Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Yleistä / Vs: Testaa: Mikä tanssi olet... : 07.04.2007 22:30:19
Olet seurallinen samba! Saat ihmiset innostumaan ja viihdyt parhaiten porukassa, jossa nauru raikuu ja tunteet näytetään avoimesti. Tanssina olet sensuelli samba, joka syntyi yhdistämään koko kylän, ihmisenä olet ystävä vailla vertaa, ja rakastettuna lämmin ja valloittava persoona.

Mutta jos kuvittelit, ettei sinusta olisi tanssijaksi, erehdyt. Samban letkeistä rytmeistä voit vihdoinkin löytää todellisen minäsi. Siis tule tanssimaan   tähtienkin kanssa!
2  Astro special / Yleistä / Vs: Mikä Jumalatar olet? : 07.04.2007 20:38:38
Olet meren vaahdosta syntynyt ihana Afrodite, joka kiinnostuu helposti kaikesta uudesta, mutta jonka on vaikea viedä aloittamaansa loppuun asti. Tärkeimpiä luonteenpiirteitäsi ovat luovuus ja impulsiivisuus.

Miessuhteesi ovat intohimoisia ja nopeita. Osaat valloittaa, mutta myös murskata sydämiä. Se on nyt tai ei koskaan!

Afrodite-arkkityypin vaarana on vastuuttomuus.

3  Astro special / Yleistä / Vs: Kasvikset VS Liha : 05.09.2006 20:12:16
juu banaanista saa sekä punajuuresta, siitepölystä, auringonkukan siemenistä ja maapähkinästä.
musteista: valkosipuli, kasvisliemikuutio, mustapippuri, curcuma (en tiedä onko oikein kirjoitettu) paprika...

Älä valehtele, b12 ei saa mistään noista tuotteista.
Aiheutat toisille oikeasti hengenvaaran tuollaisella väärän tiedon jakamisella.
Se ei voi olla noin vaikeaa hankkia tietoa asiasta.

b12 saa vain eläinkunnan tuotteista ja mullasta (likaisista kasviksista). Se ei ole oikeasti vitamiini, vaan mikrobi. Merilevästä saa b12 analogeja, jotka eivät kuitenkaan toimi elimistössä kuten b12, vaan ne matkivat sitä, seurauksena on megaloblastinen anemia.
Lisää tietoa ja kasvisruokareseptejä-
http://www.oikeuttaelaimille.net/foorumi/index.php?showtopic=2982&st=0
http://fi.wikipedia.org/wiki/B12-vitamiini

B12-vitamiinilla (syanokobalamiini) on tärkeä tehtävä nopeasti uusiutuvien solujen, kuten veren valko- ja punasolujen muodostuksessa sekä hermosolujen toiminnassa. Molekyylitasolla sitä tarvitaan homokysteiinin metylaatiossa metioniiniksi sekä haaraketjuisten aminohappojen kataboliassa. Puutos aiheuttaa mm. megaloblastista anemiaa, jota kutsutaan myös pernisiöösiksi anemiaksi. Puutoksen eräs alkuoire voi olla kihelmöinti ja tunnottomuus ääreishermostossa kuten sormenpäissä. Pidempiaikainen B12-vitamiinin puutos johtaa peruuttamattomiin vaurioihin elimistössä.

B12-vitamiinia saa varmimmin eläinperäisestä ravinnosta (mm. liha, kananmuna, maito ja kala). B12-vitamiinia on myös terveen ihmisen siemennesteessä. Apteekeista ja luontaistuotekaupoista saa B12-vitamiinia pillerimuodossa ja lisäksi elintarvikekaupoista saa kasviperäisiä ruoka-aineksia kuten kasvimaitoja, joihin on lisätty B12-vitamiinia.

B12-vitamiinin puutoksen syy on usein yksipuolinen vegaanin ruokavalio tai imeytymishäiriö, jossa ohutsuolen loppuosa ei kykene ottamaan talteen ravinnossa olevaa B12-vitamiinia. Puutostilan voi korjata ruokavaliomuutoksin, lisäravintein tai imeytymishäiriön tapauksessa pistoksena lihakseen. B12-vitamiini varastoituu maksaan yksilöstä riippuen 2-6 vuodeksi, joten sen päivittäinen saanti ei ole välttämätöntä.

Ohutsuolen loppuosa ei kykene ottamaan talteen ravinnon B12-vitamiinia, jos mahalaukku ei tuota ns. sisäistä tekijää. Se onkin mahalaukun ainoa ihmiselle elintärkeä toiminto. Myös nykyisin melko harvinainen lapamato voi aiheuttaa B12-vitamiinin puutoksen, koska se ottaa tarvitsemansa ravintoaineet ihmisen suolensisällöstä. Ohutsuolen loppuosan limakalvovauriot tai ohutsuolen loppuosan poisto esimerkiksi Crohnin taudissa haittaavat imeytymistä.



Äläpä sinä tule sanomaan minua valehteliaksi!
Kumpikohan se nyt meistä onkaan???
Minulla on nenän edessä faktaa joten tule kirjoittamaan väitteistäsi sitten kun tiedät mistä kirjoittaa.
4  Astro special / Yleistä / Vs: Kasvikset VS Liha : 05.09.2006 15:58:25
juu banaanista saa sekä punajuuresta, siitepölystä, auringonkukan siemenistä ja maapähkinästä.
musteista: valkosipuli, kasvisliemikuutio, mustapippuri, curcuma (en tiedä onko oikein kirjoitettu) paprika...
5  Astro special / Yleistä / Vs: Kasvikset VS Liha : 05.09.2006 14:58:04
Kasvispihvit ovat tosihyvia, mutta itse en ole syonyt lihaa kohta 10 vuoteen(ei mene kurkusta alas) taytyy vaan muistaa B 12 vitamiinin saanti, varoitan teita kun itsellani meinasi kayda huonosti:B12 oli melkein nollassa ja tietysti hemoglobiini halyyttavan alhainen
koska B12 auttaa punasolujen imeytymista vereen.
Eli muistakaa syoda edes kananmunia ja huolehtia B12 vitamiinin saanti-itse joudun ottamaan piikin nyt kerran kuussa, kun pilleritkaan ei enaa tehoa.
Pellavan siemenista saa rautaa mukavasti ja seesam jyvista.

Tähän lisäys  Smiley
Banaanista saa myös aika hyvin B12-vitamiinin ja on tosiaan tärkeä vitamiini. Keho ei pysty muodostamaan luuytimen ravintoa oikein ilman B12-vitamiinia.
Niin ja minä itse olen ollut kasvissyöjä n.11v
6  Astro special / Yleistä / Vs: Kasvikset VS Liha : 05.09.2006 14:41:06
Jos innostusta piisaa niin ei muuta kuin kasviksista teet itse pihvejä. Nehän maistuvat ihan eriltä kun ovat paistettuja.
Soija rouheesta saa hyvän makuisen kastikkeen kun vaan maustaa oikein.
7  Astro special / Yleistä / Re: Mihin kasviin rinnastat itsesi ja miksi? : 06.02.2006 18:01:05
Lilja

Nuokkuvasta nupusta nostan pääni avaten terälehdet kohti aurinkoa ja katselemaan maailman menoa täydessä loistossa.  smitten  Wink

Kirsikka

Kaunis ja makeakin...  Grin Grin Wink

Siis kukkana sukulaiseni! Tässähän me! Smiley

Mutta kirsikkana vasta kukoistat. Muista se, jos selkä välillä painuu kasaan. Olet kirsikkapuu, herkkä kukkana, mutta ravitseva ja makea kypsinä hetkinä!  smitten


Lämmin kiitos selvennyksestä!
Kertoisitko vielä tuosta Liljasta?
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Elimistön happo- ja emästasapaino : 06.02.2006 16:06:16
Fosfori ja Mangnesium

Fosfori= Veren ja kudosten happoemästasapainon ylläpitäminen

Mangnesium= Säätelee elimistön happoemästasapainoa sekä auttaa B- ja E- vitamiinin hyväksikäytölle.

Fosforin luonnolliset lähteet: Täysjyvävilja, siemenet ja pähkinät, vihannekset, meijerituotteet, kananmunankeltuainen, kalat, kuivatut hedelmät, maissi.

Mangnesiumin luonnolliset lähteet: Pähkinät, soijapavut, raa'at ja keitetyt vihreät lehtivihannekset, erityiseti lehtikaali, endiivi, mangoldi, selleri, natriumnaatit, alfalfa, viikunat, omenat, sitruunat, persikat, mantelit, täysjyväviljat, auringonkukan siemenet, tumma riisi ja seesamin siement.
9  Astro special / Yleistä / Re: Testaa henkinen ikäsi 18-50 vuotiaille : 06.02.2006 15:11:29
18v ja olen jonkin verran vanhempi.
Tyytyväinen olen omaan tulokseeni. Kertoo sen että olen onnistunut tavoitteessani (en koskaan halua tulla aikuiseksi. Haluan että minussa säilyy lapsen mieli) eli olen aikuistunut mutta en tullut aikuiseksi..... ymmärsiköhän kukaan?Huh   Cheesy Grin Grin Grin 2funny


Samanikäisiä testiin vastanneita 7954 kpl   
   
 
Sinua henkiseltä iältään nuorempia 3%
Henkisesti samanikäisiä 2%
Henkisesti vanhempia 95%
10  Astro special / Yleistä / Re: Mihin kasviin rinnastat itsesi ja miksi? : 06.02.2006 13:31:25
Lilja

Nuokkuvasta nupusta nostan pääni avaten terälehdet kohti aurinkoa ja katselemaan maailman menoa täydessä loistossa.  smitten  Wink

Kirsikka

Kaunis ja makeakin...  Grin Grin Wink
11  Astro special / Astro special / Re: Mitä piirteitä tahtoisit itsessäsi kehittää? : 18.11.2005 00:46:20
Kärsivällisyyttä lisää. Ennen tuota löytyi muidenkin edestä, mutta näin ijän myötä kaikki kärsivällisyys kadonnut...  knuppel2 mihin helvataan ne on kadonneet!!!!   tickedoff  Lips Sealed
12  Astro special / Yleistä / Re: Mikä horoskooppi olisit? : 30.10.2005 19:36:47
Härkä mikä olenkin  Smiley
Enpä sitä haluais muuttaa koska sitten olisin aivan joku muu kuin olen nyt.
13  Astro special / Yleistä / Re: Kysymys skorpioneille tai muuten aiheesta tietäville : 30.10.2005 15:56:43
Meidän tytär kun syntyi viime vuonna marraskuussa niin puolison mummu eli tyttäremme isoisoäitin miesystävä kuoli n. kk päästä tytön syntymästä.
14  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: nousumerkin vaikutus? : 30.10.2005 14:51:30
Minä olen Härkä ja nouseva Oinas! Välillä tuntuu että olo on  idiot2 Oinas on vanhemmalla ijällä noussut esiin vahvemmin ja sen kanssa saan taistella että saisin jonkinlaisen tasapainon.  Smiley
15  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: Oinaspelkoinen vesimies! : 28.10.2005 11:57:32
Minulla on puolisona oinas ja hän kyllä "vaatii" enemmän hellyyttä ja läheisyyttä kuin minä.  Smiley Hänen nousu merkki on vaaka ja vaaka löytyy myös kuusta. Kyllä noitakin oinaita löytyy joille läheisyys tärkeä.  Smiley
Sivuja: [1] 2