Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 24.07.2014 22:39:52
Minullekin saa katsoa, mitä edessä näkyy tai ohjeistaa miten pitäisi toimia?
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluaisiko joku katsoa? : 05.07.2014 21:46:19
Minullekin saa katsoa, mitä edessä näkyy tai ohjeistaa miten pitäisi toimia?
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Käärmeet : 02.09.2010 19:27:28
Unessa huomasin olevani metsätiellä jossakin mäen huipulla polkupyörän päällä ja maassa oli useita käärmeitä. Ajattelin, että kiihdytän vauhtia ennen alamäkeä ja sitten nostan jalat tangon päälle, niin pääsen käärmeitä karkuun. Polkupyörän saaminen täyteen vauhtiin ei ollutkaan niin helppoa, sillä käärmeet puraisivat joka kerta kengän läpi sen jalan jalkapohjaan, kumpi jalka oli pyöräiltäessä alempana. Ajattelin, että niin monen käärmeen puremasta tuleva myrkky alkaa ihan varmasti kohta vaikuttamaan, ja sitten heräsin..
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Apua avioeropähkäilyyn : 27.01.2010 18:18:25
Useammin on tuntunut siltä että ihmiset menevät yhteen liian helposti ja heppoisin perustein. Naimisiinmeno on niin helppoa, siihen oikein kannustetaan, mutta sitten kun haluaisi erota, niin johan on hankalaa.  Sad

Totta. Se on se kolikon toinen puoli.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Apua avioeropähkäilyyn : 24.01.2010 23:53:39
Kylläpä ihmiset tänä päivänä eroavat helpoin perustein Sad Kun kerran sinä olet parisuhteen vahvempi osapuoli, niin asukaa Suomessa, jossa sinä viihdyt paremmin.  Voi olla totta, että koulutusta vastaavaa työtä hänelle ei löydy, mutta kyllä Suomesta miehelle töitä löytyy, jos vain töitä haluaa tehdä ja aktiivisesti töitä etsii.

Täydellinen liitto on täydellisen miehen ja täydellisen naisen välinen suhde. Se on kaunis korulause, sillä jokaisessa meissä on heikkoutemme. Jos olet luvannut rakastaa miestäsi, niin ylämäessä kuin alamäessä, niin miksi menettää hyvä ystävä.
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 01.01.2010 00:29:55
Kumpi vaihtoehto tuntuu todennäköisemmältä? Tosin työpaikan vaihtaminen voisi hyvin nostaa tuon kaltaisia unia. Sitä kun ihminen käsittelee myös alitajuisia tilanteitaan muutoksen tuomat tuntemukset. Sen, että yritit kuvata tilannetta, peilaatko jollakin tasolla valintojasi muiden ihmisten kautta. Onko tekosi sinun vai todistatko sillä enemmänkin omaa kykeneväisyyttäsi toisille ihmisille?

Hyviä kysymyksiä. Ehkä.. En tiedä.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 31.12.2009 20:44:22
Minulle tuli ensimmäisenä mieleen se, että on sinun muutoksen ja puhdistautumisen aika, hyökyaalto puhdistaa voimalla kaiken lian ja ylimääräisen pois ja koska olet korkealla kerrostalossa olet itse turvassa näin ollen hyökyaalto koskee vain negatiivista karmaasi ja ulkoista elämääsi.

Näin vastaavan myrskyunen jokunen aika sitten ja todellakin melkoista puhdistusprosessia se minulle ennusti. Hyvä niin. Tärkeintä unessa on kuitenkin tunnelma, miten unessa otit hyökyaallot vastaan. Mitä se muutaman vuoden takainen tsunami sinulle edusti, mitä silloin siitä ajattelit. Niistä saat tarkemmat vastaukset.

Olin yllättynyt ja seurasin samalla kauhulla, kun huomasin ambulanssin lentäneen hyökyaallon voimasta alas järveen. Yritin ottaa kameralla kuvan tapauksesta, mutta kamera ei toiminut.

Kiitos tulkinnasta. Olenkin hakenut uutta työpaikkaa, joten katsotaan, miten muutosprosessin käy vaiko sittenkin kyseessä sisäinen muutosprosessi.
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 31.12.2009 11:38:47
Katselin erään kaverin kanssa vastarannan suunnasta jostakin korkeasta kerrostalosta, kun Jyväsjärvelle noussut hyökyaalto (tsunami) iski Lutakon puolelle. Hyökyaallon korkeudeksi arvioisin kerrostalon 3-4.kerroksen korkeuden, sillä Kuokkalan silta jäi aallon alle.
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Onko lama oven takana? : 07.03.2009 09:18:35
Seuraavat kolme ehtoa kun täyttyy, globaali talous saadaan käännettyä nousuksi:
1) USAn asuntojen halpenemiseen on tultava stoppi.
2) USAn inflaation on käännyttävä laskuun
3) USAn työllisyyden on alettava parantua
Oma veikkaukseni on, että vielä syys-lokakuussa rytisee finanssisektorilla, mutta sen jälkeen rohkeimmat voisivat jo siirtyä ostolaidalle. Uskon näiden ehtojen täyttyvän kevät-kesään 2009 mennessä.


Ehto yksi on täyttymässä. Asuntojen hintojen laskukierre on loiventunut voimakkaasti. Spekuloin, että pohjataso saavutettaneen kuukauden sisällä.

Ehto kolme on täyttynyt. Lainaus Arvopaperilehdestä: Yhdysvaltain helmikuun työllisyysluvut olivat selvästi ennakoitua paremmat. Työttömyysaste laski 5,5 prosenttiin tammikuun 5,6 prosentista. Ekonomistit olivat etukäteen povanneet, että työttömyysaste hyppäisi 5,8 prosenttiin. Työpaikkoja tuli helmikuussa lisää 66 000, kun niitä oli tammikuussa häipynyt 126 000 ja joulukuussa 106 000. Ekonomistit olivat ennustaneet, ettei helmikuussa olisi syntynyt lainkaan lisää työpaikkoja. Tuore työlliyystilasto viittaa siihen, että jenkkitalous virkoaa selvästi nopeampaa tahtia kuin moni vielä vähän aikaa sitten kuvitteli. Tavallisesti taantuman jäljet näkyvät pisimpään työmarkkinoilla. Helmikuu oli ensimmäinen kerta seitsemään kuukauteen, kun USA:n työmarkkinat pystyivät luomaan lisää työpaikkoja.

Jäämme odottamaan ehto kahden täyttymistä ts. inflaation saamista kuriin.
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Onko lama oven takana? : 24.01.2009 09:58:26
Seuraavat kolme ehtoa kun täyttyy, globaali talous saadaan käännettyä nousuksi:
1) USAn asuntojen halpenemiseen on tultava stoppi.
2) USAn inflaation on käännyttävä laskuun
3) USAn työllisyyden on alettava parantua
Oma veikkaukseni on, että vielä syys-lokakuussa rytisee finanssisektorilla, mutta sen jälkeen rohkeimmat voisivat jo siirtyä ostolaidalle. Uskon näiden ehtojen täyttyvän kevät-kesään 2009 mennessä.


Ehto yksi on täyttymässä. Asuntojen hintojen laskukierre on loiventunut voimakkaasti. Spekuloin, että pohjataso saavutettaneen kuukauden sisällä.
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Jumaloin jousimies miehiä : 14.11.2008 23:22:35
Hey babe, how are YOU doing?  Cool
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: VIESTI VALOLIITOLTA: AVARUUSALUSHAVAINTO 14.10.2008 : 13.10.2008 17:20:05
Näin siinä sanotaan ja olen samaa mieltä, että aika ei ole kypsä, vaan nyt olisi kaikista huonoin mahdollinen hetki. Nyt kun viikonloppuna G7-maiden johdolla saatiin hieman finanssisektoria rauhoitettua ja samalla luottamus markkinoille palasi, niin tieto ulkopuolisen älyllisen elämän tulosta meidän ilmakehäämme romauttaisi kaiken. Voi sitä itkua ja hammasten kiristelyä. Mielestäni fiksu päätös - katsotaan sitten v. 2010-2012 uudelleen, josko maailman tila olisi kypsempi asialle.
13  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: feromonit : 05.10.2008 12:21:50
Mulla on superhyvä hajuaisti ja sen kautta olenkin kokenut voimakkaimmat "tunteeni" liittyen juurikin miehiin. Ex- kauris ni ei käyttänyt koskaan mitään dödöä, mutta hänen kainalonsa tuoksuivat hurmaavalla/huumaavalle *nyt ei löydy sanaa* ja oikeasti, en osanut edes nukahtaa kuin siihen tuoksuvaan kainaloonsa josta sitten hän nukahdettuani siirsi minut kauemmaksi   Wink

Myös muissa suhteissani TUOKSU on ollut SE juttu, ei sitä osaa edes selittää  smiley6600 uglystupid2

Kuulemma: e-pilereitä käyttävät naiset eivät eritä SITÄ k.o. feromonia, jota ovuloiva nainen normaalisti erittää - tietyin seurauksin  Wink


Mielenkiintoinen keskustelunaihe. Ehkäisypillerit häiritsevät naisen luontaista kykyä valita perimältään erilainen puoliso, havaitsivat Liverpoolin yliopiston tutkijat. Naisen seksuaalisen mieltymyksen muuttuminen voi johtaa siihen, että tämä mieltyy geneettisesti vääränlaiseen mieheen ja lisääntyminen vaikeutuu. Seurauksena voi olla lisääntynyt keskenmenon riski tai pitkä raskauksien väli. Geenivaihtelun väheneminen voi lisäksi tuottaa lapselle normaalia heikomman puolustusjärjestelmän. Tulokset osoittavat, että ehkäisypillerien käytön alettua naiset alkoivat suosia miehiä, jotka olivat geneettisesti samankaltaisia, kertoo tutkimusta johtanut Craig Roberts. Ihmiset valitsevat normaalisti puolisonsa elimistön hajun perusteella. Luonnostaan naisia viehättää partneri, jolla on mahdollisimman erilainen geeniperimä kuin tällä itsellään. Siten geneettinen diversiteetti säilyy. MHC-geenien samankaltaisuus ei ainoastaan aiheuta hedelmättömyysongelmia, mutta voi myös johtaa suhteen loppumiseen kun nainen lopettaa ehkäisypillerien käytön. Haju on tärkeä myös viehtymyksen säilymisessä, sanoo Roberts.

Geenien samankaltaisuuteen liittyy myös hien haistamiseen. Henkilöt, joiden geeniperimä on samankaltainen haistavat hikisen paidan helpommin. Geeniperimältään mahdollisimman erilainen henkilö tuoksuu ruusulta, vaikka olisi juuri juossut maratonin  Grin
Miehet: heittäkää stickit ja partavedet roskiin, sillä parinvalinnan kannalta tärkeä ominaishaju sekoittuu. Naiset: Kun ette käytä e-pillereitä, ettekä mitään hajusteita, niin kysykää mieheltä: "Tuoksunko hyvältä?" Vaikka näin sanonkin, niin ei kukaan näin tee, sillä kaikkihan me halutaan tuoksua Chanel:lle, Armanille, Hugo Boss:lle, jne... Sillä mikäs sen kamalampaa kuin dödön pettäminen tanssilattialla.  Cool
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ihannemiehen tavoittaminen - Miksi niin vaikeaa? : 03.10.2008 21:25:55
Nyt herasi kysymys-onko ihannemiesta olemassakaan
//?
////

Varmasti sellainen henkilö on olemassa.  Mutta se henkilö, joka sinun mielestä on ihannemies, niin sinun bestiksen mielestä hän ei täytäkään ihannemiehen kaikkia kriteerejä. Maut on monet sanoi koira, kun ...iaan nuoli. Mutta aina pitää muistaa, että kukaan ei ole täydellinen. Tuli mieleen Tiktak:in biisi: Satuprinsessa.
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ihannemiehen tavoittaminen - Miksi niin vaikeaa? : 29.09.2008 22:33:15
Niin aina on kaikki mahdollista. Itse en harrasta urheiluseksiä, joten ehkäpä olen konservatiivisempi.
Sivuja: [1] 2 3