Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: APUA TARVITAAN KIPEÄSTI!!  (Luettu 5236 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mirka222
Vieras
« : 26.06.2011 17:31:11 »

Hei! Pakko yrittää tätä kautta, koska tilanteeni on tällä hetkellä lähes toivoton. Ollaan siis oltu ukkoni kanssa yhdessä 3 vuotta, todella myrskyinen suhde mutta rakkautta riittää valitettavasti senkin edestä. Opiskelujeni vuoksi olemme joutuneet olemaan etäsuhteessa noin 6kk mutta tämän ajan kestimme yllättävän hyvin. Nyt minulle tarjoutuikin yhtäkkiä työtilaisuus kaukaa etelästä, mikä vaikeuttaisi suhdettamme entisestään, mieheni sanoi, ettei halua estää minua lähtemästä, koska jos suhteemme ei kestäisi, olisin hänelle ikuisesti katkera menetetystä työtilaisuudesta. Ukollakin ollut vakipaikka nykyisessä kaupungissa jo 7vuotta eikä mielellään haluaisi lähteä muualle minimipalkalla paiskimaan töitä.
Ongelma onkin, että suhteessamme kumpuaa esille jotain todella syviä kipupisteitä, mitä sitten käsittelemme toistemme kautta, kai? kaikki mahdolliset tabut ja esteet on tulleet käsiteltäväksi tietoisella tasolla tämän suhteen kautta, mikä tekee tästä suhteesta kuluttavan ja raastavan. Kyse ei kuitenkaan ole yksipuolisesta "vallankäytöstä" tai dominoinnista, vaan kummatkin omalla toiminnallaan suhteessa vaikuttavat näiden asioiden esille tuloon/käsittelyyn. MUTTA rakkautta/tunnetta, intohimoa on aivan hirmuisesti ja joskus kun olemme yrittäneet erota, eroa on kestänyt korkeintaan kuukausi. Ja itse olen sen verran ehdoton persoona, etten ole antanut tällaista aiemmin tapahtua (soutamista ja huopaamista). Tässä suhteessa olen kuitenkin täysin voimaton ja kykenemätön tarkastelemaan asiaa mitenkään objektiivisesti, onko täyttä hulluutta jäädä tällaiseen suhteeseen? Vai onko tämä juuri se oikea suhde, jonka avulla kasvamme ihmisinä ja joka on tarkoitettu kestäväksi.

Nyt toivoisinkin teiltä astrologista näkökulmaa asiaan, liitän tähän astro.comissa tehdyn partner chart kartan (otin sen ensimmäisen vaihtoehdon valikosta). Olisin todella kiitollinen edes pienistä vinkeistä!!!
tallennettu
unknown
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 35



Profiili
« Vastaus #1 : 27.06.2011 00:16:44 »

Keskeisin syy tuolle soutamiselle ja huopaamiselle, myrskyisyydelle ja rakkaudelle/intohimolle on itse asiassa mielestäni hyvin yksinkertainen. Olen aika harrastelija vielä näissä jutuissa, mutta pari asiaa hyppäsi heti silmille kartoista. Teillä on aurinkomerkit (oinas/vaaka) oppositiossa peräti asteen tarkkuudella! Suomeksi sanottuna olette aurinkomerkin edustamilta ominaisuuksiltanne käytännössä lähes täydellisiä vastakohtia. Tätä pidetään synastriassa yleensä negatiivisena aspektina, mutta valtavaa vetovoimaa siitä syntyy. Kokemusta on! Itse olen leijona ja näin ollen vastamerkki vesimies. Tuon perusteella on helppo ymmärtää, että tilannetta on vaikea tarkastella objektiivisesti. Teillä kummallakin on sellaisia ominaisuuksia, jotka ovat toiselle niitä kaikkein vieraimpia. Ja tämähän sitoo vahvasti yhteen, mutta toisaalta aiheuttaa myös suurta hämmennystä. Ihan siis maalaisjärjelläkin ajateltuna. Toinen asia, jonka havaitsin on marsien yhtymä. Se varmaankin vähän pehmentää tuota aurinkojen välistä turbulenssia, koska olette toimintatavoiltanne ja temperamenteiltanne suhteellisen samanlaisia.

Lisää karttojenne välisiä aspekteja ja englanninkielistä tulkintaa saat, kun syötät nuo syntymäaikanne tästä linkistä löytyvään laskuriin: http://astro.cafeastrology.com/cgi-bin/astro/comp2f

Jos minä olisin tilanteessasi, niin jatkaisin vielä suhdetta. Tosin olen mies, että en tiedä vaikuttaako se asiaan. Joka tapauksessa olen yhden vesimiehen kanssa tosi hyvää pataa. Emme ole yhdessä, koska elämäntilanteemme ovat erilaiset, mutta se on sanottava että tuo ihminen on saanut pääni niin sekaisin ettei kukaan ikinä! Samaan aikaan todella raastavaa ja ahdistavaakin toisinaan, mutta silti niin ihanaa etten vaihtaisi hetkeäkään pois. Meillä ei edes ole läheskään noin vahvaa oppositiota noissa auringoissa, joten voin vain kuvitella miten teillä tanner tömisee.

« Viimeksi muokattu: 27.06.2011 00:21:02 kirjoittanut unknown » tallennettu
mirka222
Vieras
« Vastaus #2 : 27.06.2011 09:38:46 »

Kiitos paljon vastauksestasi Unknown Smiley Tuon aurinkomerkkien vastakohtaisuuden tiesinkin mutten tiennyt nuista asteista mitään, että peräti asteen tarkkuudella Shocked Lisäksi meillä on kai myös Venuksetkin vastamerkeissä, härkä-skorppari, nuista asteista en tosin tiedä.
Allekirjoitan tuon Marsin tuoman toimintatapojen ja temperamenttien samanlaisuuden, vaikka olemme luonteiltamme joskus (siis aina Grin) kuin eri planeetoilta juuri nuo temperamentit vaikuttavat melko samantyyppisiltä. Minusta ukollani kuitenkin ehkä enemmän pinnalla tuo temperamentti "energinen/aggressiivisuus" johtuen marsin huonesijainnista (1.huone), mulla taas kodin huoneessa (4.huone), mikä tekee musta varmaan ihmissuhteissa aikamoisen pirttihirmun Grin.

Ja sitten siihen pääongelmaan, eli kannattaako jäädä suhteeseen vai ei?
Pahin pelkoni on, että jos eroamme, mikään vähempi tunnelatauksinen suhde ei enää riitä minulle, onhan mulla tärkeät persoonalliset planeetat 8. tai 9.huoneessa, mistä johtuen mua ei kiinnosta mitkään kaverilliset suhteet tai tasaisen tylsät omakotitalo-mersu-koira-suhteet. Toisaalta karttani on hyvinkin maapainotteinen ja uran luonti ja tietyn tyyppinen elämän vakaus on mulle hyvin tärkeää, vaikka en sitä tunnekuohuissani monesti ymmärräkään, mihin taas meidän suhteemme laatu ei sovi ollenkaan. Niitä päiviä on useita, kun joutuu menemään töihin "ranteet auki"-fiiliksellä, kun kotona ollut taas jotain kärhämää, mutta sitten kun tulee soitto kotoa ja ukko hieroo sovintoa, olen taas kuin taivaassa, hyvin epävakaata sanoisinko Grin Ikää on kuitenkin kertynyt onneksi jo vähän, joten olemme yrittäneet alkaa ymmärtää toisiamme ja omia toimintamallejamme, kummatkin myöntävät että olemme todella erilaisia ja myös sen, että suhteemme tunnetiloissa ei ole mitään tasapaksua vaan aina joko se taivas tai helvetti Shocked

Olisi mukava saada myös muiden mielipiteitä asiaan, ei tarvitse välttämättä astrologiselta kannalta vaan ihan omia mielipiteitä tällaisesta suhteesta, tarvitsen kipeästi jotain objektiivista näkökantaa tähän ongelmaan.   
tallennettu
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #3 : 27.06.2011 09:42:16 »

N222,

Olisiko mahdollista saada liitteenä synastriakarttojen aspektitaulukko (linkki PDF:ään kartan ylälaidassa -> tallenna PDF itsellesi -> liitä tiedosto viestiin mukaan)? Mulle ei meinaan avaudu tuo synastriakartta, josta ei näe tarkkoja aspekteja ja astelukuja Embarrassed

Kompositio voisi myös olla suuntaa antava...
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
mirka222
Vieras
« Vastaus #4 : 27.06.2011 09:53:40 »

Noniin tässä tulee liitettä, eka liite on tuosta ylimmäisestä kartasta, loput kaksi liitettä on tehty tuosta mc82:n ehdottamasta kompositiokartasta (otin astro.comista sen ekan kompositiovaihtoehdon).
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 28.06.2011 09:23:39 »

Niitä päiviä on useita, kun joutuu menemään töihin "ranteet auki"-fiiliksellä, kun kotona ollut taas jotain kärhämää, mutta sitten kun tulee soitto kotoa ja ukko hieroo sovintoa, olen taas kuin taivaassa, hyvin epävakaata sanoisinko Grin Ikää on kuitenkin kertynyt onneksi jo vähän, joten olemme yrittäneet alkaa ymmärtää toisiamme ja omia toimintamallejamme, kummatkin myöntävät että olemme todella erilaisia ja myös sen, että suhteemme tunnetiloissa ei ole mitään tasapaksua vaan aina joko se taivas tai helvetti Shocked

Olisi mukava saada myös muiden mielipiteitä asiaan, ei tarvitse välttämättä astrologiselta kannalta vaan ihan omia mielipiteitä tällaisesta suhteesta, tarvitsen kipeästi jotain objektiivista näkökantaa tähän ongelmaan.   

Näin kokemuksen rintaäänellä sanoisin, että jos taivaallista on useammin kuin helvetillistä, niin kannattaa vielä yrittää. Jos suhteet ovat toisin päin, niin ennen pitkää jompi kumpi tai kumpikin kärsii liikaa niin henkisesti kuin fyysisestikin, ehkä jopa taloudellisesti.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
mirka222
Vieras
« Vastaus #6 : 10.07.2011 12:30:41 »

Nyt tein päätökseni ja lähdin vanhemmilleni "evakkoon". En kestänyt enää yhtään tuota epävakaata energiaa, mikä välillämme oli. Lisäksi huomasin, että olemme täysin eri kehitysasteella toistemme kanssa, ukko haluaa viilettää vapaana ja itse haluaisin jo vakiintua. Ukko yrittänyt "pelata" moneen pussiin yhtä aikaa: ensin ottaa vapautensa lähteä ja tulla miten haluaa (joko aggressiolla, mielistelyllä tai viileydellä) mutta lopulta tulee sitten mielistellen ja nöyristellen takaisin kotiin. Lisäksi tuntuu, ettei hänellä ole mitään omaa persoonaa/luonnetta vaan mukautuu aina kuin kameleontti toisten ihmisten tunnetiloihin ja haluihin. En ole koskaan saanut mitään otetta miehestäni ja voisin kuvitella hänestä melkein mitä vain hyvässä ja pahassa, samaa sanoi äitini, joka yleensä saa jonkin tunteen ihmisistä, ettei tästä herrasta saanut ikinä minkäänlaista kuvaa. 
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: