Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Astro special / Astro special / Vs: Transneptuniset kohteet : 25.10.2012 10:42:28
Tulipa taas hyvä vinkki katsoa uusia näkökulmia omaan karttaan. Aiemmin jo löysin, että tuo GC on tasan tarkkaan yhtymässä nousuakseliin ja nyt löysin, että Chariklo tekee nousuakseliin kolmion (Oinaassa 29 astetta on Chariklo). Chariklo tekee kolmion myös 0 asteen kuulle (neitsyt), mutta kyllä vaikuttaa myös 29 asteen kuun yläsolmulle (leijona) ja Regulukselle.

Tiedenainen kyllä olen, mutta huomasin Pluto yhtymä Neptunus & Pluto yhtymä MC transiittien aikana, että minun ajatukset eivät sovi perinteiseen akateemiseen maailmaan. Ehkäpä voin sitten joskus hyödyntää lennokkaita ajatuksia ja yläpilvessä lentämistä jossakin muussa asiassa. Kun tuo Chiron on Saturnuksen ohella yksi vahvoista planeetoista, niin ehkäpä sitten Chironiin liittyvissä teemoissa voisi ajatusten antaa lentää ja käsitteiden palaa ja viitekehysten murtua.
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Hajamietteitä Ur/Plu -neliön tiimoilta : 18.06.2012 15:05:27
Mielenkiintoisia aikoja eletään. Uranus neliö Pluto kaikilla, Saturnus yhtymä Pluto (sukupolvijuttu) + Uranus puolitoistaneliö Uranus (ikäjuttu). Saas nähdä, mistä sitä itsensä vielä löytää  Tongue. Onko täällä muita kohtalotovereita? Pidetäänkö päiväkirjaa tästä kesästä? Huh
3  Astro special / Astro special / Vs: Mikä on harvinainen kartta? : 24.05.2012 08:27:53
Ei niinkään harvinaisesta ilmiöstä ole kyse, mutta itse pähkäilen pohjoisten karttojen kanssa ja sieltä löytyy kaikkea kivaa, jos on syntynyt kaamoksen tai yöttömän yön aikaan. Nousuakseli ja Keskitaivas "leikkii kartoilla" minuuttipelillä. Minulla ne ovat yhtymässä, jollakin toisella hetken päästä oppositiossa. Seuraavan sekunnin päästä nousuakseli häviää, ei nouse lainkaan tuo itäinen horisontti ja henkilö saa karttansa ilman tätä. Opposition jälkeen planeetat lähtee nopeasti peruuttamaan kartalla, mikä myös tuo omanlaisen leiman kartalle. Ja tätä kaikkea kun testailee eri huonejärjestelmillä, niin soppa on valmis.

Minä olen nyt testannut Phorphyryä (astro.comin oletusjärjestelmä), Morinusta ja Equalia. Laskimme astrodienstin ohjelmoijien kanssa myös tarkat asteet Placidukselle (ja sain siihen hyvää apua myös brittien suunnalta). Tämä viimeisin malli laskee planeettojen todellisen sijainnin ihan tarkasti, mutta karttaa ei voi piirtää tavallisesti siten, että merkit olisivat peräkkäin kauniina ympyränä.

Mutta tämä meni nyt enemmän tekniikan puolelle, kun varsinaiseen sisältöön. Mutta minusta on haasteellista tulkita tuota omaa nousuakselin ja keskitaivaan yhtymää ja niiden viereen sijoittuvia planeettoja. Ja lisäksi, kun on koko ajan tieto taustalla, että ei ne planeetat ehkä olekaan siinä asteessa missä lasketaan, niin onhan se astrologian harrastaminen hieman värikästä puuhaa.
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Proge-Venuksesta : 08.05.2012 08:07:57
http://astrologiantaika.wordpress.com/2012/04/02/edistettyna-peraantyva-merkurius/

Täältä juttua tästä käännöksestä edistyskartalla, mutta se liittyy Merkuriukseen. Siitä saa kuitenkin idean, mitä kartalla varsinaisesti tapahtuu ja sitten kun liittää Venuksen teemat tähän, niin voisiko siitä saada jotain juonta.. En tiedä, mutta minusta nämä käännökset kartalla ovat merkittäviä.
5  Astro special / Astro special / Vs: Intuitio tai selvännäkökyky kartalla : 20.04.2012 08:38:40
Minä katsoin sieltä Serennu-sivustolta tuon GC:n asteen syntymähetkellä ja minulla se on ollut 26Sag33´54", nousuakseli on 26Sag43`43" ja siitä siis tarkistin yhteyden. GC:n asteluku siis vaihtelee, mutta onhan se yhtymä vaikka olisi planeettoja 27 asteessa. Mutta tällä hetkellä GC siis 27 asteessa, vissiin.

Minulla ei ole 26 asteessa oikein muuta, minun kartalla tuo 29 astetta on enemmänkin suosittu:
 kuunsolmu  aspect_con Regulus 29 astetta  leijona
alasolmu  aspect_con  pallas 29 astetta  vesimies

21-29 asteessa  jousimies on kyllä kaikenlaista ( neptunus, MC ja asteroideja), mutta ei se enää yhtymä ole minusta tässä tapauksessa, jos mennään tiukalla linjalla suhteessa GC:een.

Mutta tuohon 26 astetta  jousimies on kyllä sitten aspekteja  saturnuspluto  chiron ja  uranus. Tässäpä hyvää työsarkaa alkaa pohtimaan tätä kokonaisuutta. Kartalla on suurkolmio, eli jospa ottaisin itseäni niskasta kiinni ja alkaisin oikeasti työstää tätä... laugh
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kokemuksia hitaiden planeettojen samanaikaisista pommituksista? : 18.04.2012 10:43:26
http://astrologiantaika.wordpress.com/2012/04/05/laidasta-laitaan/

Tässä olisi linkki yhteen tekstiin, jossa hieman valotetaan tätä moninaisuutta. Siinä ei ole tietoa näiden kysymiesi transiittien vaikutuksista, mutta kokonaisuuden hahmottamiseen jotain.

En tiedä toimiiko linkki, mutta tuosta sen saa näppärästi kopioitua url riville.
7  Astro special / Astro special / Vs: Intuitio tai selvännäkökyky kartalla : 18.04.2012 08:51:28
Olipa selkeä tietopaketti ja GC:n merkitys avautui hyvin!  smitten Kiitos nikki!!!

Minulla on nousuakseli syntymähetkellä tarkalleen yhtymässä GC ( jousimies 26 astetta) ja samassa kimpussa näyttää olevan asteroideja, mutta ovat minulle sen verran oudompia etten lähde sen kummemmin pohtimaan (Martha, Justitia, Picka, Alsatia, Franziska). Tyttären nimiasteroidi on 27 asteessa  smitten.

29 asteessa on DNA asteroidi, MC akseli on 23 asteessa, eli ei tarkkoja yhtymiä kuitenkaan.

Saturnus neliöi tuota GC pistettä eli nousuakselia, joten ehkä siksi en ole kokenut itseäni kovin intuitiiviseksi, ainakaan nuorempana, ainakaan julkisesti. Lisäksi chiron kärjistää tilannetta puolitoistaneliöllä. Matkaa siis vielä on... Pluto on sektiilissä, mutta ei tiukassa.

Joskus on ollut aikoja, että olen puhunut ihmisille "tulevista tilanteista" (ei se mitään ennustamista tai selvänäköä minusta ole ollut) että joku asia tulee menemään jollakin tapaa, sanon sitä kutinaksi. Ja muunlaistakin tietoa. Mutta opin kyllä hyvin nopeasti, että moni ei halua kuulla tietoa, jota ei pysty heti varmentamaan. Viestinviejä "tapetaan", tavalla tai toisella. Minun kohdalla (ehkä syypäänä myös moni muu aspekti) on niin, että toisissa tilanteissa kaivataan tietoa ja kun se on saatu, käännetään selkä ja jopa käytetään tietoa väärin. Eli on pitänyt opetella kovan käden kautta, milloin voi tietoa jakaa (ja kohta ei milloinkaan). Voihan tämä olla sitten sitä , että se on tietoa "jonka ihminen haluaa hylätä".

Mutta se siitä synkistelystä! Kyllä minä joku päivä ymmärrän asian positiivisenkin puolen!

Onko muilla nousuakseli tässä pisteessä? Kokemuksia?
8  Astro special / Astro special / Vs: Intuitio tai selvännäkökyky kartalla : 13.04.2012 12:02:00
Mielenkiintoinen uusi asia tuo Galaktinen keskipiste ja pitääpä etsiä tietoa, mitä se tarkoittaa. Ja jos on hyviä linkkejä, niin otetaan vastaan tietoa  Wink.

Minulla on askendentti 26 astetta  jousimies ja  keskitaivas 23 astetta  jousimies. neptunus menee jo kauas eli 21 asteeseen. Näihin tekee aspekteja  plutochiron ja  saturnus ja vois kais lukea myös  uranus  aspect_ssx mukaan soppaan.

En kyllä ole selvänäköinen, mutta joskus voisi päteä tuo lause "Ei tiedä mistä tieto tulee...". Mutta siis mielenkiintoinen uusi tutustuttava tuo galaktinen keskipiste.
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 03.04.2012 10:42:27
Minä en omannut  neptunus aspect_opp kuu aikana ainakaan vaaleanpunaisia laseja. Minulla  kuu sijaitsee tod. näk. 6.huoneessa ja näiden kahden jakson aikana sain kokea monenlaista kamaluutta etenkin työtovereiden ja esimiesten puolelta. Tässä tapauksessa Neptunus paljasti toisten todelliset kasvot. Valtava ahdistus ja turhautuminen arjen askareisiin ja töitä kohtaan, mutta onneksi se helpottaa taas vähäksi aikaa. Ehkä kolmas osuma sitten paljastaa ne omat illuusiot 6.huoneeseen liittyen.

Myös minulla Neptunus on MC:n kyljessä kiinni, mutta 9.huoneen puolella ja asteiden puolesta on lähellä nousuakseliakin enkä koe planeetan energiaa oudoksi, mutta joku tarkoitus tälläkin kokemuksella vissiin on, huh. Mutta löysin hyviä vinkkejä seuraavaa koettelemusta varten: Neptunuksen energiaan pitää vastata samalla energialla takaisin, kuten homeopatiassa ajatellaan. Jospa minulla olisi näin parempia eväitä kohdata loppukesä, sillä transiitista kyllä kärsii niin perhe kuin työelämäkin ja kolmatta päänsärkykohtausta en enää tahdo kohdalleni. Tai jospa minä sitten saisin sellaiset ruusunpunaiset lasit.... tuskin, kun kyse on oppositiosta. Sad Onneksi näiden transiittien aikana eskapistinen asenne ei vahvistunut, vaan olin kiinni reaalimaailmassa, mikä monesti muulloin on vaikeaa...
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 02.04.2012 11:35:17
Vaikeita ovat tulkita. Minulla tapahtui näillä kahdella kerralla niin, että tietyt tapahtumat ja asiat menneestä tulivat rankempina muistoina päälle niin, ettei siinä auttanut järkeily eikä mikään ja kroppa meinasi pettää. Tilanteet ovat olleet todellisia, mutta nyt niihin tuli rankempi sävy. Ehkä sitä sitten tarvitaan, että pystyy sitten jostakin luopumaan toden teolla: pahennetaan asioita niin, että entinen ei tunnukaan enää niin kamalalta.  crazy2
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 02.04.2012 10:54:09
Ja mikähän näiden sumuisen tupsahtelun tarkoitus mahtaisi olla? Sitä minä olen miettinyt. Pluton tarkoitus on karsia turhaa, mutta mitä se tämä Neptunus tekee, kipeäksi vissiin...  idiot2 laugh

En muistanut täsmentää, että minulla on siis kuu samassa asteessa with Mean Node, kun True Node on asteen perässä eri merkissä. Niin kyllähän se Neptunus on siis sumuttanut molempia, kuuta ja yläsolmua. Kuu ja Mean Node 0 astetta neitsyttä ja True Node 29 astetta jellonaa.

Emelialle tsemmpi ja komppihali  smitten
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 02.04.2012 10:12:46
Nyt olisi takana kaksi jaksoa  neptunus aspect_opp kuu. Ensimmäisen jälkeen ajattelin, että kyllä tässä pärjätään, mutta toinen oli jo tosi paha. En ole päässyt oikein kärryille tuon Kuun kanssa ja ehkä siksi transiitti oli inhottava. Väsymys oli paha, mutta sain pahoja ahdistuskohtauksia ja kaiken maailman takaumia ja muistoja, joita olen mielestäni käsitellyt ihan tarpeeksi jo edelliset 10 vuotta, mutta tämäpä oli astetta kovempaa. Molemmilla kerroilla, kun transiitti on ollut ohi, olen saanut järkyttävän päänsärkykohtauksen, joka vei voimat pariksi viikoksi. Täytyy siis tosissaan tutkia varmaan tuota Kuuta omalla kartalla, jotta selviää hengissä kolmannesta kerrasta, joka on edessä loppukesästä. Kuun vieressä on kyllä  kuunsolmu, joten sumuttaa se Neptunus vissiin sitäkin.
13  Astro special / Astro special / Vs: Ceres/äitiys ja muuta knoppitietoa Cereksestä : 02.03.2012 09:21:11
Hienosti määritelty nikki!
Cereksen myyttihän liittyy äitiin ja tyttäreen,
"jokainen äiti laajenee tyttäreensä ja jokainen tytär äitiinsä"

Kun katselen kolmen sukupolven ketjua Cereksen kautta, voin sanoa, että olen ottanut äidiltäni Ceres Rapu piirteitä, joita en kyllä hänessä näe itse kovin selvästi. Minä Ceres Oinaana olen kyllä toiminnan ihminen äitinä, mutta sisäinen ajatusmaailmani ja yksityinen perhe-elämä eli siis suhde omaan lapseen ilman muiden läsnäoloa tuo esille rapumaiset piirteet, mutta perhe-elämässä vallitsevana arvona olevat asiat viittaavat taas tyttären Ceres Kaloihin. Ja olen kyllä onnellinen, että hänellä on näitä kaloille kuuluvia piirteitä Cereksen kautta, joita ei itse niin näkyvästi tuo esille ulospäin, muille.
14  Astro special / Astro special / Vs: Yleistä höpinää asteroideista : 17.02.2012 14:03:53
Kiitoksia hyvästä linkistä, jonka avulla löytyi täsmälliset asteluvut arteroideille. Pallas Athen on 29 astetta  vesimies ja Hera 0 astetta  oinas. Päteeköhän planeettojen astemerkitykset asteroideihin? Onko nämä asteroidit siis kriittisellä asteella?
15  Astro special / Astro special / Vs: Pholus : 13.02.2012 09:37:54
Minulla on tr Pholus  aspect_con neptunus, tarkentuu koko ajan eli tarkkaa yhtymää kohti ollaan menossa. Nyt orbi on yksi aste. Oliko se niin, että Pholus tuo Neptunuksen energiaa esille? Minulla Neptunus on 9.huoneessa, ihan liki MC:tä. Tai voisiko sen tulkita niin, että jokin pieni asia elämässä avaa Neptunuksen maailmaa minulle? Oliko jollakin muullakin yhtymä Neptunukselle? Vai luinko toisesta ketjusta?
 Smiley
Sivuja: [1] 2 3 ... 5