Sivuja: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 77
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kivien tarinoita!  (Luettu 753495 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #1005 : 03.07.2012 12:38:56 »

Kide, mitähän minulle mahtaa nykyään kuulua?  Wink


Kiitos etukäteen.
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1006 : 03.07.2012 20:26:45 »

SSMoonSS  smitten
Satyagraha on tekstinsä kanssa oikeassa noiden kyseisten värien suhteen, mutta akaattia on todella montaa eri väriä. Lisäksi läpinäkyvyys vaikutta kiven "potkuun".
MItä läpinäkyvämpää, sitä korkeampaa sen värähtely (alitajunta yms.) on ja mitä läpinäkymättömämpää, sitä matalampaa sen energia (keholliset ongelmat) on.
No, lyhyesti lisää... akaatit ovat pyhyä kiviä, varsinkin geodit (ehjät ja ne vielä erikoisesti, joissa on nestettä sisällä!). Akaattien yleisin "tehtävä" on antaa voimaa, rohkaista ja vahvistaa. Edellä mainittujen ominaisuuksien mukaan  Wink Mutta tässä chakra värit antavat osviitaa, jos haluaa itse päättää mitä kaipaa.
Akaattien ei tarvee koskaa ladata itseään, vaan ne toimivat muidenkin kivien lataajina. Akaatit toimivat sellaisilla "taajuusnopeuksilla", että ne saavat oman energian hetkessä takaisin - em.kuunvalosta. Tämä ominaisuus on Uranukselta, siksi tämä kivi on myös todella hyvä urheilijalle...riippuen väristä ja ihmisen tarpeesta /estetiikasta  Wink Hyvin tummia akaatteja ja varsinkin läpinäkymättömiä, voidaan hyvällä syyllä sanoa raskaiksi kiviksi. Eli jos vähänkään on murhetta kantava taipumus psyykkeessä, en suosittele. Paitsi vaaleaa ja läpinäkyvää  Cheesy

Akaatit sitten vaan ovat nykyisin lähes aina värjättyjä  Huh Eli oikeasti, pinkkejä akaatteja ei ole! Nämä värjätyt ovat ihan fine, mutta itse en iholla pitäisi ja enkä kyllä ihan purematta niele, etteikö niiden ominaisuuksiakin olisi "turmeltu"

Ja lisäksi omien tietojeni mukaan vaa´alla olisi onnenkivenä oranssi sitriini ja savukvartsi... Paljon parempia, kuin akaatti! Koska vaaka on uranuksen "alainen" ja niin on akaattikin. No, sittenkin Uranus "iskee päälle", akaatista ei ole "onneksi"  buck2
No, mutta lisäksi tiedoissani myös onnenjalokivenä olisivat timantti, akvamariini, berylli ja opaali (sininen).
Jos vaaka haluaa tasapainottaa tilaa oikein varman päälle, pistäisin taskuun aventuriinin ja ruusukvartsin, mutta jokainen tekee kuin tykkää...  angel
Ei liian yksisilmäisesti kannata katsella ja luottaa vuosia samaan murikkaan  Wink
 angel
tallennettu
Kyllikki6
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 461



Profiili
« Vastaus #1007 : 03.07.2012 20:37:19 »

Hiphei jälleen Wink
Mullekkin saa katsoa, työkuvioita ja rakkausrintamaa, kiitos  smitten
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1008 : 03.07.2012 20:40:57 »

Ironia  smitten
Joopa... lähiajan kiveksi nousi fluriitti, tuo kauneuden ja täydellisyyden huipentuma, vaikka hieman pehmeä kivenä on... tämän merkittävin tarkoitus on nostaa ÄO.ta.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 9., eli on mitä suuressa määrin tarkoituksen mukaista, että ymmärrät omien tekojesi ja valintojen seuraamukset. Jossakin kohtaa pikku juttu voikin olla ihan oikeasti tosi karu ja merkittävä juttu. Jos kuitenkin vanhinko sattuu, ota selkä suorana vastaan mitä tuleman pitää. Se on tarkoitus ja siinä on siemen seuraavaan kasvuun.

Pidemmälle ajalle nousi hopea. Tuo vaikenemisen, kuuntelemisen ja ymmärtämisen metalli. Vahvuutta on osata olla oikeasta asiasta hiljaa ja hiljaa silloin, kun toiset puhuvat kuiskaamalla tärkeitä asioita. Tämä on myös unelmia ja toiveita, sinun omia hiljaisia kuiskauksia... kuule ne ja olet matkalla omaan unelmaan.
Tarottina tämä on miekkojen 7., eli uusia yhteyksiä ja toivoa, mutta myös bluffia. Hyvät suunnitelmat ovat konkreettisia, eivät pilvilinnoja. Älä petä itseäsi tai anna pilvilinnan harhauttaa sinua... niitäkin on mahdollisuuksia on.
 angel

tämäpä sai ihan uuden merkityksen nyt kun lukee uudelleen...

Mukava kuulla   smitten Niinhän noilla joskus on tapana "auteta" ajan kanssa  angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1009 : 03.07.2012 20:51:08 »

SanctAstra  smitten
Kerron sinä, mitä kuuluu... en mie tiiä... mutta katson kyllä, mitä "näkyy"  Cheesy

Jaspis sieltä nousi, vaikka tuntuikin kuin olisin pudonnut johonkin. Eli kortti ei "noussut" vaan imi...
Jaspikset ovat tämän hetken kivä, oli aika mikä tahansa. Se ei mieti eilistä tai murehdi huomista, NYT! Värillä on väliä ja nyt käsi sydämellä...kaipaatko maadoittajaa (musta), rauhoittajaa (vihreä), oranssia (et osaa eritellä mitä kaipaat!) vai energiaa (punainen)?
Tarottina tämä edusta narria, mutta ei tee kenestäkään narria. Se vapauttaaja antaa intuition johdattaa... pidä kuitenkin sen verran pöksyistä kii, ettet sorru naivismiin tai egoismiin, jolloin syntyy vain kaaosta ja se jos joku, syö voimat!
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1010 : 03.07.2012 21:00:48 »

Kyllikki6  smitten

Larimar on puolijalokivi Tyynenmeren aalloista. Tähän voidaan rehellisesti yhdistää Atlantis ja delfiinitkin. Se yhdistää taivaan ja meren, joten tämä jos joku pitää pinnalla...vaikka joku painais pinnan alle tai nostaisi liikaa kohti pilviä. Realistinen voima sillä, mutta silti raikastava.
Tarottina tämä edustaa miekkojen 6., eli tietyn tyyppinen uudelleen orientoituminen tai arjen organisointi menossa? Joka tapauksessa vanhat tavat on nyt aika päivittää ja pöllyttää tomut tuuleen. Tee se kuitenkin rauhallisesti, sillä hosumiseen ei ole kellään oikeasti varaa...
 angel
tallennettu
Ilkka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41



Profiili
« Vastaus #1011 : 03.07.2012 21:04:31 »

Hei Kide, Smiley

Itseäni on jo jonkin aikaa ja useammasta suunnasta, kehoittajien toisistaan tietämättä, neuvottu  tutustumaan kivien maailmaan ja niiden energioihin.

Käytännön tasolla tämä on kohdallani vielä vaiheessa, mutta voisitko katsoa minulle kiven, joka kertoisi mihin suuntaan minun kannattaisi työelämässäni (ja miksei yksityiselämässänikin) suunnata - jotain muutosta kun pitäisi löytää...

Sydämellinen kiitos, Cheesy

McM
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1012 : 03.07.2012 21:09:49 »

Satyagraha  smitten
Rodoniitti nostaa todelliset fyysiset voimat esiin, jolloin on erityinen mahdollisuus kehittyä monessa asiassa yhtä aikaa. Se kuitenkin rauhoittaa, joten ylikuumentumisen riskiä ei ole...ajatukset pysyvät mukana.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden 3., eli rakkaudessa ei ehkä lyki kovin hyvin, mutta haittako se?! Muut ongelmat ovat sen sijaan väistymässä kuin poutapilvet auringon edestä. On vain sinusta kii, annatko sen tapahtua? Jos olet tyytyväinen, kaikki sujuu. Jos nautit kaikesta mitä teet, etkä murehdi sitä mikä uuppuu, kaikki luonnistuu. Toki ihan Manulle illasen tapaan asiat eivät kaikki suju, joten älä ota lopputiliä töistä  Wink Surffaa kesän valossa ja anna palaa, kun voit!
 angel
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #1013 : 03.07.2012 21:19:41 »

McM  smitten
Kivet ovat kivoja  Kiss Tervetuloa niiden maailmaan  smitten

Sodaliitti on metka kivi, se on lähes passiivinen. Se avaa lukkiutuneita ajatusmalleja sisäkautta ja siksi tuntuu, ettei mikään etene. Se on pysähdys, uudelleen arviointi ja kukkaan puhkeamisen ketjureaktio.
Tarottina tämä edustaa kolikoiden hovipoikaa (vai miksi sitä nyt pitäisi kutsua?), eli uusia ideoita, oppimista ja tilaa (ihmistä) joka ei ihan vielä ole kykyjänsä löytänyt ja ottanut käyttöönsä.
Anna aikaa ja rauhassa katsele mitä tarjolla on...
 angel
tallennettu
Ilkka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 41



Profiili
« Vastaus #1014 : 03.07.2012 21:51:25 »


Kide, kiitos kaunis! Cheesy

McM
tallennettu
Marju336
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 37



Profiili
« Vastaus #1015 : 04.07.2012 06:48:46 »

Voi mitäköhän minulle nousisi... smitten
Oikein ihania kesätunnelmia toivottelen sinulle.
tallennettu
epona
Vieras
« Vastaus #1016 : 04.07.2012 15:05:16 »

Minä voisin haluta tälle uudelle alulle kivikortin. Eli olen vastikään muuttanut uuteen paikkaan työnhaun merkeissä. Millasia energioita minulla on täällä tukena?

Thanks.

/A
tallennettu
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #1017 : 04.07.2012 19:22:23 »

SSMoonSS  smitten
Satyagraha on tekstinsä kanssa oikeassa noiden kyseisten värien suhteen, mutta akaattia on todella montaa eri väriä. Lisäksi läpinäkyvyys vaikutta kiven "potkuun".
MItä läpinäkyvämpää, sitä korkeampaa sen värähtely (alitajunta yms.) on ja mitä läpinäkymättömämpää, sitä matalampaa sen energia (keholliset ongelmat) on.
No, lyhyesti lisää... akaatit ovat pyhyä kiviä, varsinkin geodit (ehjät ja ne vielä erikoisesti, joissa on nestettä sisällä!). Akaattien yleisin "tehtävä" on antaa voimaa, rohkaista ja vahvistaa. Edellä mainittujen ominaisuuksien mukaan  Wink Mutta tässä chakra värit antavat osviitaa, jos haluaa itse päättää mitä kaipaa.
Akaattien ei tarvee koskaa ladata itseään, vaan ne toimivat muidenkin kivien lataajina. Akaatit toimivat sellaisilla "taajuusnopeuksilla", että ne saavat oman energian hetkessä takaisin - em.kuunvalosta. Tämä ominaisuus on Uranukselta, siksi tämä kivi on myös todella hyvä urheilijalle...riippuen väristä ja ihmisen tarpeesta /estetiikasta  Wink Hyvin tummia akaatteja ja varsinkin läpinäkymättömiä, voidaan hyvällä syyllä sanoa raskaiksi kiviksi. Eli jos vähänkään on murhetta kantava taipumus psyykkeessä, en suosittele. Paitsi vaaleaa ja läpinäkyvää  Cheesy

Akaatit sitten vaan ovat nykyisin lähes aina värjättyjä  Huh Eli oikeasti, pinkkejä akaatteja ei ole! Nämä värjätyt ovat ihan fine, mutta itse en iholla pitäisi ja enkä kyllä ihan purematta niele, etteikö niiden ominaisuuksiakin olisi "turmeltu"

Ja lisäksi omien tietojeni mukaan vaa´alla olisi onnenkivenä oranssi sitriini ja savukvartsi... Paljon parempia, kuin akaatti! Koska vaaka on uranuksen "alainen" ja niin on akaattikin. No, sittenkin Uranus "iskee päälle", akaatista ei ole "onneksi"  buck2
No, mutta lisäksi tiedoissani myös onnenjalokivenä olisivat timantti, akvamariini, berylli ja opaali (sininen).
Jos vaaka haluaa tasapainottaa tilaa oikein varman päälle, pistäisin taskuun aventuriinin ja ruusukvartsin, mutta jokainen tekee kuin tykkää...  angel
Ei liian yksisilmäisesti kannata katsella ja luottaa vuosia samaan murikkaan  Wink
 angel

Ookei =) En ite muista minkä kiven ostin yhdestä kaupasta, jossa myytii just näit kivii horoskoopeille Tongue Muistin vain, että se alkoi a-kirjaimella ja kuului vaa'alle Tongue =) Tää kivi on tämmöi sinertävä, osittain tumma ja osittain vaalea, sellaisia rajoja menee. Muuten ei näy mitää läpi, mutta jos valoa vasten katsoo keskellä on tumma alue ja reunoilla sit hyvin vaalea melkein läpinäkyvä Tongue =) olis kai pitäny katsoa se nimi ja painaa muistiin tarkemmin  idiot2

Mut joo voisitko katsoa minullekki, että mitä näkyy rakkauselämään??? =)
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #1018 : 06.07.2012 10:52:33 »

SanctAstra  smitten
Kerron sinä, mitä kuuluu... en mie tiiä... mutta katson kyllä, mitä "näkyy"  Cheesy

Jaspis sieltä nousi, vaikka tuntuikin kuin olisin pudonnut johonkin. Eli kortti ei "noussut" vaan imi...
Jaspikset ovat tämän hetken kivä, oli aika mikä tahansa. Se ei mieti eilistä tai murehdi huomista, NYT! Värillä on väliä ja nyt käsi sydämellä...kaipaatko maadoittajaa (musta), rauhoittajaa (vihreä), oranssia (et osaa eritellä mitä kaipaat!) vai energiaa (punainen)?
Tarottina tämä edusta narria, mutta ei tee kenestäkään narria. Se vapauttaaja antaa intuition johdattaa... pidä kuitenkin sen verran pöksyistä kii, ettet sorru naivismiin tai egoismiin, jolloin syntyy vain kaaosta ja se jos joku, syö voimat!
 angel

Kiitoksia.  Smiley

Aikaisemmin oli vihreä kausi, sitten ruskeaa, mutta eniten tällä hetkellä pinalla on indigon sininen. Sanotaanko näin, että meno tällä hetkellä todella rauhallista, aika paikoillaan olevaa, että varmaan sitä punaista pitää lisätä näkyviin. Tosin muuttolaatikot tässä silmien alla ovat punaisia.  Cheesy
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
kaaliaivo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13



Profiili
« Vastaus #1019 : 08.07.2012 18:10:42 »

 Smiley Hei Kide

Olen täällä uusi ja kiinnostuin näistä kiviasioista...kivet ovat olleet muualla aina osa minua.
Olisin kiinnostunut kuulemaan minkä kiven saat minulle ja mitä se merkitsee?
 Cool
tallennettu
Sivuja: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 77
  Tulostusversio  
 
Siirry: