Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 14 15 [16]
226  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Ikiajan syntymäkartta. : 23.10.2005 03:06:58
Kiitokset Cleolle upeasta tulkinnasta. Mua aina elähdytti kun ikiajan akselit on niin lähellä omiani, alle kolmen asteen päässä kaikki, kolmas akseli, Vertex, mukaanlukien. Sitten meillä sattuu vielä olemaan kuutkin jousimiehessä ja ihan sen alussa. Minulla onkin aikoinaan ollut miesystävä, jolla nappiinsa samassa pisteessä kuu kuin minulla ja hänen kanssaan olinkin aina kuin kotonani.  Erottiinkin sovussa. Näin niinkuin rohkaisuksi ikiajalle. Toivoa on jäärällekin. Itse olen nyt vakaasti naimisissa. Wink

Ja niin, ikiaika, et kai tosissasi tarkoita, että kaduttaa (sisäiset) muutokset. Onneen ja menestykseen niiden luulin johtaneen itsesikään sitä aavistamatta, kun on noususolmun yhtymä. Vaatimattomuutta kait. Mustat aukot jättänee tepastelemaan jonkinlaisessa sumussa. Dramatiikkaa ehkä myös Vertexistä: odottamattomia rajoituksia ja velvollisuuksia, yhdistyneenä Neptunuksen sumutukseen. (En tiedä miten yhdistää eri osatekijät kartalta, vai pitääkö ne erillään? Joku voisi jelpata?) Hattua silti nostan. Ei ollut ennen uranuurtajia tai tukea nimeksikään tähän forumiin esim. verrattuna.

Hei, hei. Smiley
227  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Ikiajan syntymäkartta. : 22.10.2005 18:06:26
Hei Ikiaika,

Onpas dramaattisen näköinen kartta sinulla.

Pluto kahdennessatoista huoneessa liitetään tuntemattomaan mustaan aukkoon psyykkeessä, minkä selvittämättä jättäminen voi olla este elämän "avautumiselle". Näin ainakin Canopus-ohjelma tulkitsee. Muualla en ole löytänyt sille ihan näin suoraa lausuntoa. (Ja sielläkin sanotaan että näin saattaa olla.) Mitä mieltä olet? Sinulla kun on jo vuosia kertynyt. Onko sinun kohdallasi mahdollisesti näin tai ollut näin?
228  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Zen ja 5 elementtiä : 21.10.2005 19:12:14
Hyvä Testi. Minä pitää tästä.

Mulle tuli:

1. Energy balance
Your personal energy is dominated by the metal element, supported by wood. Your most depleted energy is water. These three energies interact dynamically as follows:

-   metal energy, if present in any quantity, has a moderating effect on wood;

-   metal energy has a tendency to transform into water.

After you've finished reading this page, you can go to the Chinese elements page to find out more about what these different types of energy signify.

2. Personality and meditation subject
In terms of Buddhist psychological theory, your personality is the "intellectual" type. As with all personality types this is fine in moderation, but if unchecked it may develop into arrogance. To prevent this from happening, a suitable meditation subject is the absence of thought. You can either meditate formally on this subject, or just contemplate it occasionally in your daily life.

Tuo suositeltava meditointitapa ei taida olle kaikein helpoin aloitettavaksi, ainakaan yksin, mutta tuonee nopeiten tuloksia, jos vaan jaksaa sinnitellä.
229  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Michaelin viestejä : 19.10.2005 23:14:51
Kai se tarkoittaa että Norja on kypsien, mutta ei vanhojen aluetta. Voi mikä neropatti olenkaan!  2funny
Ja Suomi, Tanska ja Islanti on vaan vanhojen aluetta, muttei kypsien.

Kertokaas vielä vanhan ja kypsän ero.

Tulkitsenko liian kirjaimellisesti. Sanotaan vaan lyhyesti että kyllä me ollaan hyviä.

Uuuuups, mitenköhän sen egon nyt kävi Embarrassed.

Hävettää hävettää, niin niin hävettää Undecided . Lähden pois Embarrassed.
Sivuja: 1 ... 14 15 [16]