Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: AURAKUVAUS : 07.12.2005 19:07:59
...ja mistä hintahaarukoista ja lusikoista nyt onkaan kyse? (uh tuli nälkä)
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: AURAKUVAUS : 07.12.2005 11:50:11
ok!

 smitten
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: AURAKUVAUS : 05.12.2005 11:43:09
oi, vau.  Smiley


ja nousevassa auringossako siis kävit?
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: AURAKUVAUS : 05.12.2005 11:29:57
ja jopelii,
sitten on myös harmoniahuone. en ole itse vielä käynyt, mutta menossa kyllä.

http://www.harmoniahuone.com/


entä AthaMaarit... miltä tuntui saada kuva? minkä värinen olet? entä saitko "tulkintaa"?

 smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Anyara Aforismit : 02.12.2005 13:23:26
ja, ainiin, toinen josta tykkään:

www.nirvikalpa.com[/color]]www.nirvikalpa.com


 smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Anyara Aforismit : 02.12.2005 13:03:52
joo!
jee!
löysin itsekin sivut ihan kauhean vahingossa ("vahingossa", yeah right), ja varsinaiseksi runsaudensarveksi osoittautuivat.

vaikka mitä.
viimeaikaisin motto:

Expect nothing. Live frugally on surprise.

oijoi, toimiitoimii.

 smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Sokeriaddiktio... : 29.11.2005 13:50:08
helou sokerit,

joo. ensinnäkin, jos ostan karkkia, syön pussin samantien. mitä sitä säästelemään. ja niin edes päin. sokeririippuvuudesta tosin: useimmat kärsivät jonkun asteen sellaisesta, ne on ne mömmöt millä me itsemme ravitsemme sen verran sokerilla tuhottuja nykyään (oikeasti).
kirjoitin vuosi sitten artikkelin sokerista/sen käytöstä ja rupesi ällöttämään niin, että pidin kuukauden tauon valkoisesta jauheesta - siis myös vehnäjauhoista (=spageteista, makaroneista, valkoisesta leivästä) sekä perunasta, jugurteista, juisseista...jnejne ja ihme puhdistuksen koin. ja kas, liukastuin sitten taas suklaaseen ja muuhun, mutta se onkin jo toinen tarina.  buck2

"tietoa":
...nää on näitä kemiallisia reaktioita ja riippuvuus-suhteita. se mihinkä me oikeasti jäädään koukkuun, on ne sokeripiikit, jotka makean ahmimisesta saa (ja niiden aiheuttamat aivokemialliset reaktiot + näiden seurauket). "normaaliravintoa" nautittaessa, ihmismasiina polttaa "normaali"sokerin tasaisesti, ja irtisaatu energia pitää liikenteessä pitkällä tähtäimellä, kun taas sokeripommit aiheuttavat heittoja verensokerissa, ja rajut heitot taas vaikuttavat insuliinitasoon, puhumattakaan muista kehonkemikaaleista, jotka menevät sekaisin epäsäännöllisestä sulatuksesta mikä sitten saattaa jopa aiheuttaa masennusta/muuta mielenhäiriötä.
(ja koska sokeri palaa nimpal nopeammin, kaikennäköinen sen mukana tullut extra ravinto kerääntyy kroppaan, pikkuhiljaa liikarasvakerroksena, päinvastoin säännöllisiä/ "terveellisiä" syömätapoja noudattaessa).

makean "himo" on sitten luultavasti toisaalta seuraus pimeydestä ja sen tuomasta mahdollisesta lisääntyneestä väsymyksestä, ja ehkä myös seuraus ravinnonpuutteesta (eräs haastattelemani ravintoterapeutti pohti jopa salaliitto-teoriaa... että kun ihmiset ostavat niin suuren osan ravintonsa ainakin puolivalmiina, niin nuo atriat sun muut laittavat elintarvikkeisiin väkisin enemmän sokeria ja vähemmän ravintoa, että sitä joutuu syömään=ostamaan enemmän kun ravintoa on vähemmän, ja nälkä kasvaa syödessä, tosiaankin... helou, fat of the land jne...)... hah, me länsimaalaiset taidetaan hyvällä lykyllä syödä itsemme hengiltä...  knuppel2

ei mutta joo, oikeasti; makeanhimon voi korvata syömällä vitamiineja (spiruliina-lisäkkeitä!), tai ottamalla valohoitoa tai mitä keksikään, riippuen siitä jos saa himon "perimmäisen" syyn selvitettyä...
emmää nyt ite mikään himoterveilijä ole, mutta kroppa tykkää enemmän kyllä ruisleivästä kun vehnästä - ja toisinaan jää sokeriputki päälle, mutta ennemmin tai myöhemmin saan sen tavalla tai toisella kuitenkin katkaistua. eli ehkei tarvitse syömisestä härkästä tehä (vaan porkkana)  :Smiley  mutta tekee sen minkä osaa ja jaksaa. ei nää meiän pohjolan elinolosuhteet ainakaan ole omiaan saamaan ihmisiä vähemmän riippuvaisiksi piristysaineista tähän aikaan vuodesta...  angel


 smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Entiset elämät : 28.11.2005 14:35:50
dear inner hippies and all such,


ajatusten siellä sun täällä tänään poukkoilleina, jokin ajaa minut kysymään, että mikä tai kuka voi kertoa minuilleni mahdollisista entisistä elämistäni?

neljästä tädistäni ainakin kahdella "on todettu" aikaisempia yhteyksiä etelä- ja/tai pohjois-amerikan intiaaneihin; ja kuulemma tämän hetkinen lähisukumme olisi ollut olemassa jossain toisessa aikajaksossa melkein kokonaisuudessaan (mikä on mielestäni villin ihastuttava ajatus)... ...vaan, mitä, kuka, häh?

 :Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: Karhut unessa : 27.11.2005 20:56:44
(kuukutihuu & muut)

...jaa.
miumiun lailla huomasin minäkin tämän aiheen myötä, että karhu-unet ovat ainakin toistaiseksi taakse jäänyttä aikaa. eivät ne ikinä minua vainonneet, ne unet, mutta toisinaan jouduin siis minäkin niissä karhun vainoamaksi. ja kuten vissiin aikaisemmin jo kerroin, kyseessä oli aina ruskea karhu joka kierteli kotitalon nurkkia ja meillä (minulla/perheellä/ketä siinä unessa olikaan) oli aina huolenaiheena kiivetä karhua pakoon vintille, vaikka jokin osa minua aina vakuuttelikin ettei se karhu pääsisi sisälle. mitään tarkkaa lokeroa en ole karhulleni löytänyt, mutta huomaan sen poistuneen unieni keskuudesta luultavasti samojen prosessien kautta, jotka ovat johtaneet itsetunnon ja -tuntemisen kohentumiseen, hyväksymällä sekä tämänhetkisen minänsä että myöntyen muutoksen parantavalle voimalle... varsin voimakkaita ja isoja juttuja tuo nallekarhu edustaa.

eräillä voimaeläinsivuilla karhun viisautta kuvaillaan seuraavanlaisesti:
http://www.geocities.com/~animalspirits/index30.html
ja luulenkin että hiukan mietittyään voi kuka tahansa ehkä esimerkkien avulla "järkeillä" esiin oman karhunsa tarkoituksen. uskallusta sille tielle, siis, jos se nimenomainen kutsuu. ehkä me ollaan vaan niin laiskoja, ettei oteta alitajunnan kaikkia eri tasoja vakavasti ennenkuin mokoma pistää pedon liikkeelle meitä hätyyttelemään. loppujen lopuksihan suunnalla ei ole merkitystä, vaan sillä, että me olemme liikkeessä...


 smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / ...inkkarihoroskooppeja ja henkilökuvia : 27.11.2005 19:44:48
nimittäin,
taas olisi intiaanitietouteen perustuvaa henkilöllisyystulkintaa pähkinänkuoressa tarjolla...


http://whitecougar.tooquiet.net/

 smitten
woodpecker

...ja sitten voitte käydä tutustumassa voimaeläimiin osoitteessa

www.shamanlinks.com  (/Power Animals)

--------------------------------------------------------------

"Time is fun when you're having flies."
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Mikä huone on kartallasi voimakkaimmin esillä? : 24.11.2005 14:49:18
http://netti.nic.fi/~astrolog/huoneet.htm


8. Minä sulautuu ja sitoutuu yhä syvemmälle ihmissuhteiden verkostoon, kokee yhdessä herättäviä ja voimakkaita elämyksiä ja tunnetiloja, jotka joko vahvistavat parisidosta tai tuovat eteen kriisejä, jotka pakottavat muuttumaan, tarkistamaan oman minän tilaa ja etsimään lisää itsetuntemusta tai syvempiä väyliä maailman tuntemukseen. Vaiheen ihmistyyppi on psyyken asiantuntija, psykiatri, psykologi, mutta myös okkultisti, maagi, tutkija, kaivautuja, totuuden paljastaja, vallan- ja rahan aktiivinen käyttäjä.

Mulla myös kasissa tunkua ja ysi jo täynnä!  Wink

Shocked     Shocked     Shocked      Shocked      Shocked        Shocked        Shocked         Shocked         Shocked

....oooh...
...jopas...jopas.... kas vain, sanoi -   

 angel
12  Astro special / Astro special / Re: 6. HUONE : 24.11.2005 14:45:17

Joku on ainakin muistaakseni Chironia kuudennessa tulkinnut siten, että työhön voisi liittyä parantaminen ja/tai opettaminen (Chironin teemat). Tai ehkä työnteolla voisi olla parantava tai opettava vaikutus.. (oma arvelu  Cool) Tai miksi se ei terveyteen voisi liittyä esim. siten, että on terve? Parantaja-Chironin majaillessa siellä. Tämä nyt vain pälkähti päähäni, kun en itse ole oikein koskaan kipeä.


linn,


...joo. itse kanssa harvemmin kipeänä mitä vanhemmaksi tulen, ja vakavin tauti on varmaan ollut korvatulehdus... hassua  :Smiley kyllä, yhym, olen astelemassa polulle jossa on sekä parantamista että opettamista. juuri viime päivinä olen miettinyt, että on aika ottaa Se Askel; tai tietyt asiat ovat ilmentyneet levottomuutena mielessä ja kehoissa. astrokielellä tää vois olla härkä-rapuilua, empimistä, varoivaisuutta ja epävarmuutta, kaikki tavallaan kuitenkin "turhia". hoo.

 buck2

...emmää voi tätä viestiä tohon hymiöön lopettaa. tätä teille:

 smitten
13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Mikä huone on kartallasi voimakkaimmin esillä? : 22.11.2005 18:25:56
...katselin nuita äänestystuloksia, ja kuulun jonkinlaiseen vähemmistöön ainakin äänestyksessä. kuten totesin tuossa äsken 6. huoneen keskustelussa, eniten tungosta syntymäkartalla on 8. huoneessa ( aurinkokuujupiter ja  merkurius), ja 7. huone on kai eräänlainen kakkonen, siellä on sitten  venusmars ja  juno. sitä piti kysyäkin, että mistä täällä foorumilla löytää "yleiskuvauksen" huonesymboliikasta? ei muista, ei löydä.
...ja mitä tuo kahdeksannen huoneen vahva kuvio viestittää?...
14  Astro special / Astro special / Re: 6. HUONE : 22.11.2005 18:12:49
Minulla ei ole kuudennessa kuin Chiron ja laskusolmu
Linn


linn,
minullakin on tuo chiron kuudennessa huoneessa, yksinäisenä, tosin. mitä se voisi meinata; ilmeneekö se kummemmin mitenkään?


eniten tunkua mulla on 8. huoneessa, jossa  aurinko  kuu  merkurius ja  jupiter, ja toiseksi eniten 7. huoneessa, jossa  venus  mars ja  juno... olen edelleen ihan pihalla siitä, että mikä mitenkin ja miksi, mutta printtasin (jo...) syntymäkarttani ja pitänee tutkiskella sitä nyt sillai sit jotenki sillai... sillai...  :Smiley
15  Astro special / Astro special / Re: Yksinäiset tähdet : 18.11.2005 19:33:45
...lempeää iltaa.
hyvä aihe.

hm.
"every man, and every woman, is a star."
jokaisella oma kiertoratansa, ja toisinaan ne leikkaavata toisiaan, ja törmäisivätkö jotkut peräti joskus. mutta itsenäisiä, yksinäisiä, eikös se ole perusolemuksemme - ja juuri sen itsenäisyyden/yksinäisyyden kautta olemme samalla vain murto-osa sitä isompaa yksinäisyyttä/yhtenäisyyttä. nou?


koen toisinaisen kuulumattomuuden tunteen kuuluvan kuvaan, ja on luultavasti toivottavaakin, että sen jaksaa ymmärtää voimanlähteenä eikä rangaistuksena jostain.
yksinäisyys itsessään on oman tähänastisen kokemukseni mukaan yhtä suhteellista kun rakkaus, kaikkivoipa ja melkeinpä jotain itsenäistä. kun eikös me itse päätetä, miten me se rakkaus tai tässä tapauksessa yksinäisyys koetaan? oli se sitten sidoksissa toisiin ihmisiin, tai ei. ja ehkä ennemmin sittenkin ei. siinä mielessä, että rakkaus näyttää olevan olemassa ilman kohdettakin, ja yksinäisyys myös ilman ihmisiä. vaan, kuten kohdeton rakkaus, syvin yksinäisyyskin voi olla mitä, ja sitä, kauneinta, ja rikastuttavinta.

on sellainen olo, että kummatkin yllämainitut lähtevät sellaisesta perusluottamuksesta joka taas on tekemisissä perusturvallisuuden kanssa. ja vaikka tuo meneekin ehkä näennäisesti psykologian puolelle, seilaan joitain ihan muita meriä kun freudin ja kumppaneiden.

tjaahh.
henkilökohtaisessa pähkinänkuoressa, viihdyn sekä yksin että seurassa, ja toisinaan seurassa on yksinäinen olo, vaan ei ikinä yksin. yksinäisyys taas johtuu tunteesta ettei kohtaa ihmisiä joiden kanssa on, ja sen! voi! ratkaista joko päättämällä kohdata kenet tahansa, tai vaihtaa seuraa. tai hyväksyä se kuulumattomuuden tunne osana itseään, ja tehdä sitten jotain sellaista mikä on itselleen ja olemiselleen mielekästä. ei sitä TARTTE olla sosiaalinen, vain koska se "kuuluu" ihmiselämän etikettisääntöihin. äähh, tehkäämme omat sääntömme; kunnioittakaamme sitä kautta itsejämme ja ennen kaikkea muita.

valoa kansalle!
Sivuja: [1] 2 3