Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 02.10.2010 10:12:52
Jotain tuollaista sen uskoisin voivan olla. "Ystäväni" halu saada minut sinne takaisin ja oma haluni palata kyllä hämmentää. Paikalla on todella verinen historia ja siellä puhutaan kummittelevan eikä kummituksia tahdota kohdata. Silti itse koen paikan enemmän mielenkiintoisena ja rauhoittavana vaikkakin pientä varovaisuutta on ilmassa. Itse en paikasta aluksi juurikaan historiaa tuntenut, mutta paikan päällä ja jälkikäteen kiinnostus on vain kasvanut. Aluksi luin aaveista jotka ovat säikytellet väkeä pois, mutta niistä lukiessani tajusin että "ystäväni" ei kyllä aaveelta vaikuta ja on ennemminkin kutsumassa kun häätämässä. Tämän vuoksi paikalla käyminen mietityttää.. eli mitä siellä on ja ketä kohtaa? Ja kuinka turvallinen vierailu on? "Ystäväni" kyllä tahtoisin tavata uudestaan ja paikalla käydä jos vaan matkan saan vielä joskus järjestettyä. Edellinen matka oli useiden "yhteensattumien" summa jota ei juuri oltu suunniteltu.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 01.10.2010 21:43:12
Yliluonnollisia tai siltä tuntuvia kokemuksia minulla on ollut useita, mutta yksi on jäänyt mietityttämään jo pitemmäksikin aikaa. En tiedä onko tämä nyt oikea palsta asiasta kysyä mutta keskustelut luettuani ajattelin että joku täällä voisi asiaan osata vastatakkin.

Ihmetyksen aiheena minulla on "ystäväni" johon tutustuin lomamatkallani. Kyseessä siis jonkunlainen henkiolento, mutta en tiedä mikä tai kuinka häneen suhtautua/tutustua. Vierailin eräässä historiallisessa vanhassa linnassa ja palattuani hotelliin seuraavana yönä hän kävi herättämässä minut auringon noustua. Minulla oli hyvin voimakas tunne, että minun pitäisi palata linnalle mutta seuralaisteni nukkuessa sikeästi nukahdin itsekkin. Muutamia päiviä myöhemmin silloisessa majapaikassamme nukkumaan mennessä minulle tuli outo olo että hän seisoo sänkyni vieressä hieman pelotti. Hän ilmestyi vielä muutamia kertoja katsomaan kuinka voin mutta poistui jos häiriinnyin. Tuolloin oloni oli hänen suhteen hyvin epävarmaja ihmettelin moista "kummittelua". Huoneistossa kuului myös askelia jotka muutkin kuulivat, tosin vanhassa kerrostalossa niitä selitti lautalattian lisäksi naapurusto. Kotimatkalle lähdettyäni ystäviäni aijemmin olin ilmeisesti aiheuttanut jotain närää tallustelijalle, koska poistuttuani majapaikasta askelia oli kuulunut normaalia enemmän ja ovikin oli käynyt kuulema muutamia kertoja (ovi oli kuitenkin vaikeasti lukittava ja lukittu lähtiessäni hyvin). Kotimatkallani näin valveunen, jossa hän tuli juttusille luokseni ja näin hänet melko selvästi. Hän ei puhunut vaan jotenkin välitti tietoa sanattomasti ja kertoi ettei voisi seurata pitemmälle ja kertoen myös että minulla oli jäänyt näkemättä jotain aivan kuin olisi pyytänyt palaamaan. Säpsähdin hereille silmissäni kyyneleet ja voimakas ikävän tunne.

Tässä minun outo tarinani jolle toivoisin saavani jotain näkökantoja. Osaisiko kukaan sanoa mikä "ystäväni" on?  Shocked

Sivuja: [1]