Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Cereksen aspektit  (Luettu 6830 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mimia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 91



Profiili
« : 21.07.2006 13:47:38 »

Kertokaas vielä ihmiset, että mites Cereksen aspekti kuvaukset teihin sopii... (Teksti "Maan ja taivaan väliltä" Raimo A. Nikula)

Itselläni Ceres on aspektoitunut AC:hen ( aspect_ssx), Jupiteriin ( aspect_tri), Uranukseen ( aspect_opp) ja Plutoon (puolitoistaneliö)


Tuo Ceres-Ac:n voisin kuvitella kertovan, että koen äidillisyyden ja huolehtimisen omaksi. Ja onhan minuu kyllä sanottu ylihuolehtivaiseksi ja ylitunteelliseksi.

Ceres-Jupiter "Aspekti voi kertoa ihmisestä, joka nauttii ylellisistä päivällisistä ja siitä että elämän jatkuvuus on taattu, jääkaappi ja viinikellari täynnä sekä sveitsiläisellä pankkitilillä pesämuna." Kyllä vain!! Ja varsinkin tätä edesauttaa sideerinen Ceres-Härkä.

Ceres-Uranus "maanläheistä elämää ja modernia, kiireistä kaupunkielämää toisiinsa tai luopua toisesta jommankumman hyväksi." Kuulostaa varsin tutulta ja kohta varmasti pääseekin oikeuksiin, kun olen kuukauden sisällä muuttamassa Helsingin ihanan sykkeen keskelle!!

Ceres-Pluto "Voi joutua muuttamaan väkisin ruokatottumuksia, esim. muuttamalla toiseen kulttuuriin, jossa on aivan toiset tottumukset tai jos on allergiaa jne. Murhetta perheessä ja perhesuhteissa voi olla ja surutyö voi olla erityisen kasvattava kokemus." Taas miun sadoille allergioille löytyi vahviketta. Ruokavalioni on suppea sen takia. Sen oikeastaan pitäisi sisältää vain lihaa, jos haluan pitää allergiaoireet kurissa. Ja tuo murehetta perhesuhteissa pitääpi hyvin paikkaansa. Miulla oli ongelmainen isäsuhde ja nyt kun hän kuoli maaliskuussa, niin surutyö on ollut kyllä yksi vaativimmista ja haastavimmista asioista tähän mennessä elämässäni. Mutta nyt ollaan jo "plussan" puolella!  Smiley



CEREKSEN ASPEKTIT


Ceres-Aurinko:
Antelias, avokätinen, vieraanvarainen, laittaa parasta esiin; tykkää laadukkuudesta ravinnon ja elämisen suhteen. Henkilöllä on syvää, joskin tiedostamatonta yhteyttä maan biologisiin voimiin ja kasvuvoimiin. Se voi tulla esiin silloin kun häneltä vaaditaan lisää panosta eloonjäämisen taistelussa, elintarvikkeiden tai ruumiin tarpeiden tuottamisessa. Aurinko usein kuvaa johtajuutta, hallinnollista johtavaa asemaa. Siten kirjaimellisesti tulkittuna Ceres-Aurinko voisi merkitä hallintotehtäviä maatalouden, elintarviketuotannon tai lasten kasvatukseen liittyvissä tehtävien piirissä. Mutta luonnollisesti riippuu myös merkistä, miten kouriintuntuvaa ravintoa Ceres antaa. Kovissa aspekteissa voi joutua käyttämään aikaa ja nähdä vaivaa, jotta saisi riittävän korkean elintason hankittua eivätkä keinotkaan aina ole rehellisempiä.

   --> Esim. Napoleon I; yhtymä. Sotapäällikkö ja sittemmin keisari 
            ja käytännössä diktaattori. Joutui tekemisiin elintarpeiden
            kanssa aina pidemmillä sotaretkillä.

Ceres-Kuu:
Huolehtivaisuuden huippu, äidillinen, ruokkiva, mässäilevä, joskus tuputtava, jopa pakottava ote lapsiin; ”syö nyt, ota tästä, mitä sinä nirsoilet!” Luonnolliset reaktiot, tykkää maaseudusta, yksinkertaisesta talonpoikaisesta elämästä ja tyylistä. Puutarhanhoito ja lastenhoito voivat kiinnostaa. Kovissa aspekteissa korostuu mahdollinen lapsettomuus ja lapsen aikuistumisen tuomat murheet ja ristiriidat. Perusäiti jos kuka ja miehessäkin korostuu tietynlainen riippuvuus naisellisuudesta. Äidistä ruokkijana ja lasten kasvattajana.

   --> Esim. Henrik VII Englannin kuningas (1509-1547); yhtymä
            Oinaassa ja 7.huoneessa. Mölisevä, egoistinen mies,
            suursyömäri ja –juomari, jonka aistinnälkä oli pohjaton,
            samoin seksuaaliset tarpeet.

Ceres-Merkurius:
Maanläheistä tietoa, biologista ymmärrystä tai ekologista tietoa. Älyllisyys löytää luotettavan pohjan luonnosta, kasvutapahtumista ja luonnon kiertokuluista, sykleistä. Sää ja muut arkiset ilmiöt voivat kiinnostaa. Myös syvää myyttistä, kansallista yhteyttä voidaan etsiä ja tulkita älyn kautta. Elämän jatkuvuus ja kehitys kiinnostavat. Ajattelu sinänsä voi saada tukea hyvin alkuperäisestä samaistumisesta luonnon järjestykseen. Kovissa aspekteissa voi korostua tietty ahdaskatseisuus ja liiallinen oman käden tuntuman korostaminen, joka johtaa kapeuteen.

   --> Esim. Charles Darwin (1809-1882); yhtymä Kaloissa ja
            3.huoneessa (?). Luonnontutkija ja nykyisin jo dogmiksi
            muodostuneen biologisen evoluutio-teorian kantaisä.

Ceres-Venus:
Naisellisuutta ja äidillisyyttä, käytännöllisyyttä ja tunteellisuutta on tässä yhdessä. Voi kertoa hyvästä mausta, joka tasapainottelee tyylikkyyden, aistikkuuden ja käytännöllisyyden kesken. Hyvä aspekti tuo kykyä sitoutua naisena mieheen sekä miehen että lasten vuoksi. Kovissa aspekteissa viittaa eriytyneisiin eroottisiin ja turvakeskeisiin tarpeisiin.

   --> Esim. Woody Allen koomikko; yhtymä Vaa’assa ja 2.huoneessa.
            Suhde Mia Farrowin ottotyttäreeseen aiheutti skandaalin.


Ceres-Mars:
On motivoitunut hankkimaan jokapäiväisen leivän. Ahkera, työteliäs, ruumiskeskeinen, elämän perusasioita pelkäämätön ihmistyyppi. Voi tarvita paljon fyysistä työtä ja luonnonläheiset harrastukset auttavat pysymään vireessä ja terveenä. Tarvemaailma voi olla korostuneen karu tai suoraviivainen. Naisessa on myös maskuliininen säväys niin, että hän pärjää työmaailmassa, yrittäjänä tai muuten itsellisenä leivänhankkijana.
Kovat aspektit viittaavat jatkuvaan elämännälkään ja itsekkääseen ahnehtimiseen, jolla ei ole loppua. Kohtuullisuus ja suhteellisuudentaju voivat kärsiä.

   --> Esim. Armi Ratia Marimekon perustaja; yhtymä Leijonassa ja
            11.huoneessa. Oman tyylinsä luonut vaatesuunnittelija ja
            tunnettu myös sosiaalisista ja taiteellista kermaa vetäneillä
            juhlillaan.

Ceres-Jupiter:

Tämä olisi ihanteellinen laitoskeittäjän pari! Ruokaa on runsaasti ja yhteiskunta kustantaa… Aspekti voi kertoa ihmisestä, joka nauttii ylellisistä päivällisistä ja siitä että elämän jatkuvuus on taattu, jääkaappi ja viinikellari täynnä sekä sveitsiläisellä pankkitilillä pesämuna. Maaomaisuus voi olla tärkeä turvatekijä. Kovissa aspekteissa voi olla kuin vanhasta viisaudesta; syö, juo ja nauti elämästä, sillä huomenna voit olla kuollut.

            --> Esim. Danton (1759-1794) Ranskan vallankumouksen
                jättiläinen; neliö. Ruma mies, jolla oli ääni kuin laivan
                sireenillä ja joka söi, joi ja jahtasi naisia             
                koko elämänsä. Sekaantui myös lahjontaan ja otti vastaan
                palveluita ja rahoja, jotta sai kustannukset peittoon.

            --> Kasvisravintola Helsingissä avattiin kesäkuussa 1974;
                yhtymä Kaloissa.

Ceres-Saturnus:
Järkevää ruumiin säännöstelyä ja ruoan ja elämäntyylin kohtuullisuutta. Karsii kulutusta, säästää mielellään ja pelkää elintarpeiden loppumista. Voi kehittyä saituriksi tai ovelaksi keplottelijaksi. Voi olla uskollinen esim. omalle kotiseudulleen tai maapaikalle, jonka on perinyt. Voi olla tiukka omaa tarvemaailmaansa vastaan ja säätelee elintoimintojaan. Myös ekologista huolta luonnonvarojen loppumisesta. Kovissa aspekteissa vihjaa väärään säästäväisyyteen ja ruumiin tarpeiden tukahduttamiseen.

            --> Esim. Jean-Jacques Rousseau (1712-1778); yhtymä
                Leijonassa 4.(?) huoneessa. Kasvoi leskeyteen jääneen
                kelloseppä-isänsä kanssa kunnes nuorena veri veti
                vaeltelemaan. Ihanteellisena ja yliherkkänä näki
                luonnossa pakottoman elämänjärjestyksen, joka olisi
                malliksi niin lasten kasvatukselle kuin
                yhteiskuntajärjestykselle. Jean-Jacques inspiroi tulevan
                suuren vallankumouksen ”puuhamiehiä”.

Ceres-Uranus:
Outo yhdistelmä, maata ja taivasta, ruisleipää ja tietokonetta. Ristiriitaa elämän tarpeiden ja horisontissa odottavien kiihottavien mahdollisuuksien kesken. Ei ehdi nauttia tavallisista asioista tai hoitaa ne keinotekoisesti ja nopeasti. Tämä olisi McDonald’sin kantapeikko ainakin kovissa aspekteissa. Voi joutua yhdistämään maanläheistä elämää ja modernia, kiireistä kaupunkielämää toisiinsa tai luopua toisesta jommankumman hyväksi. 

            --> Esim. Johanna Raunio; kolmio. Eli rauhallista elämää
                Nummelassa ”maaseudulla”, kunnes se katkesi yhtäkkiä, kun
                hän totesi olevansa vähemmän sopiva sellaiseen elämään ja
                lähti keikkailemaan ja tekemään muuta kivaa.

            --> Esim. Oraansuojelijat ry:n perustava kokous; kuutio.
                Porukka, joka toi kasvisruokailua ja uutta hengen
                ravintoa Helsinkiin.

Ceres-Neptunus:
Henkilö nauttii ehtoollista koska vain siellä saa henkistä leipää. Henkilö kaipaa olla henkisten totuuksien välittäjä ja auttaja. Hänellä voi olla kykyä tuoda arkisiin elämänkuvioihin lisää hengen valoa ja mielekkyyttä. Usein herkkä ja jopa erityisen hempeä suhde eläimiin ja kasveihin. Kovissa aspekteissa voi merkitä ristiriitaa ruumiin ja hengen tarpeiden kesken.

            --> Esim. Voitto Viro; oppositio. Sosialistinen pappi ja
                henkisen leivän jakaja, kirjallinen lohduttaja ja
                inspiroija monelle, mutta myös ankarasti kritisoitu
                näkemystensä, poliittisten ja parapsyykkisten
                kiinnostustensa vuoksi.

Ceres-Pluto:
Tuottava, pakonomaisesti uusia muotoja synnyttävä, ehkä myös naisena erityisen hedelmällinen – ellei muita kovia aspekteja – ihminen. Pystyy aina selviämään talouden, ruoan, perustarpeiden ongelmista ja nousemaan jaloilleen. Kovissa aspekteissa voi olla riitoja maasta, tonteista, rajakysymyksistä. Voi joutua muuttamaan väkisin ruokatottumuksia, esim. muuttamalla toiseen kulttuuriin, jossa on aivan toiset tottumukset tai jos on allergiaa jne. Murhetta perheessä ja perhesuhteissa voi olla ja surutyö voi olla erityisen kasvattava kokemus.

            --> Esim. Katariina de’ Medici (1519-1589) Ranskan kuninkaan
                Henrik II:n puoliso; neliö (yhtymä Merkuriukseen ja
                oppositio Kuuhun, joten kokonaisuus muodostaa T-Ristin).
                Kuningas kuoli turnajaisissa, mutta 10 lapsen joukosta
                odotettiin uutta kuningasta. Katariinan murheeksi
                kenestäkään pojista ei ollut pitkäaikaiseksi kuninkaaksi;
                kolme poikaa hallitsi lyhyen aikaa ja kaikkien elämä oli
                onnetonta. Kukaan heistä ei jättänyt kruunuperillistä ja
                sukuhaara alkoi sammua. Useat lapset kuolivat nuorina,
                joten kyseessä oli arkkityyppinen Ceres-Äiti, murehtija.

            --> Onerva Laine; yhtymä Ravussa 8.huoneessa. Suomalainen
                nainen, joka joutui natsien keskitysleirille, mutta
                selvisi nipin napin hengissä. Pluto voi aina merkitä
                pakkotilannetta ja Ceres tuo sen ruumiin tarpeiden ja
                ruoankin tasolle. Keskitysleirin menu oli taatusti köyhä
                ja valinnanvaraa ei ollut.
[/color]
« Viimeksi muokattu: 21.07.2006 13:49:21 kirjoittanut Mirtsu » tallennettu

Trooppinen: aurinko harka 11.huone, kuu kalat MC, askendentti rapu

Sideerinen: aurinko oinas 11.huone, kuu vesimies  MC, askendentti kaksoset

Valkoinen planetaarinen koira
Puu-Puhveli

Valkoinen Metalli Tähti
Jasmiini
Jasca
Vieras
« Vastaus #1 : 21.07.2006 17:33:16 »

Lainaus
--> Esim. Voitto Viro; oppositio. Sosialistinen pappi ja
                henkisen leivän jakaja, kirjallinen lohduttaja ja
                inspiroija monelle, mutta myös ankarasti kritisoitu
                näkemystensä, poliittisten ja parapsyykkisten
                kiinnostustensa vuoksi.

Onneksi en ole sosialistinen pappi, vaikka sainkin opposition.  2funny

Lainaus
Ceres-Neptunus: Henkilö nauttii ehtoollista koska vain siellä saa henkistä leipää. Henkilö kaipaa olla henkisten totuuksien välittäjä ja auttaja. Hänellä voi olla kykyä tuoda arkisiin elämänkuvioihin lisää hengen valoa ja mielekkyyttä. Usein herkkä ja jopa erityisen hempeä suhde eläimiin ja kasveihin. Kovissa aspekteissa voi merkitä ristiriitaa ruumiin ja hengen tarpeiden kesken.
Henkisten totuuksien etsiminen on kieltämättä yksi eämäntehtäväni ja onhan se mukavaa vaihtaa ajatuksia esimerkiksi täällä foorumilla. Samalla opin itsekin uusia näkemyksiä. Ja kun nyt olen tällainen yksinkertainen tien tallaaja, niin usein kanssakulkijat sanovat, että osaan sanoa vaikeita asioita hyvin yksinkertaisella ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Ehkäpä siis tuon joskus arkeen mielekkyyttä sitä kautta.   :Smiley   Ja kyllä....hengen tarpeena olisi tasapainoinen terve elämä, mutta ruumiin tarpeena herkuttelu ja liikapaino. Siispä ristiriitakin löytyy.  Grin    Grin    Grin  Hyvin natsasi siis täällä...   Cheesy
tallennettu
MillaMiuMau
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #2 : 21.07.2006 18:32:47 »

Mirtsun innoittamana olen istunut päivän koneella ja tutkinut Cerestä  Grin


Ceres-Venus:
Naisellisuutta ja äidillisyyttä, käytännöllisyyttä ja tunteellisuutta on tässä yhdessä. Voi kertoa hyvästä mausta, joka tasapainottelee tyylikkyyden, aistikkuuden ja käytännöllisyyden kesken. Hyvä aspekti tuo kykyä sitoutua naisena mieheen sekä miehen että lasten vuoksi. Kovissa aspekteissa viittaa eriytyneisiin eroottisiin ja turvakeskeisiin tarpeisiin.

   --> Esim. Woody Allen koomikko; yhtymä Vaa’assa ja 2.huoneessa.
            Suhde Mia Farrowin ottotyttäreeseen aiheutti skandaalin.


Ceres-Pluto:
Tuottava, pakonomaisesti uusia muotoja synnyttävä, ehkä myös naisena erityisen hedelmällinen – ellei muita kovia aspekteja – ihminen. Pystyy aina selviämään talouden, ruoan, perustarpeiden ongelmista ja nousemaan jaloilleen. Kovissa aspekteissa voi olla riitoja maasta, tonteista, rajakysymyksistä. Voi joutua muuttamaan väkisin ruokatottumuksia, esim. muuttamalla toiseen kulttuuriin, jossa on aivan toiset tottumukset tai jos on allergiaa jne. Murhetta perheessä ja perhesuhteissa voi olla ja surutyö voi olla erityisen kasvattava kokemus.

 Shocked


Venus yhtymä Ceres kaksosissa, lisäksi Ceres neliöi Plutoon vaa'assa....Saapa nähdä mitä tuostakin seuraa  :Smiley

tallennettu

Askendentti Härkä
Aurinko Rapu
Kuu Kaksoset
Merkurius Rapu
Venus Kaksoset
Mars Neitsyt
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #3 : 21.07.2006 20:23:51 »

Tällasen löysin

http://www.magick.net/magyan/Pluto_Aspects.html
Pluto square Ceres
You may struggle with deep and painful experiences of loss or separation from nurturing bonds, probably of your mother. Fear of further loss could create within you a deep resistance to forming close emotional bonds, yet the need for nourishment and support remain insistent within your psyche. You are challenged to squarely face the cycles of loss and return, and accept that separation and transformation are natural and inevitable experiences in life. This process will be very empowering for you, and can ultimately become a great strength in your character, so that you may help others to face and accept loss without giving in to fear or losing their power.


Itsellä on tulossa sama pluton transiitti
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
enska
Vieras
« Vastaus #4 : 21.07.2006 22:01:58 »

Jeps  angel angel angel
Kiitti Saai hyvästä linkistä, sieltähän löytyy aspekti poikineen!! Ja kuvauksissakaan ei ollut mitään vikaa..

Ossaisko joku siirtää ton linkkivinkkeihin tai jonnekin mistä sen voisi tarvittaessa kaivaa esiin?
tallennettu
enska
Vieras
« Vastaus #5 : 21.07.2006 22:14:40 »




Ceres-Aurinko:
Antelias, avokätinen, vieraanvarainen, laittaa parasta esiin; tykkää laadukkuudesta ravinnon ja elämisen suhteen. Henkilöllä on syvää, joskin tiedostamatonta yhteyttä maan biologisiin voimiin ja kasvuvoimiin. Se voi tulla esiin silloin kun häneltä vaaditaan lisää panosta eloonjäämisen taistelussa, elintarvikkeiden tai ruumiin tarpeiden tuottamisessa. Aurinko usein kuvaa johtajuutta, hallinnollista johtavaa asemaa. Siten kirjaimellisesti tulkittuna Ceres-Aurinko voisi merkitä hallintotehtäviä maatalouden, elintarviketuotannon tai lasten kasvatukseen liittyvissä tehtävien piirissä. Mutta luonnollisesti riippuu myös merkistä, miten kouriintuntuvaa ravintoa Ceres antaa. Kovissa aspekteissa voi joutua käyttämään aikaa ja nähdä vaivaa, jotta saisi riittävän korkean elintason hankittua eivätkä keinotkaan aina ole rehellisempiä.

   
Ceres-Saturnus:
Järkevää ruumiin säännöstelyä ja ruoan ja elämäntyylin kohtuullisuutta. Karsii kulutusta, säästää mielellään ja pelkää elintarpeiden loppumista. Voi kehittyä saituriksi tai ovelaksi keplottelijaksi. Voi olla uskollinen esim. omalle kotiseudulleen tai maapaikalle, jonka on perinyt. Voi olla tiukka omaa tarvemaailmaansa vastaan ja säätelee elintoimintojaan. Myös ekologista huolta luonnonvarojen loppumisesta. Kovissa aspekteissa vihjaa väärään säästäväisyyteen ja ruumiin tarpeiden tukahduttamiseen.
[/color]

Cereksellä on sekstiili Aurinkoon, mutta muuta en tästä tunnista kuin tuon tiedostamattoman yhteyden maan voimiin. Joku siinä kiehtoo mutten tiedä mikä.

Laitin tuon Saturnuksenkin tuohon, koska ovat cereksen kanssa kämppiksiä 8.huoneessa, vaikkei mitään aspektia näillä olekaan. Silti tuntuu olevan aika kuvaava juttu tuo saituus ja säännöstely. Kulutushysteria ällöttää, luonnonvarojen loppuminen huolestuttaa ja vähemmälläkin pärjää. Lisäksi on noita ruumiintarpeita kohtaan vähän sellainen mind over matter-asenne..
tallennettu
ti0
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 102


Profiili
« Vastaus #6 : 22.07.2006 13:42:55 »

Minulla Ceres on tarkassa yhtymässä Uranukseen ja yhtymässä myös Saturnukseen vähän alle 8 asteen orbilla. Toi Uranuksen maanläheinen elämä vs. moderni kaupunkielämä ei ainakaan kuulosta vieraalta. :Smiley Muita pääaspekteja ei sitten taidakkaan olla.
tallennettu
Fiona
Vieras
« Vastaus #7 : 22.07.2006 17:04:17 »

 ceres ei ole aspektissa mihinkään minulla... Huh Ja otin kyllä mukaan kaikki tärkeimmät asteroiditkin...
tallennettu
MillaMiuMau
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #8 : 22.07.2006 18:48:24 »

Tällasen löysin

http://www.magick.net/magyan/Pluto_Aspects.html
Pluto square Ceres
You may struggle with deep and painful experiences of loss or separation from nurturing bonds, probably of your mother. Fear of further loss could create within you a deep resistance to forming close emotional bonds, yet the need for nourishment and support remain insistent within your psyche. You are challenged to squarely face the cycles of loss and return, and accept that separation and transformation are natural and inevitable experiences in life. This process will be very empowering for you, and can ultimately become a great strength in your character, so that you may help others to face and accept loss without giving in to fear or losing their power.


Itsellä on tulossa sama pluton transiitti


Tuo ei kyllä kuullosta taas yhtään hyvältä  Sad ÄÄh, miksi Pluton pitää aina tuoda tullessaan jotain ikävän kuuloista.... Angry

Tai sitten vain englannissani on hiomisen varaa  Tongue

Kiitos saai loistavasta linkistä, oli tietoa taas niin mahdottomasti  Cheesy
tallennettu

Askendentti Härkä
Aurinko Rapu
Kuu Kaksoset
Merkurius Rapu
Venus Kaksoset
Mars Neitsyt
Pallaskissa
Astro-nauttija
****
Viestejä: 920



Profiili
« Vastaus #9 : 22.07.2006 21:42:12 »

Ceres Leijonassa kulminoivana eli väljästi (noin 5o orbilla) yhtymässä IC:lle, mitähän siitä sanotaan...
tallennettu

aurinko vaaka
kuu kalat
askendentti rapu
Fiona
Vieras
« Vastaus #10 : 23.07.2006 13:52:42 »

Hmm! Nyt kaivoin kauan sitten tilaamani tulkinnan esiin ja  ceres on sittenkin minulla  aspect_opp  saturnus ja  aspect_con  kuunsolmu. Sitten minulla on vielä sellainen  ceres  aspect_kvi  uranus, jonka perässä on "s" eli onko se sitten ollenkaan aspekti, tarkoittaako se "s" "secondary progression" ja mitä se taasen tarkoittaa (Huh, olipas pitkä lause  buck2)?. Miksiköhän en nähnyt näitä astro.comin karttataulukossa... Huh

*Kaipailisi tulkintaa* Smiley

Voi kun oon tyhmä...unohdin laittaa ehkä tärkeimmät tiedot, eli...

 ceres on minulla  harka ja 8. huoneessa.
« Viimeksi muokattu: 25.07.2006 21:55:17 kirjoittanut Fiona » tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #11 : 23.07.2006 22:45:37 »

Minulla Ceres on vahvasti aspektoituneena Vaa'assa 11. huoneessa.

Konjunktio Pluto
Oppositio Venus
Kolmio Merkurius ja Mars
Sekstiili Saturnus

Kyllä tulkinnoista totuuden siemeniä löytyi.

Kiitos Mirtsu vaivannäöstä!

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: