Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Freeway-Cer Terapeutti kurssi Tampereella 8-9.11.08  (Luettu 3511 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Amaris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24


Profiili
« : 21.08.2008 18:07:08 »

Kurssin päiviä on siirretty marraskuulle!!!

Paikka:

Holiday Club Tampereen Kylpylä 
Lapinniemenranta 12
33180 Tampere

FREEWAY TERAPEUTTI KURSSI

Tampere 8-9.11. 2008

Tämä on terapeutti koulutus joka on kaksipäiväinen viikonloppu kurssi. Tämä on tarkoitettu ihmisille joilla on jo jokin terapeutti tai terveysalan koulutus, esimerkkeinä EFT terapeutit, psykiatrit, psykologit, stressi ja hyvinvointi alan ihmiset, lääkärit, sairaanhoitajat, hypnoterapeutit, sosiaali työntekijät, trauma terapian ammattilaiset , NLP terpeutit, reflexologit, Reiki parantajat ja kansanparantajat, hierojat jne. Kurssin käytyään saa kurssiin osallistumis diplomin, mutta jotta valmistuu FREEWAY-CER terapeutiksi, täytyy kurssien jälkeen tehdä 6 hyväksyttyä oppityötä seuraavan 12 kuukauden aikana saadakseen Terapeutti Diplomin.

Kurssin hinta on 250 Euroa.

Hintaan kuuluu kurssimateriaalit sekä aamu- että iltapäivä kahvitukset makean ja suolaisen suupalan kanssa sekä hedelmiä. Kylpylässä on buffet lounas mahdollisuus hintaan 18 euro per hlö, tämä on kurssilaisten hoidettava itse. Kylpylässä on myös majoitus mahdollisuus, voitte tilata majoituksen itse Miljan kautta:

Milja Kontuniemi
Myyntineuvottelija
Puh. 020 1234 932
Fax 03 – 2315540
milja.kontuniemi@sok.fi

Varataksesi paikan kurssille pyydän 50 Euron varausmaksun, ilmoitathan mahdollisimman pian jos olet kiinnostunut kurssista. Maksettuasi varausmaksun, on kurssipaikka sinun. Viimeiset ilmoittautumiset 25.10 mennessä.

 Jos olet työtön tällä hetkellä haluan tarjota sinulle mahdollisuuden tulla kurssille alennettuun hintaan, tästä voi alkaa uusi ura tulevaisuudelle ja olen sitä mieltä että kaikilla pitäisi olla mahdollisuus osallistua. Ota minuun yhteyttä sähköpostilla ja voimme keskustella asiasta lisää.

FREEWAY KURSSI ITSEKEHITYKSEEN

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille joita Freeway-Cer kiinnostaa. Opit kurssilla laajan valikoiman työkaluja itsesi kehittämiseen ja hoitamiseen. Näistä tekniikoista on takuulla apua monessa eri elämätilanteessa ja lupaan että et tule katumaan kurssilla käyntiä! Tälle kurssille voi tulla ihan miltä elämän saralta tahansa.

Tämä kurssi kestää päivän ja on hinnaltaan 90 Euroa. Ilmoitathan sähköpostilla jos olet kiinnostunut. Varataksesi paikan kurssille, pyydän 25 Euron varausmaksun.

Jos kiinnostuneita tulee tarpeeksi niin pidän myös tämän kurssin, alustavasti se olisi 7.11 perjantaina. Toistaiseksi ei ole ollut kuin yksi kiinnostunut, joten odottelen vielä josko olisi lisää kiinnostuneita.



MITÄ TULET OPPIMAAN KURSSEILLA

Opi kuinka tämä terapia systeemi toimii todellisessa elämässä itseesi omassa elämän aallokossa, sekä teraputti kurssilla rakkaimpiisi sekä asiakkaisiin.

Opi kuinka päästään helposti ja nopeasti eroon peloista, phobioista, addiktioista ja kaikista epämukavista tunnetiloista.

Opi kuika meridiaanit vaikuttavat tunteisiimme/ fyysiseen oloomme/ hyvin vointiimme

Opi kuinka tämä terapia vaikuttaa mieleen, kehoon sekä sieluun

Opi aikojen viisauksien opetuksia modernin päivän käyttöön

Opi kuinka vaikuttaa Chakroihin turvallisella ja tehokkaalla tavalla

Opi kuinka voit tehokkaasti kommunikoida korkeamman, ei-tietoisen mielen kanssa

Opi ääni terapiaa ja kuinka sillä voi vaikuttaa sisäelimien parantamiseen

Opi kuinka voit poistaa epämukavia tunnetiloja jotka juontavat juurensa menneisyydestä

Opi MAKKO-HO venyttelyt jotka tasapainoittavat koko kehoasi

Opi terapeutti kurssilla kuinka terapiaa voidaan käyttää lasten kanssa, eläinten kanssa sekä kaukoparantamiseen

Opi kuinka käyttää eri hengitystekniikoita rauhoittumiseen tai energian lisäämiseen

Opi kuinka voit saavuttaa rentoutuneen tilan nopeasti...ja paljon muuta...



Ihmisiä ympäri maailman on jo päässyt hyötymään tämän systeemin käytöstä. Siitä saadaan apua kipuihin, hermostuneisuuteen, paniikkiongelmiin, huonoon itsetuntoon ja itsearvostus ongelmiin, keskittymisvaikeuksiin, testeihin opiskeluun, phobioihin kuten: hämähäkit, korkeanpaikankammo, tukehtuminen, hiiret ja rotat, pimeän pelko jne. Addiktioihin kuten: tupakka, alkoholi ja sekä huumeet kuten: heroiini ja kokaiini. Syömishäiriöihin, unettomuuteen, käyttäytymisongelmiin, PMT ja kipuihin ilman mitään löydettyä syytä ja lukematomiin muihin vaikeisiin ja kivuliaisiin onglemiin.

Lisätietoja: www.universalessence.co.uk
« Viimeksi muokattu: 16.10.2008 18:04:07 kirjoittanut Amaris » tallennettu
Amaris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24


Profiili
« Vastaus #1 : 20.09.2008 15:43:57 »

Olen nyt siirtänyt kursia marraskuun alkuun, jos olet kiinnostunut niin ota yhteyttä!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: