Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 05.02.2014 14:01:56
Hei Vexi!

Olisiko mahdollista katsoa minullekin pari kysymystä?

1. Meillä on töissä eräs nainen jota kohtaan minulla on alkanut olemaan hyvinkin vahvoja tunteita. Hän on naimisissa joten en ole tunteitani hänelle kertonut mutta hyvin vahvaa sielunkumppanuutta häneen tunnen ja vahvasti tunnen että tunteet eivät ole yksipuolisia. Miltä tilanne näyttäisi änen kanssaan?
2. Olen hyvin vahvassa siirtymävaiheessa urani suhteen ja toivoisinkin siihen jotain selvennystä kun tuntuu etten millään saa selkeyttä mihin suuntaan minun kannattaisi siirtyä. Onko näkyvissä muutoksia urani suhteen?
3. Miltä näyttää taloudellinen tulevaisuuteni? Viime aikoina on ollut vähän tiukkaa sen suhteen.

Terkuin,

Sleeper  Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 05.07.2012 23:28:58
Hei SSMoonSS,

Olisiko mahdollista että nostaisit minullekin kortin?  Smiley

Olisin kiinnostunut tietämään mitä työelämääni kuuluu?
Olen "jämähtänyt" työpaikkaan jossa voin huonosti enkä koe sitä omakseni.
Onko näköpiirissä työpaikan vaihtoa? Olen hakenut mm. uudelleen työpaikkaan jossa aiemmin olin ja joka tuntuu kovasti omalta vai onko jotain muuta näköpiirissä?

Lisäksi tietysti nuo rakkausasiat kiinnostavat eli onko sillä rintamalla näköpiirissä mitään pidempiaikaisempaa kumppanuutta?  smitten

Sydämellisesti jo etukäteen kiittäen!  smitten  smitten

Sleeper

Heippa Sleepper =)

Työhön yleisesti nousi

Erakko

On aika vetäytyä pohtimaan asioita kaikessa rauhassa. Suo itsellesi aikaa ja keksity olennaiseen.

Kortti ilmiselvästi antaa osviittaa, että nyt on aika miettiä, mitä haluat tehdä työksesi. Jos tämä nykyinen ei tunnu omalta, vaihda sitten sellaiseen paikkaan, joka tuntuu sinulta ja haluat tehdä sitä =) Suosittelisin itse, että katsot, mitä vastaavat sinulle enstisestä paikastasi, koska se on kuitenkin sitä mitä tykkäsit tehdä, joten katso olisiko se sitä vielä =)

Rakkaus

Maltti

Aika hakeutua eheyteen ja tasapainoon.

Kortti ei valitettavasti avaa, onko kuinka pitkäaikaista suhdetta tulossa, mutta kortti kertoo halustasi olla jonkun kanssa. Uskoisin että tuolla jossain on sinulle se pitkäaikainen seurustelukumppani. Kortti sanoo sinulle, että nyt on aika alkaa etsimään, jos ei ole sopivaa vielä näköpiirissä =)

--SSMoonSS--

Heips SSMoonSS,

Todella iso kiitos kun kerkesit katsomaan!  Smiley

Tuo paikka ja tehtävä tosiaan jota olen hakenut on minulle niin tärkeä että tekisin sitä jopa ilmaiseksi jos se vain taloudellisesti olisi mahdollista  Wink Sinne kun on vaan kovasti muitakin hakijoita niin ei ole minun käsissä asia. Onko tähän mahdollisesti enempää valaisua että onko minulla mahdollisuuksia sinne päästä?

Mielenkiintoinen tuo rakkaus kortti. Olen pitkään elänyt itsekseni ja minulla tosiaan on herännyt suuri halu olla jonkun kanssa ja varsinkin jonkun tietyn. On vaan varattuna joten tämäkään asia ei täysin omissa käsissä ole. Onko tähän mahdollisesti enemmän valaisua?

Sleeper  Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 03.07.2012 09:00:26
Hei SSMoonSS,

Olisiko mahdollista että nostaisit minullekin kortin?  Smiley

Olisin kiinnostunut tietämään mitä työelämääni kuuluu?
Olen "jämähtänyt" työpaikkaan jossa voin huonosti enkä koe sitä omakseni.
Onko näköpiirissä työpaikan vaihtoa? Olen hakenut mm. uudelleen työpaikkaan jossa aiemmin olin ja joka tuntuu kovasti omalta vai onko jotain muuta näköpiirissä?

Lisäksi tietysti nuo rakkausasiat kiinnostavat eli onko sillä rintamalla näköpiirissä mitään pidempiaikaisempaa kumppanuutta?  smitten

Sydämellisesti jo etukäteen kiittäen!  smitten  smitten

Sleeper
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustus Harjoittelua. : 25.06.2012 20:08:32
Hei,

Olisin kiinnostunut tietämään mitä työelämääni kuuluu?
Olen "jämähtänyt" työpaikkaan jossa voin huonosti enkä koe sitä omakseni.
Onko näköpiirissä työpaikan vaihtoa? Olen hakenut mm. uudelleen työpaikkaan jossa aiemmin olin ja joka tuntuu kovasti omalta  smitten

Lisäksi tietysti nuo rakkausasiat kiinnostavat eli onko sillä rintamalla näköpiirissä mitään pidempiaikaisempaa kumppanuutta? Wink smitten

Sydämellisesti jo etukäteen kiittäen!  Smiley  angel  smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin... : 11.08.2008 18:21:20
Hei Rakkauden Valo,

Mitä kerrottavaa enkeleillä olisi minulle nyt? Töitä ei ole eikä tahdo löytyäkään, rahat loppu eikä tietoa kuinka elämisen kustantaisin. Onko muutosta tiedossa?

Miten suhderintamalla? Seikkailut ei enää kiinnosta vaan sitä prinsessaa tässä odottelen eli jotain pysyvämpää ja seesteisempää. Onko mitään tiedossa?

Suunta elämässä muutenkin hukassa. Onko mitään vinkkejä kuinka tästä eteenpäin, jotta aamuisin haluaisi nousta uuteen päivään eikä vaan piiloutua sängyn pohjalle?

Kiittäen,

See'er  smitten smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 25.06.2008 21:17:03
Hei Annamariia,

Pystyisitkö katsomaan mitä kortit kertovat minulle lähitulevaisuudesta?

Tuntuu että vähän koko elämä on sekaisin ja suunta aika hukassa. Viime viikolla yllätyksekseni työnantaja ilmoitti ettei jatka koeajan jälkeen työsuhdetta ja nyt ollaan siis ihan tyhjän päällä töiden suhteen...ja tietysti myös taloudellisesti. Mitä minulla näkyy sillä rintamalla? Entäpä terveyspuolella? Jotenkin sellainen olo ettei kaikki ole kunnossa, joten onko minulle huolenaiheita terveyden suhteen...vai onko vain stressin oireita johtuen tilanteestani?

Entäpä tuo rakkauspuoli. Aika pitkään on ollut hiljaista ja olisi kiva jos tässä rinnalla kulkisi toinen jakamassa näitä arjen iloja ja suruja? Näkyykö sillä rintamalla mitään? Näkyykö jotain muuta mitä minun olisi hyvä huomioida elämässäni?

Rakkautta ja Valoa,

See'er  smitten angel
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin... : 11.06.2008 13:16:52
Hei Rakkauden Valo.

Tilaisuus ovelle kolkuttaa Wink Miltä minulla näyttäisi perinteiset työ- rakkaus, raha, terveys kuviot? Onko jotain isompaa tapahtumassa näillä osa-alueilla?

Olo on jotenkin täysin sekava ja ei oikein suuntaa mihinkään eikä mistään saa kiinni? Mitkä ovat ne tärkeimmät asiat jotka minulla juuri nyt vaatisivat huomiota mutta en ehkä ole kiinnittänyt niihin riittävästi huomiota levottoman oloni takia.

Rakkaudella,

See'er  smitten smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 26.01.2008 18:23:54
Hei Annamariia,

Mitä näkisit minulle tälle vuodelle? ...varsinkin työ- ja rakkauselämän kuviot ovat kovasti kiinnostuksen alla....

Rauhaa ja Rakkautta! angel smitten

Sleeper
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Pyörre päälaella : 18.01.2007 19:33:39
Heips,

En tiedä onko tämä oikea osasto tälle asialle, mutta en oikein muutakaan löytänyt joten kippaampa tämän tänne.  Undecided

Onko kenelläkään kokemuksia seuraavanlaisesta asiasta? Minulla useasti, nykyään oikeastaan jatkuvasti tuntuu päälaella jonkunlainen pyörteen tunne! Eli aivan päälaella tuntuu hurinaa, pyörrettä (ei kutinaa).

Voiko se liittyä jotenkin kruunuchakran toimintaan?

Tunne ei ole mitenkään inhottava tai negatiivinen, mutta lähinnä mielenkiintoinen. Ihan kuin päälaki olisi auki ja hurina vaan kävisi! Grin

Jo etukäteen mahd. vastauksistanne kumartaen kiittäen!

See'er  angel   smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Apua unen tulkintaan : 18.01.2007 11:33:54
Hei,

Kaipaisin hieman kommenttia mitä seuraavat unet mahdollisesti voisivat tarkoittaa?

Ensimmäisessä unessa ajan autoa, vieressäni tyttö joka puhuu kännykkään siinä vieressä istuessaan. Jonkin ajan kuluttua päätän myös itse soittaa jollekin.

Toisessa unessa istun lastenhuoneessa ja tämä sama ensimmäisessä unessa oleva tyttö astuu huoneeseen hymyillen, pistää oven kiinni ja alkaa leikkimään leluilla minun kanssani.

Kolmannessa unessa edelleen tältä samalta tytöltä saan tekstiviestin, kun istun saunan pukuhuoneessa ja syön banaania.

Onko näillä jotain yhteistä ja mitä voisivat tarkoittaa?

Kiittäen!

See'er  Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 18.01.2007 09:59:05
Hei Annamariia,

Kiitos tulkinnastasi, hyvin mielenkiintoista tekstiä ja paljon kiinnekohtia löysin. Smiley

Siunausta ja Valoa Sinunlle!

Sleeper  angel   smitten
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 16.01.2007 11:28:01
Hei Annamariia,

Pystyisitkö katsomaan miltä tämä vuosi näyttää minulle rakkaudessa, työssä ja rahan suhteen?
Kovaa pyöritystä on noissa kaikissa ollut ja varsinkin suhdeasiat tuntuvat olevan mutkalla, koska en saa selvyyttä mihin olisin menossa tytön kanssa, jota jo viime kesänä/syksynä tapailin...tällä hetkellä asia ns. telakalla, koska molemmilla oli paljon aiempia selvittelemättömia asioita.
Töissä lisäksi YT-neuvottelut joten kyllähän tätä riittää! Wink

Valoa Sinulle!  angel smitten

Sleeper
Sivuja: [1]