistinen ja vanhoillinen. Missä sun venus sijaitsee?
No siiis aika mukavuudenhaluinen olen, ja materialistinen toisinaan, ja härkäpäinenkin  Wink Venus sijaitsee mulla leijonan merkissä, 12. huoneessa.
Mutta eikös tuo, kun MC on mulla 9 astetta härkää tarkoitakkin että se on 1. dekanadissa ja että tuo MC-sijainti on todella härkämäinen? Mutta sitten asteet 7.5-10 härässä ovat dwaditaulukon mukaan sellaisia, että tulee mukaan häivähdys leijonamaisuutta?
  Itse kyllä näytän mielestäni hieman leijonamaiselta; tuuheat melko paksut hiukset, hieman lyhyehkö kaula, neliskulmainen pää ja aika leveät leukaperät. Mutta tuo leijonamaisuus saattaa johtua myös ihan vaan siitä kun mulla on myös  askendentti leijonassa (; Ja kun dwaditaulukon avulla tutkii karttaani niin ''leijonan vivahteita''  on paljon.
590  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 09.06.2010 21:38:58
Metsänkeiju,
mulle tulee ainakin ensimmäiseksi mieleen se, että kenties oot joutunut luopumaan jostain läheisestä ihmisestä/esineestä/työpaikasta/tai esim. kodista vaikket ole todellakaan halunnut (raahata lohikäärmettä mukana). Jokin asia ehkä pakottaa sinua  silti luopumaan (koira repii lohikäärmeen jalkaa). Mutta jättäessäsi lohikäärmeen pään rannalle luovut ihmisestä/asiasta ja pääset lopulta yli siitä luopumisen tuottamasta (aluksi ei meinaa päästä yli - vesi kuohuu - tunteet kuohuu) surusta ja murheesta jonka läheisestä asiasta luopuminen tuottaa (vesi tyyntä).

Sori, jos meni ihan metsään :------------D En osaa oikein kunnolla tehdä mitään unitulkintoja, mutta itse arvelisin unen merkinneen tällaista. Mutta itsehän sinä, Metsänkeiju, tiedät oikeastaan parhaiten, että miten on asian laita (;
591  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 30.05.2010 10:53:21

   Hienoa unityöskentelyä sinulla.Huomaan,kun ikäsi kerroit,juuri tuon tunteiden vaihtelun,joka loppupeleissä on kaunista,soisin sitä toisillekkin.
Kuten sanoin tulkinnan voivan muutua eri ikäisille,niin ajattelen juuri ikäsi pohjalta,niiden siistien valkoisten laatojen olevan unessasi,sitä elämän puhtautta,jollaisena näet myös asioita,eivät niinkään kerro liiallisesta siisteydestä,ne vain ovat sinua,elämän pohjan puhtautta,joten kauniiksi muutui tuo unen osa siltä kohdin myös.Ehkä kuitenkin sitä vaatimusta on itseä kohtaan,vanhemmiltahan sitä joskus on ilmanmuuta,se on selvä. Kauniita unia sinulle  smitten

Kiiitos (-----------------:
592  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 29.05.2010 23:22:23
Kiitos, Sansai.
Ajattelin itse myös juuri jotain tuon tapaista ja kiitos suuri kun vahvistit näkemystäni  Cheesy
Ja kyllä, todella nuori olen, kesällä tulee vasta 16 vuotta täytettyä. Olen varmaankin tän foorumin nuorin käyttäjä :------------------D
593  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Ketä Putouksen hahmoa muistutat? : 29.05.2010 15:02:49
Faijas oli! (Jone Riksustaolet siis )
Olet kotoisin sieltä mistä sun faijas oli, ja ammatiltasi olet sama kuin faijas. Haluaisit saada kaikki imemään parsaa, ja mikäli se ei onnistu, niin hakkaat lisää faijoja.

Lähitulevaisuuden suunnitelmissasi on päästä leffatähdeksi – tähtäimessäsi sinulla on päärooli tulevassa Mannerheim-elokuvassa.


(-----------------------------------------------:
594  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 29.05.2010 08:53:18
Tässä nyt ranskalaisilla viivoilla viimeöinen uneni:
- oli pieni järvi, pieni aallokko, vesi melko sameaa.
- uin järvessä jonkun henkilön kanssa, unessa pidin sitä siskonani
- siskollani on punainen kokouimapuku ja punainen uimapatja
- yritän uida patjalle, mutta sisko lähtee kauheaa vauhtia minua pakoon patjan kanssa
- vesi roiskuu siskoni perässä niin, että punainen patja näkyy vain vilauksittain aaltojen seasta
- uin takaisin rantaan, mutta ehkä kymmenen metrin päästä rannasta uppoan veden alle pohjamutiin - -
- muta peittää minut kokonaan
- nousen pohjamudista pian ja vesi on sen jälkeen todella kirkasta
- jatkan sittenkin vielä uimista, tai pikemminkin järven tutkimista, ja huomaan ettei mutaa ole enää missään kohtaa järven pohjaa, vaan tilalla on siisti, puhtaanvalkoinen laatoitus
- sitten hetken kuluttua, illalla kävelen rantatiellä ja järven rannassa on hienoja pyöreitä kiviä ja joku äiti ja lapsi
- lapsi ilmeisesti leikkii siinä rannassa ja sanoo äidilleen että vesi on todella kirkasta

Ja unessa oletin kokoajan olevani Jyväskylässä, sinne päin hain opiskelemaan ensi syksyksi. Sitten samana yönä näin myös tällaista unta:

- hakkasin jäätä jonkinlaisella pienellä hakulla eikä se murtunut
- sitten seuraavaksi hakkasinkin sitä jollain isolla työkoneella
- jää murtui, ja minä putosin sinne reikään
- minulla oli turvaliivi ja se pysäytti putoamiseni ja pelastuin

Unessani tuo jäänhakkaamisjuttu oli jossain uutislähetyksessä, ja minun lisäksi jäätä oli hakkaamassa muitakin ihmisiä. Kaikki ihmiset minua lukuunottamatta olivat japanilaisia tai japanilais-amerikkalaisia. Itse olin joku amerikkalainen vanha mies.
  Erästä punahiuksista japanilais-amerikkalaista haastateltiin sitten vielä lopuksi ja näin sen ikään kuin olisin itse katsonut sitä uutislähetystä ja siinä oli kaikenmaailman koukerokirjaimiset tekstitykset joita en ymmärtänyt, mutta silti kuitenkin ymmärsin mitä mies siinä haastattelussa sepitti vaikka tekstitys ja puhe olivat samalla kielellä.
 Cheesy
595  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Oletko enkeli? : 23.05.2010 16:11:24
PISTEET   (maksimipisteet kussakin kategoriassa 18)
Inkarnoitunut enkeli   14,0
Inkarnoitunut elementaali   6,0
Tähti-ihminen   13,0
Walk-in   9,0
Velho   10,0
Keskiarvo   10,4
   14,0
   13
Johtopäätös:   
Olet hyvin selvästi   inkarnoitunut enkeli.   
Voit olla myös tähti-ihminenWalk-in, inkarnoitunut velho
596  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Testaa oletko psyykkinen vampyyri : 23.05.2010 15:44:42
Your score is 60%. You are showing tendencies of being an energy-sucker, perhaps you didn't realize that you are harming your own energy when you suck energy from others.

Wooot? Shocked
597  Astro special / Yleistä / Vs: Dr. Phil testi- Mielenkiintoista : 22.05.2010 00:26:52
41 - 50 PISTETTÄ: Toiset näkevät sinut tuoreena, eläväisenä,
charmanttina, hauskana, käytännönläheisenä ja aina
kiinnostavana; sellaisena henkilönä joka on usein huomion keskipisteenä,
mutta onnistuu tasapainottelemaan asemansa kanssa kuitenkaan antamatta
sen nousta päähän. He myös näkevät sinut kilttinä, huomaavaisena ja
ymmärtäväisenä; sellaisena henkilönä joka on aina valmis auttamaan ja
piristämään muita ihmisiä.


43 pistettä tuli (:
598  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 22.05.2010 00:11:21
Ens kuussa olisi tulossa  neptunus aspect_opp askendentti Mitäs tämä meinaa? Vaikutus kestää 7.6.2010-8.9.2010 ajan.  idiot2

Voit tulla herkemmäksi muihin ihmisiin liittyen, alkaa aistimaan energioita ja fiiliksiä paremmin kuin aikaisemmin, mutta voit samalla myös helposti hukkua niihin tunnelmiin ja sinun empaattisuuttasi ja hyväntahtoisuuttasi voi myös käyttää hyväksi. Kannattaa olla tarkkana myös millaisiin ihmisiin tutustut tällaisena aikana - ihania empaattisia ihmisiä voi löytyä, mutta myös niitä, jotka kaipaavat sinusta vain lohduttajaa ja kuuntelijaa tai muuta epämääräistä, josta myöhemmin ajattelet, että "Mitä ihmettä sitä tuli tehtyä?! Mitä minä TUOSSA ihmisessä oikein näin?!". Eli tarkkana kannattaa olla. Ja alkoholin liiallista käyttöä kanssa myös tulisi välttää. Smiley Tänä aikana voit mahdollisesti henkistyä hyvin paljon, unelmoida ja elämä voi olla kevyen kaunista, mutta ei aina todellista....Varo mitä sopimuksia teet muiden kanssa.
Ah, kiitos suuri vastauksesta, Ebenia (:
599  Astro special / Astro special / Vs: 4.huone hämmentää : 22.05.2010 00:09:38
Mulla on 4. huoneen kärki  skorpioni. Ja samaisessa huoneessa sijaitsee  kuunsolmupluto. Ja en tiedä vaikuttaako tämä mitenkään; mutta siis  skorpioni lisäksi 4. huoneessa on myös  jousimies (------------:

Tunnistatko omaksesi ajatuksen: "kodin asioita on ensin siivottava ja muokattava  skorpioni ennen kuin se tuntuu omalta". TAI "Alitajunnan puhdistaminen tuo suurta henkisyyttä  jousimies !"

Heitin hatusta, mutta nuo planeetta kuviot sopisiva näihin hyvinkin.

Törmäyskurssilla "kodin teemaasi" voisi olla arvokas tai tyylitietoinen  harka asemasi näin huone 10 asemassa. Voisit ehkä lukea paljon sisustuslehtiä  kaksoset ja käydä messuilla ennenkuin löydät oman sisustustyylisi. Kirjallisuus ja piknic retket   kaksosetharka saattavat myös puhdistaa alitajuntaasi.

Riimittelijä Helinä
"kodin asioita on ensin siivottava ja muokattava  skorpioni ennen kuin se tuntuu omalta" kuulostaa kyllä ihan multa ! :--------------D
600  Astro special / Astro special / Vs: Intuitio tai selvännäkökyky kartalla : 19.05.2010 22:11:26
Mulla on synt.kartalla mahdollisuuksien kolmio, jossa esiintyvät  pluto  mars  neptunus  uranus
Eikös mahdollisuuksien kolmio viittaa jotenkin synnynäisiin valmiuksiin tjn? idiot2

Laitan vielä kuvan että ymmärtäisitte sillä en osaa oikein "muodostaa" näitä lauseita kunnolla :----D

Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42