Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: FIBROMYALGIA "pehmytkudosreuma" : 05.10.2007 11:26:12
Fibron puhkeamisen syynä yleensä on elimistön happamoituminen, joka aiheuttaa elimistön puoltautumis reaktion omia solujaan vastaan. Kyseessä on autoimmuunisairaus, johon parannus kosntia on hankala löytää, koska elimistön solu toiminta on kääntynyt väärin päin.
Ruostissa ja englannissa on pisempään tutkittu kuin meillä suomessa ravinnon, stressin ja liikunnan vaikutusta fibroon ja sen syntyyn.

Usein syy fibron puhkeamiseen on työpaikka ja perinnöllisyystekijät: kiire, stressi, katkeruusm, ergonomia ja työn staattisuus, sillä esim. istutaan jopa 8 tuntia työssä + työmatkat autossa + kotona olkapäät ja selkä kireinä edessä kumarassa roikkuen.

Tämä huono epäsäännöllinen elämäntapa ja epäterveellinenravinto happamoittaa niveliä ja lihaksia sisältäpäin niin siinä on aikapommi valmis. Vapaalle jääminen oravanpyörästä eri syistä aloittaa parantumisen, jolloin helpottaa hermopinteet ja puutuileminen ym. oireet.

Lantio on yleensä monen kivun alkusyy fibrossa, josta kipusäteilee ja leviää muuhun kehoon, koska suuri osa isoista hermoista kulkee lantion läpi ja liikkumattomuuden takia hermot puristuksissa alkaa tulla ongelmia

Mieli ja keho ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa, joten kehon ryhdin korjaus johtaa hengityksen, verenkierron ja ruuan sulatusjärjestelmän tehostumiseen, jolloin mielenterveys paranee kipujen ja oireiden poistuessa kehosta ja mielestä.
 
Fibro alkaa salakavalasti huomaamatta, sillä se ei aina rajoita liikkuvuutta ja sitä luullaan usein lihaskankeudeksi ja lopuksi lääkärit diagnosoi kivut fibroksi, jos ei verikokeista löydetä reumaa. Yleensä hoidoksi määrätään liikuntaa ja venyttelyä, jotka helpottavat kipua, mutta eivät poista vaivaa. Miksi tämän päivän lääkärit ei pistä meitä elintaparemonttiin.

 smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Selkä kipeä! : 05.10.2007 11:08:10
Selkäkipuun tarvitaan parannukseksi lääkkeitä, silloin kun kyseessä on tulehdustila. Tulehdustilassa muutoinkin pitäisi välttää mekaanista hoitoa, koska tulehtuneiden lihasten käsittelystä saattaa vaiva pahentua.
Tulehduksen parannuttua pitää hoitaa tulehduksen aiheuttaja pois manuaalihoidolla, ruokavaliolla, liikunnalla, rentoutuksella ym.
Magneettihoito perustuu kehomme solujen elektromagneettisuuteen, sillä ihmisen solut muodotuu nesteestä ja magneettisesti varautuneista hiukkasista, jotka kuljettaa viestiä solujemme ja aivojen välillä. Kehon happoontuessa tai emäksöityessä liikaa kehon elektomagneettinen varaus tila muuttuu ja solujen toiminta hidastuu tai kiihtyy. Magneettien toiminta perustuu siis elektronisen varaus tilan tasapainottamiseen. Ihminen on kemiaa, sähköä ja tunne energiaa.
Eli olemme siis säteleviä energia pakkausksia: haluatko siis olla puoleensa vetävä positiivinen energia pakkaus vain hapan negatiivista kiukkuenergiaa sisältävä energia pakkaus.

 smitten   smitten    smitten    smitten    smitten    smitten
3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: lantionpohja : 28.09.2007 14:27:52
Miehestähän luotiin perheen pää ja naisesta se joka sitä päätä kääntää.

 Grin
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: keho ja mieli : 28.09.2007 11:51:27
Se joka itselleen osaa nauraa niin nauraa aina parhaiten.

Pohjalaisukko kerran sairaalassa, kun kakka housuun pörähti: omatpahan oon housuni eikä tartte muille selitellä. Jos mies piättää ilmavaivoja niin sillä on pahat mielessä.

niinpä niin mitäpä sitä pieniä murehtimaan.


 smitten  smitten  smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Pelosta vapautuminen ? : 28.09.2007 11:46:28
TurhaPelko on aika yleistä.

Pelko on sarja käsittelemättömiä tunteita, jotka olisi kohdattava, silloin elämään mahtuu itseluottamusta ja rohkeutta kohdata uusia asioita.

Meditoiminen on yksi hyvä itsehoitokeino.

Rentoutusterapia on yksi hyvä tapa käsitellä pelot ja päästä niistä eroon.

Mennyt on aina historiaa, jolle emme voi mitään ja huominen on tulevaa, jota emme voi ennalta määrätä jolloin on elettävä tätä päivää ja saada siitä historiaamme hyviä muistoja. Asioilla on tapana järjestyä niin että elämä kyllä kantaa loppujen lopuksi.

vanhan kansan viisaus traumoista: Jotta uutta puhdasta vettä ämpäriin sopii niin vanha on heitettävä pois kompostiin.

 smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten 
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: lantionpohja : 28.09.2007 11:35:13
Vatsa hierontaa kannattaa myöskin päivittäin harjoittaa sillä vatsan alueellamme on kehossamme eniten herkkiä hermopäitä, jotka vaikuttaa kehomme aineenvaihduntaan ja aktiviteettiin.

Naisille tiedoksi: miehillä vatsahermot ovat eroottisesti kaikkein herkintä aluetta. eli jos miehen elämäntapojen vuoksi vatsahermot ovat turtuneet niin ei ihme jos on eturauhasvaivoja.
Mieheen saa potkua, kun ehdottaa sille ohimennen rentouttavaa hierontaa ja antaa sille aistikkaan ja pehmeän vatsahieronnan niin johan se siitä syttyy

 smitten  smitten   smitten  smitten  smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: keho ja mieli : 28.09.2007 11:29:46
Yksi vinkki vähentää kipuja kehossa on itselle nauraminen.

Menkääpä huomen aamulla unisena pelin eteen ja sanokaapa siellä olevalle kaverille, että HUOMENTA MAAILMAN ONNELLISIN IHMINEN YMS.

katsokaa tarkkaan mitä se vastaa. Sen pitäisi hymyillä vastaan ja todeta sanattomasti, MITÄS TOINEN SAMANLAINEN, SUN KANSSAS ON KIVA TEHDÄ TÄSTTÄ PÄIVÄSTÄ HYVÄ.

Jos sieltä virnistää hapan naama, joka toteaa, että ootpa surkeen näköinen, niin elämässä ja kehossa olisi korjattavaa ja pikaisesti.

 smitten  smitten   smitten  smitten  smitten  smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Selkä kipeä! : 28.09.2007 11:25:55
Ole hyvä vain vanhan kansan tieto on tarkoitettu jaettavaksi.
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: keho ja mieli : 28.09.2007 11:24:12
Kiitos  Cheesy

elämä se on joka opettaa ja keho kun sitä oikein kuuntelee.

vanha viisaus: istutan tänään omenapuun, vaikka tietäisin maailmanlopun tulevan huomenna.

Koskaan ei saa menettää toivoaan paremmasta, sillä kun oikein uskoo itseensä ja haaveisiin niin niillä on taipumus toteutua. Joskus elämässä tarvitsemme suunnan näyttäjää tai alulle potkaisijaa, tärkeintä on sisäistää rakkausenergia sisälleen: Minä olen tärkeä yksilö maailmankaikkeudessa, siksi muodostan elämäni sellaiseksi jossa on hyvä olla itseni ja muiden kanssa sovussa nauttien elämän tuomista ihmeellisyyksistä.

 smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Mikä aine tehoaa selluliittiin? : 28.09.2007 11:18:52
Elimistöön kertyy kuona-aineita, joita sitten pyrkii pihalle kehostamme selluliitin, akneen, pahanhajuisen hikoilun ym. muodossa.

Ihminen on sitä miten, elämänsä elää ajattelee, syö ja harrastaa.

Veriryhmällä on suuri vaikutus elämäämme. sillä muutenhan se olisi kaikilla samanlainen. Eri veriryhmien veri on erilaista mm. happamuudeltaan.

On maailmassa paljon tarinoita, kun monista parantumattomina pidetyistä sairauksista on selvitty elämäntapoja ja ruokavaliota muuttamalla.

Syötä on silloin kun elimistön luonnollisen rytmin vaatii eli EI SAA SYÖDÄ TUNTEEN MUKAAN ESIM. SURUUN, VAAN SILLOIN KUN TULEE NÄLKÄ. Syödään energian tuoton ja kulun suhteen mukaan eli kun vähemmän kulutamme niin syömme vähemmän ja kovassa kulutuksessa tankaamme useimmin.

Niinpä tärkeää on syödä oikealla lailla eli elimistö menee sekaisin eli ei kannata syödä hapanta ja makeaa sekaisi, koska insuliini ja suolahappotuotanto menee ylikierroksille, kun keho joutuu pilkkomaan kaikkia yhtäaikaa eri yhdistelmin.

Samoin nautitaan kylmää ja kuumaa eri aikaan, koska muuten menee vatsan lämmönsäätely sekaisi, kun se ei pyty vastaamaan vaihteluun äärilaidasta toiseen.

Suomalaiselle pohjolan keholle vanha kansa suosittelee haaleaa vettä, koska muuten sisäinen lämmönsäätely järjestelmä kärsii Kylmässä pohjolassa.

 smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: keho ja mieli : 28.09.2007 10:51:33
Aivan niin Ihminen on 100%:sti henkinen olento eli koostu monista eri energioista.

Markkinatalous on iskenyt kiinni kolhiintuneisiin ihmisparkoihin.
Myydään kemiallsia pillereitä, jotka auttaa vaivaan kuin vaivaan. Ja toisessa äärilaidassa huutaa muut rahastajat kilpaa enkelit auttaa ym.

Valitettavasti nykyään ovat lisääntyneet psyykkiset vaivat ja tieteellisesti todistamattomat kipu ym. kehon epätasapainotilat. Ei mikään ihme kun ihmistä revitään moneen suuntaan ja lupauksista huolimatta elämä ei mene urilleen.

Suurinpia kivun aiheuttajia ovat pettymykset, katkeruus stressi ja pakko suorittaminen, kun pitää koko ajan todistta muille olevansa jotakin muuta kuin se pikkupoika joka aikoinaan näki maailman kivana paikkana toteuttaa itseään ja haaveitaan.
Johan siina endrofiinit häviää taistelun adrealiinille, joka vetää kehon happamaksi.

Se mikä ei tapa se vahvistaa.
Pitäisi ottaa peili kauniisti käteen ja todeta, että teemme vain sen mihin kykymme riittää ja mihin meidät on luotu.
Kipu ongelmien syynä on paljolti vertailumme vanhempiimme ja kanssa sisariin.
Suurten ikäluokkien kipujen taustalla on vanhempien paineet, koska he selvisivät sodasta elätti perheen ja koulutti lapsensa ja hokivat näille, että uurasta elämässäsi ettei tarttes duunarin hommia tehrä. Heille kasvoi näyttämisen halu. Meille 40 ikäluokalle vanhemmat ja isovanhemmat lisäsivät paineensa hokemalla kotona ja koulussa, että suorittamalla ja eteen päin pyrkimällä tunteettomasti rikastuu.

Mitä tekee minun ikäluokka, se hokee lapsilleen urheilkaa, harrastakaa kulttuuria tai pyri julkkikseksi vaikka itsesi myymällä medialle hinnalla millä hyvänsä sinusta tulee rikas ja hyväksytty.

Ei siis ihme, että ihmisen mieli ja kroppa ei kestä tuollaista prässiä.

Itseki löin päätäni karjalanmäntyy 35-vuotta, vaikka lapsuuden kaverit aikoinaan sanoivat minun olevan buutsijalkainen lonely rider, joka tekee mitä haluaa.
Raha, uraputki ja maine voitti lapsuuden haaveen, mutta onneksi kroppa kertoi, että elämäni on kaikkein hauskinta buutsit jalassa ja tetsoni päässä, vaikka muut pitää sitä poikkeavana.

TV:n saippuaoopperoiden ja BB:n tapaisten suosio kertoo, että meiltä puuttuu kyky elää omaa elämää täysillä sisäisen kaavan mukaisesti. Mielummin elämme ja ihannoimme toisten elämää. Toteuttamattoman haaven siirtäminen huomiseksi toisten vuoksi voi jäädä toteutumatta milloinkaan.
12  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: keho ja mieli : 27.09.2007 20:41:25
Terveydenhoidossa kuluu paljon työtunteja, resursseja ja rahaa paperin pyörittämiseen ja ihmisten tutkimista numeroina.

Lääkäri ei voi olla nykyään selvännäkijä, koska nykyään lääketieteestä puuttuu ihmisen aito kohtaaminen ja kosketus.

Ennen vanhaan poppamiehet ja kunnanlääkärit olivat yhteisöissään samanaikaisesti lääkitsijöitä, kuntouttajia, psykologeja ja saattohoitajia ym.

Itse koin jonkin aikaa sitten mieleen painuvan hetken hoitopöydälläni, kun asiakas oli "niellyt" rautakangen ja joka puolelta kipeä. Lääketiede oli suositellut ottamaan kipulääkettä ja rauhoittavaa. Fysioterapia oli vain runnonut lihaksia kipeemmäksi.

Energia hieronnan yhteydessä selvisi, että omainen oli poistunut elämästä hiljakkoin ja kukaan ei ollut aidosti kuunnellut häntä.

Jonkin aikaa sitten tapasin hänet ja hän kiitti minua yhteisestä hetkestä, koska hän oli sen jälkeen unohtanut itsetuhoisat ajatukset ja löytänyt uuden sisällön elämälle, koska yhdestä lauseestani oli tullut hänelle elämänlangan uusi motto.

Muistakaa siis kohdata aidosti, nöyrästi ja pyytteettömästi vastaan tulevat, sillä jokaisella kohtaamisella on aina jotain elämää rikastuttavaa.

 smitten  smitten  smitten  smitten  smitten  smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Mikä aine tehoaa selluliittiin? : 27.09.2007 20:25:53
kalaa ei voita possu eikä nauta

rasva ei olekkaan ongelma sianlihassa, vaan Kuona-aineet joita sianlihassa on, koska sikahan ei soluhengitä ihon kautta niin kuin me ihmiset, vaan pelkästään kielellään. Näin ollen sen lihaan jää jäämiä sekasyöjänä kaikki epäpuhtaud kehostaan.

Lihajalostamot peittävät huonon laadun suolalla tai marinaadeilla. Vanhan sian harmahtava lihan väri ja pahempi haju saadaan voimakkailla marinaadeilla miellyttäväksi.

Minä en pistä suuhuni kuin villisikaa, sillä ei ole yhtäläisyyksiä tehokasvatus sikaan muuta kuin osa nimestä.
14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: lantionpohja : 27.09.2007 20:12:30
lantionpohjan lihasten ja syvien vatsalihasten yksinkertainen tehokas treeni:

Keskity vetämään lihaksilla sisään päin vatsaa navan alapuolelta kämmenen kokoiselta alueelta. Sisään hengityksellä rentoutat vatsalihakset ja ulos hengityksessä yrität vetää vatsan selkään kiinni ja pidät siellä hetken.

Toistojen jälkeen huomaat vatsalihasten joutuneen koville.

Treenin kehittyessä jatkossa nostat vatsa lihaksia ylöspäin samalla, kun vedät sisään päin.

Tämä treeni on suotavaa erityisesti miehille, kun geisha pallojen käyttö meille on hieman hankalaa. Lisäksi liike on hyvä huono selkäisille, jotka eivät voi tehdä normaaleja vatsalihasliikkeitä. harjoituksen voi tehdä missä vain huomaamatta.

Lisäksi harjoitus auttaa rentoutumaan ja parantaa keskittymiskykyä.
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: lantionpohja : 26.09.2007 19:46:29
Meillä suomessa ei kerrota lantionpohjalihasten jumpan tärkeydestä, koska se alueena on hiukan "tabu"
Eli jos siitä puhutaan niin aihe lipsuu seksiin ja suomalaisille se on kova paikka, jos ruvetaan treenaan lantionpohjalihaksia niin leimaantuu erotiikka kyvyiltään heikoksi.

Hyvät lantionpohjalihakset ovat ryhtimme "korsetti", sillä lantiomme alueella on paljon näitä pieniä syvälihaksia toiminta yhteydessä syviin selkälihaksiin, jolloin lantion alueesta muodostuu kehomme tärkeä lenkki ryhdissä.

Lantion pohjan kunto ei todellakaan ole iästä kiinni, sillä valitettavasti liian monilla   nuorilla naisilla on tuo "trendikäs" vatsareppu vyötäröllä. Iän lisääntyessä trndikkyys kostautuu, kun ollaan niin etu löysiä ja taka kireitä.

Lantionpohja lihasten heikko kunto ei ole naisten "etuoikeus", sillä se alkaa olla enenemässä määrin miestenkin ongelmien alku. Miesten elintapojen huonontuminen on lisännyt eturauhas ja potenssi vaivoja, joihin syynä on laiskat lantionpohjanlihakset ja siitä johtuva aineenvaihdunta ja verenkierto ongelma alapäässä.

 angel
Sivuja: [1] 2 3 ... 21