Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6
46  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: vaihtoehtohoidot : 10.01.2006 17:43:34
autolla ajaminen tekee sen ,että seuraavana päivän olen todella selän  kohdalta jumissa ajan välillä pitkiä matkoja,en yleensä pysähtele välillä.yhteen putkeen vaan.ja kun venyttelen niin selkä naksahtelee,mutta sehän ei sinällään ole haitaksi.shiatsu tekee selälle tosi hyvää.harmi vaan,että sitä saa niin harvoin.
47  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: vaihtoehtohoidot : 10.01.2006 17:33:20
hei ani

Tunne asiat voi kummitella selässä, mutta ei ne iske sitä lukkoon hetkessä. Monilla ihmisillä meni jouluna selkä jumiin liiasta istumisesta/makaamisesta ristiluun päällä. Ihmiset puhuvat yleisesti selkävaivasta, kun taka kroppaa kolottaa niin olisi kiva tietää mikä kohta sinun selässäsi on kipeänä vain onko koko selkä todellakin lukossa?
Jos jalat tuntuvat raskailta niin epäilen ristiluusi tai SI-nivelten olevan lukossa. Jos kävit jäsenkorjaajalla niin hänen ehkä olisi pitänyt huomata lukkiutuneet nivelesi tai lihakset. Kun kerrot tarkemmin kivun sijainnista niin voin jäsenkorjaajana antaa neuvoja sinulle, sillä epäilen kipvun alkusyyn olevan lantion seudulla, kuten alussa mainitsin. Nykyään olen monia ihmisiä opettanut istumaan oikein, sillä monet istuvat liikaa ristiluun päällä röhnöttäen esim. monen auton penkki on tehty sillain istuttavaksi. Harmi vain tämä huono istunta tyyli lisää selkä ym. vaivoja.

tsemppiä ja jaksamista sinulle.
selkäni on lantionkohdalta jäykkä,ja lapaluiden keskeltä on kireyttä enenpi oikealla puolen ,en mielestäni kovin paljon istu no joulun aikaan tuli istuttua neuloin paljon.lenkkeilen säänöllisesti, jäsenkorjaaja sanoi lihasten olevan jumissa käski mennä hierojalle.en erityisemmin välittänyt koko jäsenkorjaajasta uteli henkilökohtaisia asioita ja tuli jotenkin huonot viilikset hänestä.vaikuttaako kyseiset asiat hoidon onnistumiseen, koska en saanut siitä apua.se myös häirihti jatkuva utelu tekemisistäni ja kun kerroin mitä teen työkseni (olen luontaishoitaja) niin ei minulla saisi olla mitään vaivoja kroppani kanssa,minun pitäisi osata hoitaa itseäni.puolustukseni on ,että olen ollut niin vähän aikaa tässä ammatissa,etten ole vielä oppinut kaikkea omaksumaan ja oma kroppa jää kaiken kiireen keskellä vähän hoitamatta siihen sitä viimeksi paneutuu. vaikka ei niin saisikaan olla.
48  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Re: feng shui sisustus : 10.01.2006 17:04:18
tuntuu,kun tässä kotona pyörii,niin ei saa mieleistä sisustusta ja asunnon pohjaratkaisut vaikuttaa myös  hankaloittavasti uusien ideoitten syntyyn on jotenkin niin hankala vaihdella sisustusta, seiniä ei voi muuttaa sohvan paikkaa ei myöskään voi siirtää jonka haluaisin myös toiseen kohtaan.samoin kirjahyllyn mutta ei voi siirtää ja samoin keittiön kohdalla mikään ei ole minun mielestäni toimiva, sisustappa tässä sitten,eri tekstiileillä yritän saada vaihtelua,meillä mies ei hyväksy lainkaan,että huonekaluja muutellaan ne pitäisi olla aina samalla lailla,tai sitten jos verhoja vaihdellaan on kuulemma aivan turhaa.miehet ei taida erityisemmin välittää sisustamisesta.onhan niitä tietysti poikkeuksia.liikoja tavaroita yritän karsia pois.monesti keväällä tulee tarve muuttaa asunto uuteen uskoon,varmaan pitäisi ruveta kaapeista karsimaan ylimääräistä tavaraa.ja järjestelemään jotenkin uuteen uskoon asuntoa,sikäli miten pystyy.ainakin turhat tavarat pois.en jaksanut jouluksi suuremmiten siivota olisi nyt varmaan paikallaan jotain tehdä.
49  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / feng shui sisustus : 10.01.2006 12:18:55
hei jotka olette tehneet feng shuin mukaan sisustuksia onko elämä jotenkin muuttunut paremmaksi sen myötä terveys ja taloudellinen tilanne onko se tosiaan sitten  siitä johtunut ja mitä olette muuttaneet sisustuksessa toisenlaiseksi siihen entiseen nähden,minua on ruvennut kovasti kiinnostamaan feng shui,mutta ei täällä voi mennä millekkään kurssille,kuin ei niitä järjestetä taloudellisesti en voi ottaa ketään joka tekisi sisustuksia on vaan itse opiskeltava,ja miten on terveyden laita siinä huoneessa johon kuuluisi vaikuttaa miten se olisi sisustettava onko teillä ollut huomattavia vaikutuksia parempaan suuntaan.vaan onko tämä feng shui ihan huuhaata kertokaa mielipiteenne.
50  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / vaihtoehtohoidot : 06.01.2006 13:20:38
olisiko kenelläkään neuvoa kuinka saisin selkäni kuntoon on ollut joulusta asti aivan jumissa ei se ole kipeä,mutta sellainen jännittynyt ja kun kävelee niin tuntuu tosi raskaalle selässä ja jalat on tosi raskaat. olen hiihtänyt ,mutta ei auta olen lenkkeillyt ei auta.kävin jäsenkorjaajalla mutta ei siitäkään ollut apua.yleensä ei minun selkä ole kipeä.voiko kaikki menneet yks kas ruveta kummittelemaan selässä niin tunnepuolen jutut,välillä meinaa tulla sellainen paniikkihäiriö joskus ollut nuorempana tuntuu,että jotain on tulossa,mutta ei saa sitä ulos,olen käynyt aika paljon erilaisissa hoidoissa vuodensisällä,voiko ne vaikeat menneisyyden asiat nyt purkautua selkäoireina välillä tulee rytmihäiriöitä kun osais itse jotenkin hoitaa.kun on kokeillut jos jonkinlaista hoitoa eikä aina ole varaa lähteä vieraan hoitoon.
51  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: HOMEOPAATTISIA VALMISTEITA JA NIIDEN KÄYTTÖVINKKEJÄ : 04.01.2006 09:49:26
mitä mieltä olette kroonisiin vaivoihin auttaako homeopatia esm, verenpaine ja jos on lääkitys miten on lihavuuden kanssa onko siihen apua.ise olen vaan käyttänyt akuutteihin vaivoihin homeopaattista lääkitystä.entä oletteko käyttäneet kukkauutteita ja miten ovat tehonneet.itse käytän eri sekoituksia kukkauutteista.välillä yksittäin.
52  Astro special / Yleistä / Re: Mistä luonteenpiirtestä et ole ylpeä? : 02.01.2006 13:44:28
monesti tämä itsepäisyys on hankaloittanut elämääni. eli härkä horoskoopissa.kyllä niitä löytyy luonteessa paljon josta ei tykkää vaan koittaa jotenkin pärjäillä.mutta on siitä joskus hyötyäkin itsepäisyydestä.ja ehkä semmoinen mukavuuden haluinen joskus menee liiallisuuksiin.välillä laiskuus tai saamattomuus ne on semmoisia parantamisen paikkoja.
53  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Kirjavinkkiä kaivataan! : 02.01.2006 10:01:46
hei oletteko lukeneet kirjaa tutkimus valkoisesta magiasta tai oppilaan tie.itse tässä aloittelen lukemista.mitä olette mieltä siitä kirjasta.
54  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Re: Aarrekartta : 31.12.2005 15:25:36
joo pitääpä kokeilla tuota neuvoasi sitä kärsivällisyyttä on minun opeteltava asiassa kuin asiassa. välillä tuntuu,että on päässyt voiton puolelle,mutta sitten taas ollaaan alkutekijöissä.tää mun nuorimmainen on aivan mahtava opettaja kärsivällisyyden kanssa sanoo mulle aina,että älä hätäile äiti kyllä me keretään ihan hyvin,kun on johonkin meno ja minä tapani mukaan hoputan häntä.tää aarrekartan teko onkin hyvää uudenvuoden puuhaa.
55  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Re: Aarrekartta : 30.12.2005 16:06:01
mistähän sen kirjan löytäisi tuskin täältä käpykylästä löytää milloin se on valmistunut.
56  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Re: Aarrekartta : 30.12.2005 15:33:01
vaikuttaa mielenkiintoiselle tuo aarrekartta,mutta eikö se pidä olla näkösällä joka päivä ennenkuin se toimii,olen kuullut sellaista itse olen tehnyt semmoisen muttei vielä ainakaan ole kokonaan toiminut siitä on jo puolivuotta pitäisikö odottaa vaiko tehdä uusi josko rupaisi paremmin toimimaan.mistähän saisi hyviä ohjeita?
57  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: pitkittynyt yskä : 20.12.2005 13:28:56
hei kerroit ,että sulla yskä on ollut pitkään oletko kokeillut homeopatiaa meillä alkaa yskä helpottaa olemme saaneet homeopaattista hoitoa ja jatkoa seuraa ensivuoden puolella käymme sitten homeopaatin luona,nyt näyttää pitkästä aikaa hyvälle pitää vaan saada rutkasti vastustuskykyä uusia pöpöjä vastaan.se tauti on hermoja raastavaa.mitä se sinun lääke oikeastaan on.
58  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: suolakidelamput : 18.12.2005 11:13:16
minulla on hoitohuoneessa suolakidelamppu,mutta en tiedä sen tehosta,asiakkaat tykkää se valosta se on sellainen tunnelman tuoja.mutta en sitten sitten onko siitä mitään terveysvaikutteita.minä en ainakaan ole humannut. ja onhan ne aika kalliita kannattaa ostaa jos joskus ovat tarjouksessa.
59  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Sipulit sukkiin : 15.12.2005 10:25:31
hei mistä mustaretiisiä saa en ole kuulutkaan semmoisesta vaan tavallisesta retiisistä.
60  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Henkinen hyvinvointi? : 15.12.2005 10:23:15
tuohon henkiseen hyvinvointiin vaikuttaa niin paljon asioita,kun useampi juttu on vinksallaan niin rupeahan se tökkimään mulla on tärkeätä että saan tarpeeksi unta,jos se kärsii niin kaikkeen muuhunkin se heijastaa.tää joulukuu on ollut tosi väsyttävää aikaa vaikka olen nukkunutkin ehkä tarpeeksi.liika ajattelu väsyttää myös, olen lenkkeillyt ja ollut ulkona mutta kyllä se on semmoista henkistä väsymistä suurimmaksi osaksi on, niin paljon asioita päätettävä.pitää vaan löytää pienistä asioista iloa niin pärjää paremmin. kevääseenhän sitä ollaan menossa,kevät aika on minulle aivan ihanaa aikaa odotan sitä innolla ja kesä myös.varmaan monelle tämä pimeä aika on vaikeaa,ja myös kylmyys,tulee niitä jumia jokakohtaan,hieronta tekisi hyvää kokoropalle.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6