Äänestys
Kysymys: Missä merkissä Diana sinulla on?  (Äänestys päättynyt: 28.07.2006 02:14:15)
Oinas - 5 (10.2%)
Härkä - 0 (0%)
Kaksoset - 3 (6.1%)
Rapu - 4 (8.2%)
Leijona - 3 (6.1%)
Neitsyt - 2 (4.1%)
Vaaka - 3 (6.1%)
Skorpioni - 2 (4.1%)
Jousimies - 12 (24.5%)
Kauris - 3 (6.1%)
Vesimies - 6 (12.2%)
Kalat - 6 (12.2%)
Äänestäjiä yhteensä: 40

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Diana-asteroidin tietopaketti!!! Missä merkissä Diana sinulla on?  (Luettu 36987 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Mimia
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 91



Profiili
« : 21.07.2006 02:14:15 »

Olen tehnyt tässä nyt jonkin aikaa asteroideista pieniä tietopaketteja ja tässä olisi taas yksi! (Teksti "Ajattomat Arkkityypit, Marja-Liisa Niemi-Anttila)

Tuossa olisi myös tuollainen gallup eli missä merkissä Diana on sinulla ja miten se ilmenee elämässäsi?

Voit käydä katsomassa oman Dianasi sijainnin näin:

1. Mene astro.comiin (kirjaudu/rekisteröidy sisään)

2.Valitse Free horoscope

3.Valitse Extended Chart Selection

4.Kirjoita sivun vasemassa alareunassa olevaan tyhjään boxiin numero 78 (Diana-asteroidin nro)

5. Paina sen jälkeen Click here to show the chart



Oma Diana-asteroidi köllöttelee trooppisessa kartassa Kaksosten merkissä ja sideerisessä kartassa Härän merkissä. Huone saattuu olemaan 11.huone eli Vesimiehen huone. Asteroidi on aspektoitunut ainoastaan MC:n ( aspect_squ) kanssa.

En pysty sanomaan, että kumpi kuvaus (Kaksoset/Härkä) sopii paremmin minuun, koska en tosiaan löytänyt mitään tietoa siitä, jos Diana sijaitsee Härän merkissä. Mutta kyllä tuossa Kaksosen kuvauksessa löytyy asioita, jotka sopivat minuun. Esim. ystävyys parisuhteessa on minulle kaikki kaikessa (ei ole yllätys, kun Diana tosiaan sijaitsee myös Vesimiehen huoneessa), ajattelu on kaikkea muuta kuin rationaalista, nuorekkuutta löytyy jne..

Voisin hyvinkin kuvitella tuon neliö MC:hen ilmenevän elämässäni niin, että työelämässä joudun painimaan tasa-arvoisuudesta, naisten kateutta ilmenee myöskin jos vähänkin menestyn alallani ( tickedoff) ja olen myös sellainen periaateaktivisti!!  Cool

 

DIANA ELÄINRADAN ERI MERKEISSÄ (Artemis)

* Uuden ajan astrologiassa otetaan huomioon myös asteroideista pienimmät ja näiden joukosta löytyy mm. Diana. Tästä asteroidista ja sen ”toimivuudesta” on saatavilla toistaiseksi varsin vähän sekä tietoa että käytännön kokemuksia.

* Diana-asteroidi syntymäkartalla kertoo ennen muuta siitä, ovatko puolustus- ja/tai suojeluteemat esillä henkilön elämässä. Itsesuojeluvaiston voimakkuuden lisäksi myös suhtautumineen lapsiin, eläimiin, luontoon tai vaikkapa vähemmistöihin näkyy asteroidin asemasta syntymän hetkellä.

* Tasa-arvoisuus, kumppanuus, naisten kateus, poikatyttö, aktivisti, feministi


Oinas:
Oinaassa Dianan kilpailunhalu korostuu eniten. Toisaalta Oinaassa tulee painokkaasti esiin myös Dianan suojeluvaisto, luonnollisuus ja yhteydet eläimiin. Oinas on Dianan biologisin merkkiasema ja henkilö, jolla on tämä asema voi olla ”tosi naaras”. Oinas-Diana saattaa olla hyvin urheilullinen ja monin tavoin ”poikamainen”. Vastaavista ilmiöistä kartalla kertovat Mars-Diana kontaktit.

Härkä:
En löytänyt tietoa!

Kaksonen:

Kaksosten vilkkaassa merkissä sijaitessaan Diana lisää harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita entisestään. Rakkaussuhteita Kaksos-Diana ei suosi, ystävyys- ja kumppanuussuhteita kylläkin. Parisuhdekin voi toimia enemmän ystävyyden ja harrastusten kuin syvien tunteiden pohjalta. Ajattelu ei ole aina kaikkein rationaalisinta, mutta menevyyttä ja kulttuuririentoja riittää yllin kyllin. Nuorekas ja aktiivinen Kaksos-Diana saattaa olla kiinnostunut esimerkiksi nuorisotyöstä.

Rapu:
Rapu-Diana ihminen on meneväinen, aktiivinen ja liikunnallinen. Hän elää vahvasti tunteiden mukaan. Ihmiseltä voi löytyä paljon kiinnostusta mystiikkaan. Tämän yhdistelmän edustajat viihtyvät hyvin naisporukoissa ja –verkostoissa.

Leijona:
Leijona-Dianassa piilee ”lellikin” aineksia. Ihminen voi olla isän pikku prinsessa, josta löytyy itsetuntoa ja elämäniloa, mutta mahdollisesti myös ylemmyydentunnetta ja kilpailuviettiä. Vastaava eheytyminen on mahdollista myös, mikäli Auringolla ja Diana-asteroidilla on syntymähetkellä jokin tärkeä kontakti, ja erityisesti, jos ne ovat konjunktiossa eli toistensa välittömässä läheisyydessä.

Neitsyt:

Kaikkein ekologisin Diana-merkki on Neitsyt. Tässä merkissä sijaitessaan Diana saattaa toimia luonnonsuojelijana tai kiinnittää huomiota kierrätykseen ja jätteiden lajitteluun. Toisaalta Neitsyt-Diana ei ehkä näe metsää puilta vaan takertuu yksityiskohtiin. Muiden mielestä hän voi korostaa liikaa arkisia suojelutoimia ja toimia perfektionistisesti. Tällaista henkilöä kiinnostaa myös kaikenpuolinen terveydellisyys ja esimerkiksi luonnonmukainen ravinto.

Vaaka:
Ihmisoikeudet ja niiden puolustaminen ovat ehkä parhaimmillaan Dianan sijaitessaan Vaa’assa. Oikeudellisuuteen liittyvät seikat tulevat elämässä esille tavalla tai toisella. Parisuhteessa ehdoton edellytys on kumppanuus. Kulttuuri korostuu myös vahvasti tässä sijainnissa.

Skorpioni:
Skorpionissa Dianan kilpailunhalu voi johtaa ajoittain jopa säälimättömyyteen. Luontoa, lapsia ja elämiä puolustaessaan Skorpioni-Diana on usein ehdoton ja fanaattisuuteen asti jyrkkä.  Henkilöä saattaa kiinnostaa noituus tai shamanismi; Pluton ja Dianan kontaktit kartalla saattavat johtaa samaan tulokseen.

Jousimies:
Tämä ihminen on itsenäinen ja riippumaton; isäsuhde on hyvinkin merkittävä henkilön itsetunnon kannalta. Ihminen on melkoinen eläinystävä ja voi viihtyä erityisen hyvin hevosten kanssa. Ihminen on lisäksi ulkoilmaihmisiä, retkeilijä ja samoilija. Diana-asteroidi Jousimiehessä lisää kiinnostusta ulkomaanmatkailua kohtaan, mutta pikemminkin kuin massaturisti aito Diana-Jousimies on omia polkujaan kulkeva ”maailmanvalloittaja”.
            --> Uma Aaltonen, nuorten puolestapuhuja ja eläinaktivisti. Hänen
              Diana sijaitsee tarkasti AC:lla, kartan tärkeimmällä kohdalla
              ja vielä Dianan omassa merkissään Jousimiehessä.

Kauris:
Materialistinen Kauris on melko vieras merkki Diana-teemoille, mutta saattaa ilmetä henkilössä esimerkiksi vanhojen rakennusten suojelutarpeena. Korostunein piirre Kauris-Dianassa on tavoitteellisuus ja korkeiden päämäärien saavuttamisen mahdollisuus.


Vesimies:
Tämä henkilö on menevä, itsenäinen, naissolidaarinen ja riippumaton. Hän saattaa myös olla hyvin edistyksellinen, todennäköisesti sinkku tai elää modernissa ja tasa-arvoisessa, kulttuuripainotteisessa suhteessa. Humanitaariset kysymykset ja ihmisoikeusasiat ovat hyvin lähellä hänen sydäntä.

Kalat:
Kalojen sensitiivisessä merkissä Diana-energia ilmenee hoidollisuutena ja syvänä rakkautena luomakuntaa kohtaan. Henkilö voi kokea täydellistä yhteyttä ja ykseyttä luonnon kanssa ja tuntea universaalista empatiaa. Kalat-Diana kärsii syvästi, jos kokee luontoa raiskattavan tai eläimiä ja lapsia kohdeltavan huonosti. Vastaava myötätuntoa synnyttää tilanne, jossa Dianalla on yhteys Neptunukseen.
tallennettu

Trooppinen: aurinko harka 11.huone, kuu kalat MC, askendentti rapu

Sideerinen: aurinko oinas 11.huone, kuu vesimies  MC, askendentti kaksoset

Valkoinen planetaarinen koira
Puu-Puhveli

Valkoinen Metalli Tähti
Jasmiini
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #1 : 21.07.2006 02:38:45 »

Jousimiehessä ja 6. huoneessa.

No enpäs tiedä olenko varsinaisesti ulkoilmaihminen tai retkeilijä, mutta matkailu kiinnostaa ja nimenomaan ne hieman tuntemattomammat kohteet, joissa ei joka turisti ole käynyt. Vaikka kyllä sitten kiinnostaa myös ultra perinteiset kuten Milano tai Pariisi tai joku aurinkoranta.

Katselen aina liimattuna, jos tulee joku matkailuohjelma ja satun olemaan telkkarin ääressä.  laugh

Mutta alkaa kyllä tympiin tämä Jousimies ja 6.huone painotus. Hmph.  tickedoff
tallennettu
Synapsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili
« Vastaus #2 : 21.07.2006 09:23:11 »

Lainaus käyttäjältä: Mirtsu

Kalat:
Henkilö voi kokea täydellistä yhteyttä ja ykseyttä luonnon kanssa ja tuntea universaalista empatiaa. Kalat-Diana kärsii syvästi, jos kokee luontoa raiskattavan tai eläimiä ja lapsia kohdeltavan huonosti.

Allekirjoitan joka sanan paksulla punatussilla! Diana on sijoittunut minulla asteentarkkaan yhtymään IC:lle kaloissa. Tämä selittääkin paljon, huomaan nyt. Nämä asteroidit alkaa kiinnostaa enemmän ja enemmän! Mistähän sen "Ajattomat Arkkityypit" kirjan voisi ostaa?
« Viimeksi muokattu: 21.07.2006 09:25:36 kirjoittanut Synapsi » tallennettu

aurinko oinas    askendentti skorpioni    kuu kaksoset    merkurius kalat    venus harka     mars vaaka
Hansuli
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 281


Profiili
« Vastaus #3 : 21.07.2006 09:35:29 »

Kaloissa luuraa yhtymässä Mc:lle.

Tuohon Dianan liitetään arkkityyppisesti opettaja. Niemi-Mattila opetti joskus kurssillaan, että arkkityyppisesti merkitys tulee siis silloin, jos on akselilla tai vertexillä (siis taitaapi olla ihan, mikä vaan planeettaa tai asteroidi, jos -tyyppiä haetaan, esim. Venus akselilla Kore-Persefone ...)

Lastenpuolustajana Dianan omaavalle käy herkästi niin, että ne omat lapset unohtuvatkin. eivätkä saa niin merkittävää huomiota Smiley.
tallennettu

Aurinko kalat, AC leijona, kuu kauris, venus/merkurius vesimies, mars kaksonen
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #4 : 21.07.2006 09:44:12 »

Hei Mirtsu!

Minulla on trooppisessa Diana Kauriissa ja sideerisessä se on Jousimiehessä, molemmissa 11. huoneessa ja yhtymässä Merkuriukseen. "Tasohyppelyllä" molemmat toimii  Smiley
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 21.07.2006 10:48:08 »

Diana on vesimiehessä ja kuvaus pitää täysin paikkansa. coolsmiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
enska
Vieras
« Vastaus #6 : 21.07.2006 15:07:10 »

Diana niin ikään Vesimiehessä ja konjuktiossa noususolmuun. Oikein osuva kuvaus!

Itsekin olen tuon ajattomat arkkityypit lukenut, ja Artemis/Diana on jollain tapaa aina tuntunut olevan yksi tyypeistä, joihin olen selkeimmin samaistunut. Lisäksi Artemis vaikuttaa jotenkin joskarimaiselta, ja jouskari on hallitseva merkkini. Nyt kun tuo Diana vielä löytyi tuolta veskarista, jonka hallitseva planeetta  uranus on nousuplaneettani, niin alan entistä enemmän tuntea Artemis-Dianan omakseni..
tallennettu
Stareyes
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 580


Tuon kultaisen säteen, missä ikinä kuljenkin


Profiili
« Vastaus #7 : 21.07.2006 15:12:06 »

Mirtsu Smiley
Radix-kartallani Diana-asteroidi on 21'33  jousimies :stä  aspect_con kuu.
Junokartalla yhtymässä Junoni  aurinko
Prog-kartalla 6'54  kauris
Venuksenpaluu -kartalla 18'51  oinas
Mielenkiintoista smitten
tallennettu

"Mikä haavoittaa sinua niin paljon, että tunnet olevasi pakotettu haavoittamaan minua, jotta parantuisit?"
aQuarius~
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 353


Au vesimies ja asc neitsyt


Profiili
« Vastaus #8 : 21.07.2006 15:40:08 »

Lainaus
Jousimies:
Tämä ihminen on itsenäinen ja riippumaton; isäsuhde on hyvinkin merkittävä henkilön itsetunnon kannalta. Ihminen on melkoinen eläinystävä ja voi viihtyä erityisen hyvin hevosten kanssa. Ihminen on lisäksi ulkoilmaihmisiä, retkeilijä ja samoilija. Diana-asteroidi Jousimiehessä lisää kiinnostusta ulkomaanmatkailua kohtaan, mutta pikemminkin kuin massaturisti aito Diana-Jousimies on omia polkujaan kulkeva ”maailmanvalloittaja”.

Isäsuhde on tosiaankin merkittävä... Hmm, eläinystävä, olenhan minä
jonkun verran. Olen myös kiinnostunut matkustelemaan moneen eri
maahan kun rahaa löytyy ja suomea on jo kierrelty tarpeeksi  Smiley
Pitää paikkansa jonkun verran.
tallennettu

Tule takaisin niin kuuntelen ja haluan ymmärtää. Älä tee näin...
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #9 : 21.07.2006 17:00:24 »

Muuten unohtui mainita, että tuo Jousimies Diana on yhtymässä Venukseen. Toisiko se kenties Vaakamaisia teemoja tähän asteroidiin? Tuo Vaaka kuvaus kuulosti kyllä enemmän kuin osuvalta.
tallennettu
Stareyes
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 580


Tuon kultaisen säteen, missä ikinä kuljenkin


Profiili
« Vastaus #10 : 21.07.2006 18:02:05 »

Artemis-asteroidin kävin katsomassa Radix-kartalla
 vaaka 27'12, 12 th. house
Mikähän tässä nyt pitää paikkansa? Artemis-asteroidi nro 105
tallennettu

"Mikä haavoittaa sinua niin paljon, että tunnet olevasi pakotettu haavoittamaan minua, jotta parantuisit?"
_Sofia_
Vieras
« Vastaus #11 : 21.07.2006 18:52:25 »

Jousimies ja 5 huone. sopii kyllä aika hyvin. Olen aika itsenäinen, eläinystävä, ulkoilmaihmisiä ja kiinnostusta on ulkomaanmatkailua kohtaan. Smiley
tallennettu
Fiona
Vieras
« Vastaus #12 : 21.07.2006 18:56:18 »

Lainaus
Oinas:
Oinaassa Dianan kilpailunhalu korostuu eniten. Toisaalta Oinaassa tulee painokkaasti esiin myös Dianan suojeluvaisto, luonnollisuus ja yhteydet eläimiin. Oinas on Dianan biologisin merkkiasema ja henkilö, jolla on tämä asema voi olla ”tosi naaras”. Oinas-Diana saattaa olla hyvin urheilullinen ja monin tavoin ”poikamainen”. Vastaavista ilmiöistä kartalla kertovat Mars-Diana kontaktit.

6. huoneessa

Jaaha. "Tosi naaras" ilmoittautuu! Cheesy Feminismi ja tasa-arvo asiat ovat kyllä tärkeitä minulle. Rakastan eläimiä. smitten
tallennettu
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #13 : 21.07.2006 20:11:01 »

Skorpparissa ja tarkassa yhtymässä marsiin, tuonee oinasmaisuutta. Poikatyttö. Itsesuojeluvaisto toimii, jos yllytetään. Vanhemmiten oppinut reagoimaan varovaisemmin. Edelleen diggaan retkeilyä ja ulkoilua vaatteitteineen. Eläimiä suojelisin myös, mutten fanaattisesta. Fyysinen liikunta ei pelota, ei. Miesten työt ei myöskään. Ne miehet vaan usein on sietämättömiä sovinisteja... He.
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #14 : 21.07.2006 23:01:31 »

Kaksosissa ja 11. huoneessa.Kuvaus oli hyvä ja sopii kyllä aikalailla minuun  Wink.

Kaksonen:
Kaksosten vilkkaassa merkissä sijaitessaan Diana lisää harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita entisestään. Rakkaussuhteita Kaksos-Diana ei suosi, ystävyys- ja kumppanuussuhteita kylläkin. Parisuhdekin voi toimia enemmän ystävyyden ja harrastusten kuin syvien tunteiden pohjalta. Ajattelu ei ole aina kaikkein rationaalisinta, mutta menevyyttä ja kulttuuririentoja riittää yllin kyllin. Nuorekas ja aktiivinen Kaksos-Diana saattaa olla kiinnostunut esimerkiksi nuorisotyöstä.

« Viimeksi muokattu: 16.12.2006 00:44:10 kirjoittanut taiska » tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
Sivuja: [1] 2 3 ... 6
  Tulostusversio  
 
Siirry: