Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Painon hallinta  (Luettu 18383 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jinx
Vieras
« : 05.05.2006 12:17:25 »

Tämä nyt ei astrologiaan tai muutenkaan liity näihin aiheisiin mutta ajattelin silti pistää ketjun pystyyn...

Olettekko koskaan kokeilleet painon hallintaan auttavia valmisteita? Kuten esimerkiksi pillerit, voiteet yms?

Kerro omia kokemuksia tuoteesta ja suositteletko niitä?
Muita hyviä vinkkejä painon pudotukseen ja hallintaan?
tallennettu
salomi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 320



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 05.05.2006 13:19:54 »

Painohallinnan yleinen ongelma on painon "jojo-ilmiö".
Tärkeintä ei ole mitä syön Joulun ja Uudenvuoden välissä, vaan se mitä syön Uudenvuoden ja Joulun välissä.

Tärkeintä on kartoittaa johtuuko painonnousu aiemmista lukemista mässäilystä ym. elintavoista vain hormonihäiriöstä.
Parasta on oppia hallitsemaan painoa pysyvästi ja terveellisesti. Samalla vähentää diabeteksen, sydän- ja verisuonitautien, aivohalvauksen, nivelvikojen, syövän ja dementian vaaraa.
En suosittele ihmedieettejä enkä pillereitä, sillä itse pudotin painoani 20 kiloa 3 kuukaudessa vain ruokavaliolla ja liikuntaa lisäämällä ja nykyään syön välillä kuin hevonen eikä paino muutu kuin +/- kilo sinne tänne. Laihdutus perustuu terveeseen järkeen ja itsekuriin sekä motivaatioon. eikä saa pitää liikaa kiirettä, sillä että oikea laihtumisnopeus on enintään kilo viikossa. Ensimmäisen viikon aikana paino voi pudota reilusti, koska suolen sisältö vähenee toiminnan tehostuessa eli siinä ei vielä turha rasva vähene.
Äläkä tuijota puntariin vaan peiliin ja painoindeksi taulukosta oma "haarukka" omasta kokoosta. Taulukosta näkee onko terveydellistä ylipainoa. asettamalla itselle tavoitteet ja olemalla realistinen, niin pääsee tavoitteeseen.

Ihannepainoa eli normaali indeksi on 20-25. Lievän ylipainon on 26-30, liika ylipaino 31-40. Yli 40 on aika varautua sairauteen. Painoindekseistä on taulukoita tai jaa painosi pituuden neliöllä. Esim. paino 65 kg jaetttuna pituuden 1.77 m neliöllä 3,1, joten indeksi on 21 eli normaali.
 
Yksinkertaisin tapa arvioida, onko liian lihava, on katsoa peiliin ja mitata vyötärön ympärysmitta. Lihavuus mitta on naisilla yli 90 cm ja miehillä yli 100 cm. 
Vyötärölihavuus on vaarallista, koska vatsaontelon sisäinen rasva aiheuttaa häiriöitä, jotka muuttavat sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa ja lisää sokeritaudin ja sydän- ja verisuonitautien vaaraa.
Jo muutaman kilon laihdutus näkyy kadonneen vyötärön löytymisenä, sillä vatsan sisällä oleva rasva häviää nopeammin kuin ihonalainen rasvakudos.

Väärä myyttiuskomus kannattaa unohtaa eli mukamas laihdutus aiheuttaa psyykkisiä ja sosiaalisia ongelmia sekä Iho rypistyy ja veltostuu. Päinvastoin, kun alkaa päästä sinuksi itsensä kanssa niin elämä hymyilee ja jalkaa nousee kepeästi.
Syö nälän mukaan älä mielen mukaan, sillä väärät ruokatavat lihottaa eikä syöminen sinänsä.
Tarkkaile mitä syöt ja juot, sillä laihduttajan juoma on vesi eikä kola- , limodaadi- ja energiajuomat. Eikä myöskään energiapatukat, paistetut perunat ja ranskan perunat. Säännöllistä kuntoliikuntaa kuluttaa entistä enemmän kaloreita esim. kävely kuluttaa 400 kcal tunnissa ja juoksu 800 kcal tunnissa.
Aseta itsellesi realistinen laihtumistavoite, sillä liian kovat tavoitteet masentaa, koska laihduttaminen vie voimia ja energia tasoaan ei kannata vetää liian tiukille. laihduttamisessa tarvitaan kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tavoitteena on oppia syömään, juomaan ja liikkumaan niin, että paino ja verensokeri pysyvät kurissa.
Kun syöt, ota kerralla lautaselle kaikki se ruoka, jonka aiot syödä. Älä ota lisää sen jälkeen. Älä käy jääkaapilla ylimääräisiä kertoja. Älä juo virvoitusjuomia, sokeria sisältävää mehua, olutta ja alkoholijuomia.
Punaviiniä lasillinen silloin tällöin on vain hyväksi terveydelle.

Laihduttajan aakkoset:
a. Syön vain säännöllisinä ruoka-aikoina
b. Yritän syödä vähintään kolme, mieluiten viisi kertaa vuorokaudessa. Eli pieniä aterioita kerrallaan.
c. Syö ennen ateriaa vihanneksia/hedelmiä.
d. Älä pidätä nälkää mahdollisimman kauaa.
e. Päätän etukäteen en ota lisää
f. Tee vain järkeviä ostoksia.
g. Teen ostoslistan aina etukäteen, enkä poikkea siitä.
h. Älä mene ruokaostoksille nälkäisenä.
i. Aloitan ateriat salaatilla tai hedelmällä.
j. Juon joka aterialla ja välipalalla ison lasillisen vettä.
k. Vältän alkoholia ja juo lasillisen vettä ennen alkoholijuomaa.
l. Pidän aterialla syömisessä taukoja.
m. Syö pureskellen huolellisesti.
n. Juon vain pieniä kulauksia kerrallaan.
o. Älä tee syömisen aikan muuta.
p. Älä syö TV:n äärellä.
q. Vältä ylensyömistä.
r. Opasta puolisoa ja lapsia mukaan ruokaremonttiin eli koko perheen projekti.
s. Käytä pienempiä lautasia.
t. Älä osta valmis elintarvikkeita.
u. Aseta itsellesi vain realistisia tavoitteita.
v. Aseta välitavoitteita.
x. harrasta liikuntaa vähintään 15 minuuttia joka päivä.

Kropalle liikuntaa ja harukan koukistajalihakselle vähemmän liikettä.
 smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #2 : 05.05.2006 14:58:57 »

Monet tuotteet varmasti auttavat alkuun painonpudotuksessa ja tukevat painonhallintaa, mutta tärkein pointti on kuitenkin se, että kulutat sen minkä syötkin.  Smiley

Vatsan moitteeton ja vilkas toiminta on edellytys painonhallinnassa ja painon pudotuksessa. Eli paljon vettä ja tarpeeksi kuitua.

En itse silti syö mitään leipää, koska se turvottaa ja tekee ällön ja väsyneen olon. Kaikkihan on tietenkin yksilöllistä.  Wink
Kuituni otan viikunoista, taateleista, papaijasta ja kookospähkinä paloista, muista hedelmistä sekä vihanneksista. Tosin en syö noita kaikkea yhtenä päivänä.  Wink
Esim. 2-4 viikunaa päivässä riittää ainakin minulle. Ne ovat aika täyttäviä.

Olen paastonnut silloin tällöin Colontonicilla ja olen varma, että se on hyvä tuki myös painonhallinnassa ja painonpudotuksessa.

Runsas kalsiumin saanti kiihdyttää rasvan palamista ja magnesium pitää paitsi vatsan toiminnassa, niin veren sokerin tasaisena ja hoitaa hermoja ja lihaksistoa.

http://dietary-supplements.info.nih.gov/factsheets/magnesium.asp

Rasva-aineenvaihduntaa kannattaa lisätä syömällä Omega 3:a ja Helokkiöljyllä.
Aivojen toiminta ja yleinen virkeystaso pysyy korkealla ja iho ja hiukset näyttävät hyvälle. Painon pudotessahan iho löystyy ensin ennen kuin se uusiutuu napakammalle tasolle solakamman kehon ympärille.

Erilaiset solakoittavat ja puhdistavat yrttiteet ovat hyvä lisä päivässä.  Smiley
Tosin kannatta valita hyvänmakuiset teet, niin ei tarvitse irvistellä niitä juodessa ja niistä tulee helpommin tapa ja rutiini jokaiseen päivään.  Wink

Kannattaa laittaa suuhunsa yleensäkin vain sellaista, mikä maistuu hyvälle ja mitä söisi/joisi muutenkin kuin vain painonhallinan vuoksi.  Smiley
Tosin jos tykkää rasvan mausta, niin kannattaa katsoa muutama dokumenttipätkä rasvaimusta, missä sitä ehtaa tavaraa virtaa putkissa kohti säiliöitä. Minun mielikuvissani tuo samainen aine on purkitettuna mihin tahansa voirasiaan. buck2

Monien laihdutus epäonnistuu siksi, että kiduttavat itseään pahanmakuisilla litkuilla ja ruuilla ja liian radikaaleilla ja äkkinäisillä muutoksilla ja viimein kyllästyvät siihen ja saavat kaikki kilonsa takaisin.

Olen kokenut, että näillä yllämainitsemilla tuotteilla ja keinoilla saa tehokkaammin ja pysyvämpiä tuloksia aikaan, kuin laihdutuspillerikuurilla, joka usein maksaa enemmän kuin nämä yhteensä ja on varsin tylsä ja usein myös hermoja vievä. Pillereitä kun ei voi syödä lopunikäänsä.

Iloisella ja positiivisella mielellä laihtuu ja paino pysyy pienimmissä lukemissa kuin vastaavasti masentuneena, kielteisenä ja surullisena.  Wink

Tälläistä..

Iloa, valoa ja rakkautta  smitten

Asterix
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #3 : 05.05.2006 15:28:55 »

Voiteista vielä...

Itse käytän joka päivä vartalovoidetta, joka uudistaa ja elvyttää ihoa (iho pysyy kuosissa ja tasaisena ja uudistuu nopeammin). Vaihtelen niitä kausittain.

Käytän kiinteyttäviä geelejä ja voiteita vatsan, pakaroiden ja reisien alueilla ja tehostan niitä aromaterapeuttisillä öljyillä. Wink

En näe eroa halvempien (Loreal, Garnier) selluloidi ja kiinteytysvoiteissa ja geeleissä selectiivisten merkkien kanssa. On joitakin kalliimpia tuotteita, (Biotherm, Shiseido, Lancome) jotka itseasiassa omasta mielestäni ovat teholtaan heikompia kuin nuo kaksi mainitsemaani.

Jotenkin vain itse miellän, että selectiiviset ihonhoito tuotteet ovat tehokaampia kasvojen hoidossa kuin vartalon hoidossa kun taas noissa edullisimmissa merkeissä on selkeästi panostettu vartalonhoitoon ja vartalon hoitotuotteet ovat tehokkaampia siksi.
Joku voi olla erimieltä tietenkin.  Wink

Ihoni kuorin 1-2 kertaa viikossa tuolla kauneudenhoito vinkkejä topicissa kertomallani merisuola-öljy-hunaja-valkoviinietikka kuorinnalla. Poistaa tehokkaasti myös nestettä ja vilkastuttaa verenkiertoa, jolla on taas vaikutusta ihon ulkonäköön monellakin tapaa ja rasva-aineenvaihduntaan jne.

Minusta se edelleen paras kuorintavoide kaikista.  Smiley

Hoidettu iho näyttää aina paremmalle ja kimmoisasta ja pehmeastä ihosta ei tule niin helposti esiin selluliitti, raskausarvet, katkenneet verisuonet ja sen semmoiset.

Olen siis itse tyytyväinen tuloksiin näillä keinoilla, vaikka sitä tyytyväisyyttä ei varmaankaan ole sopivaa ilmaista ääneen tässä suomalaisessa kultturissa, mutta väliäkö tuolla. :Smiley

Iloa, valoa ja rakkautta  smitten

Asterix
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #4 : 05.05.2006 15:40:56 »

No entäs se joka mainostaa tablettia..''Laihdu yhdellä tabletilla 2kg'' uglystupid2 uskomatonta skeidaa mainostetaan ja joku vielä menee lankaan Shocked kaikista paras on painonvartijat, ryhmäntuki ja monipuolinen ruokavalio ja liikunta, mutta mistäs saa sitä kärsivällisyyttä ja tarpeeksi motivaatiota Huh sellasen pillerin kun joku keksis smitten
tallennettu
Usvametsä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 188



Profiili
« Vastaus #5 : 05.05.2006 17:21:37 »

Piupaut kaikille voiteille, pillereille ja jauheille, vaikka olisi niin kiva uskoa siihen helppouteen.

Ikävä kyllä, itsekin oon harrastanut tätä laihduttamista lähes koko ikäni  crazy2

Vanhetessä läski sulaa yhä huonommin ja huonommin. Varsinkin se vaarallinen keskivartalo lihavuus on koitunut kohtalokseni. Jospa siihen auttaisi tämä alkava puutarhakausi ? 
  buck2
tallennettu

Nousumerkki - Skorpioni , Aurinko -Vaa´assa, Kuu -Jousimiehessä, Mars Skorpion
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #6 : 05.05.2006 18:22:46 »

Olen lukenut että kromista olisi hyötyä. Kromi mm. pitää verensokerin tasaisena ja ilmeisesti hillitsee makean ahmimista, niin olen käsittänyt. Eli jos olet makean perässä kuolaava herkkusuu kuten minä niin kromia voisi kokeilla. Itselläni se on ollut käytössä lähinnä siksi koska verensokerini heittelee kovastikkin.
Nyt kesällä on mielettömän kivoja tapoja liikkua, niistä voisi keksiä jonkun itselleen sopivan. Itse olen nyt innostunut pyöräilystä, vaikka itse en olekkaan painoa pudottamassa niin lääkäri suositteli liikunnan lisäystä kolesterolin hallintaan. Huomasin että pyöräily on todella kiva tapa päästä paikasta toiseen, saada liikuntaa ja nähdä maisemia  Smiley
Uinti on kesällä myös ihan kivaa, ja kävelyt kauniissa luonnossa. Taikka vaikkapa ruohon leikkuu pihalla, vanhanajan vempeleellä kyllä saa hien pintaan ja lihakset kipeiksi  Grin
Melontakin voisi olla kivaa tai vaikka ihan soutuveneellä soutaminen. Rullaluistelu voi sopia joillekkin hyvin. Pitää vaan löytää se oma juttu, kaikille ei sovi kaikki  Smiley
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 474



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 11.07.2006 17:47:05 »

ootteko kokeillu kuppausta? käväskääs lukemassa viestiketju
 http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=2000000000000012&conference=4500000000000399&posting=22000000017267067

(suomi24-muoti+kauneus-selluliitti-kuppausklubi, ellei toi aukene)

ps. kupit on tilattu
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
nataraja
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104


On matkustettava pitkä matka, syvälle sisimpään.


Profiili
« Vastaus #8 : 01.08.2006 19:13:44 »

Minusta helpoin ja yksinkertaisin vastaus ovat proteiinit ja liikunta. Proteiinien palaminen kuluttaa rasvaa kehosta ja kasvattaa lihaksia. Jokaista kiloa kohden tulisi saada n.1,8g proteiinia joka päivä, hiukan joka aterialla. Jos kuulostaa vaikealta, voi ostaa proteiinijauhetta ja lisäillä sitä aterioihin. Hetken mielijohteet ovat myös petollisia. Jos tekee mieli jotain hyvää, juo iso lasi vettä ja odota vartti, jos ei vieläkään hellitä niin syö vaikka pala tummaa suklaata, se on melkeinpä terveellistä Cheesy Cheesy
tallennettu

Elämässä ei ole pahaa, on vain asioita joista meillä on tilaisuus ottaa oppia. Se, että käyttääkö tilaisuuden, on oma valintamme elämämme matkaan...
sawotar
Vieras
« Vastaus #9 : 01.08.2006 20:20:35 »

 (http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/f030.gif)  eikun jumppaamaan  (http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/h045.gif)
tallennettu
helen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 419



Profiili
« Vastaus #10 : 04.08.2006 20:43:44 »

Molkosan on kokeiltu ja hyväksi havaittu eli tummaa riisiä sipulia
omenoita  ruoka öljyä, porkkana mehua, vettä ainakin pari litraa
päivä.öljy kattilaan siihen riisit ja sipuli kuullotetaan lisätään
neste, kome päivää tätä plus omenoita sekä nestettä johon molkosan
lisätään pullonkyljessä ohje, porkkana mehua aamulla lasillinen
lisäksi ITSEKURIA ja vihanneksia .en omista vaakaa huomaan vaatteista
ja meillä naisilla ne perinteiset alueet vyötärönseudusta alaspäin
paino saattaa vuorokaudessa heittää parikiloa ja näin helteellä
kolme ei ole vielä tavaton eli yleistä turvotusta jne
tallennettu

Aurinko Rapu
Nousu Leijona
Kuu Oinas
Näillä mennään
helen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 419



Profiili
« Vastaus #11 : 04.08.2006 21:11:24 »

Lisäys edelliseen vartalonkuorinta pari kertaa viikossa itse käytän Lancomea
sekä Diorin sellusuihketta  Lorealin vartalonkuorinta tuotteessa oli
lasimaiset rakeet mielestäni ei kuorinut mieluimminkin raapi ihon rikki
Diorin vastaavassa ei mielestäni ollut myöskään mitään "taikaa" öljymäinen
tuote arsenaalia tuotteissa piisaa kokeilemalla sen omansa löytää
kuoriva kinnas ja kuiva harjaus toimivat myöskin ihan hyvin
tallennettu

Aurinko Rapu
Nousu Leijona
Kuu Oinas
Näillä mennään
Asterix
Vieras
« Vastaus #12 : 07.08.2006 17:37:49 »

Äidin kanssa päätimme ottaa viikon kaunistautumiskuurin
mustaherukka-mustikka-mansikka nektarilla.
Puhdistaa todella tehokkaasti ja vessassa saa juosta. Wink

Hyvä paasto ja sysäys painon pudotukseen. Smiley

Suomessa on marjakausi parhaimmillaan ja mehustimme nuo marjat,
sekä mustaherukan lehtiä, sekä mansikan lehtiä marjoineen mehu-maijassa.

Nektaria ei siivilöidä, vaan annetaan kaikki siemenet olla mehun mukana.

Sitten sitä voi juoda sillensä tai laimentaa esim. puolet mehua ja puolet vettä.
Pitää nälän hyvin poissa. Smiley

Älä lisää sokeria, vaan lisää mansikkaa ja mustikkaa sen verran paljon,
että mehu ei ole karvasta.

Jos kuitenkin olet sokerisyöppö, niin sekoita mukaan juoksevaa hunajaa.

Ko. nektari laittaa suolen toimimaan aika tehokkaasti,
kuten myös nestettä poistuu.

Tässä noiden marjojen vaikutuksesta;



Mustaherukka

Mustaherukasta voi käyttää sekä marjat että lehdet. Marjoissa on paljon C-vitamiinia (180-200 mg/100 g). Niistä voi valmistaa esim. mehua, hyytelöä, sosetta ja likööriä.
Mustaherukan siemenet sisältävät gammalinoleenihappoa. Tästä syystä marjat olisikin edullista käyttää sellaisessa muodossa, että siemenet murskaantuvat ja tulevat hyödynnetyksi.
Mustaherukan lehtiä on perinteisesti käytetty kurkkujen säilömiseen, hapankaaliin ja siman valmistukseen. Kuivattuna ja erityisesti vielä hiostettuna niistä saa erinomaista yrttiteetä. Lehtiä ei kuitenkaan pidä kerätä suuria määriä samasta pensaasta, sillä keruu voi heikentää pensasta. Lehdissä on C-vitamiinia n. 310 mg/100 g.
Myös mustaherukan kukkia voi kerätä ja kuivata teeaineksiksi.


Käyttö rohtona
Mustaherukkaa on perinteisesti käytetty nestettä poistavana rohtona kihtiin ja reumaan. Lehdistä ja kukista tehdyllä keitteellä on tulehduksia ja nivelkipuja lievittävä vaikutus.
Lisäksi lehdet edistävät ruuansulatuselimistön ja munuaisten toimintaa. Sekä lehdet että marjat edistävät hikoilua ja sopivat vilustumissairauksien hoitoon.
Marjoissa on runsaasti flavonoideja, jotka vahvistavat laskimosuonten seinämiä. Niiden käyttö on hyväksi verisuonten purkaumista ja peräpukamista kärsiville. Toivo Rautavaara oli sitä mieltä, että kukaan ei kuole verenpaineeseen tai verisuonten kalkkeutumiseen, jos juo lasillisen mustaherukkamehua päivässä.

Mustikka

Vähäisen happopitoisuutensa vuoksi marjat maistuvat makeilta, vaikka niissä on sokeria melko vähän. A-vitamiinia ja mangaania mustikoissa sen sijaan on runsaasti. Toisen maailmansodan aikana lentäjät söivät mustikoita, koska niiden sisältämän A-vitamiinin tiedettiin parantavan hämäränäköä.


Käyttö rohtona
Sekä mustikan marjoilla että lehdillä on rohdosvaikutuksia. Niistä molemmista voidaan valmistaa keitettä, jota käytetään suuvetenä suun ja nielun tulehduksiin. Kuivattuja marjoja käytetään ripuli- ja suolistorohtona joko keitteenä tai muuna valmisteena. Erityisesti lasten ripulien hoitoon ne ovat suositeltavia. Niitä saa edelleenkin ostaa apteekista.
Tuoreet marjat ja niistä tehty mehu vaikuttavat ulostavasti ja parantavat ruuansulatusta sisältämänsä parkkihapon ansiosta.
Mustikkamehu on myös hyvä lääke kuumepotilaille.
Mustikan lehtien flavoneilla ja antosyanidiineilla on lievä verensokeria alentava vaikutus, ja niistä valmistettua teetä suositellaankin diabetesta sairastaville.
Marjojen antosyanidiinien on eläinkokeissa todettu suojaavan verisuonistoa ja estävän turvotusta. Tuoreet ja kuivatut marjat sopisivatkin hyvin verisuonivaivoista ja verenkiertohäiriöistä kärsivien ruokavalioon.

Mansikka


Käyttö rohtona
Mansikan marjoja ja lehtiä on käytetty rohdoksena varsinkin 1700-luvulla, jolloin niillä hoidettiin yleisesti reumaattisia vaivoja. Linne´ suositteli mansikanlehdistä tehtyä teetä kihdin ja munuaiskivien hoitoon ja käytti itsekin sitä kihtivaivoihinsa. Marjoja ei nykyisin pidetä niin tehokkaana rohtona kuin lehtiä ja juuria, joilla molemmilla on mm. virtsaneritystä lisäävä vaikutus. Juurakosta tehty keite sopii runsaan parkkiainepitoisuutensa ja limakalvoja supistavan vaikutuksensa vuoksi ripulilääkkeeksi sekä suuhygienian hoitoon.
Nykylääketiede on tutkinut lupaavin tuloksin ahomansikan tanniinien käyttöä osana vatsahaavarohtoa.

Muu käyttö
Mansikkasurvoksella on hoidettu ihovaivoja, mm. finnejä ja ryppyjä. Survos on levitetty illalla kasvoihin ja pesty aamulla pois vedellä.
Tummuneita hampaita on valkaistu pitämällä pureskeltuja mansikoita suussa muutamia minuutteja.

Varoitukset

Odottaville äideille mansikan lehtiä ei suositella mahdollisten supistusvaikutusten vuoksi. Marjoista saattavat varsinkin lapset saada yliherkkyysreaktioita.

Mustikan lehdissä on oksaalihappoa, joten ne eivät sovi munuaistautisille.

Mustaherukan lehdet ovat usein härmäsienen saastuttamia.
On varottava härmäisten lehtien keräämistä mukaan.






« Viimeksi muokattu: 07.08.2006 17:44:10 kirjoittanut Asterix » tallennettu
sangviinikko
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 682



Profiili
« Vastaus #13 : 12.08.2006 18:59:36 »

Painonhallinta onkin taitolaji etenkin tällaiselle herkkusuulle!( askendentti aspect_con pluto vaaka, aurinko aspect_con jupiter, venus harka Shocked
Eli kaikki edellytykset ylenmääräiseen mässäilyyn...
Ylipainoa ei tällähetkellä ole onneksi paljon. Kiitos paininvartijoiden.  smitten

Kyllä se niin vain on, että olen ikuinen jojoilija.
Yhdyn täysin salomin nyrkkisääntöihin, etenkin ruokarytmin säännöllisyyden merkityksestä.
Olen kait painonvartijoiden kanssa naimisissa koko ikäni. buck2

itsekuria ja pitkäjänteisyyttä.... :Smiley
tallennettu

"Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra"
uusihurmuri
Vieras
« Vastaus #14 : 12.08.2006 21:21:11 »

Täältä löytää tietoa hiilihydraattitietoisesta ruokavaliosta- www.karpit.net
tallennettu
Sivuja: [1] 2
  Tulostusversio  
 
Siirry: