Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin...  (Luettu 147156 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #90 : 26.06.2008 11:33:59 »

Hei Rakkauden valo! Nostatko kortin minullekin. Kaikki vinkit on tarpeen tällä hetkellä, niin oikeat valinnat vahvistuu.   Smiley

IDEAT & INSPIRAATIO

Kiinnitä huomiota uusiin ajatuksiin ja ideoihin jotka tulevat mieleesi. Ne ovat mahtavia yhteistyön "siemeniä" Jumalan kanssa.

Jumala puhuu sinulle ajatustesi kautta, ja tämä kortti näyttää että enkelit haluavat sinun huomioivan ja seuraavan ideoita, joita olet saanut viime aikoina. Nämä ajatukset ovat vastauksia rukouksiisi johdatuksesta. Joten älä jätä niitä niitä huomiotta, luullen niitä pelkäksi mielikuvitukseksi.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit haluavat antaa sinulle luottamusta, että olet kykenevä saamaan upeita ideoita, aivan kuten kuka tahansa muukin Jumalan lapsi. Sillä kaikki upeat ideat ovat lähtöisin yhdestä Jumalallisesta mielestä, Jumalasta. Koska Jumala on kaikkialla läsnäoleva, jokapuolella, Jumala on myös sinussa. Joten Jumalan mieli jatkuvasti ilmaisee uusia ajatuksia ja ideoita myös sinun mielessäsi!


 smitten  angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #91 : 26.06.2008 11:37:00 »

Rakkauden valo, nostaisitko minullekin enkelikortin?

Huolta aiheuttaa tuo meijän koira-vanhus.. Joko on tullut aika päästää irti?  Cry


Kiitos jo etukäteen  smitten

UUSI ALKU

Puhdas "sivu" esiintuodaan sinulle, kun nyt kohtaat tuoreita mahdollisuuksia ja uusia kokemuksia.

Syleile, hyväksy uusi elämääsi. Mukaanlukien uudet mahdollisuudet, ihmiset ja projektit. Enkelit tietävät, että muutos voi olla pelottavaa, joten he ympäröivät sinut rakkauden energialla. Kutsu heitä milloin tahansa pelkäät kohdata uusia tilanteita. He vahvistavat luottamustasi ja energiaa, jotta voit nauttia uusista aluistasi.

Joskus pidämme kiinni rutiineista, vain koska ne ovat tuttuja ja turvallisia. Tämän kortin valikoitumisella, enkelit pyytävät sinua olemaan avoin uusille asioille ja niiden lähestymiselle elämääsi. Ehkä nämä tilanteet opettavat sinulle uuden katsantokannan asioihin. Tai ehkä, ne kannustavat sinua oppimaan uusia taitoja/asioita. Mitä tahansa uusi alku onkaan sinulle, anna itsesi olla joustava tuoreille olosuhteille. Me opimme itsestämme uusien kokemusten kautta.

 smitten  angel
tallennettu
oinasnas
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #92 : 26.06.2008 19:09:49 »

Kiitos korttinostosta Rakkauden valo  smitten.Piti kyllä vastaus paikkansa, kun tuntuu että täytyy olla kokoajan olla menossa ja on hirveä paine päällä. Silti on jotensakin yksinäinen olo ja toivoisi että löytäisi ihmisen jonka kanssa rauhoittua, ja jonka kanssa voisi jakaa omat ajatukset. Täytynee kai nyt kuitenkin keskittyä ensiksi itsensä hoitamiseen, kun tiedossa on jo että syksyllä on tulossa suuria muutoksia elämään.
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #93 : 26.06.2008 21:21:06 »

Kiitos kortistasi Rakkauden valo!  smitten Kyllä täällä alkaa olla luottamusta, mutta taitaa kärsivällisyyttä puuttua. Olisi niin mukavaa tietää jo nyt missä olen vuoden päästä, mutta täytynee vaan odottaa ja luottaa intuitioon.  Smiley
tallennettu
Anamarie
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24



Profiili
« Vastaus #94 : 27.06.2008 22:27:54 »

Hei Rakkauden Valo!  Smiley

Olisiko enkeleillä minulle jotain kerrottavaa ihmissuhteistani?

Kiitos kovasti!  smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #95 : 29.06.2008 12:25:58 »

Hei Rakkauden Valo!  Smiley

Olisiko enkeleillä minulle jotain kerrottavaa ihmissuhteistani?

Kiitos kovasti!  smitten

Kappas vain sinulle tuli kortti:

UUSI RAKKAUS

Uusi luku, jakso sinun rakkauselämässäsi alkaa. Joko se on uuden kumppanin kanssa, taikka elpyvä, uudestaan "syttyvä" rakkaus nykyisessä suhteessa.
Avaa sydämesi Jumalallisen rakkauden uuteen lisääntymiseen/lisäämiseen elämässäsi kumppanin myötä. Enkelit valmistavat sinua olemaan valppaana/valmiina uusille ihmisille, jotka saapuvat elämääsi. Sillä uusi partnerisi saattaa olla aivan erilainen kuin aikaisemmat.

Ole avoin ihmissuhteissasi tapahtuville muutoksille, älä ripustaudu tiukasti ideaan millaisia ihmissuhteiden pitäisi olla. Tämä on on ihmeellistä muutosten aikaa rakkauselämässäsi. Sinua pyydetään luottamaan Jumalaan ja suojelusenkeleihisi, että he järjestävät asiat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla.

Muutokset rakkauselämässäsi ovat kivuliaita, vain jos olet "jäykkä"/joustamaton, sekä ankara ajatuksissasi tai käytöksessäsi. Jos "virtaat" nykyisen rakkauden mukana, huomaat että vanhat osat rakkautta "peseytyvät" pois. Ne korvaantuvat nopeasti uusilla näkökannoilla jotka ilahduttavat sinua.
Nykyiset suhteet saattavat päättyä, tai ne muuttuvat/siirtyvät uudenlaiseen intohimon ja uudistuneen rakkauden tilaan. Tai uusi partneri saattaa saapua elämääsi, tuoden suurta onnea teille molemmille.

 smitten angel
tallennettu
Brida
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 298


" Elän tässä ja nyt, täynnä elinvoimaa "


Profiili
« Vastaus #96 : 29.06.2008 15:54:14 »

Hei, Rakkauden valo. Nostatko minullekin kortin, rakkauskuvioihin liittyen...  Kiitos!
tallennettu

May your day be uplifted
filled with sunshine and warmth
the shining rainbows of hope
the white clouds of dreams
the gentle softness of breeze
the sweet smell of fresh air.

May your day be uplifted
from start to end
filled with joy and happiness
untroubled and serene.

May your day be
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #97 : 29.06.2008 16:18:43 »

Hei, Rakkauden valo. Nostatko minullekin kortin, rakkauskuvioihin liittyen...  Kiitos!

Sinulle tuli kortti:

UNET

Kiinnitä erityistä huomiota uniisi juuri nyt. Pidä unipäiväkirjaa.

Saat tärkeitä viestejä unissasi. Joskus saatat herätä tunteella, että olet matkustanut tai saanut ohjeita/opetusta nukkuessasi. Mietit, Miksi en muista uniani? Uniesi viestit tai kokemukset eivät koskaan ole täysin kadonneet tai unohtuneet. Ne ovat itseasiassa, järjestäytyneet alitajuntaasi, jotta korkeimman itsesi viisaus ja rakkaus ohjaavat tekojasi.

Voit parhaiten muistaa uniasi kirjoittamalla kaiken muistamasi ylös heti herättyäsi. Kirjoita ihan mikä tahansa pieni pätkä unestasi minkä muistat, ja loput unestasi selviää/purkautuu muistiisi. Käy läpi unipäiväkirjaasi usein ja katso toistuvia kuvioita ja teemoja. Nämä säännöllisesti toistuvat uniteemat osoittavat ne viestit mitä korkein itsesi ja enkelisi yrittävät sinulle kertoa.

 smitten angel
tallennettu
jankat
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 333



Profiili
« Vastaus #98 : 29.06.2008 23:16:21 »

Kiitos  smitten
Kuntoilun avulla olenkin saanut nyt selkäkivut paljon vähemmälle. Kun nyt muistaisi vielä syödä terveellisesti ja saisin lopetettua tupakoinnin, niin hyvä olisi  Wink
tallennettu
Aries77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 121



Profiili
« Vastaus #99 : 30.06.2008 11:40:52 »

hei Rakkauden valo!!

nostaisitko minullekin vielä kortin, ihan yleisesti haluaisin tietää mihinkä suuntaan elämäni matkalla?!?

KIITOS !!!  Smiley
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #100 : 30.06.2008 11:54:04 »

hei Rakkauden valo!!

nostaisitko minullekin vielä kortin, ihan yleisesti haluaisin tietää mihinkä suuntaan elämäni matkalla?!?

KIITOS !!!  Smiley


Sinulle tuli kortti:

SEESTEISYYS

Olet siirtymässä suuremman sisäisen rauhan ja tyyneyden aikaan.

Mielenrauha tarkoittaa sitä, että tuntee olonsa turvalliseksi ja tietää että siitä pidetään aina huolta. Vaikka sinun looginen mielesi ei pystyisi käsittämään miten jokin haaste voitetaan. Mielenrauha tarkoittaa luottamusta, että Jumala järjestää ihmeellisen ratkaisun. Tämän tyylinen usko on aina taattu, koska tällainen usko on avainasemassa, jotta voi kokea vastaavanlaisia ihmeitä.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit vakuuttavat sinulle, että mielenrauha on sisälläsi. Voit tuntea itsesi seesteiseksi, vaikka keskellä suurta levottomuutta. On virhe luulla, että sinun tarvitsee odottaa, kunnes elämäsi on ongelmatonta, ennenkuin voit olla onnellinen ja rauhallinen. Oikeastaan se on päinvastoin. Ensin työskentelet kohti seesteisyyttä ja vasta sitten elämäsi haasteet vähenevät ja katoavat. Seesteisyys on sinun luontainen mielentilasi, ja enkelit työskentelevät parhaillaan kanssasi saavuttaaksesi tämän.


 smitten angel
tallennettu
Aries77
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 121



Profiili
« Vastaus #101 : 30.06.2008 12:00:33 »

Kiitos vastauksesta !!

kuulosti hyvältä, ja aika sopivalta tähän kohtaan. kiitos !!!
tallennettu
Cheba
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 20


Profiili
« Vastaus #102 : 30.06.2008 12:57:14 »

Hei Rakkauden Valo!

Nostaistiko kortin minullekin? Smiley Enkelit tietävät mihin asiaan haluaisin saada selvyyttä/neuvoa smitten

Kiitos Cheesy
tallennettu
Anamarie
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24



Profiili
« Vastaus #103 : 30.06.2008 16:06:48 »

Kiitokset! Olipa jännä kortti tähän kohtaan  smitten
tallennettu
sirulainen
Vieras
« Vastaus #104 : 30.06.2008 16:09:01 »

hei, saisinko kortinnoston?minulla ei ole mitään yksittäistä kysymystä mihin haluaisin vastauksen vaan elämä kokonaisuudessaan, järjestyykö asiat, mikä tulevalle neuvoksi?kiitos!

ILMENTYMINEN

Sinulle on ilmentymässä uusia mahdollisuuksia ja yltäkylläisyyttä. Tiedä, että voit kokea, saada näitä lahjoja juuri nyt!

Sinun pyrkimyksesi, toivomasi asiat ovat tulossa luoksesi. Ne voivat tulla eri muodossa kuin olet odottanut, mutta palkkiot joita todella haluat- kuten rauhan tunne, turvallisuus ja onnellisuus ilmentyvät juuri kuten olet toivonut. Pyydä enkeleitäsi auttamaan sinua uskomaan kykyihisi ilmentää asioita. Tällä uskolla sinä ja Jumala voi tehdä mitä tahansa!

Tämä on tapahtumasarja jolla kaikki ajatukset saavat käsinkosketeltavan muodon. Ensin ne alkavat ideana, syntyneenä Jumalallisesta lähteestä. Sitten idea kohtaa tunteen. Jos tunne on rakastava ja hoivaava, idea ja tunne yhdessä luovat ilmenemiselle alun. Hoivaat vastasyntynyttä ideaasi uskomalla ja seuraamalla askel askeleelta ohjausta, jota Jumala ja enkelit antavat sinulle tunteidesi, uniesi ja visioidesi kautta.

 smitten  angel


kuulostaa mahtavalta, kiitos:)
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 21
  Tulostusversio  
 
Siirry: