Sivuja: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 753390 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
jaden
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 95



Profiili
« Vastaus #1020 : 08.07.2012 18:34:32 »

 Heips! 
Minullekin saa katsoa!  Smiley Rakkauselämään..
tallennettu
har.za
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 114



Profiili
« Vastaus #1021 : 12.07.2012 16:03:40 »

Heissan. Voisitko minullekkin nostaa kortin. Itse en ole koskaan kuullut tästä kortista. Minulla on paljon erillaisia kiviä on isoja ja pieniä metsästä poimittuja vedestä ja osa on ostettu jalokivigalleriasta. Smiley
tallennettu
marija
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 161


Löydät minut seuraavassa elämässä - ellet tässä..


Profiili
« Vastaus #1022 : 24.07.2012 22:43:35 »

Minulle myös Smiley Rakkauselämä sekä työ kiinnostavat
KIITOS  smitten
tallennettu

Miun kans olis niin heleppo olla, saisi olla justiisa niin ku mie sanon.

Aurinko Ravussa
Kuu Oinaasa
Nousumerkki Neitsyt
Merkurius Ravussa
Venus Leijonassa
Mars Neitsyessä
Sideerinen Kaksonen
Maa-Hevonen
Keltainen Solaarinen Aurinko
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1023 : 02.08.2012 17:00:46 »

Soma  smitten
Jep... positiivisuutta ja vauhtia tästäkin löytyy. Nostin vesimelooniturmaliinin sinulle. Aitoa, syvältä tulevaa kollektiivista rakkautta parhaimmillaan kuvastaa tämä kivi. Asiat siis sujuvat, kuhan teet ne sydämellä ja itse nauttien koko ajan. Väkisin tai ilman sydäntä, saat vain stressin ja turhautumisen tunteen...
Tarottina tämä edustaa sauvojen 10., eli vaikeuksia löydät edestäsi, jos et kykyne iratutumaan paineesta ja mahdollisesta hiipivästä ahdistuksesta. Vaikka kuinka surffaat kesän tuulissa, muista aina kuunnella sydäntäsi. Joskus sekin kaipaa hiljaisuutta ja rauhaa, jotta jaksaa taas loistaa sitä aitoa sinua.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1024 : 02.08.2012 17:08:16 »

Marju336  smitten
Karneoli on perheyhteyden kivi ja se, jota mm.napatanssijat ovat pitäneet navassa aikoinaan. Naistenkivi ja symbolisoi hedelmällisyyttä, naisellista voimaa, vaikka se yhdistetään marsin voimiin. Tämä siis voisi olla kehoitus olla rohkeampi...
Tarottina tämä edustaa miekkojen ritaria, eli uskallusta ottaa riski on olemassa ja vaikka vaihtaa kokonaan suunnitelmia, ei ketään aja tässä kohtaan allikkoon. Ainoastaan agressio tai kärsimättömyyden aiheuttamat tilanteet saattaavat johtaa jopa vaarallisiin tilanteisiin! Tempperamenttia tämä ei kuitenkaan jätä keneltäkään kylmäksi... keskity positiivisuuteen ja rakentaviin impulsseihin.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1025 : 02.08.2012 17:18:05 »

Essi59  smitten
Malakiitti, tämä syvän vihreän kivi, joka on lähes massamainen olemukseltaan. Sitä voi verrata vanhaan ystävään, jonka olkapää kestää mitä vaan ja jaksaa kuinka kauan vaan. Se on oppinut ihmismielen salat niin hyvin, että se muodostaa peilin alitajuntaan ja pystyt näkemään kuka olet, mitä haluat, miksi jokin tuntuu ahtaalta... sitä peiliä pitää vaan uskaltaa katsoa kunnolla. Malakiitin rauhoittava ominaisuus kyllä onneksi mahdollistaa katsomisen ongelmitta.
Tarottina tämä edustaa maljojen 8., eli suosittelisin sukeltamaan iloisuuden pinnan alle, ihan vaan kurilla... joskus se kätkee alleen kuitenkin jonkin väihähdyksen, joka tulis pintaan käsittelyyn...mutta silloin kun ollaan iloisia, ei tohdi häiritä. Tähän kuuluu myös pientä hermostumisen makua ja turhia odotuksia... nyt pitää nostaa kissa pöydälle ja tutkia se kunnolla, jos hiemankaan epäillyttää tilanne turkissa. Kaikki varmasti oon hyvin, mutta nyt on hyvä hetki myös keskustella rauhassa, jos jokin muutos on tulossa tai tietää syksyn tuovan paineita, jotka voivat keinuttaa venettä odotuksillaan.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1026 : 02.08.2012 17:25:03 »

Ilveksen tytär  smitten
Heh, heh... aika hyvä tuli  Wink
Hematiitti on kivi, joka potkii pakaroille ja pistää vitosen silmään vaihdelaatikossa. Se ei sääli, vaan todellakin tuuppaa! Kuitenkin (onneksi!) se myös maadoittaa ja herättää huomaamaan tarpeet, jotka keholla on... mitä ne sitten milloinki ovat...?!
Tarottina tämä edustaa sauvojen kuningasta, eli tahdonvoimaa, viisautta riskien ottamisessa ja persoonaa joka loistaa. Ylpeys on kompastuskivesi ja toinen, yhtä paha on välinpitämättömyys! Jos haistat näitä, tarkastele nopeasti, miksi... sillä se saattaa olla se tilanne, mihin sinun pitäisi reagoida jollakin muulla tavalla, jotta saat haluamasi.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1027 : 02.08.2012 17:26:16 »

Ilveksen tytär... älä kuitenkaan nuku hematiitin kanssa! Jos sinulla konkreettisesti sellainen on  Wink
Liian raskas uninalle...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1028 : 02.08.2012 17:36:04 »

Evea  smitten
Kiitos, takaisin vaikka poissa en ollutkaan... en vain osallistunut, en jaksanut  Wink
No, nyt jonkin verran hissunkissun ja pakkakin on alkanut taas elämään, ilman pyytämistä  :Smiley

Onnea uuteen alkuun, hieno kuulla  smitten Mutta nyt sinulle kortti...
Kuukivi sieltä nousi ja sen tärkein ominaisuus on kyky saada kantajansa valppaaksi, huomaamaan mahdolliset pahat aikeet ja näin välttää kateellisten toimet. Kuukiven on hyvä antaa levätä täyden kuun valossa (no, nyt se meni jo, mutta seuraava tulee), ellet halua ammentaa syvältä romanttisuuden ja luovuuden lähteestä.
Tarottina tämä edustaa kuuta, eli tunteita, unia, unelmia, yöaikaa ja fantasiaa. Tutki kätkettyjä pelkojasi, jotta saat täyden hyödyn tilanteesta. Tämä hempeä hetki suojaa sinua ja saat unelmille vahvemman pohjan rakennettua. Äläkä vaivu epätoivoon, jos huomaat pelkojesi olevan pelottavia... siihen ei ole nyt huolta... anna tunteen tulla ja mennä!! Tahdon voiman puute on ainoa asia, joka voi olla merkki siitä, että nyt ei olekaan aika, kuin nauttia hetkestä ja antaa penkomisten olla. Kuuntele alitajuntaasi, vain sinä tiedät koska on oikea hetki kohdata kätketyt pelot.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1029 : 02.08.2012 17:43:56 »

Kaaliaivo  smitten
Kivet ovat oma maailmansa ja siinä on omat kuoppansa, mutta onneksi enemmän kauneutta ja loistoa  Wink

Sain pakastani sinulle turkoosin, pyhän kiven joka voi tuoda vilpittömälle jopa pelionnea. Tämä on myös kurkkusacran kivi, joten kaulalla se saattaa saada kantajansa laulamaan tai puhumaan, yllätyksellisiä.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 9., eli nyt ne ruusunpunaiset lasit pois nenältä ja nopeasti, muuten kohta sattuu!! Sinulla on menestyksen avaimet kädessäsi ja kasvu monessa suhteessa lähdössä kohinalla eteenpäin. Kun toimit selusta turvattuna, tulet menestymään lähes missä tahansa mitä teet, mutta nuo lasit pois.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1030 : 02.08.2012 17:52:44 »

Jaden  smitten
Savukvartsi on ankkuri, jos mielesi vaeltaa syvissä vesissä.  Tai tunnet juurettomuutta sydämessäsi. Eli se on onnenkivi niille, jotka vaihtavat maisemaa! Se kääntää myös kehon anturit sisäänpäin, jotta tarpeet tulee kuultua, vaikka mieli ei sitä tahtoisikaan. Tämän kiven paikka on housun taskussa, mahdollisimman lähellä juurishacraa.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 10., eli vaikka mielesi olisi vaeltelevaa sorttia ja elämä toisi hankaluutta eteesi, unelmasi ja elämä ovat aina realimaailmassa kiinni. Sinun pitää huomata pikkuisetkin iloin pisara, jotta kokonaiskuva olisi valoisa. Epämukvauuden hetkissa ne antavat uskomattoman paljon sisäistä voimaa ja näyttävät suunnan.
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1031 : 02.08.2012 18:00:53 »

Har.za  smitten
Spinelle on jalokivi, mutta väristään huolimatta ei ihan rubiini. Eli punainen on tyypillisin, mutta löytyy sitä vihreänä ja mustanakin, joskus satunnaisesti muinakin väreinä. Eli värillä on väliä... mitä kaipaat?
Spinelli on vaativa kivi ja siksi on tärkeä, että mietit ensin intuitiivisesti värin ja sitten vasta pohdit tätä mitä tulen kirjoittamaan...
Yleisesti spinelli on kivi, joka avustaa tiedostamaan itsesi vahvemmin ja hyväksymään sellaisena kun on.
Musta auttaa sulkemaan suun asioista, joiden käsittely aika ei ole nyt.
Vihreä lujittaa ystävyyssuhdetta.
Punainen on intohimoa lisäävä.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 8., eli nokkeluutta ilmassa ja sitä kautta oppimista. Uusien taitojen tai kykyjen kanssa menestys on taattu, kuhan jaksat panostaa... ilmaista lounasta ei edellenkään ole...
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1032 : 02.08.2012 18:10:01 »

Marija  smitten
Aurinkokivi tuli hyppykorttina sekoittaessa, näppäimille lentäen... eli tämä se  sitten varmaan on  Wink
Se nimensä mukaan on aurinko energiakeskuksillemme. Sen käyttä tulee rajata vain päiväsaikaan, jott aunirytmi ei mene sekaisin. Vaikka se kuvaa loistavaa voimaa taivaalla, tämän energiat ovat myös maassa. Aivan kuin kasvilla on sisällään auringon energia, kun se kasvaa. Tämä siis piristää ja antaa voimaa, saattaa jopa laukaista tarpeen luoda uutta.
Tarottinatämä edustaa aurinkoa, eli puhda tunne tuo valoa, kuin aurinko. Se loistaa sydämen tunteen maailmaan ja vastaanottaa kaiun.Nauti elämästä nyt! Kiitä kaikesta joka lankeaa osaksesi, jopa se sade... sitäkin tarvitaan, jotta elämä jatkuu. Pidä asiat järjestyksessä ja huomaat, kuinka kaikki sujuu... jos nyt tökkää, saattaa syy olla oma asenteesi -"tiedän kaiken", on iso musta pilvi taivaalla, joka peittää auringon. Toinen on pinnallisuus kaikkine puolineen. Muuten tämä on varmaan loistavaa aikaa kohdallasi niin töissä, kuin parisuhteessa... tarkkaile vain pilviä ja nauti!
 angel
tallennettu
supikas
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 242



Profiili
« Vastaus #1033 : 02.08.2012 19:47:54 »

Hei Kide!

Mitäpä mulle näkyy nyt?  coolsmiley
tallennettu
Marju336
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 37



Profiili
« Vastaus #1034 : 03.08.2012 12:42:16 »

Marju336  smitten
Karneoli on perheyhteyden kivi ja se, jota mm.napatanssijat ovat pitäneet navassa aikoinaan. Naistenkivi ja symbolisoi hedelmällisyyttä, naisellista voimaa, vaikka se yhdistetään marsin voimiin. Tämä siis voisi olla kehoitus olla rohkeampi...
Tarottina tämä edustaa miekkojen ritaria, eli uskallusta ottaa riski on olemassa ja vaikka vaihtaa kokonaan suunnitelmia, ei ketään aja tässä kohtaan allikkoon. Ainoastaan agressio tai kärsimättömyyden aiheuttamat tilanteet saattaavat johtaa jopa vaarallisiin tilanteisiin! Tempperamenttia tämä ei kuitenkaan jätä keneltäkään kylmäksi... keskity positiivisuuteen ja rakentaviin impulsseihin.
 angel

Kiitos smitten

Taidan tietää mihin tämä kehoirtus rohkeuteen voisi liittyä erityisesti. Jotenkin yleisesti myös ymmärrän sen, että minun pitää luottaa itseeni. Se on kyllä parantunut tässä jo huomattavasti  Wink. Ja juuri positiivisuuteen olen koettanut keskittyä Cheesy
Kaikkea hyvää elämääsi angel
tallennettu
Sivuja: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: