Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pikkulintu parvekkeella  (Luettu 5587 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Keiju71
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 56



Profiili
« : 06.10.2006 10:12:34 »

Aamulla, kun nousin ja menin lasitetulle parvekkeelle (tupakille hyi  Smiley), niin pikku tiainen lenteli siellä. Menin sinne rauhallisesti ja ajattelin, että pitää lasituksia avata lisää, jotta se pääsee lentämään pois. Samassa se jo löysikin sen avonaisen lasin ja pääsi lentämään pihalle.

En ehtinyt edes ajatuksissa neuvoa sille tietä ulos, vai olisinkohan niin syvältä antanut ohjeet, että heti löysi tien ulos. Toivottavasti pieni ei säikähtänyt minua.

Tuokohan tämä päivä jotain jännää mulle? Oliko sillä tintillä joku viesti mulle? Vai oliko se ihan vain eksynyt lintu...
tallennettu

Rakkaus ja turvallisuus, joita niin syvästi kaipaat, ovat läsnä sinussa itsessäsi.
Keiju71
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 56



Profiili
« Vastaus #1 : 06.10.2006 11:18:42 »

Muistan minäkin, että jotkut sanovat pikkulinnun ikkunan takana tuovan viestin, että kohta joku läheinen kuolee. Kuitenkaan se lintu ei katsonut minua.
Mutta kyllä joku sen välityksellä minua muisti, sellainen olo kuitenkin heti tuli.

Aikanaan kun äiti kuoli, tytär (silloin 4,5 v) heräsi pari yötä aikaisemmin pahaan uneen, näki unta, että isi kuoli. Pikkasen meni pieleen, mutta lapselle tärkeitä ihmisiä molemmat.
tallennettu

Rakkaus ja turvallisuus, joita niin syvästi kaipaat, ovat läsnä sinussa itsessäsi.
MetalLady
Vieras
« Vastaus #2 : 06.10.2006 17:06:40 »

Minulle on sisälle 2 kertaa talitintti lentänyt ikkunan raosta, joka on mahdotonta. Kerran aamulla n.klo 6 aikoihin kuulin olohuoneesta räpytystä, menin katsomaan ja pikkulintu hädissään yritti ulos, menin apuun ja avasin ikkunan, ja niin se lensi tiehensä. Huomasin myös sen, että ikkunan takana oli toinen lintu hädissään ikäänkuin, että kaveri on pulassa. Tokalla kerralla exäni pelasti pikkulinnun.
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #3 : 06.10.2006 23:12:50 »

No meillä kanssa viime viikolla sattu, kun olin aamulla parvekkeella ja kissa meni haistelemaan bambu seinää ja kohta alkoi armoton piipitys ja eikun äkkiä kissa sisälle ja huusin miehelleni, että tuus vilasee täällä servin takana on selkeesti lintu Huh ja saatiin se sieltä pois ja nostettiin se pöydälle ja hetken viipy siinä ja lensi pois ja jäi lähimmälle puunoksalle n 3:s tunniksi coolsmiley tosin katsottiin oliko se viottunut tms. Lintu oli tullut parvekkeelle lasi-ikkunoiden välistä Shocked ja kissaa sieppas koko päivän  tickedoff  Grin
tallennettu
MetalLady
Vieras
« Vastaus #4 : 07.10.2006 14:29:24 »

Se on ihan ihmeellistä, miten lintu voi tulla ihan pienestäkin raosta. Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: