Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 160
61  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 02.09.2012 17:53:34
Mun progekuu siirtyy kohtapuoliin Kauriiseen, siitä alkanee sangen tympäisevä etappi. Paitsi jos se meinaa että pääsen tienaamaan enemmän, sitten ei olisi valittamista. Tongue

No joo, miten sen nyt ottaa. Minulla kun tuo vaihe meni niin töitä ja vastuuta todella oli, mutta kyllä siinä töiden lomassa ehti välillä myös sosiaalista puolta harrastaa, tosin ehkä just vastuullinen työ jäi mulle tuosta ajasta mieleen.

Proge-Kuu Veskari vaihe oli iloisempaa ja sosiaalisempaa aikaa ja mukaan tuli paljon uusia ystäviä.  Smiley Olin myös mukana ystäväjoukoissa ja ryhmissä.

Nyt on sitten proge-Kuu Kaloissa ja yllättävän hyvää ja sosiaalista aikaa tämäkin on ollut. Sairaaloihin, parantoloihin tai vankilaan en ole vielä ainakaan joutunut enkä muutenkaan törmännyt kalamaisiin tyyppeihin. Mikä mielenkiintoista niin elämä tarjoilee minulle mahdollisuutta tehdä urheilusta päätoiminen ammatti, mikä sinänsä varmaan liittyy enemmän siihen että MC progressoituu Oinaaseen pian. Ehkäpä tuo siirtymä tapahtuu viimeistään silloin kuin proge-Kuu siirtyy Oinaaseen ja yhtyy siis proge-MC:hen.

Ja sitten hankin punaisen urheiluauton.  Cheesy
62  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Masterchef-heppu antoi minulle veitsen : 26.07.2012 11:23:40
Kiitos nikki, sitä se varmaan oli.  Wink   Kriittinen Neitsyt-Kuu puski uniin tuossa muodossa...

Mietin tässä että kuinkahan paljon ajatuksista tuleva energia välittyy muille ja kuinka paljon se välittyy uniin? Koin siitä nimittäin tänä aamuna varsin konkreettisen esimerkin: Olen viettämässä lomaa vanhempieni luona. Aamulla isäni puuskahti, että eikö se kesä ikinä tule kun ilma on huono johon minä että mitä ihmettä siinä horiset, ilmahan on kertakaikkisen ihana! Sen jälkeen lähdin heti ulos lenkille ja muutaman minuutin päästä eräs tatuoitu mies pysähtyi kanssani liikennevaloihin, virnisti minuun päin ja totesi: Kylläpä on niin kaunis kesäilma että ihan potuttaa mennä töihin!  Tongue Wink
63  Muita keskusteluaiheita / Unet / Masterchef-heppu antoi minulle veitsen : 23.07.2012 14:40:14
Minä näin viime yönä niin oudon ja hassun unen että pakko kirjoittaa tänne:

Olin töissä jossain oppilaitoksessa jossa valmennettiin lahjakkaita kokkeja. Oppilaat olivat siis samantyyppisiä kuin masterchef-ohjelmassa, eli heitä tuli aina lahjakas ryhmä joka sitten kilpaili ja koulutti itseään lisää. En muista mitä tein siellä, olinko opettaja vai jokin muu työntekijä, mutta joka tapauksessa olin laitoksessa töissä.

Unessani ryhmä tuli taas sovitusti paikalle mutta eräällä jäsenellä, miehellä, oli yllätys. Hän lähestyi minua hieman hämillään ja antoi minulle lahjan. Siellä oli hieno keittiöveitsi. Mies kertoi että oli voittanut veitsen jossain mutta halusi antaa sen minulle. Olin hieman ihmeissäni ja mietin voinko ottaa lahjaa vastaan sillä veitsi oli kallis. Hän kuitenkin halusi antaa sen välttämättä minulle joten otin sen.

Uni jatkui niin että tuo samainen mestarikokki ilmoitti että on kiinnostunut minusta ja sitten tulikin vanha Kauris-puoleni esille kun sanoa pamautin kaverille että "Mitäs jos menisit salille hieman hankkimaan lihaksia niin palataan asiaan muutaman kuukauden päästä!"  Grin Ja kaveri menikin sitten salille.

Uni oli tosi kummallinen siksi, koska keittiöpuoli on minulle sellainen jossa en todellakaan voisi kuvitella työskenteleväni. Olenkohan löytämässä itsestäni uusia puolia vai miksihän tuollainen hassu uni?

64  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 21.06.2012 19:17:16

Tahallista valehtelua. Angry


Mikä on ihaninta miehessä?
65  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 19.06.2012 22:03:41

Mummi  Smiley


Kauanko ihmiskunnalla kestää, että näemme kuinka huonosti asiat psykologisesti ovat?
66  Astro special / Yleistä / Vs: JUHANNUSHOROSKOOPPI : 19.06.2012 21:20:08
Tuosta soman kommentista tuli mieleen parin vuoden takainen kesä kun olimme erään Ravun järjestämässä juhlassa. Musiikki oli todella DJ Väinämöinen ja kun poikani (4 v) kuunteli sitä ensin 10 minuuttia niin sitten hän karjaisi: "Ja minähän en sitten tämmöstä musiikkia kuuntele!" ja marssi ulos!!

 Grin
67  Astro special / Yleistä / Vs: JUHANNUSHOROSKOOPPI : 19.06.2012 20:56:46
KAURIS

Kauriilla on vaikeuksia heittäytyä irti arjesta ja työroolistaan. Rennoimmillaan hän on paljasjaloin, mutta puku päällä ja solmio kireällä. Rouvaskauris puolestaan heittää löylyäkin nylon-sukissa ja hinkkaa vampulla sukkanauhojen välit (täydellinen alastomuus merkitsisi mikrokosmostasolla maailmankuvan järkkymistä). Koko luomakunta aistii kauriin kireyden, ja kuin kiusallaan järjestää hänelle tepposia: sanka katkeaa ämpäristä vedenhakumatkalla, muurahainen toisensa jälkeen pureutuu jalkaterään, ampiainen pujahtaa paidankauluksesta sisään alkaen riehua paniikinomaisesti suljetussa tilassa... lukemattomat ovat luonnon konstit opettaa tätä tunnollista ahertajaa rentoutumaan.

Kauriin mielestä trivial pursuitin pelaaminen on jonninjoutavaa ajanhukkaa; se ei tuota eikä hyödytä mitään. Mieluummin hän lähtee katsastamaan metsästä tulevia marjastus- ja sienestyspaikkoja. Kauris on kerennyt latistamaan tunnelman kesän herkimpänä hetkenä, todetessaan että ilmassa on jo syksyn tuntua. Tästä hyvästä hän joutuu loppukesästä hirvikärpästen maalitauluksi.

... ai että sellainen juhannus edessä!

Jos nyt kuitenkin jättäisin nylon-sukat pois saunaan mennessä! Grin

Hauskaa juhannusta!
68  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Jupiterin neliöt? : 19.06.2012 20:46:09
Kiitos neuvosta K-NRJ Smiley, täytyy yrittää olla tarkkana, vaikka ei millään jaksais pingottaa. Mietin kyllä sitä, että jos transiitti Jupiter on 7. huoneessa niin kummasta suunnasta se liiottelu voisi tulla itsestä vai toisista, vai toimiiko se edes näin Undecided

Siis sulla menee nyt transiitti Jupiter 7:ssa? Silloin se yleensä tuo uusia ihmisiä elämään ja koska 7:ssa on kumppanit niin hyvä mahdollisuus saada uusi kumppani jos on sitä hakemassa.

Minulla kävi juuri noin että kun transiitti- jupiter liikkui seikassa niin Rapu tuli elämääni ja varsin yllättäen tuli mutta siinä se vielä on, 4 ja puoli vuotta kohta on ollut!

Tokihan voi olla liioitteluakin, mutta jos Juppari liikkuu 7:ssa niin ehkä sitten ne toiset tarjoavat syyn liioitteluun... Kun taas jos olisi 1:ssä niin liioittelet itse.  Wink Tai kasvat fyysisesti esim. lihomisen tai raskauden myötä tai muuten sulatat itseesi uutta.
69  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Jupiterin neliöt? : 14.06.2012 20:15:17
Jos Jupiter tekee hyviä transiitteja niin voihan se jotain hyvää tuodakin mutta neliö ei ole hyvä transiitti vaan haasteellinen!

Silloin vaarana ovat ylilyönnit ja kaikenlainen liioittelu. Jos luottaa liikaa hyvään onneen niin ei siinä hyvin käy...

Eli järki käteen ja katse eteenpäin, sanoisin minä.  Wink
70  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kihloissa Sauli Niinistön kanssa : 10.06.2012 13:02:04
Viime yönä olin taas Saulin kanssa!

Nyt Sauli oli ulkomailla valtiovierailulla ja minä olin reissussa mukana. En kihlattuna vaan jonkinlaisena neuvonantajana ja "seuraneitinä". Uni jäi hieman vajaaksi koska en muista mitä me siellä ulkomailla puuhailimme, mutta tunnelma oli ihan mukava.  Smiley
71  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kihloissa Sauli Niinistön kanssa : 27.05.2012 10:10:52

Valtaahan me Kauriit janoamme...  Wink

Mutta tuo Lilith 12. huoneessa on aika osuva koska unessa halusin olla piilossa ja pitää mahdollisen kihlauksen salassa muilta.
72  Muita keskusteluaiheita / Unet / Kihloissa Sauli Niinistön kanssa : 26.05.2012 20:51:39
Oli karmea herääminen aamulla. Olin unessa mennyt kihloihin Sauli Niinistön kanssa ja aamulla kun heräsin niin mielessä pyöri että "voihan. mitä ihmettä laitan päälleni ja mitä sanon Saulille?"

Näin siis unta että olin mennyt kihloihin Sauli Niinistön kanssa. Unessa kaikki meni niin että olimme isossa seurueessa jossa joku ilmoitti yht'äkkiä että Sauli ja Kauris ovat menneet kihloihin ja olin siinä vaiheessa itse ihan ihmeissään että mitä se Sauli nyt on mennyt tekemään, tuollaista ilmoittaa kaikille...  Huh

Päällimmäisenä pyöri ihmetys ja kaikki että miksi hän ilmoittaa asiasta kertomatta minulle. Piti siis olla rauhallinen ja edustaa.

Miksi?
73  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 04.05.2012 19:16:40

Oli, aina lauantaisin ja sitä varten ostin aina muutamalla markalla karkkia jotka sitten nautin Aku Ankan kanssa. Grin

Uskotko että jokaisella on oma oppaansa / enkelinsä joka seuraa vierellä tässä elämässä?
74  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Härkäpoju ja Kaksostyttö! : 04.05.2012 19:13:50
Totta mooses voi toimia! Aurinkomerkki on vain yksi juttu kartalla ja sen perusteella ei kannata mennä tekemään johtopäätöksiä sopiiko joku vai ei.

Tärkeämpää on esim. juuri Kuumerkkien yhteensopivuus (teillähän se toimii) ja esim. Venuksen suhde toisen planeettoihin ja yleinen synastria.

Ja jos nyt astrologia unohdetaan niin yhteiset harrastukset ja mielenkiinnon kohteet ovat aina yhdistävä tekijä.

Tsemppiä suhteellenne!  Smiley
75  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Astromiitti 28.4 klo 14 - 18 Tampereella : 29.04.2012 11:44:27
Kauriskin juuri kotiutui... Wink

KIITOS SEPOLLE JA KAIKILLE!  smitten

Oli kiva nähdä taas vanhoja ja uusia tuttavuuksia!

Ens kertaan...  Smiley
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 160