Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 160
46  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINGIN ASTROILIJOIDEN PIKKUJOULUT 2012!! : 12.09.2012 22:35:45
askendentti kaksoset ja  keskitaivas aspect_con merkurius puhuu tottakai mielellään Merkuriuksesta  Wink  ... eli kannatetaan!! Ja jos saa pukeutua  merkurius-merkin mukaan, tulen taas mustassa virkamiesjakussa ja kauluspaidassa, kuten  venus-teemallakin, koska  merkurius aspect_con venus kauris  Cool

Joo, niin tuletkin! Se on itseasiassa aika tyylikästäkin...  Wink

Minä taas tulen ihan ufo-tyyppinä, pukeudunko sitten haalareihin ja teletappihattuun vai mitä ihmettä  merkurius vesimies keksii jotta pääsee sisään ravintolaan?

Siellä nähdään!

Ja vielä mahtuu mukaan! Smiley
47  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 12.09.2012 22:02:18
Kiitos  Smiley Voiko noi "kaverit" olla missä järjestyksessä tahansa, vai juurikin tuossa: vanhempi, seksuaalinen, nuorempi? Siinä kuulemma näkyi myös että mulla olisi muutto edessä loppuvuodesta, sekä koetteleva vuosi tulossa. Ja mitäköhän se tarkoittaa että suurin osa noista planeetoista on 6. huoneessa?

Minun mielestäni ne menevät juuri tuossa järjestyksessä. Wink

Koetteleva vuosi liittynee Saturnuksen tuloon Skorpioni-Auringon päälle ja sen oppositioihin.

6. huoneessa todellakin ovat nuo planeetat, suurin osa. Onko terveys- ja työasioilla suuri merkitys elämässäsi?
48  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 12.09.2012 21:28:10
Mites miehen kartalla? Kattotaanko siellä kuuta?

Jep.

Tosin tuo on yksi teoria. Sen toimivuutta olisi kiva testata laajemmallakin porukalla.

Sellaisille henkilöille se on huono joilla oma Aurinko on esim. 29 astetta jotain merkkiä jolloin se ei ehdi tehdä aspekteja ennen siirtymistään. Siinä herää kysymys, lasketaanko tuo Aurinko sitten yhtymään seuraavaan merkkiin (niinkuin monesti tehdään) ja katsotaan aspektit siitä.
49  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnus 5.10.2012 vesimiehet : 12.09.2012 21:19:42
Saturnus todellakin siirtyy 5.10. Vaa'asta Skorpioniin.

Mitä se sitten merkitsee?

Meille Kauriille (samoin kuin muille johtaville merkeille) suurta helpotusta; pitkä piina on vihdoin ohi. Jihaa!

Mutta Vesimiehen merkkiin se tekee siis transitoivan neliön, joka ei ole hyvä transiitti. Neliö tuo aina tullessaan jonkin haasteen, ja jos tosiaan Aurinko on Vesimiehessä niin haaste voisi liittyä omaan egoon tai terveyteen. En kyllä usko että Saturnuksella olisi Vesimiehiin nin vahva vaikutus kuin omaan merkkiinsä Kauriiseen, joten eiköhän se siitä.

Tsemppiä!  Smiley
50  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 12.09.2012 20:56:31
Ja MIKÄ se on K-NRJ?  Smiley

Naisen kartalla katsotaan montako ohitusta (=aspektia) Aurinko tekee ennen siirtymistään seuraavaan merkkiin. Tuossa kartassa näkyy 3, ensin Saturnukseen (=vanhempi mies), sitten Marsiin (=seksuaalinen mies) ja sitten Jupiteriin (=olisiko se sitten nuorempi mies).

Omalla kohdalla tullut testattua tuokin ja toimii  Wink
51  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Erikoinen syntymäkartta(ko)?!? : 12.09.2012 20:24:51
Jokainen kartta on erilainen, joten samanlaista karttaa astrologi tuskin näkee.

Veikkaan että noita liittoja katsoessaan astrologi ajatteli että 7.huone = 1.aviolitto ja 9.huone = 2.avioliitto, siinähän tulee nuorempi henkilö ja vanhempi henkilö (Jousimies ja Kauris).

On myös toinen tapa katsoa montako kumppania elämässä tulee ja sen mukaan sinulla niitä tulisi 3 kpl, tosin kaikki eivät välttämättä johda pysyvään liittoon, joten 2 liittoa voi siis olla hyvinkin mahdollista.
52  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Yksipuolinen rakkaus ja astrologia : 12.09.2012 19:40:39
Olipa mielenkiintoinen kysymys! Smiley

Siihen tuskin löytyy yksiselitteistä vastausta mutta ajattelin kertoa hieman omia pohdiskelujani. Olen sitä mieltä että kaikille ei todellakaan ole tarkoitus löytyä kumppani vaan osa joutuu elämään elämänsä yksin. Miksi - karmallisista syistä.

Astrologsesti tulee mieleen rakkauden planeetta Venus ja sen tekemät huonot aspketit ikäviin planeettoihin. Esim. Venus ikävässä kontaktissa Neptunukseen voisi tuoda harhakuvia rakkaudessa ja unelmia sellaisesta kohteesta, jota ei oikeasti ole (tai sitten tekeytyy itse sellaiseksi). Venus ikävässä aspektissa Saturnukseen voisi tuoda tunnekylmyyttä: ei osaa kunnolla rakastaa ja kohde vastaa samalla mitalla.

Lähinnä pohdin sellaista, että jos lapsena on kokenut jääneensä vaille vanhempien rakkautta (syystä tai toisesta) niin silloin aikuisena toistaa silloin opittuja käyttätymismalleja jolloin myös rakkauden kohde jää kylmäksi.

Omassa tuttavapiirissäni on useita naisia jotka hakemalla hakevat kumppania ja kun sellaisen sitten saavat haaviinsa niin iskevät kiinni kuin takiainen ja seurauksena mies juoksee pakoon.... jolloin rakkaus jää siis yksipuoliseksi.
53  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINGIN ASTROILIJOIDEN PIKKUJOULUT 2012!! : 08.09.2012 19:33:23
Kuulostaa hyvältä!! Tonttuna paikalla on siis hän  smitten  

JEE!  Cheesy  Kävit muuten mielessäni tänään joten jonkinlaista telepatiaa kai että huomasit tämän samaan aikaan.. Cheesy

Miettikää sitä teemaa ja sellaista, että tulisi asiaakin mukaan ettei ihan hupsutteluksi menisi  Wink
54  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINGIN ASTROILIJOIDEN PIKKUJOULUT 2012!! : 07.09.2012 21:10:20
Sopii, mutta missäs nämä pikkujoulut sitten ovat ja onko sisäänpääsymaksua tms.? Entäs teema?

Jep, tulehan mukaan! Pikkujoulut ovat Helsingin keskustassa jossain kivassa ravintolassa joka sovitaan myöhemmin. Samoin teema, sitä voi vielä ehdottaa! Itselleni tuli tuossa päivällä mieleen esim.  merkurius ja sen sijainti ja aspektit. Toinen olisi se mun kestosuosikki progressiivinen  kuu....
55  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINGIN ASTROILIJOIDEN PIKKUJOULUT 2012!! : 07.09.2012 20:57:56
K-NRJ my friend, ikävä kyllä et ole yhtään liian aikaisessa! Smiley Nyt on just hyvä sauma merkata astropikkujoulut kalenteriin, kun se ei ole vielä sinne asti ehtinyt täyttyä. Näillä näkymin la 10.11. sopii hyvin, joten mukana ollaan!

Ajatus my friend, hienoa kun aika sopii!

See you! Smiley

56  Astro special / Astro special / Vs: Uranus : 05.09.2012 17:04:45
Älä vaan nyt ala ajattelemaan että hyvä suhde menee nyt poikki! Ei se niin mene.

Muista että meillä on vapaa tahto, eli transiitit nostavat jonkun ongelman (tai mahdollisuuden) esille mutta meillä on vapaa tahto sen suhteen, annammeko tuon asian tapahtua.

Jos asenne on sellainen että suhde on hyvä ja itse suhtautuu siihen positiivisesti ja haluaa jatkaa, niin ei yksi Uranus sitä kaada!  Wink

Uusia ihmisiä voi sitten muuten tulla elämään, vaikka sama vakiosuhde pysyykin kasassa.
57  Astro special / Astro special / Vs: Uranus : 04.09.2012 20:11:17
Ihan samaa sanon minäkin mitä Lizzy tuossa eli hajoittava vaikutus ihmissuhteisiin. Vanha suhde ehkä päättyy ja uusia tulee.

Enkä puhu vain teoriassavaan ihan esimerkki omasta elämästäni: tuolloin loppui suhde ensirakkauteni kanssa mutta paljon uusia ihmisiä tuli tilalle.
58  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / HELSINGIN ASTROILIJOIDEN PIKKUJOULUT 2012!! : 04.09.2012 19:18:33
Ystävät hyvät Smiley

Nyt ollaan ja syksyssä, sitä ei voi olla huomaamatta, ja samalla huomasin kauhukseni kalenterini joka täyttyy niin uhkaavasti niin että jos ei nyt sovi viikonloppua niin käy kuten vuosi sitten elikkä niin ikävästi että Helsingin pikkujoulut jäävät väliin.

Sellaistahan ei sallita, ja koska tässä on ollut tarvetta kokoontua jo aikaisemminkin niin eiköhän oteta asia pöydälle ja sovita päivä: Lauantai 10.11. on täydellinen, aloitus klo 17 maissa jolloin saamme nousumerkiksi iloisen Kaksosen ja samalla  jupiter sijoittuu  askendentti:lle eli siis nautimme (ja paisumme?  :Smiley) hyvästä ruoasta siinä samalla. Sekä  kuu että  venus venus sosiaalisessa Vaa'assa eli siinä se on! Meidän pikkujouluiltamme! Smiley

Millaista ohjemaa toivoisitte? Teema voidaan vielä päättää, mutta lyödään nyt päivä lukkoon jotta mahdollisimman moni ehtii järjestää itsensä mukaan!

Kuka tulee mukaan tonttuilemaan?
59  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Asiat ovat hullusti : 02.09.2012 19:28:49
Tuota mainitsemaasi kirjaa en ole lukenut. Haluaisiko joku kertoa siitä lyhyesti jotakin?

Tuo on niin avartava ja hyvä kirja että suosittelen sitä lämpimästi jokaiselle. Se kertoo tositarinoita ihmisistä, jotka ovat elämässään kokeneet kovia haasteita, niin kovia että ne herättäisivät normaalisti kovan vihan ja katkeruuden. Sen sijaan näille henkilöile on luotu kanava henkimaailmaan jonka avulla heille selviää, miksi nuo haasteet ovat heille laitettu ja mitä he ovat niistä oppineet. He ovat itse valineet haasteensa ennen syntymäänsä.

Kirjassa on mm että "Haasteet ovat peilejä, jotka heijastavat meille tunteitamme itsestämme.Siinä mielessä ne ovat lahjoja. Viisaus tekee mahdolliseksi sen, että tunnistamme niiden todellisen luonteen."
60  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Asiat ovat hullusti : 02.09.2012 18:48:18
Mielenkiintoinen ajatus.

Miksi olet sitä mieltä että henkimaailma on sekaisin?

Minä olen sitä mieltä että henkimaailma ei ole sekaisin vaan koska ihmskunta on nyt niin suuren muutoksen edessä, että tilanne on monin puolin kaoottinen. Aina ennen suurta muutosta vallitsee kaaos, ja luulempa että tässä on kyse juuri siitä.

Oletko lukenut Robert Schwartzin "Rohkeat sielut"? Jos et niin suosittelen ehdottomasti, siinä valkenee monet asiat.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 160