Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Chiron oppositio Saturnus  (Luettu 4192 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Loume
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 77


Profiili
« : 04.03.2007 00:14:40 »

Sisäinen soturi-tulkinnassani oli Chiron oppositio saturnus ja siinä puhuttiin että monet sen aspektin haltijoista siirtyvät yleensä parantamisen aloille sairastettuaan itse jonkin vakavan sairauden. Mitkä muut aspektit viittaavat vakaviin sairauksiin? Muutenkin koko tulkinta vähän masensi.. Puhuttiin kauheasti vaan haasteista ja terveys tuli monessa paikassa puheeksi, muutenkin liian hysteerinen sen suhteen  Huh
synt. aika 23.10.1990 klo 06:30 Tampere
tallennettu

Nousumerkki Vaaka
Aurinko Vaa'assa
Kuu Jousimiehessä
Merkurius Skorpionissai
Venus Vaa'assa
Mars kaksosissa
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 04.03.2007 00:19:02 »

Minulla on tuo Chiron oppositio Saturnus ja sopii kyllä minuun loistavasti...Saturnus on minulla vielä 9.huoneessa, joka kertoo "guilt tripistä", eli suuresta matkasäkistä mikä on saatu koettavaksi tässä elämässä.  Cry Se on kyllä ihan totta ja en ihmettelisi vaikka minullekin noin kävisi tai on oikeastaan käymässäkin...

Mutta tuo nyt riippuu vähän huoneasetelmistakin. Ei sellaista kannata pelätä mitä ei ole. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 04.03.2007 13:57:17 »

Kaarina Pääkkönen kirjoittaa sivuillaan http://www.aumanet.fi/~kaarina.paakkonen/ Saturnuksen ja Chironin aspekteista seuraavasti:

Saturnus/Chiron

Kulkiessamme hitaasti tietämme, tulemme auttamattomasti lineaarisen tien päähän - Saturnukseen.Saturnus edustaa fyysistä vaikutusta, lähiplaneettoja ja maata, matkaa Kuusta Aurinkoon. Emme voi tietää ketä olemme ilman henkisyyttä. Aspektien syntymä Chironin ja Saturnuksen kokemuksen kautta murtaa maan muodot ja lineaarisen luomiskyvyn, mutta kaikki muutos on kovaa työtä.

Kun Chiron tekee aspektia Saturnukseen, Saturnuksella on erimerkitys kuin tavallisesti. Ilman Saturnuksen ja Chironin aspekteja ( myös Chiron/ Uranus ja Saturnus/ Uranus ) Saturnuksen kehitysvaiheet ovat aika  ennustettavissa ja kasvun syntymävaiheet käy mukavasti. Kun aspekteja on, on luottamuksen syntyminen vaikeaa, yleensä on ongelmia vanhempien kanssa lapsuudenperheessä ja nämä ongelmat heijastuvat laajempaan sosiaaliseen yhteisöön. Saturnuksen paluu tuo tarpeen vapautua näistä sosiaalisista rakenteista. Terveyden tasapainoa ja neurologisia Uranuksen ja Saturnuksen seitsemän vuoden syklejä hallitsee Chiron. Näissä sykleissä on olellista kyky uskaltaa päästää irti tutusta ja turvallisesta - vaikka vihasta ja kaunasta - että uutta ja parempaa pääsisi syntymään.

yhtymä , 1672,1820,1966 - joka 147:s vuosi.
Sosiaaliseen vapauteen liittyviä kysymyksiä. Perheiden epästabilisuutta. isäpuolia ja adoptioita. Äitiin epätavallista kiintymystä.

Sekstiili,  Saturnus on voimakkaampi, vaikka normaalisti sekstiilissä kumpikin planeetta on yhtä vahva.
 
neliö 1935 - 1939. 1945 - 1952
Monilla lapsuudessa vaikeaa ja stressaavaa dominoivan perheen vuoksi.
Alunperin Saturnus edustaa isää, mutta -45 - 52 myös äitiä, jonka rooli on voinut olla kontrolloiva ja dominoiva. Lapsuuden kokemuksista johtuen luottamuksen saanti ulkopuoliseen maailmaan  voi  olla vaikeaa.
Oman kokemuksen sisäistäminen ja parantavan prosessin hyödyntäminen voimaksi työstyy neliön myötä. Ne, jotka työstävät tämän neliön, tulevat mestareiksi käyttämään Chironisia voimia.
 
Kolmio ,Mangneettinen ja karimaattinen persoonallisuus, synnynnäinen vaikuttaja. Näillä henkilöillä ei yleensä ole luonnollisuutta, eikä heistä yleensä pidetä mutta voimakkaan karismansa avulla he saavat yleensä tahtonsa läpi.
 
oppositio , 1922 - 24
Konservatiivista aikaan ja rakenteihin sitoutumista - kiinnipitämistä.
Alhainen kyky oppia omilta lapsilta perheyhteisössä. Saturnus alistaa Chironin voiman ja pudottaa yksilön todelliseen Saturnus-maailmaan.
 


Terveyteen viittaa osaltaan Pääkkönenkin, mutta myös ongelmia ihmisiin luottamisessa ja esim. vihasta ja kaunasta irtipäästämisessä. Sinuna en kyllä suotta tuhlaisi parhainta nuoruutta terveydestä huolehtimiseen vaan nauttisin täysillä elämästä. Kartalla perinteisesti terveyteen viittaavissa huoneissa 6( ja 12) sinulla ei ole planeettoja, joten sitä kautta terveydentila ei näyttäisi olevan mitenkään erityisen huomion kohteena tämänkertaisessa elämässä. Kolmoshuoneen planeettasuma voisi kyllä kertoa jonkinasteisesta henkisestä - ja sitä kautta myös fyysisestä - stressaantumistaipumuksesta etenkin silloin kun yrität piiskata itseäsi liialliseen suorittamiseen (Kauris-painotus) ja voisitkin jo ikäänkuin ennaltaehkäistä taipumustasi kiinnittämällä huomiota mm. rentoutumisen ja levon merkitykseen.

Karttasi Saturnus-Chriron-oppositio on myös todella väljä, orbina kokonaiset 8 astetta, joten sinuna en kyllä lähtisi sitä murehtimaan.
 smitten
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: