Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / pluto yhtymä mars : 19.04.2006 22:12:32
Olisiko jollain tätä syntymäkartallaan, jos löytyy, niin saisinko henkilökohtaista analyysiä siitä, miten on elämässä ilmennyt?

Löytyi pikkuisen tyttäreni kartalta;   pluto aspect_con  mars , 6.huone, jouskarissa. Voimakastahtoinen ja määrätietoinen naisenalku. Tulee ilmeisesti menemään seinien ja kivien läpi  Huh
2  Astro special / Astro special / ihmis-lintuinfluenssa : 26.02.2006 23:44:04
Hei kaikki!

Täällä sitä seuraillaan uutisia, ja odotellaan (kauhunsekaisin tuntein), milloin H5N1 -virus on tehnyt tarpeeksi tuttavuutta ihmisten kanssa ja liittää itseensä ihmisten influenssan perimän.Se on menoa sitten......................................

Minua kiinnostaisikin, että milloin tauti mahdollisesti saapuu Suomeen (kunhan on ensin muuttunut ihmisestä ihmiseen tarttuvaksi). Eli milloin meidän kotimaallamme Suomella on päällään sellaiset aspektit, että jotain näin radikaalia olisi tapahtumassa? Kommentteja Shocked
3  Astro special / Astro special / lapsen kartta samanlainen : 27.11.2005 22:30:35
Vanhalla foorumilla oli jo puhetta siitä, että joskus lapsen kartta muistuttaa jomman kumman vanhemman karttaa. Osaako joku sanoa, mistä tämä johtuu?

Ainakin jollain moderaattorilla oli omakohtainen kokemus asiasta, kuten myös minulla: Tyttärelläni on samanlaiset planeettapainotukset kuin minulla(5-9.huoneet), monia samoja aspekteja, sekä kuu ja nousumerkki.

Valaiskaa minua  Cheesy
4  Astro special / Astro special / Re: Yksinäiset tähdet : 26.11.2005 09:44:27
Kiva juttu, sillä mun rakas pikku tyttärenikin sattuu olemaan nousurapu Sad

Jos täällä on tasapainoisen lapsuuden omaavia nousurapuja, ilmoittautukaa nyt ihmeessä!!

Mutta niinhän se on, että kotoa saatuja malleja on miltei mahdotonta muuttaa täysin uusiksi. Yli kolmekymppiset, jälkikasvua saaneet foorumilaiset ymmärtänevät, mistä puhun. Pienikin muutos vaatii aktiivista tilanteiden ja itsensä tiedostamista, niin syvään aivojen syvyyksiin on meille vanhempiemme toimintatavat juurtuneet. Kuitenkin tiedostan asioita, kaipa sekin on parannusta edelliseen sukupolveen verrattuna Huh
5  Astro special / Astro special / Re: Yksinäiset tähdet : 25.11.2005 19:09:25
hmm.. mielenkiintoista . Ja totta kyllä se, että lapsuudenkodista on jäänyt hieman negatiivinen minäkuva.

Entäpä sitten   neptunus aspect_opp I ?
6  Astro special / Astro special / Re: Yksinäiset tähdet : 24.11.2005 15:59:45
No no, kauris siellä..

Yhdyn kyllä Pallaskissan älykkääseen ajatukseen siitä, että Aito kohtaaminen on minulle (nousurapuna Wink) tärkeää, olen siis mieluummin yksin kuin vääränlaisessa seurassa , ajan voi käyttää paremminkin kuin pinnallisia puhumalla Smiley

Ja tuo neptunuksen vaikutus.... koukutan itseni helposti ihan mihin vaan; kuntosaliin, nautintoaineisiin,ym. Pitää pitää itsehillintä päällä Shocked
7  Astro special / Astro special / Re: Yksinäiset tähdet : 23.11.2005 11:46:16
Alzbeta..!

"äitikompleksi" löytyy, juu..

Äiti on oinas, molemmilla kuut oinaassa. Vaikeaa oli lapsuudenkodissa, koko ajan sukset ristissä.

Muistatko, mistä löytyy kirjoitus saturnus aspect_opp kuu -aspektista?
Onko sinulla kenties samainen aspekti.....?   :smitten:Saiga
8  Astro special / Astro special / 6. HUONE : 21.11.2005 21:36:46
Aloitetaanpas sitten keskustelu kutoshuoneesta, vanhalla foorumillakaan en muista loppuaikoina sellaista nähneeni:

Olen kävelevä kutoshuone, valtaosa planeetoistani asustaa siellä;

 saturnus 
  pluto aspect_con  aspect_conjuno
  uranus aspect_con venus
 neptunus aspect_con aurinko
 merkurius

Tällä hetkellä en ole mitenkään työorientoitunut enkä hoitoalallakaan, mutta tulevaisuudessa opiskelun päässä häämöttävän ammattini voisin kuvitella sellaiseksi, joka tekisi minusta työnarkomaanin.

Onko muita, joilla kutosessa paljon tavaraa? kertokaa itsestänne laugh  smitten
9  Astro special / Astro special / Re: Yksinäiset tähdet : 21.11.2005 12:40:06
Heippa taas kaikki, etenkin Alzbeta Cheesy

Ei ole ehtinyt kirjoitella oikein tälle uudelle foorumille, mielenkiintoisimpia kirjoituksia vain aina ohimennen olen vilkaissut..

Alzbeta, löysin jälleen itseni kirjoituksestasi, joten pakko vastata. Monta samanlaista olen lukenut, mutta kun aika on ollut niin himputin tiukilla, että ei ehdi netissä tsättäillä.

Olen aina ollut yksinäinen susi, jos asian voi niin muotoilla. minulla on ollut yleensäkin muutamia ystäviä ympärilläni, sellaisia joiden kanssa jaan yhtenevän ajatusmaailman ja samat intressit. (mulla myös sat. vaa assa,6. huone kylläkin..)

Nyt "aikuistuttuani" siedän paremmin jo muunkinlaisia ihmisiä kuin juuri itseni kanssa saman maailmankuvan omaavia , ja heitä on jopa ystävinäkin.

Kerroit mielestäni jossain kirjoituksessa masennuksestasi, jota vastaan olet kamppailut vuosikaudet. Kuulostaa tutulta, ja sekin varmasti osittain vaikuttaa seurallisuuteen.. Masennuksesta ja aaltoilevista mielialoista huolimatta koen ehkä silti olevani aika yksinäinen ihminen - seurassakin. Tai ehkä ensimmäisestä masennuksesta hieman toivuttuani tunne vain voimistui. Pidän ihmisistä ja ystävieni seurasta, mutta yleisesti ottaen tunnen olevani  enemmän yksin kuin aiemmin, vaikkapa yläaste/lukioiässä. Tunnen jonkinlaista henkistä yksinäisyyttä huolimatta siitä, että muita olisikin ympärillä. Yksi vaikea masennuskokemus on varmasti vaikuttanut siihen, että en tunne enää jatkuvaa spontaania onnellisuutta, hetkessä elämisen tunnetta, sekä jatkuvan väriloiston näkemistä. Itsekin olen paljon pohtinut, kuinka sen voisi palauttaa ..

Toinen asia, joka varmasti vaikuttaa onnellisuuden tunteen kehittymiseen ja siihen, millaiseksi oman olonsa tuntee, on lapsuudenkoti;vanhempien välinen suhde, kodin ilmapiiri, ym. Näitä asioita olen ainakin omalla kohdallani paljon pohdiskellut.

ja astrologisesta vinkkelistä:  saturnus  aspect_opp  kuu,
                                         saturnus aspect_con  jupiter


Siinäpä muutamia ajatuksiani....  haleja kaikille  smitten
10  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: Tupla jouskari/Tiikeri saapunut palstalle : 05.11.2005 12:39:53
jousimiehiähän ei ole koskaan liikaa coolsmiley  Cheesy
11  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Apua, identiteettikriisikö? : 01.11.2005 22:06:24
Heippa! Taas ehtii muutaman rivin raapustaa, koko ajan vaan on kiire..

Kertokaahan  minullekin: mistä löytyy sellanen sivu, jossa voisi laskea kartan suoraan sideerisesti tai veda- astrologisesti ? Ja mikä oli tämä Harschi.....?

terveisin, Saiga smitten
12  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: kasvisruoan proteiini : 23.10.2005 15:04:29
Smiley Selkälokki, käy siellä eläinoikeusfoorumissa. Siellä hengaavat erilaiset vegetaristit/vegaanit, ja sekä suolaisille resepteille että makeille resepteille on omat osionsa. Suosittelen, jos et halua ostaa kirjoja vaan haluat nyt vaikka kokeilla joitain kasvisruokareseptejä.

Se on aivan ALAN FOORUMI smitten
13  Astro special / Astro special / keisarinleikkaus : 23.10.2005 14:50:00
Moron!

Tämä aihe käsiteltiin jo vanhalla foorumilla, mutta kun en muista enää lopputulosta..

Mitenkähän keisarinleikkaus vaikuttaa karttaan?

Esim. sellaisissa tapauksissa, joissa äiti on valinnut keisarinleikkauksen vain siitä syystä, ettei halua synnyttää alateitse. (jenkeissä jopa 50 % naisista joissain osavaltioissa. Yleistä myös Englannissa käsittääkseni..)
Silloinhan syntymäaika voi heittää päivillä siitä, mikä se olisi, jos lapsi saisi syntyä luonnollisesti.

Vaikuttaako tilanne mitenkään asiaan, onko kenelläkään henk.koht. kokemuksia kyseisenlaisesta henkilöstä? Tarkoitan siis, että onko karttatulkinta poikkeava henkilön luonteesta ym.
14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: kasvisruoan proteiini : 23.10.2005 12:31:49
"Joten mielenkiintoista seuratakin nyt sitä ihmisporukkaa, joka on aloittanut elämänsä vain elävällä ravinnolla tai pelkällä hedelmä- ja kasvislinjalla, sillä kohta hekin ovat kaikki aikuisia ja voidaan tehdä niitä tieteellisiäkin tutkimuksia kunnolla. Eli miten se ruokavalio on heidät muuntanut sille valokeholle sopivaksi jo ilman erilaisia energeettisiäkin tekoja"

Todella mielenkiintoinen pointti, Keho!  En ole ajatellutkaan asiaa tuolta kannalta.

Milloinkahan joku tajuaa tehdä asiasta tutkimuksen. Vai onkohan jo tehty jossain......?
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: kasvisruoan proteiini : 23.10.2005 12:23:42
Hei selkälokki!

On aina mukava kuulla, että joku suunnittelee raatovapaaseen ruokavalioon siirtymistä laugh

Kirjoitan sinulle pienen johdatuksen, jolla pääset varmasti alkuun:

Eläinkunnasta saatavaa (liha,kala,muna) proteiinia kutsutaan täysipainoiseksi, koska siitä saa kerralla kaikki elimistön tarvitsemat aminohapot. Aminohappoja on 22, joita kaikkia tarvitaan ,jotta elimistö pystyy koostamaan toiminnalleen välttämättömiä proteiineja.

Kasvisruokavaliolla päästään samaan lopputulokseen, kasvisproteiineja pitää vain osata yhdistellä oikein, jotta proteiini on tarpeeksi korkealaatuista, ts. että elimistö saa kaikki tarvitsemansa proteiinit .

Pavuista, pähkinöistä,linsseistä,soijasta ja herneistä saadaan välttämättömiä aminohappoja, mutta yksittäisissä kasvikunnan lähteissä ei ole niitä kaikkia .  Siksi kasviproteiinia kutsutaan vaillinaiseksi.

Tässä sinulle muutama nyrkkisääntö, joilla saavutat oikean prot. koostumuksen:

palkokasvit + siemenet / pähkinät  
palkokasvit + täysjyvävilja

Ja täysipainoisen prot. koostumuksen kannalta huonompi yhdistelmä:

täysjyvävilja + siemenet / pähkinät

Ravitsemusterapeutin mukaan riittää, että näitä yhdistelmiä syö samana päivänä, toisaalta ravitsemustieteellisissä teksteissä sanotaan, että elimistö varastoi välttämättömiä proteiineja vain muutaman tunnin, joten yhdistelmät pitäisi syödä viimeistään peräkkäisillä aterioilla.

Kasvissyöjän kannattaisi syödä proteiinilähteitä 2-3- aterialla päivässä.
Prot. tarpe on aikuisella 0,75g painokiloa kohti.

Olen itse "kasvisruokavaliolla" pian kymmenen vuotta. Lisäksi perheemme syö kuitenkin luomumunia ja-maitoa sekä valillä kalaakin. Edelliset ohjeistukset ovat muuten suuntaa antavia, itse en laske proteiinimääriä enkä oikeastaan enää mieti eri yhdistelmien prot.koostuksiakaan, koska syömme terveellisesti joka päivä ja kaikki ateriat sisältävät jotain proteiinilähdettä.

Kävin raskauteni aikana ravitsemusterapeutilla, joka vahvisti sen, että lakto-ovo -ruokavlio riittää hyvin niin aikuiselle kuin lapsellekin.

Laita googleen hakusana: eläinoikeusfoorumi. Sieltä löytyy hyviä vegaanisia/vegetaristisia ruokareseptejä sekä kasvisruokavalioon liittyvää keskusteluakin. Voit myös varata ajan oman kuntasi ravitsemusterapeutille, jonka numeron saat terveysasemalta. Palvelu on ilmainen ja kaikkien kansalaisten käytettävissä. Siellä voitte käydä läpi sinun /perheesi ruokatottumukset ja rakentaa uutta, kasvispainotteista ruokavaliota.

Tiesittekö muuten, että "vapaita lattiakanoja" on 7kpl/ m2. Se on syy, miksi perheemme käyttää luomumunia. Ero häkkikanoihin on vain näennäinen.

Lypsylehmistä taas revitään 6 kertaa enemmän maitoa per vuosi, kuin mitä lehmä siis luonnollisesti lypsäisi. Vaihtoehtona luomu.............

Suosittelen muuten kaikille lämpimästi kirjaa Eläinystävällisen kuluttajan opas,(animalia), jos olette kiinnostuneita siitä, kuinka eläimiä kohdellaan oikeasti yhteiskunnassamme ja globaalisti. Löytyy myös kirjastosta.

Soijalla on runsaasti terveysvaikutteita: tieteellisesti todistettu ehkäisevän useita syöpälaatuja ja vaihdevuosioireita, koska sisältää kasviestrogeenia.
Voisin puoltaa kasvisruokailua miljoonilla argumenteilla, mutta tämä aihe taitaa olla jo pikkasen astrologian vierestä..............  :Smiley

Vielä yksi juttu: animalian sivuilta muistaakseni löytyy lista tuotteista (tästä en ole 100 varma), joissa ei ole käytetty eläinperäisiä juoksutteita. Esimerkkinä juustoista: arla käyttää tuotteissaan PeLkÄstään mikrobiologisia juoksutteita. Juoksutteethan ovat yksi juttu, missä muodossa tulee helposti pisteltyä possun mahaa suuhunsa.

 Kasvisruokavalio vaatii hieman paneutumista, mutta itselleni se on elämäntapa.
Yritän elää parhaani mukaan kanssaeläimiä ja luontoa hyvin kohdellen, itselleni siitä ainakin tulee valtavan hyvä mieli. smitten
Sivuja: [1] 2