Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Transiittien luonteesta kyselisin  (Luettu 2443 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Solararc
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« : 17.03.2007 23:11:26 »

Tuossa lueskelin Sepon antaman tulkinnan vuodelle eteenpäin ja aikamoiset voimat siellä jyllää. Mitenkä te olette eläneet transiitteja läpi, onko jotkut transiitit tuntuneet voimakkaammin kuin toiset? Onko niin, että juuri Pluto saa syvimpiä repäisyjä aikaseksi (tai ainakin pidemmällä aikavälillä) vai voiko joku Jupiterin "onnenpotku" saada isoja muutoksia elämään?

Ihan vain uteliaisuuttani näitä pohdin. Omalle osalleni kun on vuoden sisään tulossa aika rajuja transiitteja: Pluto IC:llä, Uranus yhtymä Jupiter, Uranus kolmio Aurinko, Uranus Neliö Venus...Jupiter oppositio Venus... crazy2

Koen että olen jonkinlaisen myllerryksen keskellä. TÄmä sisäinen vaistoni sanoo, että asiat tulevat muuttumaan rajusti. Toisaalta näin Aurinko-Rapuna vähän pelottaa, vapiseeko avioliittoni totaalisesti pois raiteiltaan, huoli lapsista on suuri, oma työidentiteettini on kokemassa murrosta -haluaisn tehdä luovempaa työtä kuin mitä tällä hetkellä teen.

Pelottaa kaikki, toisaalta muitakin myrskyjä läpikäyneenä tiedän että muutos on joskus tehtävä jotta voi elää rikkaammin. Toisaalta, miksi ihmeessä elämä ei voisi vain sujua tasaisesti... idiot2

Niin, tässä niitä kokemuksia transiittien läpielämisestä toivoisin? Kuinka niistä on selvitty, mitä muutoksia on tullut eteen? Ja mistä voimavarat eheytymiseen on tullut?

Aurinkoisin terveisin
Solararc smitten
tallennettu

askendentti aspect_con pluto vaaka
 aurinko rapu aspect_con saturnus
 kuu aspect_con jupiter kalat
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 18.03.2007 12:07:03 »

Näitä transiittien ilmentymiä pohtii täällä varmasti jokainen, tavalla tai toisella... Ja niin monta kuin on yksilöitä / karttoja, niin monta on myös kokemusta..

Perusperiaatteita on olemassa ja niistä löytää tietoa tuolta Sepon tietopankistakin...

https://www.astro.fi/index.php?p=8&up=4
https://www.astro.fi/index.php?p=8&up=9
https://www.astro.fi/index.php?p=8&up=5

Itse olen havainnut että kaikkien transiittien -tulkinnan kohdalla tulisi syntymäkartan aspektit ottaa huomioon, sillä mikäli radixilla on jokin kuvio, saattaa myönteisestäkin transiitista koitua negatiivisia viboja...
 
Esimerkiksi omalla kohdalla eivät  jupiter transiitit ole olleet mitenkään erityisen "onnekkaita", vaikka niitä sellaisiksi usein kuvataankin ja  jupiter aspect_con Onnen Piste syntymäkartalla..
Kun esim. radixilla(ni)  aurinko aspect_sex kuu aspect_tri jupiter aspect_tri kuunsolmu muodostaa Leijan, myönteinen  jupiter aspekti voi olla jännitteinen aspekti muihin Leijan osapuoliin. Ja näin torpedoi positiiviset vaikutukset.

Hitaampien taivaankappaleiden transiitit ovat yleensä niitä "mullistuksia ja muutoksia" aiheuttavia, hitaita kun ovat ja sellaisina myös tavallaan voimakkaammin vaikuttavia.
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: