Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Julkkisten MC  (Luettu 3354 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
downtempo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 194


Profiili
« : 26.02.2016 00:26:39 »

Kiinostavaa on  julkkisten MC, ja mahdolliset planeetat siihen yhtymässä siltä kantilta, että millä tavalla ne on "julkisesti" ja millä tavalla tai olemassa olollaan herättää kiinnostusta muissa, tai ylipäätään on julkkis. Esim. Adele ( keskitaivas jousimies), joka ei niinkään mitään suurta meteliä pidä itsestään, niin se on yksinkertaisesti olemalla itsensä herättänyt kiinnostusta muissa. On lahjakas musiikissa, ja nimenomaan itseoppinut, eikä niinkään turvautunut "muihin", jotta saa julkisuutta, vaan päin vastoin. Eikä millään muilla "tempauksilla", eli ei tarkoituksella hakenut mitään erityistä julkisuutta, vaan tekemällä ja toteuttamalla itseään. Eli ehkä tavallaan "vahingossa" onkin valokeilassa.



Julkkiksilla keillä on MC jousimiehessä, ja varsinkin planeettoja siihen yhtymässä vaikuttavat olevan "just semmosia kuin ovat", minkä takia muiden on helppo samaistua niihin, koska ne on aitoja. Ne on aidosti sitä mitä tekeekin, eikä niiden tarvitse todistella muihin keinoihin turvautuen korostaakseen itseään. Ne on hyviä ja taidokkaita siinä mitä tekeekin. Ja just siksi ne menestyykin, ja noh, jousimies MC:llä laajentaakin, eli suosio on mittava!  Adelen julkaisu "hello" keräsi ennätysmäärässä kuunteluja youtubessa (plus aiempi suosio), ja Michael Jacksonkin löi läpi ennätysmääriä aikoinaan levytyksillään. Eli tarkoitus ei ollut herättää niinkään "suosioo", vaan se tuli vähän kuin "odotamatta", ja automaattisesti. Herättää kuuntelijoissa ajatuksia/tunteita...? Ne on vähänkuin anti-julkkiksia. julkkiksia haluamattaan... koska ne ei sitä alunperin hakenutkaan, ja just se tekijä tekee niistä niin aidon ja minkä takia ihmiset tykkääkin ja samaistuu ja kerääkin suosioo.

Tässä ehkä eniten oon keskittynyt muusikkoihin, mutta myös muilla aloilla olevilla julkkiksilla vaikuttaisi olevan sama juttu.
Jossakin haastettelussa taisi Adele mainita, että ei ole niin avoin läheisissä suhteissa, mutta musiikin avulla tunteiden ilmaisu on väylä toteuttaa itseään.

Esim. edellä mainittu Adele ( kuu aspect_con keskitaivas  jousimies)
Michael Jackson ( saturnus aspect_con keskitaivas  jousimies)
David Bowie ( venus aspect_con keskitaivas  jousimies) (myös näyttelijänä)


« Viimeksi muokattu: 26.02.2016 01:45:53 kirjoittanut downtempo » tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 26.02.2016 01:41:44 »

Kukapa ei pitäisi noviili-ihmisestä,
varsinkin jos noviili on  aurinko :n ja  venus :n välillä,
kuten Adelella,
tai ehkä se noviilikin osaltaan on tuommonen helppo olla oma itsensä, aito aspektina.
Ja onhan tuota suosiota / kuuluisuutta / julkisuutta lykätty  jupiter aurinko  harka yhtymällä,
joka on taas  aspect_kvi MC  jousimies,
ettei sitä omaa suosiotaan niin näekään, tai se ei ole se päämäärä, vaiko eikö?

Kuin myös pidän  jousimies energiaa semmosena luonnonlapsi-energiana,
aitona, ei voi olla pitämättä.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: