Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Oinaat ja Uranuksen yhtymä Aurinkoon : 02.08.2013 20:31:41
Jee, mainiota että löytyi muitakin!

Täällä myös yksi oinas, jolla alkoi tuo Uranus yhtymä aurinko toukokuussa ja vielä samaan aikaa Uranus sekstiili kuu. Molemmat tosi pitkäkestoisia, jonnekin aurinko yhtymä näytti menevän vuodelle 2015... Mutta en ole niin perehtynyt asiaan, että tietäisin tuon tarkempaa tarkoista ohituksista.
Kyselin täälläkin toukokuussa, jotta mitähän nuo transiitit tuovat mukanaan? No, enpä olisi silloin uskonut, missä olen nyt!
So far:
Toukokuu: kasvava paine duuneissa, tolkuton stressi. Tätä oli jatkunut jo pitkään, eikä mene ihan ehkä ihan normityöntekijän kaavaa. Olen start-up yrittäjä, haasteina rahoitus, resurssien puute, vastuu vajaan kymmenen insinöörin toimeetulosta jne...
Kesäkuu: samaa, jonka tuloksena vietin juhannuksen, yllätys, yllätys: meditoiden. Etsivä löytää ja löysin mulle sopivan tavan päästä meditaatiotilaan ohjatun theta-meditaatiojutun kautta. Very powerful!
Heinäkuu: Jokapäiväisestä (aamu-ilta, väh. 30 min.) meditaatiosta tuli tapa.Rauhoituin ja käytin paljon aikaa prosessointiin. Asiat alkoivat aueta minulle.  Sisäistin ensimmäisen kerran aidosti, että kaikki on meidän sisällämme, ulkoinen on siitä heijastusta. Olemme kaikki luojia ja palanen luojaa. Jos haluan muutosta ulkoiseen, minun pitää muuttaa jotain sisälläni. Jatkoin etsimistä kun myös tajusin että alitajunnassa makaa iso setti (yli 90%) asioita, jotka ohjaavat elämäämme, olemme auto pilot -ohjauksella suurimman osaa aikaa. Läksin etsimään vastauksia/ohjausta siihen, että miten asia, jotka olen a) lapsuudessa b) edellisissä elämissä omaksunut ja jotka vielä vaikuttavat dramaattisesti omiin uskomuksiini.
Sitten se putsinki osasto: Löysin erään tahon jenkeistä, joka tekee tätä putsausta/releasing osastoa puhtaalla rakkauden tasolla. Näitä on varmaan monia, mutta mulle tää ohjattiin. Tämä sessio on aika henkilökohtainen, joten en sitä sen enempää avaa.
Elokuu: Näen näitä unia ja muistan ne tosi selvästi. Eilisessä unessa olin rakennuksessa, jossa oli erilaisia ovia. Valitsin kuoleman oven, rauhallisena siitä, että se on oikea valinta. Otin kädestä kiinni ystävää ja menimme läpi. Uusi elämä on alkamassa.

Että tällaista, minulle tuo Uranus on tuonut totaalisen transformaation omissa uskomuksissa. Sitä kautta myös ulkoinen alkaa muuttua, ensiksi olen sen huomannut omassa mielentilassa, joka on pääosin rauhallinen ja luottavainen, usein riemukas ja kiitollinen. Uskon, että ohjatulla meditaatiolla on siihen huima vaikutus. Meditaatiossa vaivun 5-10 minuutin kuluessa tilaan, jossa koen että olen osa universumia, ja että kaikki on hyvin. Värit (vaikka en niihin halua kiinnittää liikaa huomiota) ja kuviot: Ensiksi oli välillä uskomattoman vihreätä ja osaksi kultaa, paljon sinistä. Nykyään kellun suurimmaksi osaksi violetissa ja olo on: Full on bliss. Huomaan että sessiota on vaikea lopettaa, voisin olla siellä vaikka kuinka kauan ja aika häviää.
Tällaista, matka jatkuu. Eli mulle tuo Uranus on tuonut ison muutoksen sisäisellä tasolla. Ja tämä sitten tuo mukanaan tietysti muutoksia ulkoisessa kokemuksessa ja maailmassa. Upeeta, mahtavaa! Toivon kaikille muillekin ihania oivalluksia ja muutoksia. Elämme ihmeellistä aikaa, kun nämä asiat alkavat meille aueta!
Much love, ja toivottavasti tästä oli jollekin apua. Mediataatio, josta mulla kaikki läksi loksahtelmaan paikoilleen oli: Kelly Howell, Secret of Universal Mind Mediation, mutta tämä ei ole todellakaan mainos, muitakin työkaluja taatusti on.. 
Rosukka

2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Korkeat värähtelyt ja maapallon energiat : 03.06.2013 20:52:22
Pikkari, kiitos muistutuksesta tuosta maadoituksesta. Jalat maahan, paljon vettä sun muut perusasiat. Olen muuten aloittanut MSM -kuurin. Sen pitäisi putsata käpylisäkkeestä fluorit pois. Ja vaihtanut hammastahnan fluorittomaan.
Tässä nyt vaikutuksia odotellaan  :Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Korkeat värähtelyt ja maapallon energiat : 03.06.2013 20:47:41
Tämä ketju on juuri se syy miksi pistäydyn täällä silloin tällöin.
Kiitos ketjun aloittajalle ja erityisesti E:lle!

Olen pyörinyt vähän tutkailemassa näitä asioita pitkin nettiä ja näyttäisi olevan jonkinlainen yhteys myös auringon nykyisellä käyttäytymisellä näihin värähtelyihin ja nykyisiin muutoksiin. Kunnon purskaukset (esim. 15.5 aikoihin) aiheuttavat myös ihmisissä erilaisia reaktioita, ja nostavat pintaan alintajunnasta/karmasta asioita putsattavaksi. Ainakin itse huomasin noihin aikoihin jos jonkinmoisia oireita. Pinna kireällä, epätodellinen olo, ikäänkuin ei olisi "ajassa kiinni", uniongelmia, sydämmentykytystä jne.
Luotan siihen, että pikkuhiljaa putsinkiosasto vähenee meillä itse kullakin. Jokainen omaa tahtiaan. Ja kollektiivisesti noustaan, kaikkihan lähtee meidän sisältämme.
E:Jatka kirjoituksiasi, luen niitä aina mielenkiinnolla  Smiley
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranusta täydeltä laidalta : 09.05.2013 23:59:27
Lilli, kiitos vastauksesta!
Itse asiassa nuo kansainväliset asiat ovat hyvinkin pinnalla ja ajankohtaisia. Työn luonteen vuoksi ovat kyllä olleet aikalailla jo muutenkin, mutta kovasti ollaan kansainvälisille markkinoille menossa.  Aurinko mulla 9:ssa ja sinne uranuksen yhtymä -> näinkö mietit?
Ulkomaille muutto on ollut kovasti mielessä myös.
Josko nyt toteutuisi? 
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranusta täydeltä laidalta : 05.05.2013 15:36:49

Vielä vähän jatkoa, kun jäi pois tuosta edellisestä viestistä:
Aurinko Oinaassa 9 huoneessa, kuu kaksosissa 11 huoneessa,  askendentti Leijonassa (siellä yhtymä Uranukseen)
Rosukka
6  Astro special / Ennustava astrologia / Uranusta täydeltä laidalta : 05.05.2013 15:31:16
Olisko kellään asiaan paremmin perehtyneellä näkemystä uranuksen transiiteista?
Alhaalla on kyllä ketjua aiheesta, mutta kun omalta osaltani sitä on nyt tiedossa roppakaupalla:
Uranus sekstiili kuu (n. 1 vuosi)
Uranus yhtymä aurinko (n. 1 vuosi)
Ja syntymäkartallakin tuo Uranus on aika vahvoilla (mm. Uranus yhtymä askendentti).

Olen teknologia-alalla, ja nykyään myös perustajana parissa start-upsissa, taitaa olla tuota Uranuksen vaikutusta...

Mutta tämä alkava Uranus pläjäys näyttää aikamoiselta. Meneekö koko elämä uusiksi? Eipä haittaa vaikka menisikin :-D

Kiitos, jos joku jaksaisi kommentoida!
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta - Heiluri : 30.05.2012 13:51:41

Hei Atha-Maarit, kiitos ensiksikin kommenteistasi ja ajatuksistasi täällä palstalla yleensäkin. Saan niistä paljon opastusta, voimaa ja iloa! ISO KIITOS SINULLE!
Ja ne kysymykset:
1. Toteutuuko unelmani talosta lähitulevaisuudessa?
2. Saammeko rahoituksen yrityksellemme?
3. Tuleeko minulle yllättävää menestystä/rahallista etua lähtitulevaisuudessa?

T. Rosukka  smitten
Sivuja: [1]