Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Saturnus : 30.01.2007 17:47:56
Olen viime päivinä nähnyt unia saturnuksesta. Aluksi vain katselin sitä kaukoputkellani, mutta viimeyönä sitten tein matkan sinne.

Olisi hauska tietenkin katsoa, että transitoiko saturnus jossain jotain minulla! Saa heittää tulkintoja jos huvittaa ja olisi kiva kuulla vastaavista unista ja mitä ne teille on merkinnyt.

Tässä tämä:

Tuli tilaisuus matkustaa Saturnukseen. Matka alus oli iso kivi, jonka päällä täytyi maata ja päälle laitettiin toinen kivi. Yhteen tällaiseen alukseen mahtui ehkä kuusi matkustajaa. Kivien välissä tuntui kova paine, kuin keuhkot rusahtaisivat kasaan. Oli kylmä. Jostain toppatakkien ja peittojen välistä sain ilmaa. Mietin että saisinko ilmaa enää, kun poistuisimme Maasta. Matkan ajaksi oli myös tarjota unilääkkeitä, joilla pystyi nukkumaan 1/4 osan matkasta (joka siis oli neljä päivää muistaakseni) Ymmärrän, että Saturnuksessahan on todella kylmä ja huomaan, että minullahan on aivan liian vähän toppavaatteita mukana. Pitäisi olla ainakin kuudet toppahousut. Pyysin lupaa poistua aluksesta. (Vaikka matkaa oli taittunutkin jo 2/4 matkasta, niin olimme vielä maassa).
    *tässä välissä ehkä heräsin*
Yhtäkkiä olin Saturnuksessa. Siellä oli myös veljeni ja äitini. Maisemat olivat kauniita; jäävuoria, sateenkaaren värisiä jääputouksia, violetteja jäälauttoja ja kaasuja. Kuitenkaan ei ollut kylmä. Jääkallion seinämässä oli läpinäkyää nestettä jota ruiskahtaa kasvoilleni. "happoa!" ajattelin, mutta veljeni kertoi, että se on vain vatsahappoa, ei huolta. Konttasimme vatsahapossa ja jäällä, koska liukkauden takia oli vaikea pysyä pystyssä. Yhden putouksen nimi on Chastity (=siveys). Se mietitytti.




2  Astro special / Astro special / Vs: Unirytmisi : 15.01.2007 18:29:29
Nyt, kun en ole töissä, näkynee oikea rytmini kai parhaiten: eli sitä ei ole! Nukun ja valvon aivan miten sattuu. Saatan nukkua 18 tuntia, sitten olla hereillä 26 tuntia, sitten nukkua 4 tuntia, sitten olla hereillä 12... Eilen heräsin viideltä iltapäivällä, menin nukkumaan tänään yhdeksältä aamulla ja heräsin juuri tässä, kello on puoli kuusi.

Mutta se sopii hyvin, voi kunpa näin saisikin elää aina! en pidä päivistä, joten  mielelläni nukun sen yli ja olen aina ollut todella huono heräämään aamuisin. Olen henkisesti kuitti koko päivän, jos herään ennen kahdeksaa, vaikka olisinkin nukkunut 9-12 tuntia.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: Kaksi kuuta : 07.05.2006 11:59:55
aivan uskomatonta, mutta minä olen nähnyt tismalleen saman unen joskus!!!! Smiley Toinen kuu tosin oli jotenkin "pimeä". Minä ihmettelin miksei kukaan muu näe tuota pimeää kuuta, joka kulki kohti toista.
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Re: Ensimmäiset lapsuusmuistot? : 05.05.2006 15:51:20
minulla on paljonkin muistikuvia noin vuoden tai alle sen ikäisestä. puolivuotiaana olin eläintarhassa, muistan leijonat. puolitoista vuotiaana norjassa, muistan rannan. muistan vaipat ja muistan sen kun olin rattaissa ja muistan pinnasänkyni, mutta siellä taisin nukkua aika myöhäiseenkin ikään.
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: toistuvat unet : 05.05.2006 15:35:19
Mulla on vain sellaisia "unisymbolikausia", että jokin sama symboli toistuu usein, kuten ampiaiset, jotka minulla aina liittyy ahdistukseen. Ampiais unet ovat olleet aina merkittäviä, ne kertoo minulle asioita, jotka pitäisi nostaa esille.

Sormukset on toinen symboli mikä tulee jatkuvalla syötöllä mutta sen merkitystä en ole osannut tulkita. Mun uni kirja on täynnä kuvia erilaisista sormuksista, mitä olen nähnyt. En tiedä mitä niistä pitäisi tulkita. Ne ovat tosi monimutkaisia ja merkityksellisiä unia.

Joskus unet ovat todella samankaltaisia, mutta kyllä niissä on aina uusia vivahteita, jokin on muuttunut, vaikkapa sitten sormuksen väri.
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: Elementit unissa : 04.05.2006 20:26:20
minun pikkuveljeni näki aina pienenä tulielementistä unta ja hän sanoi niitä "tulijaisiksi". se oli hassua Smiley
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: Vedet : 29.11.2005 10:56:39
Aloitan tietenkin itse.

Maasta tursusti mäntyjen korkuisia vesipylväitä. Ne lähestyivät.

Piilouduin rakentamani lumikasan päälle ja totesin: "Nämä vesipylväät taitavat yrittää tulla juuri niistä paikoista, mihin ihminen on rakentanut jotain". Vesipylväät yrittivät puskea lumikasan alta ja minulla alkoi olla huterat oltavat.

Omatulkinta:
 Vesipylväät=tunteet
 Lumikasa=kylmä kuori, muuri, jonka rakennan pitääkseni tunteet sisällä.
 Opetus=Ne muurit, joita rakennan pitääkseni huonoina pitämiäni tunteita sisällä, aiheuttaa ne nimenomaiset tunteet.
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vedet : 29.11.2005 10:46:40
Haluaisin aloittaa keskustelun peruselementeistä unissa ja kuinka kukin on niitä tulkinnut ja onko niiden merkityksistä löytynyt mitään kenties yllättävää; jotain sovituista merkityksistä poikkeavaa. Minkälaisiin tunteisiin ne on unissa linkittyneet?

Laitoin otsikoksi vedet mutta yhtälailla olisi kiva kuulla aiheista

VESI, TULI, MAA ja ILMA.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Henkinen herääminen : 29.11.2005 10:38:38
Aloin kiinnostua sellaisista ja tällaisista sanotaan, että kuudennella seiskalla, kun omasta sisimmästä kumpusi kysymys "Miksi?" ja sitä kyselin. Pitkään oli tossa "Mikä?" vaihe päällä ja nyt liikutaan pikemmin käytännön kysymysten äärellä

"Miten?"
Skeptisyys on kaivanut minulle sitä syvyyttäkin, mutta sopivasti syvyttä epäilessä nostanut maan pohjan vuoriksi asti. Maanläheisyys on kaikessa tässä näyttänyt merkityksensä tyyliin: "Onko väliä, onko minulla tämä nykyinen menneisyys, viisi menneisyyttä vai tuhat, onko väliä mitä tulevaisuus tuo, tuoko jotain ihmeellisiä valtakuntia ja valaistumista? Se missä aina tulen elämään on nykyhetki ja se miten toimin nyt; en haluakaan olla liiaksi vaikuttunut menneisyyden muistoista tai tulevaisuuden haaveista. On tässä hetkessäkin tarpeeksi elämäksi"

NOh. Sellaisten kysymysten äärellä nyt poukkoilen.

kuitenkin

Kertonen tähän sellaisen käännekohta tyyppisen elämyksen tuossa ysi luokan paikkeilla, mistä en väitä minkään alkaneen, mutta vastannee kysymykseen. Tämä on ollut sellainen ylläpitävä ja vahvistava tapahtuma.

oltiin minä ja yksi parhaita kavereitani istumassa iltaa. Puhuimme aina tähdistä sielusta ja jumalasta ja voisiko niitä olla ja jos voisi mikä niiden merkitys on. Leikimme leikin, että "suljetaan silmät, ja yritetään miettiä ääretöntä avaruutta". Hetken mietimme. Sitten me molemmat samanaikaisesti koimme voimakkaan aallon, ikäänkuin pelkkää hyvää oloa olisi virrannut sisimpään, täydellisen rauhan. Avasimme silmämme ja nauroimme minuutteja ihan kippurassa ja oivalsimme, että nämä meidän ruummiimme ovat vain taloja, joissa asustamme. "Kuvitella, katso Minnaakin, tuossa hän kävelee, mutta hänkin on vain talossaan, emmekä näe häntä!". Nauroimme lisää.

SItten koimme voimakkaan läsnäolo tuntemuksen, jokin erittäin paha oli huoneessa meidän kanssamme, vieläkin nauroimme mutta lähdimme huoneesta ja pian elämys katosi.

Se oli todella siistiä.
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Näky peilistä : 27.11.2005 23:58:30
Maalasin siitä jo kuvankin. Harmittaa. etten nähnyt kasvojani, oliko ne erit? Katsoin jostain syystä käteeni, jossa saattoi olla jotain.

Innostun niin helposti kasaamaan lankoja yhteen, että olisi saatava selko, ennenkuin keksin sellaisia... Tuli meinaan  mieleen samaisen aamun uni, jossa

kävelin polulla, joka muuttui hautausmaaksi. Löysin safiirisormuksen ja ajattelin "joku on varmaan menettänyt kihlattunsa ja jättänyt surussaan sormuksen tänne" Tulin surulliseksi, poimin sormuksen ja jatkoin matkaa eteenpäin. Myöhemmin unessa tuli mieleen, että miksen katsonut kenen hauta se oli. Harmitti.

Mustasamettimekko olisi saattanut olla hautajaisvaate. Tunnelma näyssä oli ankea ja kädessä olevani esine olisi saattanut olla sormus.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Näky peilistä : 27.11.2005 23:38:11
Eilen koin jännän tunteen.

Kävelin kotonani peilin edestä ja yhtäkkiä minulle tuli selkeä tunne, niin selkeä, että unohdin miten toden laita oli, että minulla oli päällä musta hyvin raskas samettinen mekko ja valkoinen eteinen muuttui jotenkin tummaksi ja (kehyksetön) peili sai raskaat pronssikehykset. Tuntui että olisin juuri menossa johonkin odotettuun. Saatoin olla joku muu kuin minä. Kesti sekunnin tai kaksi ja sitten muistin taas, että olen kotona enkä ole menossa minnekään.

Miten voisin tulkita tälläisen kokemuksen? Se erosi selkeästi dejavusta, sillä siinä ei ollut sellaista kysyvää "onko aikaisemmin" vaan upposin siihen kuin nykyhetkeen.

Voisiko tämä olla vihje edellisestä elämästä tai muuta?
12  Astro special / Astro special / Re: Nouseva rapu/kaksonen? : 18.11.2005 09:32:59
Tarkistin asian, hän on nousukaksonen. (kuten minäkin)
13  Astro special / Astro special / Re: Minkä merkin piirteitä sinussa on eniten, minkä vähiten? : 15.11.2005 14:49:28
kaksosetaskendentti
 jousimiesaurinko, venusmerkuriusneptunus
 skorpioni -   saturnus  aspect_con  pluto
 neitsytkuu
 kauriskeskitaivas
 kalat -
 rapu - Ic,  kuunsolmu
 leijona -
 vesimies -
 oinas -
 vaaka -
 harka -
14  Astro special / Astro special / Re: Lahjakkuus ja lahjattomuus : 15.11.2005 14:19:44
Saman olen huomannut stelliumien merkityksistä.

Voisiko olla, että riippuen missä merkissä tuo stellium on, mihin lahjakkuudet suuntautuvat. Kaksos stelliumilla hajanaisesti kaikkea, härkästelliumilla keskittyneesti vaikkapa ruuanlaitossa? Kaurisstelliumilla lahjakkuus olisi pitkälle oman pitkäjänteisyyden ja ahkeruuden tulosta?

Täytyypi selata tuttujen karttoja.

Toisaalta voisi kuvitella, olen huomannut, että monituiset neliöt tuovat tarpeen lahjakkuudelle, sillä vaativat purkautumista ja ilmaisemista. Nuo kolmiot ja sekstiilit varmaan luovat niitä purkautumis väyliä.
15  Astro special / Astro special / Re: Yksinäiset tähdet : 15.11.2005 14:08:49
Usein ihmiset, jotka eivät ole avautuneet tunteistaan tuntevat olonsa yksinäiseksi, sillä kokevat, että ovat ainoita, joilla jotain. En usko, että ihmiselle riittää faktat siitä, että on muitakin, jotka kokevat, tuntevat ja ymmärtävät samoja asioita; ihminen tarvitsee aina kokemuksen. Ihmisen on kuultava joskus jonkun sanovan "tiedän tarkalleen mistä puhut", varsinkin asioista, jotka liittyvät häpeään ja yksinäisyyteen kuvittelisin - päästäkseen irti niistä.

Mutta yksinäisyys on sananakin jo monitulkintainen. Onko yksinäinen susi aina yksinäinen?

Tuntuu siltä, moni joilla on sosiaalisia pelkoja on sitä mieltä tai ainakin uskottelee itselleen, että jotkut vain ovat yksineläjiä ja jotkut ovat jotenkin erilaisempia kuin muut (he itse). Epäilen... Tuskin kukaan on yksineläjä syvimmästä tahdosta ja elämänilosta, eikä kukaan ole niin erilainen, että olisi yliluonnollinen.

no joop. mietinpä vain. Olen huomannut että jos kasihuoneessa on monta planeettaa, ihminen helposti eristäytyy. Sen voisi tulkita niin, että kun kasihuone muunmuassa merkitsee syventymistä ihmissuhteissa, ja kasihuoneissa on paljon planeettoja varsinkin  neptunus tai vaikka  kuu, herkästi muodostetaan pelkoja tuon ison ja käsittämättömän asian edessä, kuin toinen ihminen ja silloin eristäydytään.

Muodostamme pelkoja vain asioihin, jotka ovat meille merkityksellisiä.

noh, kyllä se yksinäisyys ja yksineläminen tarkoittaa monia muitakin asioita varmasti.
ajatuksen juoksua... mitä tuumitte?
Sivuja: [1] 2