Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Miss Universe  (Luettu 35452 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #15 : 07.07.2006 15:58:14 »

Itselläni menee aina kylmätväreet kun ajattelen kauneusleikkauksia. Olen niin kipuherkkä ihminen että ainoa ajatukseni on se miten paljon niistä toipuminen on voinut sattua, ja miten se nenä on rutissut kun sitä on "taltalla" muotoiltu  buck2
Kamalaa! Täytyy todella haluta sitä jotta on vlamis kärsimään kivut
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #16 : 07.07.2006 17:51:10 »

Mä en perusta noista missikisoista lainkaan....ääh..ei jaksa katsoa...

ei niin...
jopa mieluummin jalkapalloa Grin Cheesy
tallennettu
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #17 : 07.07.2006 20:09:48 »

Tuli mieleeni kun katselin noita kuvia ja noiden kilpailijoiden tietoja niin leikin pienenä muotisuunnittelijaa ja piirtelin "upeita" asuja. Se oli samalla joku mallitoimisto ja sitten laitoin siihen tytön kuvan viereen aina hänen tietonsa. Ne olivat aina 180cm pitkä ja paino joko 55kg tai 50kg.

Eipä mennyt paljon pieleen kun noita kilpailijoiden tietoja katselee.  Lips Sealed

Kauneuskilpailuissa on aina jotain surrealistista... kauneusleikkauksissa on jotain todella karmivaa. Rasvaimu ja silikonien laitto on inhottavimman näköisiä kirurgisia toimenpiteitä mitä on. *yök*

Mutta eipä kai se satu kun on nukutettu ja herää vain hoikkana ja uhkeana.
 Kiss *yeah right*

tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #18 : 09.07.2006 19:15:21 »

Täydellisyys ei ole koskaan ollut kaunista

Tismalleen. Muhun ei kyllä yhtään tipu tuollainen ns. missikauneus. Se saa mut suorastaan voimaan pahoin, enkä yhtään liioittele. Se jotenkin niin...laimeaa ja plastista.

Ihmisessä pitää olla jotain särmää, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin, että sille voi syttyä, että se herättää kiinnostuksen. Minusta kasvoistakin usein tekee kiehtovat juuri joku pikku "virhe" tai poikkeama; arpi, luomet, pisamat, kasvojen epäsymmetrisyys ja tietynlainen suhteettomuus. Misseillä ei koskaan ole mitään sellaisia, myös hiukset ja kroppa ovat useimmiten kaikilla kuin samasta muotista vedetyt.

Mallimaailmassa ei sentään ole enää nykyisin tuo homogeenisyys samallalailla valttia kuin missien keskuudessa. Eivät hekään kyllä aivan vastaa sitä henkilökohtaista kauneuskäsitystäni, mutta sentään variaatioita on jo huomattavasti enemmän ja joukkoon mahtuu jopa suoranaisia erikoisuuksiakin. Sellaisia, jotka missikisojen karsinnoissa putoaisivat jo esikarsinnoissa pihalle.

Toivottavasti maailman ja ihmisten monimuotoisuus ja sen loputon kiehtovuus ja koskettava kauneus joskus murtaisi tiensä myös missimaailmaan. Ehkä tällaiset kisatkin saisivat silloin uutta verta ja uppoaisivat myös nykyistä monikirjoisempaan ja nuorempaan kohdeyleisöön. Vaikka se taitaisi olla samalla myös kuolinisku tälle koko perinteiselle missitraditiolle. Se kun nimenomaan tuntuu perustuvat tuolle kaavamaiselle kauneuskäsitteelle ja kaiken poikkeavan ja harvinaislaatuisen raakkaamiselle.
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #19 : 09.07.2006 21:16:32 »

(http://www.unexplained-mysteries.com/gallery/albums/userpics/25981/normal_elephant_man.jpg)


Mitä tunteita tämä herra herättää teissä?
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #20 : 09.07.2006 23:28:35 »

Minulle tuosta kuvasta tulee mieleen Notre Damen kellonsoittaja ja Quasimodo. Tai sitten sairaus. Mikähän sairaus tuolla kuvan henkilöllä on? Pitäisikö herättää jotain tunteita?

Kauneuskisathan perustuu nimenomaan siihen, että on joku standardi käsitys siitä kauneudesta. Eihän siitä muuten voisi "kilpailla".

Jos missejä alkaisi olemaan monenlaisia niin se olisi kyllä kuolemaksi koko sille instituutiolle. Katsokaa mitä mallimaailmalle on tapahtunut kun kyllästyttiin siihen, että mallit ovat aina saman näköisiä; nykyään lehtien kansia koristaa elokuvatähdet. Hajuvesi ja laukku ja muissa mainoksissa, mitä näemme? Elokuvatähtiä.

Naisissa tunnustan, että tietyllä tavalla ihailen missi- ja mallikauneutta. Varsinkin näitä ulkomaalaisia tummahiuksisia. *huoh*

Mutta sitten miehistä jos puhutaan niin miesmallit ei kyllä vetoa tippaakaan eikä oikeestaan mikään tällanen scandinavian hunks tyyppinenkään... No siis onhan ne erittäin hyvännäkösiä, mutta sillä standardi tavalla ja ei vetoo meikäläiseen. Miehissä vaadin särmää, naisissa en...  Huh  idiot2


 
tallennettu
windwind
Vieras
« Vastaus #21 : 10.07.2006 01:07:43 »

Lainaus
Mikähän sairaus tuolla kuvan henkilöllä on?

Tieteen Kuvalehti, numero 15/2003, sivu 20:

Geenitutkimus viittaa siihen, että 1862 syntynyt englantilainen John Merrick, joka tuli kuuluisaksi kiertävän sirkuksen Elefanttimiehenä, sairasti ainakin Proteus-oireyhtymää, mahdollisesti myös tyypin 1 neurofibromatoosia. Kumpikin tauti aiheuttaa yksinäänkin huomattavia kasvaimia ja ihomuutoksia. Merrickin hiuksista ja luista otettuihin dna-näytteisiin ja hänen sukulaistensa geenitutkimukseen perustuva diagnoosi ei ole 100-prosenttisen varma, mutta tutkijat pitävät sitä hyvin todennäköisenä. Tyypin 1 neurofibromatoosi on suhteellisen yleinen, mutta Proteus-oireyhtymää on tavattu maailmassa vain satakunta kertaa. Merrickin tapausta selvittäneet tutkijat Australiasta, Norjasta ja Yhdysvalloista laativat myös tietokonekuvan, joka näyttää, miltä Joseph Merrick olisi näyttänyt ilman sairauksiaan. Merrick liittyi sirkukseen perheensä hylättyä hänet ja kuoli lontoolaisessa sairaalassa 27-vuotiaana.
« Viimeksi muokattu: 10.07.2006 01:09:41 kirjoittanut ¿ » tallennettu
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #22 : 10.07.2006 01:26:58 »

No tuo kohtalo kyllä herättää tunteita.  Cry Minulle tuli kyllä mieleen tuo elefanttimieskin, josta kaverini joskus kertoi nähneensä dokumenttia. Kuten myös se, että tuosta kuvasta huomaa, että se on 1800-luvulta ja silloinhan kaikki poikkeavat päätyivät sirkukseen.  Undecided

Nykyään kaikki poikkeavat päätyvät lehtien sivuille...  :Smiley  Grin

Jossa voidaan sitten tarvittaessa photoshopata ylimääräinen pois ja hyvältä näyttää.  angel Tasapäistetään kaikki.  Lips Sealed

 tickedoff tickedoff  knuppel2 knuppel2

tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #23 : 10.07.2006 07:56:00 »

Tuosta Neurofibramotoosista tuli hiljattain dokumenttia, voi olla hyvin vaikea sairaus. Yleensä joku raajoista/ruumiinosista kasvaa valtavaksi oliko se nyt kasvaimien takia.
tallennettu
kooky
Vieras
« Vastaus #24 : 10.07.2006 08:01:42 »

"Tis true my form is something odd,
But blaming me is blaming God;
Could I create myself anew
I would not fail in pleasing you.
If I could reach from pole to pole
Or grasp the ocean with a span,
I would be measured by the soul;
The mind's the standard of the man."

 
A poem often read by Joseph. (eli merrickin usein lukema runo...)


 smitten

elephanttimiehemme syntynyt Leicesterissä britanniassa elokuun 5 vuonna 1862. On siis jalo aurinko leijona, kuu jousimiehessä, suurkolmio tulen merkeissä löytyy. aurinko neliö pluto myös. noususolmu jousimiehessä...joten kai hän tuli etsimään sitä viisautta siihen elämäänsä....varmaan tuosta vinkkelistä saa elämään avartavan näkökulman.


missikisoista...pienenä tykkäsin katsoa, enpä enää tietoisesti katsele. Tavallaan ne ei tarjoa mulle enää sitä fantasiaa, lupausta että oih, kun kasvan isoksi niin tulisikohan minusta kaunis ja ihana kun nuo missit alkavat olla jo mua nuorempia ja tiedän etten tästä kasva enää missikauneuden suuntaan Cheesy tosin missit ei pahemmin mulle suuria naisihanteita (kauneuspuolella) pienenäkään olleet.

jotenkin tulee missikisoista mieleen, että ne on "luonto"-kisat...Nään pelkän fyysisen kauneuden jotenkin luonnon kauneutena (tosin näissäkin kisoissa jo käytetään geenimuuntelua...eh), tavallaan se on hienoa ja sitä on kiva katsoa mutta en oikein osaa antaa siitä sille kyseiselle henkilölle mitään ekstra meriittiä. ok, kaunis keho, mutta se on luonnon lahja, se ei vielä kerro susta ja sun valinnoista, ajatuksista mitään.Varmaan "pelkkä fyysinen kauneus" on sellaista, että jonkun keho vaan on niin kaunis piirteiltään ja osasiltaan, että silmistä voitais melkein järjen valo sammuttaa ja se ois silti kaunis...monesti kun kauneuteen liittyy niin paljon sitä sisäistä "valoa" ja elämänvoimaa...että jos sen poistaisi niin kehon kauneus vähenisi.

varmasti näillä misseilläkin on vaikka mitä siellä sisälläänkin, ei sillä...mistäs sen voi tietää mitä ne roolinsa takana ajattelee.
Olihan ne kauniita kun kävin kattomassa tässä joku päivä...mut siinäpä se. kyllä kuitenkin ymmärrän kauniiden ihmisten katselemisesta saatavan ilon, sehän on ihan luonnollista. kauneutta on kiva katsella.



« Viimeksi muokattu: 14.07.2006 22:54:07 kirjoittanut sign? » tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #25 : 10.07.2006 08:21:11 »

Aivan Sign, lapsena sitä aina katsoi kisoja ja ajatteli että kun minusta tulee aikuinen niin minäkin haluan missiksi  Grin
No ei tosiaan enää joo  Smiley
tallennettu
Lilja-82
Vieras
« Vastaus #26 : 10.07.2006 12:54:30 »

Niin täällä yksi, joka on vähitellen joutunut tajuamaan, että ehkei minusta "isona" tulekaan 180cm pitkä ja älyhoikka malli ja missikaunotar...

Vaikka pieni osa sitä minussa edelleen toivoo...  :Smiley  Grin

Ehkä siksi jaksan olla edes jotenkin kiinnostunut näistä kisoista... Huomaan että tavoitteeni on aina korkealla joka asiassa... En edes viitsi katsella mitään miss suomi tai miss scandinavia kisoja... Liian pientä... Miss Universe sen olla pitää...  2funny  Wink

Olen yrittänyt keksiä mikä voisi astrokartalla kertoa kauneudesta. Kääks en nyt muista kenellä mutta jollain suomalaisella missillä oli Nousu Vaaka, MC Leijona ja Venus Keskitaivaalla. Tuo jo ehken kertoo jotain.

Mutta pitää nyt hyvänen aika kauneudesta muitakin osoittajia olla kuin tuo Venus. Mitä?  Neptunus kenties? idiot2
tallennettu
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #27 : 10.07.2006 13:36:28 »

Viehättävyydestä ollaan täällä paljon puhuttu, sisäisestä hehkusta ja viehättävyydestä ja miksei ulkoisestakin vaikka jokaisellahan on oma käsityksensä ulkoisesta viehtättävyydestä. Venuksesta oli puhetta paljon.
Kannattaa kokeilla hakea tuolta haun kautta. Taisin jopa itse aloittaa sen keskustelun silloin  Smiley
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #28 : 11.07.2006 12:03:48 »


Nykyään kaikki poikkeavat päätyvät lehtien sivuille...  :Smiley  Grin


Tai brittien big brotheriin.

Tä on huono päivä astrologialla (tiistai)
joten eipä siitä sen enempää.

En kuitenkaan ole koskaan digannut kybällä mistään
missikisoista. Kaikilla on sellaiset muoviset hymyt, sun muuta.
Enkä koskaan ole pitänyt oikein kauniinakaan kaikkia ehdokkaita.
Naisissa pitää olla niin sanotusti...
munaa...  Huh
Kaikki heti leikkauksiin, kiitos!
(läppä läppä)
(taitaa olla aika kovat kriteerit meikällä  buck2
jos samanlaiset ois mua kohtaan, eläisin sohvan takana.. mutta!
niinhän mä elänkin!)

Tänään on muuten kaikki teot tuhat kertaa voimakkaampia.
15 (täyskuu) ja 30 päivä kuukalenterista
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #29 : 11.07.2006 17:42:00 »

(http://www.unexplained-mysteries.com/gallery/albums/userpics/25981/normal_elephant_man.jpg)


Mitä tunteita tämä herra herättää teissä?

Mä mietin, että oliko tää joku piikki tohon edeltävään kommentiini :Smiley

Myönnän kyllä ihan suosiolla, että ihan näin voimakasta poikkeavuutta en nyt ihan minäkään tarkoittanut omaa kauneusihannettani kuvaillessani Wink. Mutta sanotaanko niin, ettei tuo kuvan henkilö ole siitä ihan valtavaa valovuotta kauempana kuin ne dollarihymyiset, virheettömät missitkään.

Ja kyllä rehellisesti voin sanoa senkin, että sairauksista johtuvat epämuodostumat yms voimakkaasti ulkonäköä poikkeavaksi muokkaavat oireet hämmentävät ja jopa säikäyttävät minut siinä missä monet muutkin. Mutta samalla niissä on myös se kiehtova ja kiinnostava puolensa, joka voittaa hämmennyksen ja pelon, kun ensin vapautuu niistä ennakkoluuloistaan. Luulen, että sekin on inhimillinen ilmiö. Monet vain kieltävät sen itseltäänkin.

Jollain tavalla menneitten vuosisatojen friikkisirkus-ilmiössä oli jotain aika rehellistäkin, vaikka nykyisten moraalikäsitysten valossa niitä pidetäänkin suorastaan epäinhimillisinä. Mutta onko se vain eräänlaista kaksinaismoralismia kuitenkin? Ja onko sääli oikeastaan yhtään sen jalompaa, kuin vilpitön mielenkiinto? Totta on, että joukossa oli varmasti myös katloinkohdeltuja ja väärinymmärrettyjä ihmiskohtaloita, mutta eivät kaikki välttämättä niihin sirkuksiin vastoin tahtoaan joutuneet. Osa niistä parrakkaista naisista ja siiamilaisista kaksosista yms oli myös oman aikansa ja alansa menestyneitä tähtiä.

Ehkä kaikki eivät haluakaan menestyä ja loistaa niillä ns. yleisesti hyväksytyillä kriteereillä, vaikka useimmille se toki tärkeää onkin?
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: