Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: SIELUSIIRTYMÄN "FIILISRAPORTTI" ELOKUUSSA  (Luettu 2456 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 08.08.2008 09:09:01 »


Tämä on  minulle ainakin  Kiss angel smitten  Afro T. aaviisunen


*****************************

SIELUSIIRTYMÄN "FIILISRAPORTTI" ELOKUUSSA

Kanavoinut Nancy Leilah Ward (spiritlibrary.com)
4.8.2008 USA
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys!

Monet teistä resonoivat keijumaailman energioiden kanssa. Nämä ovat elementaaleja, iloisia maan henkiä. Vuosisatojen kuluessa nämä henget vetäytyivät syvälle maahan, missä ne ovat hoivanneet Äiti Maata ja pitäneet sitä elossa rakkaudella, kun tuhoja tapahtui sen iholla. Ihmisolentojen (joihin ovat vaikuttaneet maan ulkopuolisten voimien "sätkynuket") tekemien tuhojen värähtelyt varjostivat maan auraa ja tuhosivat useimmat pyhät paikat, joissa keijut ja elementaalit asuivat. Rakkaus ja viattomuus imettiin pelon tiheyteen. Nämä kokemukset olivat kestämättömiä keijuille ja maapallolle ja ne saivat aikaan murhetta, yksinäisyyttä ja syvää surua. Maapallon epäkunnioitus ja tuhoaminen on heijastunut aikojen kuluessa feminiinienergian epäkunnioituksena ja tukahduttamisena. (Kun puhumme feminiinienergiasta, laskemme mukaan sekä miehissä että naisissa olevan feminiinienergian.)

Monet teistä ovat tunteneet tätä murhetta, yksinäisyyttä ja surua - tunnetta, että te ette ikään kuin kuulu tähän maailmaan. Kuitenkin te tulitte tänne ollaksenne osana maapallon kohottamista kutsumalla esiin feminiinienergiaa ja vahvistamalla sitä omassa olemuksessanne. Suostuitte ylläpitämään tilaa keijuenergialle täällä maan päällä ja on ollut hyvin vaikeaa elää monia vuosia tässä tiheydessä ja kantaa viatonta resonanssia, jota ei ole kunnioitettu tai jolle ei ole annettu tunnustusta. Tämä on nyt muuttumassa - tämä on osa suurta muutosta. Nyt on teidän aikanne nousta! Nyt on teidän aikanne tietää, että kuulutte tänne ettekä ole yksin. Maapallossa ja sen naisissa ja miehissä tapahtuu parantumista.

Tämä energia herää eikä se nouse vain maassa ja sen elementaaleissa ja keijuissa, vaan myös ihmisolennoissa. Niinpä ne jotka ovat aina tunteneet olevansa näkymättömiä, jotka ovat tunteneet olevansa jollain tavalla "vääriä" sellaisia kuin ovat - herkkiä, empaattisia, viattomia - jotka ovat syyttäneet itseään (tai heitä on syytetty) siitä, etteivät he ole riittävän "fiksuja" tai ovat uneksijoita, idealisteja tai liian herkkiä ja jotka ovat aina tunteneet taian mahdollisuuden maailmassa ja luonnonhenkien mystisen ja maagisen tunteen - te olette niitä, jotka resonoitte keijukunnan energioihin. Uskokaa itseenne! Tämä energia sisältää paljon iloa ja leikkisyyttä ja se on heräämässä sisällänne. Avautukaa päästämään enemmän tätä maagista energiaa värähtelyynne ja kutsukaa elementaaleja nousemaan sisällänne ja kanssaluomaan ilovärähtelyä.

Tanssikaa maan energian kanssa, meditoikaa kulkien syvälle sen ytimeen ja säteillen rakkautta. Menneet tuhot on vapautettu ja poistettu maapallon aurasta, kun pelon varjo häviää. Tämän prosessin kautta monet ihmisolennot lähtevät fyysisyydestä. Tämä ei ole rangaistus tai merkki siitä, että he ovat olleet jollain tavalla väärässä tai eivät ole kantaneet "riittävän" korkeavärähteisiä energioita. Tämä on heidän tapansa osallistua maapallon ja ihmiskunnan parantamiseen. Ei-fyysisyydessä he keskittävät rakkausenergioita maan ulottuvuuteen. Tässä on monia puolia. Taaksejätetty murhe on osa tätä puhdistusprosessia. Alkujen ja loppujen sykli on jatkuvaa maan päällä ja paljon muutakin tapahtuu kulissien takana.

Alatte oivaltaa aina vain syvemmällä tasolla, että tunnette sen, mitä tapahtuu jollekin toisella puolella planeettaa. Alatte kurkottaa toisianne kohti ja kommunikoida toistenne kanssa telepaattisesti. Ymmärrätte todella, että ette ole yksin… olette kaikki yhtä. Ja ne jotka lähtevät yhtäkkiä, yrittävät kommunikoida rakkaidensa kanssa. Lähetämme energiaa auttaaksemme tämän kommunikoinnin tekemisessä mahdolliseksi, kaataaksemme rakkautta murheen läpi - kuin ohut valokanava kulkisi kruunun läpi sydämeen. Jos he pysähtyvät hetkeksi kuuntelemaan, he kuulevat rakkauden kuiskauksia tulevan rakkailtaan, jotka ovat siirtyneet ei-fyysisyyteen, ja he tietävät, ettei kukaan oikeasti "kuole". Jokainen teistä on energia-aaltomuoto, energiapuumerkkinne, mikä jatkaa fyysisyyteen ja siitä ulos.

Käyttäkää hetki aikaa lähettääksenne rakkauden ja lohdutuksen aaltoja niille ympäri maailmaa, jotka ovat menettäneet rakkaansa. Saakoot he rakkautta ja syvemmän yhteyden siihen henkeen, mikä virtaa kaiken elämän läpi, kaikkien todellisuuksien läpi kaikkialla maailmankaikkeudessa.

Aina enemmän ja enemmän oivallatte sen, miten suunnattomia te olette, miten tietoisuutenne ylittää ajan ja paikan.

Energiat kohoavat edelleen elokuussa. Pimennykset (täydellinen auringonpimennys ja uusikuu 1.8. sekä osittainen kuunpimennys ja täysikuu 16.8.) nopeuttavat monia muutoksia ja reitinvaihtomahdollisuuksia. Se mistä pitää päästä irti, löytää tapansa tehdä sen. Jos vastustatte muutoksia, purjehtiminen tulee teille vain vaikeammaksi. Monet tuntevat menneiden muistojen ja tunteiden tulevan pintaan tänä aikana. Muistakaa: katuminen pidättelee teitä siirtymästä eteenpäin - ette voi tuoda sisään uusia energioita, jos kadutte menneitä päätöksiä. Nyt on aika kunnioittaa kaikkia menneitä valintoja, joita olette tehneet. Tietää, että ne ovat tuoneet teidät siihen, missä nyt olette ja että teillä on joka hetki tilaisuus aloittaa alusta. Olkaa kiitollisia siitä, mitä olette saaneet aikaan ja mitä olette luoneet, ja luottakaa, että Henki on opastanut teitä kaiken aikaa.

Luodaksenne uuden iloisen ja vapaan elämän, on välttämätöntä tehdä asioita, mikä tuo tämän tunteen. Tehkää sitä, mitä rakastatte ja ottakaa askelia - vaikka miten pieniä -tavoitteidenne suuntaan. Kuunnelkaa sielunne kuiskauksia, ryhtykää tarvittaviin toimiin poistaaksenne rajoitukset, jotka estävät sielunne täyden ilmaisemisen, ja ruumiillistakaa todellinen voimanne.

Katsokaa uusiin kommunikointi- ja yhteistyötapoihin, mihin sisältyy yhteistyö Äiti Maan kanssa. Vanhat rakenteet murenevat. Vanhat rakenteet jotka on rakennettu kilpailulle, pelolle ja kulutukselle, romahtavat sisältä. Etsikää sitä, mikä on perustettu rakkaudelle ja keskittyy harmoniassa elämiseen. Sijoittakaa yltäkylläisyytenne hankkeisiin, jotka keskittyvät luomaan uuden rakkauden maapallon, ei pelon. Maapallon uusi elintapa perustuu rakkauteen ja yhteistyöhön, pelon ja kilpailun sijasta.

Lähetämme teille rakkautta ja näemme teidän sulautuvan yhteen Äiti Maan kanssa. Tarkoitamme tällä sitä, että vietätte aikaa luonnossa ja sekoitatte energianne maan kanssa - sillä on parannusvoimaa kaikille. Etsikää keijujen tanssia kukkien, puiden, kivien ja virtaavien vesien lomasta. Sallikaa heräämisen kohota sisällänne, rakkaat ystävät.

Meditoikaa päivittäin yhdistyen sieluolemukseenne ja maan energioihin. Kyse on vain värähtelystä. Tietäkää, että oppaanne ja enkelinne ovat aina kanssanne - kurkottakaa niitä kohti ja tuntekaa niiden läsnäolo. Menkää sisäänne ja löytäkää hiljainen piste. Teillä on potentiaalia sisältää hyvin paljon iloa, avautua ilolle. Teidän ei tarvitse edes yrittää - alatte tuntea sitä enemmän ja enemmän, jos pyydätte rakkautta ja iloa kohoamaan sisällänne.

Kohoten rakkaudessa ja vapaudessa,


Nancy Leilah Ward ja Monia Ykseydestä

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1051&mforum=uusimaa
-----------



http://www.artandnature.com/doolittle/earthismymother.jpg

http://www.blessingscornucopia.com/naturespiritsdevaselementalsfairiestreesalchemicalfireairearthwaterelementals.jpg
« Viimeksi muokattu: 08.08.2008 09:23:54 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: