Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 17
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkintoja. Kysy vexiltä : 06.01.2018 23:03:17
Hei Vexi,

Kysyisin mitä minulle näkyy?
Kiitos  Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 30.10.2016 18:16:39
Hei Vexi, 
Omien voimiesi mukaan katsot tietenkin,  kärsivällisyyttä löytyy kyllä odottaa.
Katsoisitko työtilanteelleni, avioliitolleni (toisin sanoen suhteelle mieleeni) sekä näetkö mikä yhteys minulla ja eräällä ihmisellä on? Onko hän entisestä elämästä tuttu vai ollaanko muuten vaan samalla aaltopituudella?
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näkisikö kukaan tilanteeseen? : 13.04.2016 12:21:18
Heipä hei.
Näkisikö kukaan tilanteeseeni mitään. Tuntuu että elämä junnaa paikallaan.
Kovasti koitan töitä löytää, näkyykö siihen?
Entäs eräs ihminen, mikä ihmeen yhteys meillä on? Tuntuu kummalta  uglystupid2
Sitten tämä avioliittoni,  näkyykö sille mitään?
Vielä yksi juttu, muutama kuukausi sitten menehtyi tärkeä ihminen, ikävä on kova varsinkin hänen äidiltään. Onkohan hänellä kaikki hyvin?

Tunne on että jotain on tapahtumassa,  mutta minkä suhteen se on epäselvää ja jotenkin jarruttelen koska epäröin..  Apua siis tarvitsisin, on tulos sitten positiivinen tai vähemmän positiivinen,  kunhan nyt pääsisi eteenpäin.


Moi ja anteeksi, että tässä on kestänyt

Kolikot 10, kolikot ässä, Sauvat 8 ja Maljat kuningatar

Näen selvästi rahaa tulossa ja silloin rinnallasi on itsellesi tärkeä ihminen. Uskoisin, että tällä viitataan aviopuolisoosi. Sisäinen vapaus nousee kanssa selvästi esille korteista ja rauha. Jokin asia on sinulle tärkeä ja etenee siihen suuntaan. Sinua opastetaan ja ohjataan matkalla päämäärään, et voi eksyä matkalla. Kortit eivät kerro yhteyttä ihmiseen, mutta intuitiolla vastaisin hänen olevan joku tuttu edellisestä elämästä.ylrisesti positiivista tulossa ja paljon. Ota kaikki ilo irti.

En valitettavasti pysty ottamaan yhteyttä kuolleisuus sukulaisiin :/

-SSMoonSS-

Kiitos sinulle, todella paljon  smitten
Kivalta kuulostaa, en pistä yhtään pahaksi jos tämä tästä helpottaa, alkaa jo riittää tämä suossa tarpominen! Ihana kuulla että vielä saan apua ja ohjausta.

Tuosta yhteydestä tähän henkilöön, minusta itsestäkin tuntuu että jotain yhteyttä on edellisestä elämästä.. olispa jännä tietää enemmän  Smiley

Ei se mitään kun et pysty saamaan yhteyttä kuolleisiin, täytyy luottaa että kaikki on hyvin. Surukin varmasti helpottaa ajan kanssa <3
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näkisikö kukaan tilanteeseen? : 06.04.2016 21:06:39
Hei, voin nostaa sinulle kortteja, mutta en ehdi tänään. Yritän tässä muutaman päivän sisällä päästä katsomaan sinulle Smiley joko nostan kortin jokaiselle kysymyksille tai katson yleisesti tulevaksi ja vastailen sen pöydän perusteella kysymyksiisi Smiley

-SSMoonSS-

Kiitos  smitten Ei kiirettä,  sitten kun ehdit  smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näkisikö kukaan tilanteeseen? : 06.04.2016 21:05:36
Ei, en ole katsomassa sinulle.

Mutta haluan sanoa, että tuo tunne on tuttu. Olen ollut usein samankaltaisessa olotilassa elämässäni.

"Tunne on että jotain on tapahtumassa,  mutta minkä suhteen se on epäselvää ja jotenkin jarruttelen koska epäröin..  Apua siis tarvitsisin, on tulos sitten positiivinen tai vähemmän positiivinen,  kunhan nyt pääsisi eteenpäin."

Mikään ei ole niin varmaa kuin muutos. Jarrutteli sitä sitten tai ei. Jarrutellen se menee hitaampaa ja ehkä eri ratoja kuin toisin, mutta elämä menee eteenpäin. Epävarmana tai ei, istu kyydissä ja ota vastaan mitä tulee.

Eikä saisi unohtaa ottaa myös vastaan sitä, mitä tämä hetki tarjoaa. Et voi olla iloinen, onnellinen tai tyytyväinen, jos ajattelet sitä olevan tulossa vain tulevaisuudessa. Se on aina tässä ja nyt. Vaikka se olisi vain kevään ensi kukkanen tai linnun iloinen laulu, ota se, sillä se on tämä hetki, tässä ja nyt, ja vain se sinulla on.
 smitten

 smitten  tuon kun muistaisi että eläisi hetkessä
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näkisikö kukaan tilanteeseen? : 03.04.2016 15:35:28
Nobody?
Jos joku tietää edullisen ja luotettavan näkijän (joka oikeesti näkee) niin saa vinkata. Miksi edullinen? Koska massissa on vain koita  2funny
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näkisikö kukaan tilanteeseen? : 23.03.2016 19:21:52
Nostelen josko joku pystyisi auttamaan..
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Näkisikö kukaan tilanteeseen? : 17.03.2016 14:47:02
Heipä hei.
Näkisikö kukaan tilanteeseeni mitään. Tuntuu että elämä junnaa paikallaan.
Kovasti koitan töitä löytää, näkyykö siihen?
Entäs eräs ihminen, mikä ihmeen yhteys meillä on? Tuntuu kummalta  uglystupid2
Sitten tämä avioliittoni,  näkyykö sille mitään?
Vielä yksi juttu, muutama kuukausi sitten menehtyi tärkeä ihminen, ikävä on kova varsinkin hänen äidiltään. Onkohan hänellä kaikki hyvin?

Tunne on että jotain on tapahtumassa,  mutta minkä suhteen se on epäselvää ja jotenkin jarruttelen koska epäröin..  Apua siis tarvitsisin, on tulos sitten positiivinen tai vähemmän positiivinen,  kunhan nyt pääsisi eteenpäin.
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Henki unessa : 05.11.2015 22:09:44

En keksinyt kunnollista, kuvaavaa nimeä otsikkoon, mutta, mieleeni on jäänyt viikko kaks takaperin näkemäni uni. Jossa on vanha talo, ilmeisesti asuttu kuitenkin, talossa on "perikammari" jossa on ovi ja ovessa ikkuna. Muistan nähneeni saman unen nuorempana, mutta uni päättyi silloin siihen etten uskaltanut edetä. Tällä kertaa avasin tuon oven pelosta huolimatta. Melkein samontein oven taakse aineellistui kouluikäisen lapsen henki. Tuo henki olikin ilkikurinen, vaikkei varsinaisesti mitään tehnyt, niin en silti päässyt siitä eroon. Koitin käskeä poistumaan jne, mutta henki vain naureskeli minulle. Koko ajan oli pelko läsnä. Sitä en muista miten uni päättyi, mutta päälimäseksi jäi mieleen pelko, vaikka unessa ei varsinaisesti ollut pelättävää ja tuo henki joka ei piitannut mun poistumiskäskyistä Cheesy.
Mitähän mulle koitetaan viestittää?

Et kai vaan miellytä muita olemalla arka ja tottelevainen? Uni antaa sinulle uusia puitteita. Uskallatko ottaa sen vastaan. Turvan ja vahvan minän !?!
Tulkaa lasten kaltaisiksi... sanoi eräs kirkon kantahenkilö. Tässä tarjotaan sinulle mahdollisuutta tarvitsemaasi muutokseen, eli erilainen pohja uuteen elämänvaiheeseen. Ota lapsi vastaan ja ala elää uutta jaksoa.

Hyvää jatkoa elämääsi!  angel ja enkeleitä mukaasi!  smitten

Kyllä, olen liian kiltti, en osaa sanoa ei, enkä pahemmin itseäni puolustaa. Lapsiani kylläkin kuin mikäkin leijonaemo, oikeastaan ketä tahansa minulle tärkeää, mutten itseäni. =D
Muutosta kaipaan kyllä, ennen olin niin luottavainen tulevaan, nykyään melkeinpä toivoton jo.
Kiitos tästä, kiitos enkeleistä  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Henki unessa : 24.10.2015 18:44:57
Kiitos vastauksesta.
Jotain tällaista mietin iteki. Täytyy miettiä tarkemmin  Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Karmee myrkky kosmetiikkatuotteissa, ym:ssä?? : 16.10.2015 19:47:00
Jep, allergisen reaktion aiheutti mulle.
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Saisinko katsoa elämääsi? : 15.09.2015 16:06:38
Hei Jukka,

Ehtisitkö katsoa lähitulevaisuudelle? Nyt kaipaan jotain suuntaa, ahistaa niin että kurkkua kuristaa.

Tummasilmä
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 31.07.2015 12:34:29
Hei,
Mulle saat nostaa
1) työlle
2) parisuhteelle
3) perheelle
4) taloudelle

Kiitos <3


Katsotaas =)

1. Sauvat Asema

Turvattu tilanne. On hetki juuri ennen toiminnan alkamista.

Taloudellinen tilanteesi on joko juuri nyt siirtymässä ns. turvattuun asemaan tai sitten se on ihan piakkoin tulossa. Vaikuttaisi kanssa, että pian, mahdollisesti ehkä syksyn aikana, sinulla alkaa olla kiirettä hyvällä tavalla työrintamalla.

2. Maljat Mielihyvä

Suiloisia muistoja. Sanatonta sopusointua.

Vaikuttaisi siltä, että parisuhde asiasi menee hyvin ja kortti kertoisi vähän sitä, että jossain vaiheessa mieleesi alkaa nousta ihania muistoja, joista haluaisit puhua kumppanisi kanssa. Ellei sinulla ole kumppania vielä, se on ainakin tuloillaan pian. Teidän välillänne vallitsee sanaton sopusointu.

3. Kuu

Outoja oivalluksia. Ei kannata suunnitella vielä.

Perheasioihisi nousi kuu, joten nyt ei ole paras hetki tehdä minkäänlaisia suunnitelmia tai vastaavia vaan odottaa sopivampaa aikaa.

4. Maljat Suru

Positiivisten asioiden painottaminen.

Koska aikaisemmin nousi kortti, joka kertoi myös taloudellisesta tilanteestasi, nostin varmuudeksi kortin vielä erikseen tälle, jos se vaikka kertoisi enemmän. Kortti viestii, että aikaisemmin tilanne ei ole ollut niin ruusuinen, mutta nyt sinun kannattaisi keskittyä positiivisiin asioihin niin asiat lähtevät rullaamaan paremmin.


Toivottavasti tämä hiuka aukaisi asioita

-SSMoonSS-


Kiitos <3
Kyllä aukaisi, tästä on hyvä jatkaa Smiley Ihanaa loppukesää ja onnen hetkiä päiviisi <3
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Myöhästynyt Deja Vu :D : 23.07.2015 00:07:41
Siis, eilen illalla, tapahtui jotain josta sain Deja vu- tunteen vasta tänä iltana saunan lauteilla  Grin
Sinänsä ei varmaan erikoista, vaan uutta mulle. Yleensä nämä tunteet syntyy välittömästi, niin hassua tuollainen vuorokauden viive!  2funny
Onko muilla vastaavaa kokemusta?
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 16.07.2015 14:03:58
Hei,
Mulle saat nostaa
1) työlle
2) parisuhteelle
3) perheelle
4) taloudelle

Kiitos <3
Sivuja: [1] 2 3 ... 17