Sivuja: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 293968 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #525 : 23.10.2010 18:02:13 »



Ylösnousseet mestarit puhuvat
MAAN ULKOPUOLISET OLENNOT

Djwhal Kuhlia kanavoinut Dhyana Markely ( www.ascendedmastersspeak.com)
21.7.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

"Ylösnousseet mestarit puhuvat" on viestisarja, jonka ylösnousseet mestarit - nais- ja miespuoliset - antavat ajan ja paikan tuolla puolen kertoakseen oman näkökulmansa itse valitsemistaan aiheista. Liity heidän seuraansa koska tahansa suoremman kokemuksen saadaksesi lukemalla seuraava esitys.

***********

Olen se, joka tunnetaan Djwhal Kuhlina ja tänään haluaisin puhua teille maan ulkopuolisista olennoista.

Aionien ajan maassa on käynyt vieraita tähdistä. TE olette tähdistä. Sisarenne ja veljenne elävät edelleen tähdissä. Kaikki tämän planeetan pinnalla ja sisällä on tähdistä.

Kuten ehkä oletatte, tänään aion vahvistaa sitä ajatusta, että ne jotka tunnetaan Puutarhureina, kylvivät ihmiset - kaiken - maan päälle tarkoituksella.

Kun tämä planeetta syntyi - ja kyllä, planeetat syntyvät Suuresta Äidistä - kun planeetat syntyvät, ne lähetetään Maailmojen Äidin luota vastasyntyneenä vauvana, jolla ei ole mitään muuta yllään kuin sen planeetan biologinen peruskokoonpano, mikä syntyy Äitinsä/Isänsä unelmista ja tarkoituksesta.

Mutta kuten teillä, kaikella luodulla on suunnitelma, joten planeettoja hoidetaan päiväkodissa, kunnes ne vähän varttuvat. Jollekin sielulle annetaan planeetan hallinta ja tämä sielu lisää unelmansa ja tarkoituksensa Äidin/Isän unelmiin ja tarkoitukseen. Näiden yhdistelmä muodostaa planeetan jumalaisen suunnitelman.

Joidenkin planeettojen sielut ovat kokemattomia planeettana olemisessa ja päättävät pitää asiat yksinkertaisina. Kenties Puutarhurien avulla niillä on vain 10 tai 100 eri lajia elämässä pinnallaan ja sisällään. Toiset planeetat - tavallisesti vesiplaneetat - päättävät ottaa miljoonia tai jopa miljardeja lajeja elämään pinnallaan ja sisällään. Tavallisesti kokeneempi sielu suostuu olemaan vesiplaneetta ja tulemaan tunnetuksi erityisenä siemenplaneettana, koska vastuutaso on korkea planeetan pinnalla ja sisällä elävän moninaisuuden vuoksi. Sielun on huolehdittava hyvin kehostaan ja kaikesta sen pinnalla ja sisällä. Tämä huolehtiminen vaatii suurta tietoisuutta kaikkien planeetan asukkaiden terveydestä, onnellisuudesta ja tarpeista.

Urantia-henkeä tai -sielua kutsutaan lady Gaiaksi. Kun Urantia on täysin ylösnoussut, se tullaan tuntemaan Tita Lakoriana, timanttiolentona.

Kun nuorisieluinen planeetta lähtee galaktisesta tai kosmisesta päiväkodista, se tulee Puutarhurien opastukseen ja suojelukseen. Nämä Puutarhurit ovat tiedemiehiä, korkeimpia mestariluojia, jotka voivat kehittää, sijoittaa ja kylvää millaisen tahansa elämämuodon jollekin planeetalle. Voitte hyvin kuvitella, ettei kylväminen ole umpimähkäistä hommaa, vaan huolellisesti suunniteltua, ja nuo suunnitelmat toteutetaan tarkasti.

Näillä Puutarhureilla on suunnitelmia miljoonanlaisille maailmoille ja elämänmuodoille, mitkä voivat elää niiden pinnalla ja sisällä. Planeettaympäristöjen on tuettava jokaista lajia tai elämänmuotoa, mitä siellä elää. Näiden ympäristöjen ei pidä olla ainoastaan joidenkin lajien käytössä, vaan ne eivät myöskään saa olla myrkyllisiä toisille alueelta löytyville lajille.

Kuten ehkä tiedätte, on planeettoja, missä on sellaista kaasua ilmakehässään, mikä tappaisi kaiken elämän teidän planeetallanne, sekä myrkyllisiä kemikaaliyhdistelmiä ja ei-hyväksyttäviä säteilytasoja. Nämä ovat vain esimerkkejä niistä tilanteista, mitä Puutarhurien on käsiteltävä jokaisen planeetan, lajin tai luomakunnan kohdalla, mikä on heidän hoidossaan.

No niin, maan biologit tietävät, että jotkin lajit ovat muuntuneet - itse asiassa Puutarhurit ovat muuntaneet ne - kykeneviksi vastustamaan myrkkyjä, jotta ne eivät kuole joutuessaan tekemisiin niiden kanssa. Myös ihmiskeholla on uskomaton kyky päästä vuosien ajan eroon myrkyllisistä tekijöistä pienin vaikutuksin, jos sielu näkee, että keho valitsee tämän tilanteen. Yksi esimerkki on saasteet vedessänne, ilmassanne ja ruokaketjussanne.

Puutarhurien on ajateltava kaikkea pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Kuten kuka tahansa maan astronautti voi kertoa teille, miljardin dollarin avaruusalus on hyödytön, jos siinä on rikkinäinen tiivisterengas. Sama pätee mihin tahansa monimutkaiseen rakennelmaan. Entä jos Puutarhurit unohtaisivat laittaa jätteiden poistoaukon kehoonne? Ei kestäisi kauankaan, kun myrkkyjä kerääntyisi tappamaan kehon.

Ihmiskeho on erinomainen esimerkki moninaisista myrkkyjen poistojärjestelmistä. Esim. maksa, munuaiset, hikoilu, hengitysilman kosteus, "salaavat" hormonit ja tämä kaikki on lisätty sielun voimaan hallita ihmiskehoa ja tarkoituksen voimalla estää jotain vahingoittamasta sitä. Tosiasiassa ihmiskeho on fantastinen taidon ja teknologian näyte.

Tietämättömyydessänne koulutetuimmilla yksilöillännekin on Urantialla vain pieni tiedon murto-osa siitä, miten upea planeettanne on ja millainen luomisen mestariteos se on. Ajatelkaapa sitä hetken. Sitten laajentakaa tuo tietoisuus koko kosmokseen.

Jokaisella elävällä asialla on ympäristö, missä se voi elää ja kukoistaa. Jokainen elävä asia on luotu niin, että se syntyy tai kuoriutuu tai puhkeaa kukkaan, sitten kasvaa eri vaiheiden kautta, kunnes se saavuttaa kypsyyden. Joskus kypsyyden aikana se lisääntyy, jotta sen kuollessa sen sukulaiset jatkavat elämistä eteenpäin ja eteenpäin. Usein kuolema on uhraus tai suunniteltu järjestelmä, mikä ruokkii taas jotain toista luomusta, toista lajia. Ja jokaisessa elämänkokemuksessa sielu tai ryhmäsielu tai ylisielu saa viisautta ja ymmärrystä siitä, millaista on palvella Jumalaa taas yhdellä tavalla. Jokainen palvelutapa on erilainen mutta kuitenkin yhtä tärkeä.

Ihmiset ovat vai yksi triljoonasta elämänmuodosta, joka on luotu kokemaan kosmosta Äiti/Isä Jumalan, Kaikkeuden puolesta. Vaikka se saattaa olla tietoisuudeltaan korkeampi kuin jotkut lajit, ihmiset eivät ole parempia kuin kaikki muut. Ihmismuoto on vain yksi monista muodoista, minkä sielu ehkä valitsee saavuttaakseen viisautta ja itsetietoisuutta.

Teidät kaikki kylvettiin tänne. Myös arvokkaat jalokivet ja metallit laitettiin tänne tiettyihin paikkoihin tarkoituksella, jotta nuo kristallit kasvaisivat ja vakauttaisivat tätä planeettaa, mikä on kiinni monissa, monissa sitä ympäröivissä verkoissa. Joskus se mikä vaikuttaa pelkältä vanhalta kiveltä, on todellisuudessa aistiva olento, joka toimii maadoittumiskohtana jonkin mahtavan energiaolennon syöttämisessä planeetalle sen ulkopuolelta.

Aurinkoonne syötetään energiaa, tietoa, rakkautta ja viisautta tämän galaksin Keskusauringosta ja Keskusaurinkoa syötetään auringosta maailmankaikkeuden keskuksessa. Kaikki on yhteydessä. Kaikki suunniteltiin toimimaan harmoniassa.

Kaikki suunniteltiin ja luotiin planeetan ulkopuolella ja sitten kylvettiin tänne, myös ihmiset.

Olen Djwhal Kuhl ja jätän teidän pohtimaan näitä ajatuksia. Kiitän siitä, että vietitte tämän ajan kanssani.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #526 : 23.10.2010 18:11:52 »

PUHDISTUMINEN JA PUHTAANA PYSYMINEN

Valon veljeskuntaa kanavoinut Edna G. Frankel (www.beyondreiki.com)
Kesäkuu 2008, USA
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tervehdys Valon veljeskunnalta, rakkaat lukijat. Tapaamme teidät ja tervehdimme teitä omassa paikassanne ja omana aikananne, sillä koska tahansa luettekin näitä sanoja, se on teidän kannaltanne täydellinen ajankohta! Oletteko jo huomanneet, rakkaat ystävät, synkronismia ilmestyneen elämäänne? Kyllä, silloin kun asiat ovat "kypsiä" ilmentymään, teillä loksahtaa kaikki paikoilleen kuin jumalaisesti järjestettynä. Mitä se onkin! Silloin kun "yliajattelette" jotain, kannatte huolta ja ajatuksenne kiertävät sen ympärillä, luominen ei suju hyvin. Miksi? Kuten olemme selittäneet aiemmissa Circle of Grace -teksteissä, mitä enemmän keskitytte jonkin puutteeseen, sitä enemmän maailmankaikkeus antaa teille juuri tuota puutetta. Luotte sitä, mihin keskitytte!

Kun luotte sydämestänne mielenne sijasta, luomistanne lietsoo se ehdottoman rakkauden jumalainen liekki, jota kannatte sisällänne. Olette kaikki jumalaisia olentoja, jotka ovat täällä sielusopimuksensa vuoksi tekemässä yhteistyötä, yhteisen fyysisen kokemuksen piirissä. Jotkut teistä ovat kysyneet, oletteko fyysisiä olentoja, joilla on henkinen kokemus (herääminen) vai henkisiä olentoja, joilla on fyysinen kokemus.

Rakastamme tätä kysymystä, sillä se merkitsee sitä, että kurkitte kaikkien pelkoon perustuvien "ajattelulaatikoidenne" ulkopuolelle ja harkitsette laajempia mahdollisuuksia. Vastauksemme on, että olitte ikuisia sieluja jo paljon ennen, kuin tämä maan "avaruuskvandrantti" alkoi olla olemassa fyysisesti. Jatkatte yksilöllisinä elämänolemuksina olemista ikuisuuden meressä pitkään sen jälkeen, kun nykyelämänne keho lakkaa olemasta. Kyllä, olette todellakin ikuisia - muistatteko?

Tällaiset ylevät käsitteet eivät tietenkään auta paljonkaan jokapäiväisessä maailmassanne! Useimmat ihmiset kohtaavat tällä hetkellä hurjan draaman voimistumisen, koska aika nopeutuu ja jatkuvasti kohoavat energiat vaativat teitä puhdistumaan, puhdistumaan ja puhdistumaan kaikilla tasoilla. Yhdistettynä yleiseen väsymykseen, nukkumisvaikeuksiin ja uusiin tai kroonisiin sairauksiin, sanotte ehkä, ettei elämä ole kovin hauskaa tällä hetkellä.

Rakkaat ystävät, olette "tosipaikassa", millä tarkoitamme vuosituhannen muutoksen viittä viimeistä vuotta. Muinaiset ihmiskulttuurit ovat ennustaneet nykyiset aikanne, ja niistä on ennustettu monien kanavoitujen lähteiden kautta. Ovatko teidät saaneet pelästymään kaikki kamalat sääennustukset? Katsokaapa uutisianne, sitä tapahtuu jo valtavasti!

Kiinan maanjäristyksistä USA:n keskilännen tulvimiseen, koko maailmanne muuttuu hyvin nopeasti. Älä menetä rohkeuttasi, rakas lapsi, huolimatta siitä miten ankeilta asiat saattavat näyttää, sillä kaikki on juuri niin kuin pitäisikin! Kiitos kaikkien tähän päivämäärään tekemienne ponnistelujen, maan muutokset tapahtuvat nyt paljon miedompina, kuin olisivat voineet tapahtua!

Vuoden 2008 ennusteartikkelissamme nimitimme tätä jaksoa "maailmanlaajuisen heräämisen vuodeksi". Kyllä, näettekö? Heräämisen on tapahduttava ensin, sitten tulee vastuun ottaminen ja sitten muutos! Te, rakkaat valotyötekijät, olette kaikki meidän sankareitamme ei-fyysisissä ulottuvuuksissa - sankareita jotka urheasti tukevat muutosprosessia - sekä sisällänne että toisten puolesta.

Tukeaksemme parhaiten ponnistelujanne olemme tuoneet esiin Circle of Grace -tietoa opettamaan teille, miten syödään ja hyödynnetään universaalia energiaa. Uudet energiat eivät tule missään pillerissä eivätkä vanhatyyppiset ruuat, joita olette tottuneet syömään, enää täysin elätä laajentuvaa energiakehoanne!

Sopeutuaksenne sujuvasti muutokseen, olemme opettaneet teille, miten poistetaan liikapaine hermojärjestelmästänne ja tehdään tilaa uudelle energialle. Kyllä, auranne hoitamisesta ja ylläpitämisestä tulee elintärkeää hyvinvoinnillenne. Rakkaat ystävät, meditointi voi korvata lääkityksen! Jos teille on jo jokin päivittäinen käytäntö, niin Luojan kiitos - vain lisätkää siihen leukaperinne pitäminen avoimina ja tarkkailkaa, miten kehonne rentoutuu.

Kun puhumme koko olemuksestanne, viittaamme fyysiseen kehoonne tunne-, mentaalisten ja henkisen kerroksen ympäröimänä. Nämä FTMH-kerrokset muodostavat tiheän eetterikehonne, kulkuneuvonne 5D:hen ja sen ylikin. Selitimme aiemmassa tekstissä, että energeettiset meridiaaninne ovat fyysisen hermojärjestelmänne auravastine. Ne ovat itse asiassa yksi järjestelmä, kehonne toimiessa aurakerrostenne roskatynnyrinä.

Circle of Grace on pelkästään nimi, jonka annoimme jokaiseen teistä rakennetulle sisäiselle puhdistusjärjestelmälle. Kyse ei ole parantamismenetelmästä, vaan ennemminkin kehoprosessista. Opetamme teille, miten se toimii ja miten käännätte sen päälle tarvitessanne. Kehonne tekee tätä puhdistumista nukkuessanne. Kriittistä tälle prosessille on, että teillä on leukanivelet avoimena, jotta meridiaanit vapauttavat painetta ja ottavat sisään uutta energiaa.

Leukanivelet ovat päälle/pois-kytkimenne, joka avaa meridiaaninne vapauttamaan ja tankkaamaan. Ihmiset jotka purevat unissa yhteen hampaitaan, usein heräävät väsyneinä ja pökerryksissä, koska he eivät saa hyvää, levollista ja puhdistavaa yöunta. Ne jotka yrittävät meditoida eivätkä käsitä purevansa samalla hampaita yhteen, eivät myöskään pysty rentoutumaan. Tämän vuoksi opetamme teille yksinkertaista kehon energiatoimintaa ja innostamme teitä ottamaan sen päivittäiseksi käytännöksenne!

Nyt kun olette vuosituhannen muutoksen viimeisessä viidessä vuodessa, monet teistä odottivat tuntevansa ihastuttavia uusia energioita. Sen sijaan löydätte fyysisiä ja eteerisiä tukoksia, joita ette tienneet itsellänne olevan, tai huomaatte sairastuvanne - uuteen vai vanhaan vaivaan - jonka kanssa teidän on selvittävä.

Jalka- ja lonkkavaivoja tulee niille, joilla on tukkeutunut juurichakra. Juuren kumppani on kruunu, kuten selitimme tekstissämme chakraparien tukoksista. Jotkut teistä tuntevat painetta päässä tai kipua pään alueella. Miten voidaan sanoa, onko kyse ensimmäisen ja seitsemännen chakran juuri-kruunuparista, joka osoittaa merkkejä kovasta ylipaineesta, vai onko kyse esim. tukoksesta, joka tulee vierekkäisen chakran alueen paineesta?

Tässä artikkelissa saatamme loppuun sen terapeutti-informaation, joka alkoi opetuksellamme chakraparien tukoksista. Muut pääasialliset chakratukosmallit, joita teillä on, ovat peräisin sairaan alueen ylä- tai alapuolisesta chakrasta. Todellisen sairauden lähteen löytäminen voi olla konstikasta, erityisesti jos katsotaan vain fyysistä kehotasoa. Joskus tukkeutunut chakra tai vaivaava alue voi aiheuttaa oireita ylä- tai alapuolella olevaan chakraan.

Tämä on sisäisen paineen erilaista syy-seuraustoimintaa, jolloin ylipaineinen alue vaikuttaa (tai virtaa) vähemmän paineisille lähialueille. Jos ilmapalloa puristetaan keskeltä, mitä tapahtuu? Ilma pullistuu käsienne ylä- ja alapuolella. Jos puristatte ilmapallon ylä- ja alaosaa, ilma liikkuu keskelle ja saa aikaan pullistuman. Niinpä kurkku (5) voi vaikuttaa sydämeen (4) ja kolmanteen silmään (6). Sakraali (2) voi vaikuttaa juureen (1) ja solar plexukseen (3). Juuritukos (1) voi aiheuttaa painetta sakraaliin (2) ja aina solar plexukseen (3) saakka. Kruunualueen (7) tukos voi aiheuttaa oireita kolmanteen silmään (6), mikä lopulta siirtää liikapaineen kurkkuun (5).

Esim. jotkin krooniset onteloärsytykset (allergioita lukuun ottamatta) voivat syntyä tukkeutuneesta kurkkuchakrasta tai vammoista niskassa ja hartioissa, mikä voi estää kurkkua päästämästä painetta riittävästi käsivarsimeridiaaneihin. Tämä saa usein henkilön tuntemaan, että olo uupunut ja krooninen flunssa on tulossa, mutta se ei täysin ilmenny. Silloin kun meridiaanijärjestelmä on näin tukossa niskassa, paine pään alueelta ei voi vapautua avoimien leukanivelten kautta alas käsivarsia pitkin.

Kroonisen ontelovaivan voi laukaista myös kuudennen chakran tukos otsassa, koska onteloalue on viidennen ja kuudennen chakran välissä. Sen etsiminen mikä chakra on tukossa tai tukkeutuneen chakrasarjan hoitaminen on paljon tehokkaampaa ontelopaineen vapauttamiseen kuin lääkkeen ottaminen hengityksen väliaikaiseksi helpottamiseksi. Oireiden poistaminen on oleellista potilaan mukavuudelle, kyllä, mutta sisäisten paineiden lähteen puhdistaminen lieventää palliatiivisten toimenpiteiden tarvetta. Pelkkä pillerin ottaminen kipua helpottamaan, tarttumatta kivun lähteeseen antaa sairauden todella muodostua.

Hampaiden narskuttelu tai vamma leukanivelissä (TMJ) voi vangita liikapainetta päähän, leuan yläpuolelle. Tämä voi aiheuttaa jollakin ihmisillä silmä-, korva- tai ontelo-ongelmia ja/tai päänsärkyä toisilla. TMJ-tukokset voivat myös aiheuttaa painetta alaspäin niskaan, hartioihin ja yläselän alueelle. Tämä on kriittinen alue meridiaanijärjestelmässä - leukanivelten on oltava auki, jotta meridiaanit vapauttavat painetta. Kun nämä nivelet ovat kiinni, mikään ei virtaa. Leukaperien on oltava täysin rennot minkäänlaisen meridiaanipuhdistusmenetelmän tai -meditaation onnistumiseksi!

Olemme puhuneet tukoksista chakroissa tai kehonne energiakeskuksissa, jotka käyttävät sekä kehon hermo- että eteeristä järjestelmää paineen vapauttamiseksi ja energisoitumiseksi. Toinen tukosmuoto, joka voi vaikuttaa koko energeettiseen järjestämään, on meridiaanitukos, joka tukkii ne väylät, joiden kautta chakrat on suunniteltu puhdistumaan.

Aurassa on eteerinen vamma kehotraumasta (sairaus, onnettomuus ja leikkaus) paljon sen jälkeenkin, kun fyysinen keho on selvästi parantunut. Sitä ennen kun meridiaaneista on puhdistettu tukokset, chakrat eivät voi vapauttaa päästä alaspäin niin, kuin niiden on suunniteltu tekevän. Meridiaanitukokset voivat paikallistua tietylle kehoalueelle, tiettyyn kehon osaan tai järjestelmään ja silti vaikuttaa chakra-alueelle tai lopulta koko järjestelmään.

Lyhyesti sanottuna, meridiaanijärjestelmänne on suunniteltu poistamaan painetta eri tavoin, kuten on selitetty Circle of Grace -vapautusmalleissa. Olemme neuvoneet teitä aloittamaan jokaisen uuden asiakkaan kanssa "täysin tukossa" -mallilla ja sitten tarkkailemaan, miten keho vapauttaa ja missä virtaus jumittuu. Uuden energian lisääminen kruunusta järjestelmän, jossa on jo liikaa painetta, tekee henkilölle välittömästi päänsärkyä.

Ajatelkaa ilmapalloa, johon on puhallettu niin paljon, että kumi on pingottunut - lisäilman puhaltaminen saisi sen räjähtämään. Tässä ilmapallokuvauksemme lakkaa pätemästä (naureskelua), mutta muistutamme teitä "virrankatkaisijameridiaanista", joka suojelee kruunuchakraa. Kun päässä on liikapainetta, huomaatte syvän tukosnauhan päässä korvien tasolla, ikään kuin henkilöllä olisi hattu päässä. Hän ei ehkä tunne sitä, mutta te tunnette! Tämän nauhan puhdistaminen auttaa migreenissä, silmä- korva- ja ontelovaivoissa, myös mentaalisessa hämmennyksessä tai "sumuisuudessa", huonomuistisuudessa, ylihuolehtimisessa - liikapaine päässä voi heikentää muitakin henkisiä taitoja.

Teillä on siis tapauksia, jolloin ihmiset tuntevat kipua tai arkuutta alueilla, joissa ei ole mitään "todisteita" tai vammahistoriaa. Kokeet osoittavat negatiivista, mitään ei löydy. Sanomme tässä sitä, että jokainen vihlaisu, kipu ja toimimattomuus kehossa syntyy jostain syystä. Ihmiskeho ei koskaan lopeta toimintaansa "vain siksi". Jos ei ole mitään fyysisiä todisteita tai traumahistoriaa, niin on kuitenkin jokin eteerinen tukos.

Esim. painetta voi muodostua reiden, lonkan tai alaselän alueelle, missä ei ole mitään selvää vammaa. Kuitenkin 20 vuoden takainen polvileikkaus on jättänyt meridiaanitukoksen, mikä lopulta estää reisimeridiaaneja vapauttamasta painetta alaspäin polven ohi. Näin reisikudos voi olla kosketusarka, tuntua joskus kuumalta eikä siihen kuitenkaan ole mitään diagnosoitavaa tai hoidettavaa syytä - polvi on oireeton ja kuitenkin todellinen "syyllinen". Vuosia tapauksen jälkeen henkilöllä saattaa olla lonkkaongelmia, alaselän kipua tai "huonoina päivinä" kipu kasaantuu aina hartioille saakka.

Samalla tavalla henkilö joka kaatui lapsena polvilleen ja toipui siitä, havaitsee itsellään aikuisena suolisto- tai vatsavaivoja. Tällaisissa tapauksissa vapauttamaton eteerinen tukos polvista "ruuhkauttaa" kehoa ja "puristaa" elimiä kullakin chakra-alueella, kunnes se kohtaa tukkeutuneen chakran. Sitten paine leviää koko kehoon ja aiheuttaa usein vatsa- ja suolisto-oireita. Taas kerran, henkilön yksityiskohtainen historia paljastaa vanhat tukokset sekä ajankohtaiset ongelmat, joihin molempiin on tartuttava.

Tarkastellaanpa toista esimerkkiä vanhasta tukoksesta, joka voi todellakin vaikuttaa kasvavaan aikuiseen. Tytöltä murtuu molemmat ranteet, ne hoidetaan ja hän toipuu. Kun hän kasvaa, eteerinen vamma estää hänen yläkehoaan täysin puhdistumasta kummastakin käsivarresta. Kerääntynyt pane tukkii lopulta häneltä käsivarret, hartiat, kurkun ja alueen kurkusta (5) alas- tai ylöspäin - joko sydämen (4) tai kolmannen silmän (6). Valitaanpa numero neljä.

Sydäntukos voi vaikuttaa koko ylävartaloon ja yhdessä kurkkutukoksen kanssa aiheuttaa sen, että lapsi ei pysty ilmaisemaan tunteita ja se aiheuttaa pelkoreaktioita jatkuvaan draamaan liittyen. Fobiat kiinnittyvät rintalastaan, sydämestä (4) vatsaan (3) saakka ja näin pahoinvointi liittyy pelkoreaktioihin. Mitä tuoreempi tapaus on, sitä helpompi se on vetää esiin ja vapauttaa takaisin maahan. Tällaisessa tukosmallissa on masennusta, huono minäkuva, vastuunpelkoa, viivästynyttä kypsymistä, jopa itsemurhataipumusta.

Katsotaanpa viimeisessä esimerkissämme oikeakätistä poikaa, joka murtaa vasemman nilkkansa, se hoidetaan ja hän toipuu. Kun hänellä on tukos ei-hallitsevassa jalassa, hänen kehollaan on vaikeuksia vapauttaa painetta kainalokuopasta alaspäin. Aikuisena (noin 30-vuotiaana, naureskelua) hän huomaa kehonsa särkevän enemmän vasemmalta puolelta kuin oikealta. Vasen jalka tuntuu "raskaammalta" kuin oikea ja 40-ikävuoteen mennessä hän tuntee kävelevänsä kuin "puujalalla", joka raahautuu oikean jalan perässä ja saa hänet ontumaan. Lonkka tulee tilanteeseen mukaan ja sitten tukos lopulta leviää krooniseksi alaselän kivuiksi 50-vuoteen mennessä. Lääkärin diagnoosi on rappeuttava niveltulehdus ja hän suosittelee lopulta tekoniveltä polveen tai lonkkaan. Kaikki tämä lapsena murtuneesta nilkasta!

On monia tapauksia, missä chakraparitieto ei riitä selittämään oireistoa. On tarkkailtava huolellisesti Circle of Grace -meridiaanivapautusmalleja asiakkaallanne ymmärtääksenne, mitkä tukokset aiheuttavat oireiston.

Rakkaat terapeutit, näistä keskinäisistä yhteyksistä tietäminen mahdollistaa sen, että näette suuremman "parantamiskuvan", niin että voitte auttaa jokaista asiakasta löytämään paremman terveyden ja elämänlaadun.

Rakas lukija - asiakas, terapeutti tai molempia (naureskelua, rakkaat valotyöntekijät, muistakaa työskennellä toistenne kanssa!) kaikki yllä olevat esimerkit menevät nykyisen lääkinnällisen teknologian ulkopuolelle ja näyttävät, miten eteeriset tukokset voivat aiheuttaa hämmentäviä, fyysisiä oireita. Ole kiltti ja käytä maalaisjärkeäsi - jos tunnet itsesi sairaaksi, etsi apua lääketieteen ammattilaisilta. Käytä kaikkia käytettävissä olevia työkaluja ja kerää mahdollisimman paljon tietoa tasoittamaan parantumispolkuasi. Tiedä, että odotamme sinun tukemistasi Circle of Grace -puhdistusvirtausten kanssa.

Olemme kaikessa rakkaudessa Valon veljeskunta.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #527 : 24.10.2010 14:13:17 »

HAASTEET TUOVAT MUUTOKSEN NOPEAMMIN
 
Gaiaa kanavoinut Pepper Lewis ( www.thepeacefulplanet.com)
22.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Onko kyse vain minusta vai onko elämästä tulossa vaikeampaa ja haastavampaa kaikilla? Olen kuullut, että tätä kutsutaan "intensiiviseksi ajaksi". Onko tämä totta ja jos on, mitä se oikeastaan merkitsee?
 
Nämä ovat tosiaan mielenkiintoisia aikoja! Olette uuden aikakauden partaalla - termi jonka olette luultavasti kuulleet niin monta kertaa, että sen merkitys ja vaikutus on merkittävästi vähentynyt. Uusi aika (New Age) on paljon muuta kuin suosittu termi tai liike. Se on tärkeää uudistumisaikaa planeetalle ja kaikelle sen pinnalla ja sisällä. Itse asiassa, jos ei olisi näitä mahdollisuuksia uudistua, maa menettäisi enemmän resursseistaan, joista ihmiskunta on yksi.
 
Kollektiivisesti ihmisperhe muodostaa maan yhden valtakunnan ja se on planeettayhteisön tärkeä jäsen. Vastaavasti maa on paikallisen aurinkokuntaperheemme tärkeä jäsen. Muutokset jotka ovat parhaillaan käynnissä, liittyvät jokaiseen valtakuntaan, elementtiin, lajiin, ajatukseen, uskomukseen, soluun ja atomiin universumissa. Kun tämä on sanottu, niin mitä tiheämpi ajatus, teko tai olemus, sitä intensiivisempi sen vaikutus on.
 
Uuden aikakauden etuja on monia planeetalle ja ihmiskunnalle yhtälailla. Uusi aikakausi sallii tehdä elämää hallitsevat säännöt uudestaan, uudessa kuvassa joka perustuu uuteen ihanteeseen. Ihanteet ja ajatukset jotka virtaavat niistä, perustuvat luoviin sääntöihin. Säännöt seuraavat periaatteita ja periaatteet seuraavat lakeja. Tässä tapauksessa puhumme universaaleista laeista, tietoisuuden sanattomista kuninkaista, jotka innostavat uutta maailmaa yhtä helposti kuin uusi ajatus. Uudet maailmat seuraavat vanhoja, mutteivät aina samanlaisina. Onko sellaisen taivaankappaleen kuin maa helpompaa sallia vanhan tuhoutuminen ennen uutta sukupolvea? Tämä kannustaa planeettaa suunnittelemaan uudestaan resurssinsa sisältä ulospäin, mikä vahvistaa sen biomoninaisuutta sekä jokaisen uuden organismin DNA:ta. Kuitenkin tiedostavat planeetat, kuten maa, mieluummin suojelevat ja säilyttävät elämää, joka on jo läsnä. Mitä tiedostavampi tai kehittyneempi planeetta on, sitä suuremmassa määrin se suojelee ja suojaa omaansa.
 
Roolini Gaiana sallii minun valita - ainakin jossain määrin - hyväksyttävän tason ja keston epämukavuudelle ja häiriölle suhteessa planeetan evoluutioon. Toisin sanoen, voisin päättää säästää valtaosan maan resursseista uhraamalla yhden tai useamman planeetan heikommista ekosysteemeistä tai voisin päättää käyttää kaikki tietoisuuskykyni kohottamaan ja tukemaan sitä, mikä voisi muuten menehtyä. Selvyyden vuoksi sanottakoon, että tietoisuuteni ei toimi oikean tai väärän, oikean ja vasemman aivopuoliskon päätöksentekoprosessissa, kuten ihmiskunnan voisi ajatella toimivan samanlaisissa olosuhteissa. Mikään persoona ei esittäydy ehdottamaan tai torjumaan yhtä lajia tai järjestelmää toisen sijasta eikä ole mitään hyötyjen ja haittojen luetteloita horjuttamassa tekemätöntä päätöstä. Prosessi tapahtuu syvemmällä tasolla, missä tietoisuus tekee sillan näkymättömiin ulottuvuusrajoihin ja tämä paljastaa seuraavan hetken tarkoituksenmukaisuuden. Periaatteessa se millä on suurin potentiaali kehittyä korkeamman (universaalin) lain mukaisesti, esittäytyy ja se tunnistetaan - paremman ilmaisun puutteessa.
 
Uuden ajan taitekohta vaatii, että tämä prosessi toteutetaan oikeaan aikaan ja järjestelmällisesti. Yhtä näistä tavoista kutsutaan tehostumiseksi - näin ollen selvä viittaus kysymykseesi. Intensiiviset ajat viittaavat enemmän tietoiseen taivaankappaleeseen kuin lajiin tai yksilöön. Kuitenkaan näiden aikojen intensiivisyys ei jätä mitään koskemattomaksi, ei kiveäkään kääntämättä. Elämä, oleellisimmalla tasollaan, kamppailee tuodakseen moninaisuutensa esiin, pelastautuakseen menneiden rajoitustensa kahleista ja ohjatakseen sisään oman uuden aikansa. Kaikki planeetalla on sitoutunut tähän projektiin nyt, riippumatta ulkoisesta vaikutelmasta. Muistakaa, ettei ole mitään selviä todisteita transformaatiosta, ennen kuin perhonen viimein ilmestyy esiin kotelostaan.
 
Tehostumisjaksoina on muita huomattavia hyötyjä ja joillakin näistä on kauaskantoiset seuraamukset. Esimerkiksi uusia ympäristöjä alkaa ilmestyä näinä aikoina sekä sisä- että ulkotasoille. Uudet ympäristöt antavat tilaisuuden vanhoille kuvioille pudota pois ja uusien ilmestyä esiin. Tähän sisältyy mahdollisuus, että ongelmat joilla ei todellista ratkaisua, voivat saavuttaa umpikujan. Sama pätee ongelmakäyttäytymiseen, joka on ehkä antiikkista ja kilpailee uusien ideoiden syntymän kanssa. Tämän ajan vaikutusta biologisesti ja henkisesti ei voi riittävästi korostaa, erityisesti ihmiskunnan osalta. Mikään toinen aika ei tarjoa laajemmin niin ennakkoluulotonta lähestymistapaa evoluutioon kuin uuden aikakauden taitekohta. Aa, mutta siinä on knoppi. Teidän on tartuttava hetkeen tai se varmasti tarttuu teihin. Pystyttekö nousemaan villin mustangin satuaan ja kesyttämään sen kesken hyppimisen?
 
Intensiiviset ajat tarjoavat teille vaihtoehtoisen näkemyksen uskomuksiin, jotka hallitsevat todellisuuttanne ja maailmaanne. Ne antavat tukea uusien ajatusten kehittämiseen, sellaisten ettei teidän tarvitse odottaa, kunnes ajan kuluminen virallisesti julistaa uuden aikakauden saapuneen, ennen kuin voitte vaatia uuden totuuden omaksenne ja ilmentää sitä. Uuden ajan näkökulmilla ja uuden toimintamallin ajatuksilla on positiivinen vaikutus lähitulevaisuuteen sekä kaukaiseen tulevaisuuteen. Ne ovat rikkaampia valikoimaltaan ja moninaisuudeltaan ja edistävät parempaa elämänlaatua. Ne vahvistavat kykyänne valita uusia näkökulmia, päästäen samalla lempeästi irti vanhoista, jotka eivät enää palvele teitä. Varoittavana huomautuksena, intensiiviset ajat välttämättömyys sille, että tulette paljon herkemmäksi ympäristöllenne sekä alttiimmaksi kaikelle ärsytykselle siinä. Teistä tulee näkemyksellisempi ja pohdiskelevampi ja valitsette yleensä laadun määrän sijaan.
 
Monet muuttavat nyt ympäristöään ja vaihtavat toiselle maantieteelliselle alueelle, mikä on miellyttävämpi, välttämätön tai elintärkeä yhdelle tai useammalle elämän osa-alueelle. Tämä on tärkeää ja jos tunnette yllykkeen muuttaa muualle, harkitkaa mahdollisuuksia ja valitkaa sitten luovasti. Jos haluatte muuttaa, mutta ette voi, saatatte havaita, että virtuaalimuutos ja mahdollinen muutos ovat vaihtoehtona Virtuaalimuutos sallii erilaisen itsensä ilmaisemisen samassa tai muuttumattomassa ympäristössä. Avaimena on tehdä jatkuvasti haluttuja muutoksia sisällä ja ilmentää näitä täysin, ikään kuin tulevaisuutenne riippuisi niistä. Ympäristönne mikä on heijastusta siitä, kuka olette, muuttuu teidän mukananne.
 
Mahdollinen muutos on todellinen muutos, mutta se tapahtuu sisätasoilla. Se säätelee ja ylläpitää päätöstänne laajentua nykyolosuhteidenne ulkopuolelle, jotta voitte hitaasti, mutta vakaasti edetä ilman luistamista taaksepäin. Mahdollinen muutos on kestävä, positiivinen vahvistus, mikä ei uhkaa tai haasta yksilön nyky-ympäristöä. Olisi epäviisasta verrata tätä sisäistä kasvukokemusta aggressiivisempiin ulkoisiin kokemuksiin, jotka ovat yleisempiä tänä intensiivisenä aikana.
 
Sieluun ja jokaisen elävän ajatuksen ja asian ydinolemukseen kosketetaan tänä aikana. Ei ole poikkeuksia. Sillä ei ole merkitystä, oletteko hereillä vai unessa, väsynyt, vihainen, toiveikas, kiinnostunut uuden ajan ajatuksista vai ette. Olette tässä ja nyt ja niin ovat myös olosuhteet ja tilat, jotka voivat transformoida teidät tavoilla, jotka johtavat täydellisempään ja eheämpään versioonne. Olette jo tehneet suuria uhrauksia ja kestäneet enemmän, kuin ajattelitte mahdolliseksi. On vähän viisautta toiveessa, että asiat olisivat toisin, tai sen edistymisen kääntämisessä taaksepäin, minkä olette jo tehneet.
 
Kolmas ulottuvuus jatkaa etenemistään ankaruuden jatkumolla ja ainakin jonkin aikaa antiikkinen käyttäytyminen kilpailee uuden kanssa. Siksi valitkaa aina, kun on mahdollista, uusi ajatus vanhan ja harjoitellun sijasta. Jos olette kuulleet sanovanne tai ajattelevanne jotain ainakin 100 kertaa, kenties sen voisi siirtää sivuun uuden ajatuksen tieltä. Uudet ajatukset eivät ainoataan johda uusiin kokemuksiin, vaan ne myös korvaavat aiemmat käyttäytymismallit ja reaktiot. Vähitellen uudemmat ja monimuotoisemmat käyttäytymismallit löytävät tiensä saman "lisäyspisteen" läpi ja huomaatte, että elämässä on vähemmän kamppailua näillä alueilla.
 
Transformaatio on vain hengenvedon päässä - kirjaimellisesti. Saatatte huomata, että pystytte elättämään uudempia ajatuksia ja ideoita, kun hidastatte ja vakautatte hengitystä. Aivan liian usein hengittäminen liitetään meditointiin tai kuntoiluun. Liitätte hengästymisen fyysisesti huonoon kuntoon. Hengitys on elintärkeää kaikelle, mitä teette, mutta se on elintärkeää myös kaikelle, mitä ajattelette. Hengityksen tiedostaminen ja kontrolloiminen vaikuttaa kykyynne ohjata elämänne suuntaa. Se sallii teidän tarkkailla elämäänne ja osallistua siihen samanaikaisesti.
 
Sitä vastoin hengityksen sivuuttaminen tuo odottamattomat asiat lähemmäs teitä ja tekee välttämättömäksi reagoida nopeasti sen sijaan, että ottaa aikaa toimimiseen. Hidas ja vakaa hengitysrytmi kertoo kehollenne, että haluatte olla synkronissa mielenne kanssa. Tämä sallii ajatustenne järjestäytyä ja sopeutua siihen, missä olette ja missä haluatte olla. Se sallii uusien ajatusten ja ideoiden kulkea nopeammin ja mukavammin, juoksematta päin monia uskomuksia, jotka näyttävät mielestänne tientukkeilta. Ei tarvita mitään valmistautumista tai erityisharjoitusta tai -tekniikkaa - pelkää halu olla tietoinen elämän prosessista hengityksen ohjaamana on kaikki, mitä hetki vaatii.
 
Tulkaa tietoiseksi hengityksestä useita kertoja päivässä, jos mahdollista. Pankaa merkille, että se on aina paikalla, hallitsee hetkeä ja tukee kaikkia kokemuksianne. Kun astutte uuteen aikaan, huomaatte tarvitsevanne vähemmän hengityskertoja päivässä. Tämä lisää pitkäikäisyyttänne maan päällä ja tuo monia muita muutoksia, mukaan luettuna parempi terveys ja hyvinvointi, luonnollinen painonpudotus ja sen ylläpito.
 
Haastavat ajat saavat teidät joskus unohtamaan, että elämä on tärkeää ja arvokasta. Se on. Intensiiviset hetket käyttävät tunnereservejä. Muistakaa, että nämä on korvattava, jotta ne pysyvät käytössänne. Olkaa valppaana, mutta älkää varuillanne. Pysykää totuudessanne, mutta älkää liian pitkään. Uusi aika siintää ja uusia mahdollisuuksia esittäytyy nopeasti peräkkäin.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #528 : 27.10.2010 09:53:22 »

KYSY SAINT GERMAINILTA: HOMOMIEHENÄ OLEMISEN HAASTEET
 
Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack ( www.joyandclarity.com)
23.10.2010 Cluj-Napoca, Romania
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Seuraava kanavointi on osa sieluntarkoitustulkintaa. Se julkaistaan tässä asiakkaan luvalla.
 
Kysymys: "Rakas Saint Germain, olen ammatiltani opettaja ja urheiluvalmentaja. Rakastan opettamista ja nautin toisten auttamisesta löytämään luovat energiansa. Elämäni aikana olen muuttunut monin tavoin, mm. havainnut olevani homo. Nuorena miehenä pidin tämän piilossa itseltäni, koska minun tarvitsi vahvistaa toisten odotuksia. Nyt olen eronnut vaimostani ja olen rakastamani miehen kumppani.
 
Entinen vaimoni ei kuitenkaan hyväksy elämäntyylivalintaani tai kumppaniani eikä hän halua minun elävän hänen ja lasteni kanssa samaan aikaan. Minulla on voimakas halu jatkaa tätä uutta suhdetta ja myös uraani. Haluan olla myös välittävä isä. Mutta lasten äiti vaatii, että tämä tapahtuu ilman kumppaniani lasten lähellä tai valintaani jakaa elämäni tämän miehen kanssa. Mitä voin tehdä? Tunnen painetta kaikilta, joten auttakaa. Odotan innolla sanojanne. Kiitos."
 
Hei rakas ystävä. Tässä on Saint Germain kera Alexandran. Haluaisimme toivottaa sinut tervetulleeksi tähän turvalliseen ja pyhään tilaan - paikkaan missä voit antaa totuuden jumaluudestasi tunkeutua elämääsi. Muista aina, että olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä ON totuus sinusta.
 
Kuka olet oikeasti?
 
Kyllä, ystäväni, olet havainnut olevasi homo. Olet ilmaissut halusi yhdistyä rakastavasti samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa. Tämä on ollut erittäin tärkeä läpimurto elämässäsi. Kuitenkin se on vaatinut myös paljon huomiotasi viime aikoina. Itse asiassa niin paljon, että se on vaikuttanut näkökulmaasi joissain muissa asioissa, jotka ovat yhtä tärkeitä sinulle, kuten jo mainitsit meille.
 
En toista tätä siksi, että yritän kieltää läpimurtosi - sillä en todellakaan tee sitä. Tämä on ollut erittäin tärkeä havainto. Mutta totean tämän sen sijaan, koska sinun on tärkeää tarkastella asioita laajemmasta, tasapainoisemmasta ja eheämmästä näkökulmastasi nyt.
 
Vasta äskettäin sinut on saatu kiinni voimakkaasti kaksinaisesta identiteetistä liittyen seksuaaliseen suuntautumiseesi ja tämä on ollut haastavaa.
 
Sinä yhdessä monien muiden kanssa, jotka ovat havainneet suuntautumisensa samaan sukupuoleen ja julistaneet sen, voit yhtäkkiä tuntea, että olet siirtynyt aidan toiselta puolelta toiselle. Ja tämä voi olla melkoinen järkytys. Riemastuttavaa kyllä, mutta samalla häiritsevää normaalille elämänkululle.
 
Tämä johtuu siitä, että sukupuoli-identiteettinne ja seksuaaliset mieltymyksenne ovat osa tapaanne havaita itsenne maailmassa. Nämä ovat hyvin ehdollistuneilla tasoilla - myötä- ja vastoinkäymisissä - ja tätä ei voi peukaloida kevyesti eikä tietenkään jälkiseuraamuksitta. Vielä nytkään ei saman sukupuolen kumppanuutta hyväksytä suurimmassa osassa maailmaa - osallisten suureksi suruksi.
 
Tällä hetkellä sinun on tärkeää tarkastella tätä elämäntyylimuutostasi. Nähdä se sellaisena, mitä se on. Ei sellaisena mitä kuvittelet sen olevan. Tässä ei ole ollut kyse siirtymisestäsi heteroseksuaalista homoseksuaaliksi.
 
Sen sijaan siinä on ollut kyse sen muistamisesta, kuka oikeasti olet, ja jumalaisen oikeutesi vaatimisesta olla täysivaltainen auktoriteetti tämän asian osalta.
 
Olet nyt tässä siirtyäksesi yli ristiriidan, syyllisyyden ja identiteettihämmennyksen tunteista, jotka ovat ehkä vaivanneet sinua. Olet tässä päästäksesi takaisin alkuun - takaisin lähtöpisteeseen. Olet tällä planeetalla muistaaksesi totuuden jumaluudestasi. Muistaaksesi, että olet Jumalan lapsi ja myös Jumala.
 
Ei ole mitään suurempaa totuutta sinusta kuin tämä. Ja tämän muistaminen korjaa kaikki väärintulkinnat itsestäsi, mitä sinulla on ehkä ollut.
 
Jumaluus on identiteettisi
 
Sielusi ja Luojasi ei nimittäin ole huolissaan mistään näkökulmasta, mikä on ristiriidassa jumaluustodellisuutesi kanssa - on se sitten sukupuolesi, seksuaalinen mieltymyksesi, kansallisuutesi, rotusi, etninen taustasi, uskontosi tai mitä tahansa muuta. Ainoa identiteetti millä on perustavaa tai kestävää relevanssia sielullesi, on jumaluutesi. Jokainen muut tapa millä nimität tai identifioit itseäsi, on väliaikaista. Se muuttuu inkarnaatiosta toiseen.
 
Sielusi sen sijaan kannustaa sinua muistamaan jumalaisen identiteettisi. Olet Jumalan lapsi ja myös Jumala. Tämä ON totuus sinusta. Ja tämä on myös se perustavaa laatua oleva jumaluus, minkä jaat toisten kanssa.
 
Kun maailma alkaa muistaa tämän, niin rauhasta, suvaitsevuudesta ja rakastavasta hyväksynnästä tulee yleisempää ja tämä laittaa lopun monille epäoikeudenmukaisuuksille, joita täällä on tehty.
 
Niinpä kannustamme sinua siirtymään yli kaikista taipumuksista, joita sinulla ehkä on itsesi väärään identifioimiseen.
 
Siirry yli syyllisyydestä, ettet ollut enää vaimosi mies, kun se lakkasi sopimasta sinulle. Ja siirry yli tarpeesta julistautua nyt miehen kumppaniksi, puolustautuaksesi niitä vastaan, jotka sanovat sellaisen suhteen olevan väärä lapsille.
 
Lepää sen sijaan mukavasti jumaluutesi muistamisessa. Lepää siinä tiedossa, kuka oikeasti olet. Tämä totuus tuo sinulle syvemmän rauhan, rakkauden ja hyväksynnän tunteen, kuin olet koskaan ennen tuntenut.
 
Muista, ettei kyse ole sen kieltämisestä, kuka kerran olit tai kuka olet nyt. Sen sijaan kyse on kokonaisuutesi vilpittömästä hyväksymisestä, jotta voit ilmaista sisäisten maskuliini- ja feminiinienergioidesi ainutlaatuista sekoitusta.
 
Olet tullut syvempään ymmärrykseen sielusi halusta ilmaista itseään feminiinivirrassa. Ja vain se, että olet valinnut kokevasi tämän epäsovinnaisella tavalla ihmisenemmistöön verrattuna, ei merkitse, että henkisen olemuksesi ytimessä on mitään epäsovinnaista.
 
Ytimeltäsi olet edelleen se sama sielun innoittama yksilö, joka on inkarnoitunut moneen elämään. Sama rakastava olento. Itse asiassa olet aina kantanut elämästä toiseen tätä mahdollisuutta hoivaavan feminiinienergian upeaan virtaamiseen. Tämä aito ja herkkä energia on aina ollut tukemassa toisia, olet sitten ollut mies tai nainen, homo tai lesbo.
 
Olet tullut tähän elämään kera valtuutuksen sielultasi kokea hoivaavan feminiinienergian virtausta. Mutta olet tullut myös sulauttamaan sen yhteen toisen puolesi kanssa, mikä on maskuliinienergiasi. Ja olet tuomassa näitä kahta yhteen nyt oikein hyvin - omien standardiesi ja valintojesi mukaisesti, ei toisten sovinnaisuussääntöjen ja odotusten mukaisesti. Tämä on upea esimerkki elämisestä henkisen täysivaltaisuuden kera. Onnittelut!
 
Täysivaltaisuus ja seksuaalinen ilmaisu
 
Ja tämä toimii sinulla myös hyvin työssä, mitä teet urheiluopettajana. Se toimii sinulla, koska pystyt tuomaan tuon hoivaavan feminiinienergian toimintaan, mihin liittyy maskuliinienergian virtausta. Ne virtaavat hyvin yhdessä. Tämä on sinulle erittäin hyvä ilmaisutapa ammatillisesti. Sielusi rohkaisee sinua jatkamaan tässä ammatissa niin kauan, kuin nautit siitä.
 
Mutta sielusi kannustaa sinua myös tuomaan saman maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapainon muille elämäsi alueille. Sinua kannustetaan tuomaan tämä tasapaino myös suhteisiin, joita sinulla on nykykumppanisi, entisen vaimosi ja lastesi kanssa.
 
Kun alat tuoda tätä ainutlaatuista energiatasapainoasi elämäsi muille alueille, muistaen myös jatkuvasti jumaluutesi, niin huomaat, että suuri osa syyllisyydestä ja hämmennyksestä alkaa hävitä ja se selkeys palaa, miten voit käsitellä näitä elämäsi osia.
 
Kumppaneillasi, sekä entisellä että nykyisellä, on paljon vaikutusvaltaa sinuun. Ja tämän vuoksi olet antanut ajaa itsesi päätöksiin, joihin et ole aina tyytyväinen. Sielusi kannustaa sinua nyt siirtymään pois tästä. Siirtymään pois sellaisten päätösten tekemisestä, jotka perustuvat toisten odotuksiin sinusta.
 
Itse asiassa tällä hetkellä todellisessa elämäsi haasteessa ei ole kyse seksuaalisesta suuntautumisestasi. Kyse on henkisestä täysivaltaisuudesta. Kyse on jumalaisesta oikeudestasi määrätä itse valitsemastasi rakkauspolusta.
 
Jos kohtelet sitä sellaisena, niin taas kerran, suuri osa hämmennyksestäsi häviää.
 
Muistuta itsellesi, että jumaluutesi suunnattomuudessa - mikä on todellinen identiteettisi - valitset oman rakkauspolkusi täällä maan päällä. Olet rakkaussuhteessa miehen kanssa. Kuitenkin valitset myös rakastavasi lapsiasi niin, kuin välittävä isä rakastaisi. Ja tämä on tärkeää sinulle.
 
Sinua ei vaadita uhraamaan kumpaakaan näistä yhteiskunnallisen sovinnaisuuden alttarille. Hyväksy sen sijaan täysivaltainen oikeutesi valita itselläsi toimiva rakkauspolku ja sitten puolusta tätä suhteissasi - nykyisen kumppanisi, entisen vaimosi, lapsiesi ja perheesi kanssa. Uskalla tuoda elämäsi yhteiskunnallisesti sovinnaiset ja epäsovinnaiset tekijät yhteen, jos tämä tuntuu oikealta sinusta, ja etsi sitten tasapaino, joka toimii sinulla.
 
Älä yritä miellyttää toisia, vain päästäksesi eroon syyllisyydestä, mitä tunnet elämäsi valinnoista. Anna sen nyt mennä. Vain päästä siitä irti.
 
Ytimessäsi tiedät, kuka olet. Ymmärrät jumaluutesi. Anna sen nyt tulla ulos maailmaan ja anna sen olla päätöstesi perusta. Sitten kun teet tämän, huomaat, että suhteet joita sinulla on lastesi, nykyisen kumppanisi ja entisen vaimosi kanssa, toimivat aivan hyvin. Ja pystyt kertomaan heille omalla ainutlaatuisella tavallasi, miten paljon rakastat heitä ja miten paljon he ovat osa elämääsi.
 
Tämä on siis periaatteessa viestimme sinulle tänään ja kannustamme sinua tuomaan tämän ymmärryksen päätöksiin, joita teet nyt.
 
Haluaisin kiittää sinua, rakas ystäväni, että rohkeasti päätät kulkea rakkauden polkua kaikista niistä haasteista huolimatta, joita olet kohdannut homomiehenä.
 
Olen Saint Germain ja olen aina täällä tukemassa sinua.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #529 : 27.10.2010 09:55:09 »

URIEL PARANTAA
 
Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 25.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
ARKKIENKELI URIEL: Kuka teitä pelkää?

 
Ihmiset joita pelkäätte, ovat niitä, joiden kanssa teillä on ollut haastavia karmaoppitunteja, elämiä mitkä ovat aiheuttaneet teille suurta tuskaa tai jotka ovat taistelleet kanssanne kaikilla tasoilla. Nämä vuorovaikutustilanteet ovat jättäneet teidät arville ja pelkäätte heitä ja muita heidän kaltaisiaan. Tämä on henkilökohtaista taisteluanne tiheimpien ja pimeimpien energioiden kanssa ja osa sitä laajaa oppimista, mikä aioitte suorittaa, jotta voisitte ymmärtää polariteettia ja transformoida sen. Kuitenkin se loi sisäänne syvän toisten voiman pelon ja sai teidät kätkemään valonne, jottei sitä voisi käyttää teitä vastaan. Se teidän on vielä opittava, että teidän pelkonne toisia kohtaan on paljon vähäisempää kuin heidän pelkonsa teitä kohtaan.
 
Ne jotka loukkaavat teitä, haastavat, pettävät ja kieltävät teidät, pelkäävät valoanne, ja he uskovat, että jos valonne annetaan loistaa, se paljastaa heidän puutteensa ja heikkoutensa. Ja he pelkäävät, että saatte tietoonne heidän salaisuutensa - että he ovat voimattomia ja täynnä pelkoa ja uskovat, että rakkaus tuhoaa sen vähänkin voiman, mitä he uskovat itsellään olevan. Niinpä he käyttävät pelkoanne kontrolloimaan teitä ja saamaan teidät uskomaan, että he ovat voimakkaampia. Monissa kohtaa yhteisten elämienne aikana olette antaneet heille rakkautta ja olleet valmis osoittamaan heille polun valoon ja he ovat vastanneet tuhoamalla teidät fyysisesti, henkisesti tai tunteellisesti.
 
Nyt monet teistä ovat palanneet kohtaamaan nämä energiat ja tunnette, että taistelette elämänne puolesta. Tunnette voimattomuutta heidän edessään, heikkoutta heidän läsnä ollessaan ja pelkäätte taistella, vaikka tunnettekin, että sitä vaaditaan, jos teidän on tarkoitus saada takaisin voimanne. Näettekö, missä elätte uudestaan aineellisella tasolla karmahaasteitanne, mitkä ovat olemassa todellisuudessa henkiulottuvuudessa? Älkää rajoittako ymmärrystänne siitä, mitä tapahtuu aineellisella tasolla, koska nämä ovat suurempia haasteita, joita tapahtuu paljon korkeammilla tasoilla, ja älkää pyörtäkö valmiuttanne sallia valonne loistaa kirkkaasti kaikille.
 
Seiskää tiukasti omassa valossanne, tiedostakaa voimanne ja tietäkää, että valonne ja läsnäolonne on aiheuttanut toisille hyvin paljon pelkoa muissa elämissä. Valoanne, rakkauttanne mitä tunnette ja pidätte sydämessänne, ja voimaanne mikä säteilee jumaluudestanne, ei voi ottaa teiltä, koska se ulottuu paljon ajan ja tilan fyysisten rajojen tuolle puolen ja ainoa heikkoutenne on pelko. Silloin kun tiedätte, ettei teillä ole mitään pelättävää ja ettei valoanne voi himmentää, voitatte kohtaamanne haasteen olemalla totuudessa siitä, kuka olette. Sen tietäminen, että toiset pelkäävät teitä paljon enemmän kuin te heitä, antaa teille rohkeutta kohota minkä tahansa tilanteen yläpuolelle ja ilmaista jumaluuttanne ja voimaanne yhtä voimakkaasti, kuin valo loistaa sisällänne.
 
Rajan vetäminen
 
Jokaisessa välittämissuhteessa tulee hetki, jolloin olemme saaneet tarpeeksemme, piirrämme sananlaskun viivan veteen ja torjumme kaiken, mitä ei ole omalla puolellamme rajaa. Samalla kun se voi tuntua voimaannuttavalta, se on myös tapamme olla piittaamatta vastuusta, mikä meillä on niiden ihmisten, tilanteiden ja suhteiden olemassaolosta, joista olemme välittäneet. On tehokkaampia tapoja puolustaa omaa voimaamme kuin läimäyttää ovi niiden ihmisten kasvoille, jotka haluavat rakastaa meitä. Vedämme rajan, mutta tietämättä, mitä varten - rajoilla siirrämme vain energiaa paikasta toiseen. Rajamme voivat olla korkeita aitoja, joita ympäröi läpipääsemätön vallihauta tai suojaava rakkauden voimakenttä.
 
Vedämme rajan, kun tunnemme sellaista tyytymättömyyttä, loukkaantumista ja kiukkua, että haluamme näyttää kaikille, kuinka vihaisia olemme. Koska meillä ei ole mitään tapaa vaikuttaa siihen, miten toiset ihmiset tulkitsevat kiukkupuuskamme, otamme typerältä ja lapselliselta näyttämisen riskin. Mutta miksi odottaa, kunnes olemme niin tunteellisesti ja energeettisesti uupuneet, että tunnemme ainoana ratkaisuna olevan sulkea kaikki ulkopuolelle? Vaikka se saa olomme tuntumaan paremmalta, emme saa asioita päätökseen tai vahvistusta emmekä pysty saamaan sitä, mitä haluamme kaikilta ja kaikelta välittämisalueellamme - rakkautta.
 
Yritämme olla mukavia kaikille, mutta haluamme välittämisalueellamme olevilta rakkautta ja kunnioitusta. Se on meidän kaikkien tavoite, koska he haluavat myös jonkun rakastamaan itseään. Jos he eivät vastaa ponnisteluihimme, torjumme heidät samalla tavalla, kuin itse tunnemme heidän torjuneen meidät. Ja kaikki häviävät. Me tunnemme itseämme käytetyn hyväksi, he ajattelevat meidän olevan järjettömiä ja olemme keskinäisessä voimattomassa vuorovaikutuksessa. Rajat joita tarvitsemme, ovat itsemme rakastamisen laajentamista ja tämä on ainoa raja, mikä pitää ihmiset ulkona vaatimalla, että kaikki ne jotka tulevat sisään, pystyvät rakastamaan meitä, koska myös he rakastavat itseään.
 
Rajat auttavat rajaamaan sitä, mille annamme aikaamme, tunteitamme ja energiaamme, ja niissä on vähemmän kyse toisten pitämisestä ulkona kuin oman energiatasapainostamme. Rajojen myötä toiset kuulevat meiltä viestin: "Rakastan itseäni, jotta sinäkin voit rakastaa minua", eikä "Rakasta minua, jotta minäkin voin rakastaa itseäni enemmän." Maailmassa ei ole ketään, joka voi täyttää meidät rakkaudella, jos meillä ei ole rakkausperustaa elämässämme. Niinpä jokainen ihminen, josta tunnemme tarvetta huolehtia, välittämisen sijasta, on läksymme oppia rakastamaan tuota osaa itsessämme. Näin voimme kutsua ihmisiä välittämisalueellemme, koska he ovat välittäviä, rakastavia ja heillä on kaikki se rakkaus annettavana meille, jonka voimme antaa itsellemme.
 
Oletko harmoniassa?
 
Yksi monista asiakkaideni esittämistä kysymyksistä on, ovatko he harmoniassa tarkoituksensa kanssa. Koska heidän elämänsä tuntuu hyvin tasapainottomalta, he tietävät, että jotain on pielessä, ja uskovat olevansa poissa raiteilta. Jos he olisivat oikealla polulla, heistä tuntuisi paremmalta - tai niin he toivovat. Mutta kun he keksivät, mitä heidän oppituntinsa ovat, ja huomaavat olevansa täysin linjassa niiden kanssa, he voivat pettyä. Mutta nyt heillä on tarvitsemansa informaatio uuden harmoniatason luomiseen. Tunne epäharmoniasta on hengen tapa kertoa meille, että olemme jonkin tien päässä ja valmis seuraavaan. Tämä esitetään meille elämän oppitunneissamme, asioissa jotka saavat olomme tuntumaan hyvin epämukavalta.
 
Yhden asiakkaan karmatulkinta paljasti elämän, missä hänestä oli tullut orpo pienenä. Hän alkoi välittömästi itkeä, koska tämä oli hänen elämäänsä ja hän tunsi tulleensa hylätyksi, jätetyksi ulkopuolelle eikä häntä haluttu. Hän oli elänyt tuon elämän energiaa uudestaan ja tunsi olevansa epäharmoniassa, koska tämän eläminen uudestaan ei ollut hänen tarkoituksensa, vaan se oli muuttaa tuota toimintamallia ja löytää tiensä ulos siitä. Mutta hän uskoi, että jos hän eläisi sitä läpi, lopulta hän löytäisi jonkun, joka vahvistaisi hänen kokemuksensa ja muuttaisi lopputulosta. Tämä oli epäharmoniassa hänen tarkoituksensa kanssa, mikä oli tuon elämän tunne-energian irtipäästäminen.
 
Jokainen elämänkokemus on harmoniassa oppimispolkumme kanssa ja tämän näemme eri tavoin. Joko uskomme, että voimme päästä harmoniaan oppitunnin kanssa seuraamalla sen läpi toivoen, että mukana olevat ihmiset auttavat meitä luomaan erilaisen lopputuloksen. Tai voimme aloittaa oppitunnin, ymmärtää, mitä sillä on opetettavana meille ja sitten valita eri polun sen läpi. Kumpikin ovat ratkaisuja ja ne harmonisoivat meidät eri energian kanssa. Toinen on paljon vaikeampi kuin toinen ja kumpikin voi johtaa transformaatioon.
 
Ensimmäinen ratkaisu harmonisoi meidät oppitunnin ja toinen transformaation energian kanssa. Siksi monet meistä tuntevat olevansa niin jumissa, koska olemme harmoniassa oppitunnin kanssa ja toivomme transformaatiota. Mitä jos voisimme harmonisoitua jonkin sellaisen kanssa, jonka mahdollisuudesta emme ole edes varma, ja luottaisimme, että muutamme energian ja vapaudumme oppitunnista? Tämä toimii, kun olemme valmis päästämään irti uskomuksesta, että meidän on selvitettävä karmamme kaikkien hyväksi, ja keskitymme siihen, mitä haluamme - liikkuaksemme eteenpäin sen sijaan, että yritämme parantua järkeillen menneisyyttä ja toivoen, ettei se toista itseään nykyisyydessä.
 
Haluatko neuvoni?
 
Voin katsoa taaksepäin elämäi indigolasteni kanssa ja nähdä kaikki ne tavat, joilla he esittivät indigoenergiaansa. Tämä tuntui toisinaan siltä, että he olivat vain vaikeita. Ja he olivat haaste, mutta vähäisen saatavilla olevan informaation tukemana kamppailin heidän ongelmiensa kanssa kotona ja koulussa, heidän käyttäytymisensä ja pelkojensa kanssa ja sitten lopulta saatoin taas hengähtää, kun he löysivät oman polkunsa ja lähtivät kotoa (tai niin ajattelin). Nyt he eivät asu kotona, mutta he pitävät edelleen äitiyhteyden auki ja vaikka arvostan sitä, minun on täytynyt tehdä voimakkaita rajoja, jotta he oppivat ratkaisemaan omat ongelmansa ja hallitsemaan elämäänsä.
 
Nautin lasteni käytettävissä olemisesta ja arvostan sitä, että olemme läheisiä ja meillä on vahva side. Koska minulla ei ole ollut sidettä omien vanhempieni kanssa, olen tullut ekstratietoiseksi sen merkityksestä, ja halusin lasteni saavan siteen minun kanssani. Mutta on aikoja, jolloin minun täytyy muistuttaa heille, että he ovat aikuisia ja heidän täytyy oppia luottamaan omaan viisauteensa ja kokemukseensa. Haluan heidän siirtyvän eteenpäin, mutta usein he pyytävät neuvoani, koska he luottavat arvostelukykyyni enemmän kuin omaansa. Yritän selittää, että oma arvostelukykyni toimii minulla, muttei aina heillä.
 
Sen liiallisen informaation kanssa mitä maailmassamme tänä päivänä on, indigot hämmentyvät ja eksyvät, joten he menevät luotetun informaatiolähteeseensä luo. He uskovat, että tämä ihminen antaa heille hyviä neuvoja eikä heidän tarvitse kiteyttää kaikkea kohtaamaansa informaatiota ennen päätöksen tekemistä. Jos tämä kuulostaa vähän manipuloivalta, niin se on sitä, mutta ei kostonhimoisella tavalla, koska indigojen haasteena on myös huono itseluottamus ja muistot entisistä virheistä, joita he eivät halua toistaa. Niinpä he kysyvät neuvoa, ennen kuin yrittävät keksiä omia ratkaisujaan.
 
Lapseni ovat yli sen iän, missä he toimivat neuvojeni mukaisesti ja sitten syyttävät tuloksista minua, mutta he ovat tehneet sitäkin. Nyt he voivat saada kysyessään neuvoni, mutta heidän on myös osoitettava minulle, että ovat itsekin ajatelleet asiaa. Niinpä esitän paljon kysymyksiä siitä, mitä he haluavat, mahdollisista lopputuloksista, heidän peloistaan ja tämän prosessin kautta he oppivat luomaan omat ratkaisunsa - minun tuellani. Näin opetan heille, miten esitetään kysymyksiä, selkeytetään mitä halutaan, tunnetaan omat pelot ja lopulta toivon heillä olevan itseluottamusta tehdä omat päätöksensä ja siirtyä eteenpäin elämässään odottamatta minun olevan se, joka kertoo heille, mitä tehdä.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #530 : 31.10.2010 19:46:13 »

VIHJEPUHELIN SOI - AIOTKO VASTATA?
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
27.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kaikki,

 
Muistan, että monta kertaa universumi on yrittänyt estää minua tekemästä jotain, minkä halusin tehdä joka tapauksessa. Riippumatta siitä miten monia esteitä laitettiin tielleni, kuljin eteenpäin ja päätin onnistua kaiken kustannuksella. Ja maksoin hinnan aikana, energiana ja sydänsuruna. Miksi en nähnyt vihjeitä - varoituksia siitä, ettei polkuni ollut paras minulle? Mikä sai minut etenemään suunnitelmissani ja päättäväisenä katsomaan, mitä edessäni oli, riippumatta hinnasta (ja joskus se maksoi paljon)! Vihjepuhelin soi usein elämässäni enkä vastaa, koska en halua kuulla viestejä, mutta olen oppinut kuuntelemaan ja sitten odottamaan lisäinformaatiota, koska vihjepuhelin kertoo minulle aina tarkkaan, mitä minun tarvitsee kuulla.
 
Luulen, että Oinas-syntymämerkilläni on jotain tekemistä asian kanssa - voin olla hyvin itsepäinen, mutta on myös pelkoa. Mitä jos ei olekaan mitään muuta kuin se, minkä näin ainoana vaihtoehtonani? Jos tämä ei toimisi, minun olisi aloitettava taas alusta. Kun vihjepuhelin alkoi siis soida tapahtumina, tilanteina ja merkkeinä ja vihjeinä kaikkialta, teeskentelin olevani kuuro ja sokea ja olin piittaamatta niistä.
 
Yksi tilanne tulee mielessäni esiin upeana esimerkkinä tästä. Halusin päästä töihin erääseen yritykseen ja olin onnistunut saamaan yhteyden toimitusjohtajaan ja pääsemään haastatteluun. Tämä oli johtava teknologiayritys, jota ihailin ja arvostin, ja todella halusin saada tämän työpaikan. Niinpä olin toimitusjohtajan ja sen osastopäällikön haastattelussa, jonka kanssa työskentelisin. Toimitusjohtaja oli vakuuttunut, mutta toinen mies oli vähän hermostunut, koska olin kokeneempi ja pätevämpi kuin hän. Huomasin hänen tarkkailevan minua ja saatoin nähdä, että hän oli hyvin levoton. (Vihje 1)
 
Mutta koska olin tehnyt vaikutuksen toimitusjohtajaan, olin varma työpaikan saannista. Niinpä pidin yhteyttä ja odotin tarjouskirjettä. Sillä välin sain useita muita haastattelutarjouksia, mutta torjuin ne, koska tiesin, että saisin tämän työpaikan. Kun soitin osastopäällikölle, hän ei ollut koskaan paikalla eikä koskaan soittanut takaisin. (Vihje 2) Sitten soitin toimitusjohtajalle ja hän sanoi, että asia oli poissa hänen käsistään ja kaikki riippuisi osastopäälliköstä (joten hän ei aikonut tukea minua). (Vihje 3)
 
Minulla oli yrityksen tuottama ohjelmisto ja yhtenä päivänä, kuukausi haastatteluni jälkeen ja soitettuani toisen kerran yritykseen, avasin työpöytäni laatikon ottaakseni cd:n ja se oli haljennut. Miten se tapahtui, oli mysteeri minulle, koska pidin sitä aina tuossa laatikossa muiden levyjen kanssa ja vain se oli rikki. (Vihje 4) Niinpä soitin yritykseen, mikä sijaitsi kaupungissani, ja pyysin uutta tilalle. Minulle sanottiin, että voisin käydä hakemassa sen.
 
Ajoin toimistolle ja kävelin ovelle eikä se auennut. Vastaanottovirkailija yritti painaa summeria monta kertaa, mutta ovi oli juuttunut kiinni. Lopulta hän tuli avaamaan oven minulle eikä se avautunut hänellekään. (Vihje 5) Yritin vetää sitä auki ulkopuolelta ja hän työnsi sitä sisäpuolelta eikä se auennut. Useiden yritysten jälkeen (nainen sanoi, ettei niin ollut koskaan ennen tapahtunut) ovi avautui, sain cd:ni ja menin kotiin.
 
Viesti oli selvä, ovi tuohon työpaikkaan oli juuttunut kiinni ja minun oli katsottava muualle. Se oli vaatinut minulta vain kuukauden, kymmeniä puhelinsoittoja, paljon turhautumista ja sivuutettuja tilaisuuksia. Vihjepuhelin oli soinut äänekkäästi, mutten kuunnellut. Halusin tuon työpaikan ja tein kaikkeni saadakseni sen.
 
Vihjepuhelin on universumin tapa kertoa meille, ettei tavoittelemamme asia ole paras polkumme. Mutta koska usein ollessamme tilanteessa, missä tunnemme vaihtoehtojemme olevan rajatut tai haluamme todella tavoittelemaamme, näemme vihjepuhelimen yhtenä esteenä polullamme. Se on, mutta se yrittää saada meidät muuttamaan fokustamme, siirtymään toiseen suuntaan, päästämään irti tahdostamme ja antautumaan prosessille.
 
Miten voimme antautua, kun tarvitsemme työtä, haluamme tuon suhteen, sydämemme on siinä, mitä tavoittelemme, tai ajattelemme, että se on upein mahdollinen asia? Meidän on vastattava vihjepuhelimeen ja kuunneltava sen viestit. Sitten voimme päästää irti siitä, mitä tavoittelemme niin kovasti (siinä on suuri vihje, kun haluamme jotain niin paljon, että teemme mitä tahansa saadaksemme sen) ja nähdä, mitä sen ulkopuolella on.
 
Silloin kun keskitymme tiettyyn lopputulokseen, meille tulee putkinäkö ja olemme tietämättömiä kaikesta muusta. Perspektiivimme on poissa, kuten on myös kykymme kysyä, onko tämä oikea ja paras vaihtoehto meille. Mitä kovempaa vihjepuhelin soi, sitä enemmän vastustamme sen viestejä, ja kuitenkin meidän täytyy kuulla ne. Sitten tunnemme olevamme estettyjä ja jumissa ja meillä on kaksi vaihtoehtoa: puskea eteenpäin tai pysähtyä ja odottaa lisää informaatiota. Voimmeko päästää irti tästä unelmasta ja luottaa, että toinen korvaa sen paikan? Se on vaikeaa, mutta jos vihjepuhelin soi, sillä on meille viesti, joka sisältää toisen vaihtoehdon. Ja on parhaan etumme mukaista vastata.
 
Soiko vihjepuhelin elämässäsi? Mitä sellaisia viestejä sillä on sinulle, mitä et halua kuulla? Voitko ottaa sen riskin, että sinulle on oikeita ja parhaita vaihtoehtoja, vaikka se merkitseekin, että sinun on päästettävä irti siitä, mihin olet laittanut sydämesi, ja annettava universumin tuoda sinulle jotain muuta? Et ehkä halua tehdä tätä, mutta jos avaudut toisille mahdollisuuksille, saatat yllättyä, mitä voi tapahtua.
 
Näinä mielenkiintoisina transformaatioaikoina voimme pakahtua elämämme tapahtumista, mutta on aina muita ratkaisuja. Tässä on muutamia asioita auttamaan läpi vaikeista hetkistä elämässäsi.
 
Pysy tyynenä, keskittyneenä ja tietoisena ja muista, että ajatuksesi luovat elämäsi joka hetki. Ajattele parhaita ajatuksia.
 
Kun pohdit tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä, muista:
 
Hyväksy kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja käytä niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.
 
Pyydä opastusta ja vahvistusta ja sitten odota sitä tulevan.
 
Ennen kaikkea, ole kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun kaikki ylösnousemme ihmeiden värähtelyyn.
 
Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,
 
Jennifer Hoffman
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #531 : 31.10.2010 19:47:21 »

SIELUSTA SIKIÖSSÄ, LAPSEN SYNTYMÄSTÄ JA ABORTISTA
 
Akaasisia tiedostoja kanavoinut Jen Eramith M.A. ( www.akashictransformations.com)
Lokakuussa 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Milloin henki tai sielu tulee kehoon raskausaikana? Mikä on elämänoppituntina hengelle tai sielulle, joka kiinnittyy sikiöön, joka menee kesken tai abortoidaan?

 
Se vaihtelee. Jotkut sielut haluavat saada fyysisen kokemuksen jokaisesta sikiövaiheesta. He tulevat heti paikalle ja pysyvät kehossa koko prosessin ajan hedelmöityksestä lähtien. Toiset sielut eivät ole kiinnostuneita kaikista sikiökokemuksissa ja näin ne tulevat kehoon joskus toisen kolmanneksen aikana. Useimmat sielut tulevat kehoon ja sitten lähtevät siitä uudestaan ja uudestaan raskausaikana. Käytämme näitä sanoja "tulla" ja "lähteä", ikään kuin ne olisivat erillisiä tekoja, mutteivät ne ole. Sielunne ei ole yksittäinen olento. Sielunne on hologrammi. Tämä merkitsee, että ollessaan ihmisenä sielunne on myös muissa paikoissa ja ajoissa.
 
Useimmilla teistä on sielun osia, jotka kulkevat planeettanne toisissa osissa tällä hetkellä enkeleinä tai henkioppaina toisille ihmisille. Osa sielustanne leijailee pois ja menee maailmanlaajuisiin tapahtumiin tai palvelee maailman tai universumin toisissa osissa. Ei ole koskaan hetkeä, jolloin koko sielunne on täysin kehonne sisällä osana sitä, kuka olette. Olette aina olemassa itsenänne ja myös koko joukkona muita asioita. Se missä määrin tätä tapahtuu, riippuu siitä, kuka olette ja mitä sielunne "meinaa". Kun sanomme, että sielu tai henki on tullut sikiön kehoon, tarkoitamme, että sen sielun energia joka tulee asumaan tuossa ihmiselämässä, on sitoutunut siihen ja ilmestynyt värähtelymuotona soluihin, jotka muodostavat kehon. Todellisuudessa lähes jokainen sielu on sitoutunut ihmiselämäänsä jo ennen hedelmöityksen tapahtumista.
 
Jollain tasolla tulevan ihmisen energia on jo noissa soluissa, kun ne alkavat kasvaa, mutta siellä ei ole koko sielu. Ei ole yksittäistä sielua tai henkeä, joka "uskoo" elämänsä tuohon yhteen kehoon, sikiöön. Jokainen ihminen joka haluaa elää täyden ihmiselämän, valitsee syntyvänsä äidille, jonka aikomus ja sielusuunnitelma ja -polku johtaa hänet täysiaikaiseen raskauteen ja lapsen synnytykseen. Sielunne sopivat toistensa kanssa ja linjaavat kokemuksenne, jotta ne sopivat yhteen. Jos on henkilö tai perhe, joka hyötyy keskenmenon läpikäymisestä, jolla on jotain opittavaa, jotain selvitettävää tai avauduttavaa keskenmenokokemuksesta, niin sielu joka haluaa kokea, millainen on keskenmeno, harmonisoituu tuon sikiön kanssa. Jos sielu haluaa päästä ihmiselämään mahdollisimman nopeasti, viivytyksettä, se ei sitoudu sikiöasteen soluihin naisessa, jonka elämänpolku johtaa keskenmenoon tai aborttiin.
 
Kuten kaikessa, sielunne tietävät perimmiltään tasan tarkkaan, mitä ne ovat tekemässä. Sielunne on jatkuvasti yhteydessä jokaiseen elämässänne korkeammalla tasolla ja ne päättävät, minne kukin menee, mitä kukin suunnittelee tekevänsä ja miten tarpeenne linjataan yhteen. Myös sen sielun tai hengen elämänpolku vaihtelee, joka kiinnittyy sikiöön, joka menee kesken tai abortoidaan. Jotkut ihmiset tai joidenkin ihmisten sielut päättävät tulla abortoitavaan tai kesken menevään sikiöön, koska ne haluavat mielenkiintoisen kokemuksen. Ne haluavat tuntea, millaista on saada 3D-keho, mutta niillä ei ole oikeastaan kiinnostusta elää koko ihmiselämää. Luultavasti ainakin 50% keskenmenoista tai aborteista on sieluja, jotka eivät halua elää koko ihmiselämää, mutta syystä tai toisesta niillä on jotain opittavaa tai koettavaa ruumiillistumisesta. Tämä on nopea ja helppo tapa ruumiillistua ja kokea fyysisyyttä ilman tarvetta käydä koko ihmiselämää läpi.
 
On myös monia muita sieluja, joilla on karmasyitä keskenmenoon tai aborttiin. Kenties niiden täytyy tulla ruumiiseen selvittämään karmaa. Kenties jokin mitä he ovat tehneet entisessä elämässä, ratkaistaan tai saatetaan tasapainoon tämän kokemuksen kautta. Kenties he antavat sen lahjaksi perheelle, jonka täytyy kokea keskenmeno tai abortti. Se vaihtelee, se on erilaista.
 
Kuten kaikessa, perimmiltään sielunne tietävät, mitä tekevät. Ne valitsevat kokemuksensa ja koreografian kaikille ympärillänne. Sanotaanpa akaasisten tiedostojen näkökulmasta jotain, mitä ei ole vielä sanottu. On erittäin selvää, että ihmiskokemus on aina niiden ulottuvilla, jotka haluavat saada sen. Tämä merkitsee, että jos sielu on käynyt läpi keskenmeno- tai aborttikokemuksen ja se todella haluaa elää ihmiselämän, se voi inkarnoitua taas uuteen ihmiskehoon. Ihmiselämä ei ole yksi ja ainoa tilaisuus. Kuten useimmat teistä ovat tunnistaneet, monet teistä ovat tehneet sen satoja tai jopa tuhansia kertoja aiemmin. Kaikki riippuu siitä, mitä sielunne haluaa tehdä korkeammasta näkökulmasta.
 
Se mitä olette päättäneet, on edullista sielunne polulle ja koko ihmiskunnalle sen perusteella, mitä haluatte tarjota. Abortin valitsemiseen liittyvät eettiset tai moraaliset kysymykset ovat todellisuudessa rehellisyyteen liittyviä. Jokaisen yksilön joka valitsee tekevänsä abortin, on tehtävä se rakkaudesta. Etiikan ja moraalin perusta on rakkaus. Koko ihmiskokemuksen perusta on rakkaus. Jos toimitte rakkaudesta ja toimitte sen mukaan, minkä tunnette oikeaksi rakkauden paikasta sisällänne, niin seuraatte omaa moraalikompassianne. Seuraatte omaa moraalikoodianne.
 
Jos teette jotain pelosta, jos reagoitte pelosta, vihasta tai itsenne tai jonkun toisen tuomitsemisesta, niin olette langenneet rehellisyydestä. Silloin tulee vähemmän selväksi teille ja kaikille ympärillänne, mikä on moraalista tai mikä on eettistä. Kun tullaan kysymykseen abortista, jokainen ihminen voi tehdä sen rakkauden tilasta. Rakkaudesta ja kunnioituksesta itseänne, perhettänne ja tilanteenne totuutta kohtaan ja on myös mahdollista tehdä se rakkaudesta ja kunnioituksesta mahdollisesti syntyvää ihmisolentoa kohtaan tunnistaen ne olosuhteet, joihin hän tulisi. Voitte tehdä sen rakkaudesta ja vapauttaa tuon sielun ja tuon mahdollisuuden, selvittää tietä eri sielulle ja eri mahdollisuudelle tulevaisuudessanne ja tuon sielun mahdollisuudelle kasvaa eri sikiössä eri ihmisperheeseen ja eri olosuhteissa.
 
Voitte päättää tehdä abortin pelosta. Pelosta että teidät tuomittaisiin, ettei teitä rakastettaisi, ettette ole riittävän hyvä vanhemmaksi. On loputtomasti mahdollisia pelkoja, jotka voivat saada tekemään abortin. Kuten useimmat ihmiset tietävät, jotka ovat käyneet läpi abortin, on luultavasti sekoitus sekä pelkoa että rakkautta. Tuo valinta on erittäin intensiivinen. Kuten kaikessa, ihmiset tekevät aina valintoja, jotka päättävät joidenkin polkujen mahdollisuuden ja avaavat uusi polkuja. Perimmiltään silloin kuin valitaan abortti, luotte jonkin mahdollisuuden kuoleman - aivan kuin valitessanne menon yhteen kouluun toisen sijasta luotte kuoleman. Suljette yhden mahdollisuuden kaikkeen, mitä olisi voinut tapahtua, jos olisitte tehneet tuon valinnan. Kun teette toisen valinnan, mikä se onkin, avaatte oven joukkoon uusia mahdollisuuksia.
 
Koko ihmiselämä liikkuu eteenpäin pienten kuolemien ja pienten hyvästien kautta niille mahdollisuuksille, joita on ennen tuon valinnan tekemistä uuteen sitoumukseen ja uuteen avoimeen oveen - uuteen mahdollisuusjoukkoon, mikä syntyy jonkin valinnan tekemisen jälkeen. Tämä on totta aborttivalinnassa. Tämä on totta kouluvalinnassa. Se on myös totta siinä, mitä laitatte päällenne joka päivä. Joihinkin näistä valinnoista liittyy voimakkaampia tunteita kuin toisiin. Ne kaikki ovat osa elämää - valintojen tekemistä, jotka avaavat teille uusia mahdollisuuksia. Parasta mitä voitte tehdä, on seurata omaa moraalikoodianne ja tehdä, mikä tuntuu aidolta ja todelliselta perustuen parhaaseen yritykseenne siirtyä kohti rakkautta ja poispäin pelosta.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #532 : 31.10.2010 19:48:49 »

LUHISTUMISPISTE
 
Sashaa kanavoinut Lyssa Royal ( www.lyssaroyal.com)
8.9.2005
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys teille, ystävät. Tässä on Sasha.

 
Ensin haluaisimme puhua muutoksista todellisuutenne taajuudessa ja siitä, miten tämä vaikuttaa massatietoisuuteen ja yksilöihin planeetallanne. Kuten olette huomanneet viime vuosina, stressitaso on yleisesti noussut planeetallanne. Monet ovat sanoneet tukehtuvansa liian moniin taakkoihin, liian moniin asioihin, liian moniin, liian moniin, liian moniin … liian paljoon, liian paljoon, liian paljoon.
 
Tähän vaikuttavat nyt tapahtuvat maanmuutokset (mikä tulemme koskettamaan). Siihen vaikuttavat "sisäiset maanmuutokset", joita yksilöt käyvät läpi - ajattelumallin ravistelu ja romahtaminen. Paljon on tekeillä. Mihin tämä menee ensi vuonna ja sen jälkeen?
 
Yritämme jakaa näkökulmamme teidän kanssanne, tarkastellen asiaa ajattelumallinne ulkopuolelta. Kuitenkin käsittäkää, että me (kansani) olemme vähän edelleen ajattelumallissanne - olemme osa galaktista perhettänne. Olemme osa siirtymää, koska olemme teidän toisia puolianne. Vaikka siis voimmekin puhua ajattelumallimuutoksesta, me koemme myös muutosta.
 
Joku on joskus verrannut energialisäystä, mikä on tapahtunut viimeisten 20 vuoden aikana ja tapahtuu vuoteen 2012, etenemiseen kultaisen leikkauksen spiraalissa. Piste vuonna 2012 josta on puhuttu Maya-aineistossa, edustaa luhistumispistettä, missä rikotte yhden todellisuustason ja siirrytte seuraavaan. Monet ihmiset ovat tulkinneet tämän tarkoittavan sellaisia asioita kuin "maailma häviää" tai "vain luonnolliset asiat selviytyvät" tai "teidät nostetaan pois" avaruusalukseen jne. Olette kuulleet kaiken tämän aiemmin. Sanoisimme, ettei se ole mitään näin dramaattista. Mutta tulossa on ehdottomasti energeettinen luhistumispiste.
 
Kuvitelkaa etenemistä kultaisen leikkauksen spiraalia pitkin. Spiraali alkaa kietoutua tiukemmaksi. Kun päästään spiraalin sisäympyröihin, se näyttää liikkuvan ikään kuin nopeammin. Sanotaanpa, että tuo spiraali on kuin vuoristorata. Jos olette spiraalia kulkevassa vaunussa, spiraalin ulommissa ympyröissä näytätte menevän melko hitaasti. Mutta kun alatte kulkea tiukempaa spiraalia, teitä saattaa vähän huimata.
 
Energeettisesti sivilisaationne - kuten Maya-opetuksissa on ennustettu - on tekemässä energiatransformaation. Se MITEN tämä ilmentyy maailmassa, riippuu täysin teistä, koska kaikki ilmentyy aina ensin sisäpuolelle, ennen kuin se ilmentyy ulkopuolelle. Jos siis riittävä määrä ihmisiä pystyy ajamaan tällä vuoristoradalla "sekoamatta" ja ylläpitää tunteen keskuksesta, niin itse siirtymä on paljon tasaisempi. Tämä vastaa Sufi-pyörimistä, missä on ylläpidettävä keskus voidakseen pyöriä. Jos ette pidä, kaadutte seinää vasten. Miten siis ylläpidätte keskuksenne tämän intensiivisen energialisäyksen aikana?
 
Useita vuosia sitten annoimme kanavoinnin nimeltään "hologrammitietoisuus". Palataanpa joihinkin noista ideoista, erityisesti tiedostamiseen. Vaikka tämä onkin muinainen opetus maailmanne itäosasta, siinä on piirteitä, jotka ovat positiivisen oleellisia navigoitaessa tätä tiukkaan punottua spiraalia tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa. Annamme teille määritelmän tiedostamisesta omasta näkökulmastamme. Kuitenkin tällaisia käsitteitä on vaikeaa ilmaista sanoin, koska niitä ei ole koskaan tarkoitettu ymmärrettäväksi mielellä. Siksi ne usein uhmaavat määritelmää ja ne on tarkoitettu paremminkin koettavaksi kuin ymmärrettäväksi. Mutta yritämme!
 
Tiedostaminen on itsenne sallimista pysyä aina läsnä kehossanne, siinä mitä teette tuolla hetkellä. Hyvin selvä esimerkki tästä on buddhalainen kävelymeditointi, missä kuljetaan hitaasti toistaen "minä kävelen" uudestaan ja uudestaan. Joka askeleella tunnette kivet jalkojenne alla ja kaikki kehoaistimuksenne. Tällainen harjoittelu pakottaa teidät pysymään läsnä hetkessä ja olemaan hajoamatta - lähettämättä mieltänne yhteen suuntaan, tunteitanne toiseen suuntaan ja sulkematta kehoaistimuksianne.
 
Yksi suuri ihmiskehon lahjoista on, että pystytte kokemaan tuntemuksia. Taas kerran, kaikki todellisuudessanne on kaksinaista. Voitte viedä tuon kyvyn aistia negatiiviseen tai positiiviseen äärimmäisyyteen. Ne jotka ovat vieneet sen negatiiviseen äärimmäisyyteen, ovat juopuneet tunteista. Toinen pää on ehdotonta ja täydellistä irrottautumista tunteista. Keskitie on tiedostamista. Keskitie on tuntemusten tiedostamista ja kykyä käyttää tunnetta työkaluna, jäämättä kiinni tuntemisen karikkoihin.
 
Tiedostaminen on arvokas työkalu ihmisille tänä aikana. Voitte kokea tunteita tietoisesti kiinnittymättä niihin, jos harjaannutatte itsenne siihen. Ja saammeko suositella: tulevina vuosina tarvitsette tätä taitoa. Kun ajatte tällä vuoristoradalla, joka kiihdyttää kohti luhistumispistettä, koette enemmän häiriötekijöitä kuin koskaan historiassa. Koette häiriötekijöitä lukemattomista suunnista - ovat ne sitten häiriötekijöitä kehoaistimuksista, tunteista, mielestä. Niitä heitetään teille monista eri suunnista, kun olette tässä liikepyörremyrskyssä. Onko mikään ihme, että yhteiskuntanne tuntuu hyvin pakahduttavalta ja kaoottiselta? Mikä on siis vastaus?
 
Te sivilisaationa menette tämän luhistumispisteen läpi. Se MITEN menette läpi, riippuu teistä. Taas kerran tämä tuo meidät takaisin tiedostamiseen. Etsikää harjoitus, joka auttaa teitä olemaan tiedostava. Tämä on yksi tärkeimmistä työkaluista, minkä löydätte koko elämänne aikana. Tämä ei ole liioittelua. Tämä harjoittaa teitä pysymään myrskyn keskuksessa. Harjoitustyypillä ei ole merkitystä. Voitte valita Zen-harjoituksen, taistelulajityyppisen harjoituksen tai länsimaisen mystisen harjoituksen. Tämä auttaa teitä nousemaan havaintoihin ja tuntemuksiin kiinnittymisen yli sen sijaan, että olette se, joka tuntee, näkee, aistii ja on poissa tolaltaan. Voitte tulla siksi, joka katselee sitä, joka on poissa tolaltaan, tuntee aistimuksia ja tekee havaintoja. Näettekö eron?
 
Silloin kun voitte tehdä tämän, kun voitte selvästi olla se, joka katselee pilvien lipuvan ohi (sen sijaan että on itse pilvi), voitte tuntea suuren tietoisuusmuutoksen, joka sitten sallii teidän ajaa vuoristoradalla ja pysyä keskuksessanne. Tanssitermiä käyttäen, osaatte "kiinnittää koron" käännöksessä menettämättä tasapainoanne.
 
Näin teistä tulee aito itse. Tätä se on. Olemalla tuo tarkkailija. Jos ette salli itsenne siirtyä tarkkailijan rooliin, teistä ei voi tulla sitä, joka kokee yhdistymisprosessin. Yhdistymistä ei tapahdu persoonatasolta. Vain aito itse kokee yhdistymisen. Havaitaksenne yhdistymisen teidän on oltava sen, joka osaa todella tarkkailla sitä!
 
Seuraava kysymys on: entä vuosi 2012 tai 2013? Käsite "luhistumispiste" kuulostaa väkivaltaiselta tai intensiiviseltä. Emme havaitse sen olevan sellaista. Se ei ole kuin hehkulampun syttymistä ja sammumista. Tämä hetkisen tulkintamme mukaan, vuoteen 2012 johtava jakso on intensiivisempi, mikä on jo alkanut ja jatkuu vuonna 2006.
 
Menemme kiertotielle, mikä ei todellisuudessa ole kiertotie, mikä liittyy ilmentymiin maailmassamme viime vuonna, mukaan luettuna tsunami ja hurrikaanit muiden dramaattisten tapahtumien muassa. Näihin liittyy usein tulvimista tai vettä, mikä on erittäin mielenkiintoista. Monet ihmiset maailmassanne osoittavat sormella ja sanovat: "Näettekö? Se on ihmiskunnan syy, koska emme ole kiinnittäneet huomiota maahan", tai vastaavaa. Haluamme sanoa hyvin selvästi: nämä maailmanne tapahtumat eivät ole rangaistuksia. On SUURI ero siinä, rangaistaanko tai niittääkö itse kylvämäänsä. Rankaiseminen on jotain, mikä tuodaan teille ulkopuolisesta lähteestä. Kylvetyn niittäminen on yksinkertaisesti karmakiertoa.
 
Tiedostaminen merkitsee, että silloin kun teistä tulee tarkkailija, teillä ei ole mitään tekosyytä olla tiedostamatta sitä energiaa, minkä laitatte maailmaan. Tämä on kirjaimellisesti AVAIN itsenne transformoimiseen. Silloin kun olette tarkkailija, teillä ei ole mitään tekosyytä olla näkemättä energiaa, minkä laitatte maailmaan. Se mitä laitatte ulos - yksilönä tai kollektiivisesti kansana tai lajina - se tulee takaisin teille. Tämä on fysiikan laki.
 
Tämä ei ole rangaistus. Se on merkki, ettei ihmiskunta ota vastuuta siitä energiasta, mitä se laittaa todellisuuteen. Ja siksi nämä ovat heräämistilaisuuksia. Planeetallanne on nyt valtava tilaisuus tehdä erilaisia valintoja. On helppoa syyttää presidentti Bushia (esimerkkinä) tai ihmisiä, jotka eivät ole rakentaneet hurrikaanivahvikkeita, tai ihmisiä, jotka eivät ole rakentaneet selvää tsunamivaroitusjärjestelmää Tyynellemerelle. Syyttäminen on helppoa. Ei ole helppoa ottaa vastuuta - näin ihmiset näkevät tilanteen. Näin syyttelystä tulee pääasiallinen turhautumisen ilmaisumuoto.
 
Johtajanne - riippumatta siitä, mitä ajattelette heistä - ovat ilmentymä ryhmäenergiasta planeetallanne, minkä täytyy ilmentyä. Kun yksilöistä tulee vastuullisempia siitä energiasta, mitä he laittavat omaan ympäristöönsä, elämäänsä tai maahansa, johtajat ilmentävät tuota itsevastuullisuutta.
 
Tämä on elävä järjestelmä! Näitä "pimeitä, negatiivisia voimia" nimeltään Bush tai Putin ei ole ottanut haluttunsa pahat avaruusolennot! Tämä on polarisoitunut näkökulma, mikä ei vie teitä yhtään minnekään.
 
Luhistumispisteeseen liittyen … Jos riittävä määrä teistä tekee valinnan itsensä voimaannuttamisesta syyttelemisen sijasta, havaitsette, että draama vähenee maailmassa. Siirtymä on tasaisempi. Jos syyttely ja itsensä suojeleminen jatkuvat, siitä tulee vähän dramaattisempi. Teidän tehtävänne on todella, todella vaikuttaa omalla tavallanne.
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #533 : 31.10.2010 19:49:47 »

LUOVAN KAAOKSEN SIUNAUKSET
 
Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Shanta Gabriel ( www.thegabrielmessages.com)
12.9.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Tämän ajan voima tarjoaa sekä siunauksia että kirouksia, kuten jotkut niitä kutsuisivat. Kun maa vastaanottaa jumalaisen valon latauksia eksponentiaalisella tahdilla, energian kvanttihyppy vaikuttaa koko ihmiskuntaan. Tämä energia on niin voimakasta, että kun se osuu fyysisen kehon tunnekeskukseen, se voi stimuloida ihmisen voimaantuneimman polttopisteen tai heikoimman tasapainottomuuden. Tämä äärimmäinen haaste tarjoaa ennenkuulumattoman tilaisuuden. Teidän on oltava hyvin kunnioittava sitä energiaa kohtaan, joka toimii planeetalla tällä hetkellä, ja muistettava, että rakkaus on läsnä siinä valossa, mikä virtaa lävitsenne. Jos käytätte tätä totuutta polttopisteenänne ja aikomuksenanne, jumalaisen rakkauden energia on käytettävissä transformoimaan elämäänne ja maailmaa, missä elätte.
 
Jumalaisen olemuksen - kaikkien asioiden ainoan vakion - muistaminen voi olla hyödyllistä niinä hetkinä, kun tunteet alkavat suistaa mielenterveytenne raiteiltaan. Sen tietäminen, ettei minkään muu ole vankkaa, pysyvää tai stabiilia, antaa teille tilan olla keskuksessanne ja auttaa teitä muistamaan, että keskitätte rakkautta suotuisimpiin lopputuloksiin, joita haluatte. Silloin kun voitte ajatella kevyemmin kaaoksen tunteestanne, se auttaa ottamaan raskaan latauksen pois kohtaamastanne tilanteesta. Pystytte sitten työskentelemään kekseliäämmin tällä energiavirtauksella. Lopultahan kaikki kokemanne paine on "vain" energiaa.
 
Seuraavat neljä vuotta
 
On kasvava tietoisuus siitä, että seuraavat neljä vuotta ovat maan päällä maksimaalisen tärkeitä. Käytettävissä olevat näkymät ovat legendaroinaa - kaikki erittäin äärijuttuja. Vaaditaan tämän tietoisuuden yhdistynyttä fokusta ohjaamaan kohonnut energiavirta planeetan ja täällä elävien olentojen hyväksi. Maan koskemattomuus on tasapainossa ja teidän on pidettävä tätä planeettaa pyhänä olemuksenne ytimessä. Kun löydätte harmonian luonnon kanssa, voitte käyttää näitä energiavoimia auttamaan henkilökohtaisessa ja planeetan kasvussa. Tämä harmonia luonnon liikkeen kanssa on muinaisviisautta. Usein syvä ja hyväksyvä suhde maan kanssa antaa sekä opastusta että näkemystä näiden muuttuvien aikojen läpi.
 
Voittakaa tulevaisuudenpelkonne. Tietäkää, ettei teitä ole unohdettu tai hylätty. Päästäkää irti kaikesta tarpeesta roikkua kiinni vallitsevassa tilanteessa, sillä teitä pyydetään päästämään irti valon voimaan, mikä sallii teidän elää omassa totuudessanne. Tämä ei ole mitään pelättävää, se on juhlimisen aihe. Uuden maan mahdollisuudet jotka hengittävät terveyttä ja eloisaa hyvinvointia, ovat äärettömät ja kaikki jotka elävät harmoniassa sellaisen maan kanssa, kukoistavat.
 
Vaihtakaa jumalaisemmalle vaihteelle
 
Kun kasvatte tässä tiedostamisen voimassa, jumalaisia ominaisuuksia virtaa lävitsenne maailmaan. Näin olette siunattu ja siunaus. Monet etsivät näitä vapauden, turvallisuuden, rakkauden, rauhan ja yltäkylläisen elämän piirteitä. Päästäkää irti kaikesta, mikä ei resonoi niiden tietoisuuspiirteiden kanssa, joissa haluatte elää. Tämä luo tilan sisäänne, mikä voi täyttyä valoenergialla ja suuremmalla ilontunteella. Nämä sanat puhuvat sielunne syvimmästä kaipauksesta yhdistyä Jumalolemuksen kanssa. Se on kuin raskaana olemista, koska kuin valo rakentuu soluissa, se syöksee uutta elämää. Ilmaiskaa aikomukseksenne kokea ykseyttä jumalaisen rakkausvoiman kanssa. Tämän valoon massaheräämisen kautta näytetään uusi tie, mikä antaa kaikkien olentojen elää harmonian hengessä ja kunnioittaa planeettaa, jolla elätte.
 
Monet turhautuvat enemmän yrittäessään toimia vanhoilla tavoilla. Itse asiassa, suurimmalla osalla ihmisten kokemasta sisäisestä myllerryksestä on juurensa tässä turhautumisessa. Kuiteinkin suuren energialisäyksen vuoksi myös syvällinen toiminta on ulottuvilla. Se on kuin astumista hissiin. Se vapauttaa egon tarpeestaan "tehdä", jotta voitte siirtyä universumin pyhään virtaan ja ajoitukseen. Silloin kun turhautuminen on ensiksi huomaamanne tunne, on aika siirtyä jumalaisemmalle vaihteelle ja päästää irti tarpeesta tehdä "omalla tavallanne". Teidän on antauduttava ja muistettava, mitä on kirjoitettu: te ette voi tehdä mitään itse, mutta kaikki asiat ovat mahdollisia, kun pysytte yhteydessä Lähteeseen.
 
Pyytäkää enkeleitä kietomaan pikkuegonne rakkauden siipiin, koska egon uusi tehtävä on Jumalan palvelija. Tämä merkitsee hengen määräysten noudattamista ja energiayhteysverkon luomista, jotta jumalainen energia leviää elämänne jokaiselle alueelle. Päästäkää irti kontrollista ja tietäkää, ettei teillä koskaan oikeasti ollut sitä suuremman tarkoituksenne mielessä. Annoitte elämänne Jumalalle jo kauan ennen, kun tulitte tähän inkarnaatioon. Tietysti olette täällä nauttimassa fyysisen maailman runsaudesta, mutta sisäisen virityksen on oltava jumaluudessa, jotta tämä energia voi levitä maailmaanne ja pyhittää kaikki tekonne maan päällä.
 
Olkaa ukkosenjohdatin
 
Kun planeetat yhdistyvät ja asettuvat muinaisprofetioiden mukaisesti, tehtävänne on maadoittaa valoa niin, että sitä voidaan käyttää planeetan hyväksi. Periaatteessa kaikki valotyöntekijät ovat ukkosenjohdattimia, jotka maadoittavat valovoimaa, mikä on ovi korkeampien ulottuvuuksien olemiseen. Tämä laajentuminen voi saada aivonne tuntumaan vääristyneiltä ja hermonne herkemmiltä. Avautuminen jumalmielen suurempaan valoon on tapahtumassa. Silloin kun energiasta tulee voimakkaampaa, älkää salliko itsenne vajota hämmennykseen tai pelkoon. Tehkää asioita, jotka ottavat teidät ulos pienestä mielestänne, jotta voitte harmonisoitua suuremman mielen kanssa ja muuntaa tätä voimaantunutta energiaa.
 
Käykää kävelyllä, olkaa luonnossa, liikuttakaa fyysistä kehoanne auttamaan valoenergian maadoittamisessa sisäänne. Löydätte uutta opastusta tästä energiatulvasta. Voitte tunnustaa tuntevanne voimakkaampia tunteita sallimatta niiden kontrolloida teitä. Luottakaa opastukseenne ja teidät johdatetaan tämän voimallisen ja laajentavan ajan läpi. Teitä vaaditaan ylläpitämään energiaa uudella tavalla ja voimaantunut visio uudesta maasta auttaa kantamaan teitä.
 
Valotaajuuksien ja aineellisen tietoisuuden sekoittaminen on hienovarainen manööveri eikä sellaista ole koskaan ennen tehty onnistuneesti massana. On muutosta, jonkin verran kaaosta ja vähän elämän jännittäväksi tekevää ja selkärangassa kihelmöivää seikkailua, mutta enimmäkseen toimii yksinkertainen järjestelmä. On aika palata sydämeenne, missä olemuksenne on yhteydessä siihen, mikä kestää. Tästä paikasta tulee kaikki rauha, mitä rukoilette. Täällä sydämessä voitte harmonisoitua planeetalle nyt virtaavan valon kanssa.
 
Aika mitä elätte, tarjoaa tilaisuuden loistokkaaseen heräämiseen, missä voitte olla harmoniassa valon enkelien kanssa. Kun avaudutte tälle energialle, rakkaus täyttää olemuksenne jokaisen nurkan. On nyt teidän päätöksenne, miten elätte. Pyytäkää elää jumalaisen rakkauden valossa ja se annetaan teille. Kaikki elämä riemuitsee, kun sielu palaa valoon, ja tästä paikasta ilo, viisaus ja opastus täyttää olemuksenne.
 
Ja niin se on.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #534 : 31.10.2010 19:50:45 »

TASAPAINOTTAKAA VASEN JA OIKEA AIVOPUOLISKO VÄRÄHTELYNNE NOSTAMISEKSI
 
Kuthumia kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
17.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Minä, Kuthumi, tulen taas luoksenne teitä rakastaen ja kunnioittaen. Kyllä, teitä. Te ette ymmärrä, miksi minä, Kuthumi, sanon tämän teille. Kunnioitan teitä sen suuren palveluksen vuoksi, mitä koette - sen ihmeellisen sielun oppimisen ja laajentumisen vuoksi, mikä on teidän. Kasvatte valossa ja pyritte kääntymään poispäin kaikista pimeyden muodoista - sekä mielessänne että ympärillänne. Ja kaikessa tässä on kauneutta, ystäväni. Suurta kauneutta. Nimittäin jokainen valon oivallus - vaikka kuinka pieni - on kaunis kokemus. Sillä kun mietitte kokemusta ja muutatte sen valoreaktioksi, saatte aikaan suurta oppimista, suurta kauneutta.
 
Kuten olen sanonut monta kertaa, menneisyyden uudelleeneläminen on turhaa, tulevaisuuden uneksiminen on vain sitä - unelmaa. Sen tuominen todellisuuteenne vaatii suunniteltuja askelia ja tekoja. Mitä on jäljellä? Nyt. Tämä hetki nyt. Tämä on luomishetkenne - nyt.
 
Seuraava askel
 
Puhuin äskettäin korkeammasta tehtävästänne. Veljeni arkkienkeli Gabriel avusti minua. Luitte tuon viestin ja ajattelitte: "Miten upeaa, kyllä, haluan tätä." Tietysti tämä tuo meille iloa. Juhlimme hyväksymistänne.
 
Mutta nyt ystäväni, nyt - joka hetki, mikä on nyt - teidän on tuotava tehtävänne jokaiseen hetkeen. Ymmärrättekö?
 
Teidän on ymmärrettävä, että tämä on tulevaisuutenne. Tämä on uuden valonne, olemisenne, elämisenne värähtely. Ymmärrämme, että tämä vaatii teitä muistamaan. Ei tämän elämän tai aiempien elämien menneitä tapahtumia. Ei. Kyse on sen muistamisesta, mistä tulitte. Sen muistamisesta mitä on sielussanne. Kyse on tästä tiedosta, tästä elintavasta valossa - sieluvalossa - NYT. Tälle kannustan teitä avautumaan. Tämä on seuraava askeleenne. Tämä suuri askel avaa teidät valmistautumaan uuden energian suihkuamiseen maan päälle. Olet osa tätä, ystäväni.
 
Eikö tämä ole juhlan aihe? Kosmiset energiat avustavat teitä. Olen puhunut teille ykseyden portista ja tämän upeasta henkiinheräämisestä. Nyt ymmärrätte tämän auttavan ihmiskuntaa avaamaan sydämensä ja päästämään irti kaikesta, mitä on ollut - sanon kaikesta.
 
Menneisyys
 
Menneisyydellänne ei ole teihin mitään auktoriteettia. Ymmärrä tämä, ystäväni. Se on tärkeää. Ei mitään auktoriteettia. Luoja/Jumala ei tuomitse sinua - sinä tuomitset. Ja saanen sanoa, että jotkut teistä ovat äärimmäisen kovia ja jopa julmia itsellenne vihassanne.
 
Muistamisen tarkoituksena oli selvittää/puhdistaa ymmärryksen kautta. Tullen lopulta täydelliseen irtipäästämiseen ja rauhaan ja näin itsenne vapauttamiseen.
 
"Liian vaikeaa", kuulen. Se ei ole liian vaikeaa, ei. Kyse on siitä, että pidätte tämän tekemistä epämiellyttävänä kokemuksena, joten käännytte poispäin, keksitte tekosyitä, lykkäätte sitä. Kuitenkin syvällä sielussanne hämmentää ja soimaa tietoinen mielenne. Tiedätte, että teidän on tehtävä se joskus … Miksi odotatte? Onko pelkonne niin suuri, että sallitte tuon tunteen pidätellä teiltä tulevan loiston? Avoimen tulevan luomisen. Ettekö näe, että luotte tämän pelon tunteen?
 
Olen puhunut nyt-hetkestä. Valinnastanne joka hetki, mitä tekoja päätätte luoda. Jos tämä olet sinä, olet päättänyt luoda pelkoa. Tämä pelko on laittanut esteen sielusi valolle. Tietoinen mielesi pyrkii sitten antamaan tekosyitä, kieltämään. Kysyn sinulta: "Mikä on tulos?" Hukkaatko jumalaisen tilaisuuden kasvuun, irtipäästämisen, sisäiseen rauhaan? Toivon, että selittämällä tämän sinulle ymmärrät prosessin. Ymmärryksellä pystyt päästämän irti kaikesta pelosta, mitä sinulla ehkä on.
 
Toinen kosminen tilaisuus
 
Se on niin, ystäväni, että teille annetaan taas yksi tilaisuus auttamaan valaistumismatkaanne. Täysikuu 23.10. on voimallista aikaa. On aika ankkuroitua timanttisydänykseyteenne ja tasapainottaa kaikki asiat elämässänne. Aika olla pioneeri oman luomisenne uudella valopolulla. Aika seistä uusien energioiden kosmisessa suihkussa. Luokaa nyt-hetkessä. Mitä haluatte saavuttaa, mitä haluatte olla? Ei taakseen katselua. Harjoitelkaa nyt-hetkessä olemista. Ihmisen on nyt avattava alitajuinen mielensä ja täytettävä se uudella luomisella. Kaikesta mistä olette kasvaneet yli ja mitä ette enää tarvitse, on päästettävä irti. Henkistä lujuuttanne testataan nyt.
 
Olkaa tiukkana. Ankkuroitukaa valoon. Avatkaa timanttisydämenne täyteen ihmeelliseen loistoonne.
 
Kun teette tätä lisää, aineellisen merkitys näyttää putoavan pois. Ymmärrätte, että nämä aineelliset nautinnot ovat teille vain lyhytaikaiseen käyttöön. Ne palaavat maahan ja häviävät. Mutta teidän valonne, sieluvalonne jatkaa, nousee voiton loistoon kaikkien elämienne voimallisimmissa kokemuksessa. Tuo kokemus on nyt - matkanne takaisin vaatimaan luomisenne upeus ja voima. Valkoista tulenliekkiä joka palaa syvällä timanttisydämessänne, lietsoo sieluvalonne. Olet muistamassa, ystäväni. Ojennan käteni sinulle, ojennan rakkauteni sinulle, kuten tekevät kaikki, jotka seisovat Luojan/Jumalan täydessä valossa.
 
Voimatasapaino
 
Kun alatte herätä ja muistaa, perspektiivinne muuttuu. Tämä muutos kohottaa värähtelyä jokaisessa kehonne solussa. Niinpä pystytte kantamaan enemmän valoa sisällänne. Hyvin monet etsivät korkeampaa valaistumispolkua. Se alkaa aikomuksestanne. Jos todella haluatte tätä, jos korkeamman polun kulkeminen on aikomuksenne, niin aloitetaan se.
 
Vasemman ja oikean aivopuoliskon tasapaino
 
Aloitan opettamalla teille tärkeimmän askeleen matkanne tällä tasolla. Se ei ole vaikea. Monet miljoonat jotka ovat menneet edellänne, ovat suorittaneet tämän. Joten sinäkin voit, ystäväni.
 
Hyvin monet vuodet teitä on opetettu olemaan päiväuneksimatta ja ajattelemaan loogisesti. On aikoja, jolloin tätä vielä tarvitaan, mutta ei koko ajan. Joillakin looginen ajattelutapa on lukittuna alitajuntaan. Heistä on erittäin vaikeaa kuvitella, päiväunelmoida, todella kuunnella, mitä he tuntevat sisällään. Kerron teille, että tämä aika on ohi. Nyt vasemman ja oikean aivopuoliskon on oltava tasapainossa. On välttämätöntä toimia oikealla aivopuoliskolla edistyäkseen valaistumispolulla. Luottamusta vaaditaan myös. On aika luottaa siihen, mitä tunnette. Ei pelkästään luottaa sydämessänne, vaan luottaa myös siihen, mitä tunnette tilanteista ja ihmisistä. Tämä vaatii irtipäästämistä ja sen tietämistä, että teillä tulee olemaan kaikki hyvin. Harjoittelulla kehitätte luottamusta. Luottamusta omaan tietämiseenne ja luottamusta meihin täällä. Ohjeistan tätä sielua auttamaan meditaatiossa kehittämään tätä oleellista aivotasapainoa.
 
Siunausta teille,
Mestari Kuthumi
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #535 : 31.10.2010 19:52:09 »

KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
26.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Kysymys:
Mestarit, maailmani on menossa ylösalaisin tällä hetkellä. Pitäisikö minun kuunnella sisäistä itseäni ja tehdä, mitä monet pitävät vääränä? Vai pitäisikö minun tehdä, mikä on sopivaa? Jokin tai joku on tukkinut sisäisen ääneni. Miksi näin on? Olenko päättänyt oikein - vaikka loukkaankin monia, joista välitän? Olen hukassa! -Niina, Suomi
 
Vastaus:
Sinun on esitettävä itsellesi kysymys, kenen haluat olevan vastuussa elämästäsi ja tavastasi elää sitä. Jos vastus on "kuka tahansa paitsi minä" ja että "he tietävät, mikä on oikein sinulle" - paremmin kuin sinä voisit mitenkään tietää - niin kuuntele kaikkia noita "toisia" ihmisiä. Jos olet huolissasi oman elämäsi elämisestä, omien elämän oppituntiesi seuraamisesta, niin vain sisäinen itsesi voi antaa sinulle vastaukset.
 
Sisäinen äänesi voi tuntua vaikealta kuunnella, koska korvasi ovat harjaantuneet kaikkiin ihmisiin ympärilläsi ja heidän ääniään on lähes mahdotonta suodattaa pois kyetäksesi kuulemaan omasi. Sinut kasvatettiin kuuntelemaan vanhempia, opettajia ja auktoriteettihahmoja. Sitten aloit anoa apua ystäviltä, mikä on johtanut elämään komitean johdolla. Edetäksesi omalla polullasi sinun on noustava ylös ja otettava täysi vastuu päätöksistäsi.
 
On universaali fakta, että ihmisiä voi loukata vain, jos he antavat itsensä loukkaantua. Ystäväsi loukkaantuvat vain, jos heillä on odotuksia siitä, mitä he haluavat sinun tekevän. Se on heidän ongelmansa, ei sinun. Et ole vastuussa heidän järjettömistä haluistaan. Elämäsi on sinun vastuullasi, heidän pettymyksensä ovat yksin heidän.
 
Ystäväsi reagoivat, mitä tahansa teetkin. Tärkeää on, että tunnet mukavaksi omat päätöksesi, jotka perustuvat ainoastaan sisäisiin tuntemuksiisi. Jos joku valittaa valinnoistasi, selitä, että ne ovat juuri sitä - sinun valintojasi - ja olet tehnyt sen, minkä tunnet parhaaksi itsellesi. Kukaan ei voi väitellä tunteistasi, koska he eivät voi päästä kehosi sisälle ja tuntea, mitä sinä tunnet.
 
Kysymys:

Mestarit, jos olen ymmärtänyt opetuksenne oikein ja maa on luotu erityisesti paikaksi negatiivisuuden kokemiseen, onko ihmisten mitään hyötyä yrittää parantaa olosuhteita täällä omistamalla elämänsä esim. toisten kärsimysten poistamiseen, koska tämä näyttäisi olevan vastoin heidän ja maan olemassaolon syytä ja mitätöisi heidän tarkoituksensa olla täällä? -David, Iso-Britannia

Vastaus:

On kaikenlaisia oppitunteja, joita sielu voi valita kokevansa maan päällä. Kyllä, maa on ainoa planeetta, missä on kaksinainen energiajärjestely, kera negatiivisten ja positiivisten olosuhteiden. Oppituntinne ilmentyvät negatiivisina energioina ja sielun tehtävänä on päättää, miten käsitellä nuo tilanteet ja tehdä niistä positiivisia kokemuksia oppiakseen itsestään ja ongelmistaan - jos ne voivat.
 
Kysymyksesi näyttäisi vihjaavan esim. siihen, että myös sielu joka päättää olla lääkäri, puuttuu potilaansa elämänoppituntiin. Mutta elämä on paljon monimutkaisempaa. Lääkäri ei voi mennä ulos raahaamaan kadulta potilaita ja pakottaa heitä ottamaan lääketieteellistä hoitoa. Kaikki parantaminen ei liity ainoastaan parantajan tekoihin, vaan myös potilaan aikomuksiin. Jos ihmiset eivät halua parantua, he löytävät tavan pysyä epätasapainossa tai sairaana kehossaan. Osa heidän oppituntiaan voi olla tunnustaa, että he tarvitsevat toisten apua. Jos ihmiset siis käsittävät, miksi he kärsivät jostain tilasta, he voivat mennä etsimään parantajaa, joka voi auttaa tilan lääkitsemisessä.
 
Toisessa esimerkissä hyvät samarialaiset voisivat mennä eri maihin auttamaan puhtaan veden tuomisessa ihmisille. Heidän lähdettyään ihmisten on ylläpidettävä vesijärjestelmää. Heidän oppituntina voi olla itsestään huolehtiminen.
 
Ainoastaan tilanteessa missä ihmiset yrittävät pakottaa uskomuksiaan ja elämäntyyliään toisille, voi olla asioihin puuttumista. Mutta älä unohda valinnanvapautta - vastaanottaja voi aina sivuuttaa tarjotun avun. Tilanteissa missä sieluilta ehkä riistetään oppitunti toisten avun vuoksi, he voivat yrittää uudestaan oppia tuon oppitunnin samassa tai toisessa elämässä.

Kysymys:

Mestarit, monet henkiset ihmiset puhuvat paikasta, minne menemme kuoltuamme, eräänlaiseen henkiseen "tankkaus- ja virkistyspisteeseen" ennen siirtymistämme seuraavaan elämäämme. Haluaisin kysyä, onko todellisuudessa helvettiä ja mikä tärkeintä, onko yhtä, kaikkivaltiasta "Jumalaolentoa" olemassa. -Zoe, Malesia

Vastaus:

Kysymyksesi osoittavat hämmennyksen tilaa, koska kaksi ensimmäistä ovat ristiriidassa. Uskonnollisen määritelmän mukaan helvetti ei varmasti ole lepo- ja rentoutumispaikka. Mutta onko helvetti nimistä paikkaa? Ei. Onko kuvaus helvetistä synonyymi olotilalle, missä sielu tuntee piinaa ja lohduttomuutta? Ehdottomasti! Ja sellaista paikkaa ei ole missään muualla kuin planeetalla jalkojesi alla.
 
Maa on kaksinaisuuden paikka, missä kaikella on vastakkainen polariteetti. Jokaiselle fantastisen upealle tunteelle on yhtä voimakas negatiivinen järkytyksen ja kärsimyksen tunne. Kun sielu jättää kehonsa täällä (tai se toisin sanoen kuolee), se lähtee tästä negatiivisesta tilasta ja astuu ehdottoman rakkauden paikkaan, missä ei ole negatiivisuutta. Sielu voi kokea sen, mihin on viitattu helvettinä sen eläessä maan päällä, mutta kun se lähtee maan päältä, sillä on paikka (mitä jotkut kutsuvat taivaaksi), missä tuomitsemista ei ole ja kaikki on ehdotonta rakkautta.
 
Sana "Jumala" on alettu liittää kuvaan miehestä, joka on pukeutunut valkoiseen, jolla on pitkät hiukset ja parta ja joka antaa tuomioita kaikille sieluille. Tuomitsemista voi olla vain paikassa, missä on oikea ja väärä tai positiivinen ja negatiivinen. Koska näitä on vain maaplaneetalla, jumala voi olla vain täällä.
 
Onko yksittäistä jumalolentoa? Ei. Onko universumissa voimaa, joka on kaikkivoiva? On. Tämä on universaali energia, joka sisältää kaiken mitä on. Sinä ja kaikki yksittäiset sielut jotka "jaettiin" tästä energiasta, pysyvät sen osana, kommunikoivat sen kanssa ja yhdistyvät siihen uudestaan halutessaan. Tämä voi tapahtua aina, kun sielu ei ole kehokuoressa.
 
-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #536 : 31.10.2010 19:53:07 »

linkki

KAIKKI ON SISÄLLÄMME
 
Isistä kanavoinut Petra Margolis ( www.ascendedmasters.org)
26.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Viikonloppuna menin tapamaan Amrit Desaita, gurua josta monet ovat ehkä kuulleet. Hän puhui tarpeesta yhdistyä ja siitä, miten kaikki ihmiset haluavat tätä enemmän kuin mitään muuta riippumatta siitä, mitä uskonto haluaa.
 
Minun mielestäni uskonnosta riippumatta kaikilla on sama tarkoitus löytää sisäinen itsemme.
 
Haluamme vain löytää tuon sisäisen ykseyden.
 
Hänen mukaansa ihmiset etsivät sitä enimmäkseen ulkopuoleltaan ja hän antoi esimerkin kaksoissielusta tai kaksoisliekistä. Kun joku tulee hänen luokseen ja sanoo etsivänsä ja haluavansa kohdata kaksoisliekkinsä tai sielunkumppaninsa, hän sanoo vain: "Näen sinut ensi vuonna."
 
Eli jos etsit sitä tai jotain muuta toisesta ihmisestä, etsit väärästä paikasta.
 
Näin hän sanoo monien tapaan, että meillä on kaikki sisällämme.
 
Monet sanovat: "En tarvitse opettajaa", mutta miksi sitten hän opettaa tätä, miksi monet muut opettavat tätä. Jos se olisi niin helppoa löytää, miksi tarvitsemme opettajia?
 
Koska olen ollut tällä polulla pitkään, tiedän, että ilman opettajiani en olisi koskaan löytänyt näin paljon sisäisestä itsestäni.

Niinpä päätin kysyä mestareilta, miksi tarvitsemme opettajia toisinaan.
 
Isis tuli vastaamaan näihin kysymyksiin.
 
--------
 
Minä: Miksi tarvitsemme opettajia?
 
Isis: Kun tulitte maan päälle, tulitte matalampaan värähtelyyn. Tämän tehdäksenne teidän täytyi "alentaa" paljon sitä, mitä olette hengessä ja laittaa passiiviseen tilaan monia korkeampia osianne. Nämä osat odottavat aktivoimista, yhdistymistä.
 
Ihmisenä teillä on ollut opettajia koko elämänne - vanhemmat, kouluopettajat ja ihmiset lähellänne. Niin ylhäällä kuin alhaalla. Tarvitsette opettajia fyysisyydessä, kuten tarvitsette opettajia henkimaailmassa.
 
Tulette tähän fyysiseen elämään vauvana ja tarvitsette opettajia ohjaamaan teitä. Hengessä ette ole vauva, mutta ihmisosa tulee menettäneenä muistinsa henkiosastaan ja tarvitsee opastusta ja opettajia muistaakseen ja kasvaakseen.
 
Minä: Voimmeko aktivoida nämä osat itse?
 
Isis: Useimmiten tämän on prosessi, jota tukee joku, joka tietää. Minäpä selitän. Olette 3D:ssä - fyysinen kehonne on 3D:ssä ja henkikehonne on korkeammissa ulottuvuuksissa. Ne ovat korkeammissa taajuuksissa. Teidän täytyy tietää, miten saavuttaa nuo korkeammat taajuudet.
 
Minä: Miten teemme sen?
 
Isis: Sanotaanpa, että haluatte rakentaa talon. On jotain asioita, jotka voitte löytää itse, koska näette sen ympäristöstänne - tarvitsette puuta, tiiliä ja muita tavaroita. Mutta miten rakennetaan talo? Etsitte vastauksia, kysytte toisilta, jotka tietävät.
 
Henkikehonne on kuin talo. Teillä on rakennusaineet. Teidän täytyy vain tietää, miten laittaa ne yhteen, miten tehdään siitä tukeva ja tällä hetkellä myös, miten tuodaan se fyysiseen kehoon.
 
Minä: Ihmisillä on kokemuksia guruista ja muista, mitä he pitävät energiaolemuksensa aktivoimisena. Miten tämä toimii?
 
Isis: Joillakin guruilla ja opettajilla on kyky kohottaa teidät noihin korkeampiin taajuuksiin. Kun saavutatte ne, pystytte ulottumaan korkeampiin osiinne ja saamaan kokemuksen niistä. Joskus tämä riittää aktivoimaan tuon osan, joskus tarvitaan muuta, erityisesti jos ihminen ei ole todella valmis yhdistettäväksi noihin korkeampiin taajuuksiin. Hän saa kokemuksen ja tämän pitäisi antaa hänelle potkua katsoa pidemmälle, miten aktivoidaan nuo osat ja yhdistytään niihin.
 
Siis kyllä, hyvin korkeataajuuksinen guru tai opettaja voi nostaa teidät omaan itseenne monissa tapauksissa. Mutta he seuraavat aina, ettei aiheudu vahinkoa, joten hyvin paljon riippuu siitä, missä kohtaa olette energiakehityksessänne ja mikä on polkunne ja valittu ajoituksenne.
 
Mutta joka tilanteessa teidän on silti säilytettävä nämä yhteydet itse. Sillä jos guru tai opettaja ylläpitää yhteyttä puolestanne, se rikkoo ykseydenlakia, mikä on oman voimansa, valintojensa ja kykynsä pitäminen. Keskinäinen riippuvuus tai hullaantuminen ei kelpaa, kuten oikea guru tai opettaja painottaa koulutuksen joka osassa.
 
Minä: Mikä on maan päälle tulevien korkeampien energioiden tarkoitus, kun monet sanovat tuntevansa sisäisiä muutoksia?
 
Isis: Nämä energiat ovat tukevia energioita, jotka voivat aktivoida osianne ja myös yhdistää teidät niihin, mutta se ei tapahdu itsestään. Henkilön on joko oltava valmis kohotettavaksi seuraavalle tasolle tai henkilö tarvitsee apua näiden energioiden käyttämiseen ja seuraavan tason saavuttamiseen.
 
On oltava jotain, kuten korkeampi energia tai joku kohottamassa henkilö seuraavalle tasolle, jotta hän voi aktivoida korkeamman osan.
 
Tulevat energiat ovat, kuten sanon, tukevia ja monet tuntevat ne sisällään. Jotkut antavat noiden energioiden yhdistyä fyysisyyteen. Mutta he unohtavat, että nämä energiat on tarkoitettu myös tukevaksi energiaksi aktivoimaan korkeampia henkiosia ja yhdistymään niihin ja monet eivät työstä tätä tietoisesti.
 
Se on sama asia kuin talon rakentamisessa - talon korkeampien tasojen saavuttamiseksi tarvitaan jotain, kuten portaat. Teidän on opittava rakentamaan omat portaanne.
 
Joku voi lainata teille portaita, että voitte nähdä, miten ne on rakennettu, ja käyttää niitä korkeampien tasojen saavuttamiseen. Mutta teidän on rakennettava omat portaanne noiden tasojen ylläpitämiseksi, koska lainaamanne portaat palautetaan omistajalle.
 
Minä: Miten tämä liittyy sisäänpäin kääntymiseen?
 
Isis: Sisäänpäin kääntyminen on kaiken sen löytämistä, mitä olette, ja ykseyden löytämistä sen kaiken kanssa, mitä olette.
 
Selitämme tätä taajuuskerroksina, menemisenä korkeammalle ja korkeammalle, vaikka kaikki tämä on todellisuudessa sisällänne - se on samassa paikassa. Erona on se, että suuri osa siitä, mikä on korkeampaa taajuutta, on passiivista tai sitä ei voida saavuttaa, ennen kuin joku tai jokin vie teidät sinne.
 
Minä: Mitä on sfäärien musiikki?
 
Isis: Olette jo löytäneet osan siitä, koska se on teidän kaikkien sisällä. Voitte nähdä sen koskettimina. Kaikkia koskettimia, mustia ja valkoisia, käytetään tekemään laulu, joka on erityisesti teille.
 
Minä: Näen ihmisten puhuvan Elohim-taajuuksista, enkelitaajuuksista. Mikä merkitys noilla taajuuksilla on meille?
 
Isis: Jokaisella olennolla on oma taajuutensa. Voitte yhdistyä Elohim- tai enkelitaajuuksiin, mutteivät ne ole teidän erityistaajuutenne. Mutta koska olemme kaikki yhtä, ne kantavat joitain taajuuksia, joita ehkä tarvitaan sisällänne. Jokaisella ihmisellä on oma laulunsa.
 
Henkenä ette käy läpi kuolemaa, olette jo kuolemattomia. Fyysinen keho ei kuitenkaan ole ja se vaatii sopeutumista korkeampiin taajuuksiin. Tämä tehdään tuomalla sfäärien musiikkia fyysiseen kehoon. Tämä voidaan tehdä vain aktivoimalla sfäärien musiikki ensin hengessä. Sieltä henki tuodaan fyysiseen kehoon.
 
Riippuen itselle laatimastanne polusta, tuotte sisään osia hengestä tai koko hengen.
 
Viidennen ulottuvuuden saavuttamiseen ette tarvitse sitä kokonaan, koska ette tarvitse kuolemattomuuskoodeja. 5D-taajuuksissa fyysisen kehon elämän ja kuoleman kierto on edelleen läsnä.
 
Jos polkunanne on siirtyä pois fyysisen kehon elämän ja kuoleman kierrosta, tarvitsette koko hengen.
 
Minä: Entä valokehomme ja ylösnousemuskulkuneuvomme?
 
Isis: Ylösnousemuskulkuneuvo on erittäin monimutkainen ja se vaatii säätöjä sen jälkeen, kun kaikki mitä olette hengessä, on aktivoitu. Osa tästä prosessista on jo sisällänne ja osa ei.
 
Kun siirryitte matalampiin taajuuksiin, kaikki mitä tiedettiin ylösnousemusprosessista, laitettiin sisällenne. Koska ylösnousemus on jatkuvaa muutosprosessia tällä hetkellä, uusia osia voidaan tuoda sisään ja aktivoida, kun haluatte.
 
Maa ja ihmiset maan päällä kohotetaan tuloksena muutoksista maapallossanne ja universumissa. Tämä prosessi on uusi meille kaikille, joten menemme virran mukana siinä, mitä tarvitaan maapalloa ja ihmisiä varten.
 
Minä: Voinko kysyä pari kysymystä vielä, jotka eivät liity tähän, mutta ovat saaneet minut miettimään?
 
Isis: Kyllä, tietysti.
 
Minä: Kun kirjoitan kanavointia joltain mestarilta, saan reaktioita ihmisiltä, jotka itse asiassa reagoivat minuun eivätkä mestariin. Useimmiten he sanovat, etteivät he ymmärrä, tai sanovat negatiivisempia reaktioita. Jos ne kertoisi tuolle ihmiselle, hän suuttuisi siitä. Älä käsitä väärin, minä en suutu, mutta mietin vain, miksi ihmiset edelleen tekevät näin, vaikka näytämme muuttuvan hyvin paljon.
 
Isis: Monet tuntevat jotain sisällään lukiessaan viestiä ja se suututtaa heitä toisinaan. He näkevät mestarit olentoina, jotka ovat valosta, eikä heitä näin voi pitää vastuullisena viestin sanoista. Sinä kuitenkin voit olla väärässä viestin sanoista, koska olet ihminen. He siis puhuvat mieluummin sinulle kuin mestarille.
 
Kun he käyttävät sanoja kuvaamaan tunteitaan, he voivat valita toisia loukkaavia sanoja. He eivät käsitä, että kun he puhuvat näin toisille, he puhuvat todellisuudessa itselleen.
 
Minä: Entä ihmiset, jotka sanovat, etteivät he tunne mestarin energiaa viestissä?
 
Isis: Koska viesti on ihmisryhmälle, on aina eri energiaa, mikä puhuu erityiselle ryhmälle. Olemme olentoja, joilla on kyky käyttää joka taajuutta. Emme ole rajoittuneita tiettyyn taajuuteen.
 
Kun jokaisen ihmisen on aika seistä omilla jaloillaan, on myös meidän aika alkaa rajata energioitamme, mikä antaa ihmiselle tilaisuuden löytää oman sisäisen sfäärien musiikkinsa.
 
On myös aika päästää irti ennakkoajatuksista ja uskomusjärjestelmistä, joista on tällä hetkellä tulossa jokseenkin vanhanaikaisia, kun siirrymme aikaan, joka on uusi meille kaikille.
 
Minä: Vielä viimeinen kysymys, mikä on monien ihmisten mielessä. Entä rahan pyytäminen siitä, mitä teemme henkisinä ihmisinä, kuten parannustyö ja kurssien pitäminen?
 
Isis: Aikana jolloin olin korkea-arvoinen papitar Egyptissä ja työskentelin temppelissä, emme pyytäneet mitään. Mutta se ei ollut tarpeellista, koska meillä oli kaikkien tuki, jotka tulivat temppeliin. He toivat ruokaa ja paljon muuta pitääkseen olomme mukavana - enemmän kuin mukavana, sanoisin. Monet myös työskentelivät temppeleissä tukemassa meitä. Energiavaihto tapahtui lahjoituksina ja työn tekemisenä meille. Jotkut myös maksoivat arvometalleina, kuten kultana, ja arvokivinä.
 
Näin on ollut tapa kaikkina aikoina.
 
Tänä aikana näemme vähemmän kunnioitusta parantajia ja opettajia kohtaan.
 
Emme käännyttäisi ketään pois, jos hän tulisi saamaan parannusta, mutta on aina ollut jotain vaihtoa, koska parannettavat joilla ei ollut mitään annettavaa, tekivät töitä temppeleissä. Ei koska heidät pakotettiin, vaan koska he tiesivät energiavaihdosta.
 
Minä: Luin jostain, että jotkut opettajat - tai en tiedä, olivatko ne oikeastaan opettajia - sanovat, ettei pitäisi koskaan maksaa mistään henkisestä.
 
Isis: Ne jotka sanovat näin, tietävät, että ihmiset tuntevat velvoitetta tehdä lahjoituksia. Joten heillä on edelleen energiavaihtoa, mutta tavallaan se ei ole suoraviivaista. He voisivat vain sanoa: "Toimin lahjoituksilla" ja tämä olisi suoraviivaisempaa ja rehellisempää.
 
Kun pyydetään tehtävästä työstä rahaa - kutsutaan sitä sitten lahjoitukseksi, ehdotetuksi lahjoitukseksi tai vain kustannukseksi - ollaan suoraviivaisia. Energiavaihto on läsnä koko ajan, koska tämä on universaali laki.
 
Jotkut ostavat henkisiä kirjoja, tämä on energiavaihtoa.
 
Internet joka teillä on nyt, on tuonut enemmän toisten ulottuville ja monet jakavat toisille sen, mitä tietävät ja vastaanottavat.
 
Kun monet ihmiset lukevat näitä viestejä, he tosiaan alkavat muistaa sisäistä tietoa.
 
Sitä voi kutsua opettamiseksi. Hyvä opettaja auttaa teitä muistamaan, kuka olette.
 
Energiavaihtoa ei kuitenkaan oikeastaan löydy tästä jakamistavasta.
 
Siitä on tullut monille ihmisille tapa saada ilman jakamispiirrettä. Siinä ei ole tasapainoa ja monet näkevät sen sellaisena, mikä annetaan ilmaiseksi, ja heillä on oikeus saada se. He ovat unohtaneet energiavaihdon, kun he ajattelevat itsellään olevan oikeus tietää. Ja heillä toki on oikeus tietää, mutta sitten kun he löytävät sisäisen tiedon, he unohtavat sen tavan, millä he löysivät tämän tiedon. Se johtui siitä, että toiset muistuttivat heille.
 
He saivat vapaasti/ilmaiseksi, koska toiset käyttivät energiaansa viestien vastaanottamiseen ja lähettämiseen. Nettisivujen käyttäminen kuitenkin maksaa.
 
Ihmisten täytyy operoida näitä nettisivuja. He käyttävät energiaansa ja antavat vapaasti.
 
Voitte siis tehdä lahjoituksia niille, jotka pitävät nettisivuja.
 
Mutta älkää unohtako, että ne jotka laittavat viestejä, ovat myös mukana ja antavat energiaansa vapaasti. Ilman heitä näitä nettisivuja ei olisi olemassa.
 
Ihmiset jotka pitävät nettisivuja, ovat jo vaihdossa niiden kanssa, jotka laittavat viestejä. Lukijat saavat energioita tuosta jakamisesta.
 
Puu tarvitsee ravintoa kasvaakseen. Se käyttää maata paikkana, mistä se saa ravintoa. Se varistaa lehtensä suojellakseen maata. Se käyttää juuria pitääkseen maan kasassa sateen aikana. Saamisen ja antamisen kierto.
 
Maksatte viljelijöille ruuan antamisesta - tämä on saamisen ja antamisen kierto.
 
Tätä tarvitaan elämänne kaikilla alueilla.
 
Fyysinen keho tarvitsee ruokaa, henkikeholla on myös tarpeensa.
 
Niin kuin maksatte viljelijälle ruuan antamisesta, maksatte opettajalle ravinnon antamisesta henkikehollenne.
 
Energiavaihdosta on tullut järjestelmä, minkä monet ovat unohtaneet, koska olette hitaasti irronneet lisää korkeammista energioista sisällänne.
 
Monet unohtavat henkikehonsa tarpeet ja unohtavat, että olette itse asiassa noissa henkikehoissa.
 
Egyptiläiseen aikaan henkikehon tarpeet olivat tärkeämpiä kuin fyysisen kehon tarpeet, mutta energiatasapainon vaikutuksesta ei ollut tarvetta huolehtia fyysisen kehon ruuasta, koska ruokaa oli aina saatavilla. Silloin kun on sisäinen tasapaino, on ulkoinen tasapaino. Henkikehon ruokaa oli aina opettajien kautta, joita tuettiin energiavaihdolla.
 
Tänä aikana jolloin havaitsemme tasapainottomuutta energiavaihdossa, näemme keskityttävän enimmäkseen fyysisyyteen ja unohdetaan henkisen tarpeet tai päätetään olla ruokkimatta niitä.
 
Unohdetaan, että kun henkisellä puolella on kaikki tarvittava, fyysinen puoli saa kaikki tarpeensa sen tuloksena.
 
Kuten kaikki tiedätte, fyysinen keho on vain hengen kuljettaja, ja se mitä olette hengessä, on tärkeämpää. Miksi ette laita henkistä etusijalle tärkeysjärjestyksessänne?
 
Monet ovat heräämässä tälle ja monet työstävät tätä.
 
Mutta epätasapaino pysyy, kun monet ovat unohtaneet, että energiavaihtoa tarvitaan auttamaan teitä sisäisen ykseyden löytämisessä.
 
Irrotitte itsenne hyvin monin tavoin ykseydestä, kun siirryitte fyysiseen kehoon.
 
On syy opettajiin, niin kuin on syy oppilaisiin.
 
Tarvitsemme kaikki tosinaan opettajaa kohottamaan meidät seuraavalla tasolle.
 
Minä: Entä ihmiset, joilla on omat oppaansa aktivointien ja puhdistusten tekemiseen?
 
Isis: Kaikki te saatte tämän, tiedätte siitä tai ette. Oppaanne auttavat teitä kaikin mahdollisin tavoin aktivoimaan korkeampia osianne ja yhdistymään niiden kanssa. He voivat auttaa teitä tässä, koska he ovat korkeammissa taajuuksissa ja voivat ulottua joihinkin korkeampiin osiinne.
 
Jotkut oppaat ovat 5D-tasolta. He voivat työskennellä vain 5D-tason osienne kanssa. On siis rajat. Riippuen tietämyksestään he voivat auttaa teitä siinä, mitä he tietävät.
 
On ollut ja aina tulee olemaan tarvetta opettajiin henkisen kasvun prosessissa.
 
Opettaja ja oppilas löytävät toisensa niissä rajoissa, mitä opetusta oppilas tarvitsee tuona aikana. Kun oppilas on valmis siirtymään eteenpäin, opettajan pitäisi kertoa oppilaalle tämä, ellei opettaja siirry itse eteenpäin ja pysy oppilaan edellä ollessaan myös itse oppilas.
 
Tänä aikana tarvitaan opettajia, jotka ovat avoimia ja valmiita tuomaan uutta informaatiota ja uusia opetuksia, joita tarvitaan, kun siirrytte uuteen maailmaan.
 
Monia pyydetään opettamaan uudessa maailmassa ja nyt on aika valmistautua.
 
Minä: Miten voimme muuttaa sitä vaikutusta, mikä rahalla on meihin tällä hetkellä, kun käytämme sitä energiavaihdossa?
 
Isis: Kun siirrytte eteenpäin, energioissa on vaihtotarvetta, koska ne ovat tukossa tällä hetkellä. Niiden jotka näkevät tarpeen ja pystyvät siihen, on aika tukea toisia, jotka voivat täyttää sen henkisen informaatioyltäkylläisyyden tarpeen, mitä tarvitaan henkistä puolta varten, koska tämä johtaa myös fyysiseen yltäkylläisyyteen.
 
Minä: Olen pitänyt useita työpajoja, joista en pyytänyt mitään tai pyysin toisia tukemaan niitä, joilla ei ollut mahdollisuutta tällä hetkellä. Sain ihmiset allekirjoittamaan, mutten koskaan lahjoittamaan mitään toisille.
 
Isis: Siksi energia on tukossa. Ne jotka voivat antaa, eivät näe tarvetta, eivätkä he näe tarvetta myöskään itsessään. He eivät näe, miten antaminen ruokkii heitä sekä muita.
 
Minä: Näen monien lataavan ilmaisia meditaatioita, mutten tekevän lahjoitusta. Onko tämä osa tukosta?
 
Isis: Jonkun ei ole aina tarvetta lahjoittaa, mutta monet olisivat voineet tehdä sen ja havaitsevat olevansa edelleen tukossa yltäkylläisyyden osalta. Koska te kaikki tarvitsette tässä kohtaa opettajia, on myös tarvetta tukea opettajia monin tavoin. Opettajien tukeminen tukee myös toisia ja teitä - se antaa ruokaa sielullenne, kuten sitä voitaisiin kutsua.
 
Jakamista tehdään monin tavoin. Se voi olla naapurinne auttamista ruualla.
 
Minä: Vaikein osa on rahayltäkylläisyyden jakaminen.
 
Isis: Todellinen yltäkylläisyys on sisällä. Kun löydätte ykseyden yltäkylläisyyden sisältä, on ykseyttä ja yltäkylläisyyttä ulkopuolellanne.
 
Minä: Mitä minun pitäisi tehdä opettajana? Olen pitänyt ilmaiseksi työpajoja ja huomaan, että monet ilmoittautuvat ja sanovat olevansa onnellisia voidessaan olla paikalla, mutta kun tulee se aika, he eivät ole paikalla ja he odottavat vain nauhoituksen olevan valmis seuraavana päivänä. Annan aikaani eivätkä he anna omaa aikaansa. Tämä saa tavallaan tuntemaan, ettei antamiseni ole minkään arvoista heille.
 
Isis: On oppilaita jotka ovat paikalla. Keskity heihin. Ne jotka eivät tule, eivät ehkä ole valmiita. He eivät ehkä ole valmiita jakamaan yltäkylläisissä energioissa, jotka ovat käytettävissä heidän sisällään ja ulkopuolellaan.
 
Minä: Miten muutamme tätä jakamista? Mitä voin tehdä tämän muuttamiseksi tai auttamaan tämän muuttamisessa?
 
Isis: On tehtävä valintoja tällä hetkellä, koska voisit mennä ainoastaan lahjoituksiin.
 
Minä: Kyllä, tiedän, mutta minulla on jo vaikeaa laskujen maksamisen kanssa ja kuten näen ilmaisten viritysten osalta, monet eivät jaa ja näin en pysty maksamaan laskujani.
 
Tiedän, että minun täytyy luottaa, mutta kokemukseni kertovat minulle tällä hetkellä muuta.
 
Mutta ymmärrän kyllä ja mietin tätä.
 
Isis: Löydät vastauksen sisältä, kuten aina.
 
Minä: Minulla ei ole enää kysymyksiä tällä kertaa. Kiitos, että olit kanssani täällä.
 
Isis: Ole hyvä ja tiedä, että olen kanssasi aina.
 
« Viimeksi muokattu: 06.11.2010 11:59:14 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #537 : 06.11.2010 12:00:26 »


HEITÄ MINULLE SUURIN JÄRKYTYKSESI - AUTS!

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
3.11.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki,


Viime viikonloppuna heitin pois vanhoja papereita, joita olin kanniskellut mukanani yli 20 vuotta. Kun katselin niiden palamista takassa (polttaminen tuntui puhdistavammalta kuin pelkkä poisheittäminen), tunsin valtavan painon poistuvan elämästäni. Hyvin paljon poisheitetystä oli muistutusta vaikeuksista ja haasteista, joita koin silloin, ja tiesin, että oli aika siirtyä eteenpäin. Ja pyysin vahvistusta, että olin päästänyt irti kaikesta, mistä minun piti päästää irti. "Heitä minulle suurin järkytyksesi", sanoin universumille, "koska olen valmis päästämään irti kaikesta." Tiesin olla esittämättä tällaista pyyntöä valmistautumatta hyvin suoraan vastaukseen. Ja sain omani hyvin tuskallisella tavalla, joka oli "auts!" - itse asiassa niitä oli kaksi.

Sunnuntai-iltana en tuntenut vointiani hyväksi ja maanantaina heräsin täysin puhjenneeseen flunssaan. Ok, tajuan, että silloin kun päästämme irti, saamme vahvistuksen fyysiseen kehoon. Niinpä olen taistellut flunssani kanssa muutaman viime päivän. Se ei ollut vakavaa ja tiesin, että vointini on taas parempi päivän tai kahden päästä. Mutta toinen vahvistus oli todella rankka.

Olen yrittänyt perustaa yhteisyritystä toisen kanssa ja viime viikolla sain lopulta vahvistuksen, mitä olin odottanut. Olin hyvin innoissani ja tyytyväinen, koska se oli suuri tilaisuus. Mutta lyhyen sähköpostin jälkeen en saanut mitään muuta. Päiviä kului ilman mitään kommunikointia, vaikka lähetin useita sähköposteja kysyen, mitä sopimuksemme viimeistelemiseen tarvittiin. Sitten aloin miettiä, oliko sopimus peruttu, kuvittelinko vain, että tämä henkilö halusi liiketoimintaa kanssani, olinko lukenut liikaa sähköposteista, rikkoisiko hän sopimuksemme. Voisinko luottaa häneen?

Olin sairas pettymyksestä, reaktio oli todella epäharmoniassa tilanteen kanssa. Tämä ei ollut maailmanloppu ja jos se ei toimisi, olisi muita mahdollisuuksia. Mutta tässä oli jotain muuta. Sitten eilen muistin jotain, mitä oli tapahtunut, kun olin 11-vuotias, ja kaikki loksahti paikoilleen. Tässä on tuo tarina.

Kun olin 11-vuotias, halusin ruskeat, mokkanahkaiset, polveen saakka nyöritetyt mummosaappaat (hei, se oli 1972). Tuolloin lapsilla ei ollut rahaa ja vanhempani uskoivat, että lasten pitäisi käyttää järkeviä kenkiä eivätkä nämä mahtuneet tuohon malliin. Kengät maksoivat noin 25 dollaria, mikä oli paljon rahaa ja paljon enemmän, kuin minulla oli tuolloin. Mutta isäni sanoi, että jos saisin hyviä arvosanoja lukukausitodistukseen, hän ostaisi ne minulle. Niinpä tein kovasti työtä, tein kotitehtäväni ja ylimääräistäkin ja olin varmasti joka päivä koulussa. Lukukauden lopussa oli tehnyt sen - sain parhaimmat arvosanat luokalla ja voitin myös osallistumispalkinnon.

Niinpä näytin ylpeänä isälle todistustani ja muistutin häntä lupauksesta. Hän katsoi minua ja sanoi, ettei sen hänen mielestään pitäisi vaatia lahjomista, että tekisin koulutyöni (olin jo hyvä oppilas). Hän sanoi vain laskeneensa leikkiä eikä hän aikonut ostaa kenkiä minulle, mutta hän oli ylpeä, koska olin tehnyt niin ahkerasti töitä. Olin järkyttynyt hänen kaksinaamaisuudestaan. Hän oli luvannut ostaa nuo kengät ja juuri rikkonut lupauksensa. Hän vääristeli asioita, näytti minulle, ettei hän ollut luotettava, ja oli ollut hyvin epäkunnioittava.

Vaikka väitin hänelle vastaan, hän ei aikonut ostaa noita kenkiä minulle. Niinpä päätin saada ne joka tapauksessa. Olin lapsenvahtina, juoksin naapurien asioita, puhuin veljeni ja sisareni antamaan minulle suurimman osan viikkorahastaan, kun teen askareita heidän puolestaan, anoin paikallisen marketin omistajaa antamaan minun pakata asiakkaiden tavaroita - ja kahden viikon päästä minulla oli rahat. Menin bussilla kaupunkiin ostamaan kaupasta ruskeat mokkasaappaat, joita pidin ylpeänä koulussa seuraavana päivänä.

Mutta joka kerta katsoessani kenkiä muistin, miten epäreilu isäni oli ollut, miten hän oli opettanut minulle, ettei sillä ole merkitystä, mitä ihmiset sanovat tekevänsä - aina on mahdollisuus, etteivät he pidä lupaustaan - ja monta vuotta se oli kokemukseni.

Tämä oli suurempi ongelma minulle. Isäni oli osoittanut, etten voisi luottaa häneen. Hän oli tehnyt lupauksen, mitä hänellä ei ollut aikomustakaan pitää. Olin kunnioittanut omaa osuuttani sopimuksesta käsittämättä, ettei hän pidä omaansa. Ja monta vuotta sen jälkeen minulla oli kokemuksia ihmisistä, joihin en voinut luottaa, jotka olivat rikkoneet lupauksensa ja jotka eivät kunnioittaneet sitoumustaan minua kohtaan.

Olen varma, ettei isälläni ollut aavistustakaan siitä vaikutuksesta, mikä tällä oli elämääni, koska tämä oli osa hänen elämänkokemustaan. Hänet oli annettu adoptoitavaksi riittävän vanhana tietääkseen, mitä tapahtui. Olen varma, että siihen liittyi lieventäviä olosuhteita, muttei hän tiennyt niistä koskaan. Hänen maailmassaan ihmiset eivät kunnioittaneet sitoumuksiaan tai pitäneet lupauksiaan, joten tämän hän opetti lapsilleen.

Hän olisi voinut valita toisin, mutta niin hän ei tehnyt. Mielenkiintoista kyllä, kun hän oli elämänsä loppuvaiheessa sairas ja tarvitsi jonkun hoitamaan itseään, hän kääntyi minun puoleeni. Ja kunnioitin sitoumustani hänen tyttärenään ja hoidin häntä kuolemaan saakka.

Minulla ei ole noita saappaita enää (vaikka säilytin niitä monta vuotta), mutta minulla on edelleen muisto isän rikkomasta lupauksesta. Ja sen tämä ihminen laukaisi. Aikoiko hän rikkoa sopimuksemme, tarkoittiko hän sitä todella sanoessaan, että meistä pitäisi tulla kumppaneita ja mikä tärkeintä, saatoinko luottaa häneen?

Niinpä tämän uuden ymmärryksen kera tärkeistä oppitunneistani, lähetin yritykseen sähköpostin, mikä selitti yksityiskohtaisesti oman ymmärrykseni siitä, mitä odotin heiltä, ja vastausaikataulun. Jos vastus on positiivinen, niin hienoa. Jos ei, löytäisin jonkun muun kumppaniksi. Mikä oppitunti ja mikä vapautuminen. Vaikka olen iloinen, että minulla on tämä informaatio, toivon, ettei minun tarvitse käydä tätä enää läpi!

Mikä on oma kokemuksesi ihmisistä, jotka eivät kunnioita sopimuksiaan sinua kohtaan? Onko heillä jotain opetettavaa sinulle? Onko tämä linjassa sen tavan kanssa, miten he uskovat maailman toimivan? Voitko tarkastella sitä kummaltakin puolelta ja sitten kun olet nähnyt, mitä heillä on opettavana sinulle, päättää harmonisoitua sellaisten ihmisten kanssa, jotka kunnioittavat sitoumuksiaan? Onko voimaannuttavia tapoja muuttaa tämä haastava oppitunti siunaukseksi?

Näinä mielenkiintoisina transformaatioaikoina voimme pakahtua elämämme tapahtumista, mutta on aina muita ratkaisuja. Tässä on muutamia asioita auttamaan läpi vaikeista hetkistä elämässäsi.

Pysy tyynenä, keskittyneenä ja tietoisena ja muista, että ajatuksesi luovat elämäsi joka hetki. Ajattele parhaita ajatuksia.

Kun pohdit tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä, muista:

Hyväksy kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja käytä niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.

Pyydä opastusta ja vahvistusta ja sitten odota sitä tulevan.

Ennen kaikkea, ole kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun kaikki ylösnousemme ihmeiden värähtelyyn.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,

Jennifer Hoffman


-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #538 : 06.11.2010 12:02:52 »


VUOSI 2011 - SILLAN RAKENTAMISTA KUILUN YLI

Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia
(spiritlibrary.com)
19.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus Selacialta: "Tämä viesti tuli maailmanlaajuisen meditaatiokanavoinnin aikana 25.9. Avainfokus tuon päiväntasausviikon aikana oli puhua kuilusta visioidun ja ilmentyneen todellisuuden välillä. Osana ryhmäkanavointia ja opastettua meditointia osallistujat ankkuroivat uusia energioita tukemaan sillan rakentamista kuilun yli."

Tuhansia vuosia on ollut kuilu uneksijoiden unelmien ja sen välillä, mikä oli oikeasti mahdollista.

Ihmiskunnan tietoisuus oli sidottu pelkoon. Auktoriteettihahmot iskostivat ihmisiä. Yhteiskuntarakenteet olivat liian tiukkoja salliakseen todellisen luovuuden ja innovatiivisuuden. Jotkut ihmiset onnistuivat murtautuman konventionaalisesta muotista ja yhdistymään todelliseen jumalaiseen voimaansa luodakseen. Tavalliset ihmiset eivät kuitenkaan pystyneet yhdistymään täysin omaan henkiseen potentiaaliinsa. Tavallisella naisella tai miehellä ei ollut henkistä polttoainetta hypätäkseen kuilun yli.

Asiat ovat nyt muuttumassa. Ihmiskunnan henkisen transformaation pitkäaikainen prosessi on kypsymässä. Tapahtuu synergiaa, kun lisää ihmisiä herää, kyseenalaistaa vallitsevan tilanteen ja ryhtyy valaistuneempiin toimiin. Sitä tapahtuu, kun ihmiset ovat enemmän ja enemmän tietoisia suuremmasta kuvasta sekä ihmisten ja elämän välisestä yhteydestä ympäri planeettaa.

Vuoden 2011 polttopiste

Vuonna 2011 ihmiskunnan polttopiste kääntyy sillan rakentamiseen positiivisten visioiden ja sen välille, mitä ilmentyy maan päällä. Kuilu liittyy resursseihin, niiden tarkoituksenmukaiseen käyttöön sekä kunnioitukseen maapalloa ja kaikkea elämään kohtaan.

Kuilu liittyy tasapainottomuuteen jokseenkin elämän joka alueella - rinnakkainelonne luonnon kanssa, yhteistyönne toisten kanssa ja unelmienne ilmentäminen. Kuilu saa kaikkien elämänalueiden ihmisten huomion, kaikissa maailman kolkissa. Jokainen joka etsii positiivisia ratkaisuja henkilökohtaisiin ja planetaarisiin ongelmiin, katsoo tätä kuilua.

On myös kiireen tuntua, kun ihmiset reagoivat kriiseihin ja nopeampaan muutostahtiin. Tällä hetkellä olette 2012-ikkunan nopeutuneessa energiajaksossa, mikä kerää vauhtia ja voimaa tästä alkaen, vuoden 2012 tuonpuoleiseen aikaan.

Tämä merkitsee sitä, että te ja ihmiskunta koette nopeiden ja vallankumouksellisten muutosten aikaa.

Kaikki tapahtuu nopeammin kuin ennen. Yksi nopeutumisen ilmeinen etu on, että positiiviset muutokset voivat tapahtua nopeammin. Avainsyy tämän tapahtumiseen on, että ihmisistä on tulossa tietoisempia siitä, mikä on poissa tasapainosta. Tiedostetaan myös paremmin se, mitä tarvitsee muuttaa tasapainottomuuksien lääkitsemiseksi.

Mikä on kuilu?

Elätte tällä hetkellä kuilussa. Tämä kuilu on energiatila haluamanne maailman ja nykyisen maailman välillä. Esi-isänne elivät myös kuilun kanssa. Tyypillisesti oli valtava tila esi-isienne unelmien ja sen fyysisen todellisuuden välillä, mikä voitiin ilmentää. Eroavuuksia on aina ollut.

Joillain historiajaksoilla kuilu koettiin eri tavalla kuin nyt. Alastallatuilla jotka elivät kastijärjestelmässä, ei ollut toivoa pakenemisesta. Henkisyyden harjoittajalle perinteisessä kirkossa, synagogassa tai moskeijassa ei opetettu, että hänellä oli sama henkinen potentiaali kuin vanhimmilla.

Ihmiskunnan tietoisuus ei varhaisempina aikoina tukenut sellaista nopeutunutta muutosta, mitä näette nyt. Riittävän monet ihmiset eivät olleet hereillä. Riittävän monet ihmiset eivät kyseenalaistaneet. Silloin kun ihmiset historiallisina aikoina uskalsivat kyseenalaistaa tai toivoa parempaa, he eivät tienneet, miten energia todellisuudessa toimii. He eivät tienneet, miten lähellä he todellisuudessa olivat unelmiaan. Heillä ei myöskään ollut työkaluja ryhtyäkseen toimeen unelmiensa toteuttamiseksi.

Uranuurtajien tarve

Heidän edellään ei ollut uranuurtajia näyttämässä, että se voitiin tehdä. Jos esi-isänne olisivat uskaltaneet uneksia sellaisia unelmia, joita teillä on nyt, he eivät olisi ymmärtäneet kuilua tai miten tehdä siihen silta.

Te ja toiset kaltaisenne olette täällä muuttamassa tätä kaikkea. Olettehan jumalaisia muutoksentekijöitä täällä maan päällä luomassa nyt tarvittavia muutoksia.

Luultavimmin olette viime aikoina saaneet osanne ylä- ja alamäistä. Teillä on luultavasti hetkiä, jolloin kyseenalaistatte kykynne murtautua vapaaksi konventionaalisesta muotista. Saatatte nähdä itsenne reunalla tuijottamassa kuilua ja ihmettelemässä, miten pääsette toiselle puolelle.

Toisinaan kuilu näyttää valtavalta. Kuilu on suuri. Se on kuitenkin väliaikainen ja se voidaan sulkea. Tähän kuiluun sisältyy koko ihmiskunta ja siksi se on suuri. Sen vaikutus jokaiseen teihin ja planeettaan on merkittävä.

Kuilu pääsee parrasvaloihin

Vuonna 2011 ihmiskunta keskittyy laajasti sillan rakentamiseen kuiluun. Olette jo tietysti keskittyneet siihen. Ihmiskunnalla on nytkin energia sillan rakentamiseksi kuiluun. Kuitenkin positiivisen muutoksen voimien on kypsyttävä lisää, ennen kuin huomaatte sillan, mitä tosiaan rakennetaan jo.

Muistutuksia kuilusta

Seisotte kuilun reunalla. Näette sen. Tiedätte syvällä luissanne ja ytimessänne, että se voidaan ylittää. Sisäinen viisautenne muistuttaa teille usein, että uusi, valontäyteisempi maailma on kuilun toisella puolella. Näitä muistutuksia ei ole tarkoitettu lannistamaan teitä. Ne on tarkoitettu katalysoimaan tultanne ja intohimoanne muutokseen. Niitä annetaan, jotta pysytte hereillä omalle visiollenne.

Jumalaisena muutoksentekijänä olet tienraivaaja. Usein johdatte tietä toisille ja otatte urheasti askelia tuntemattomaan. Juuri nyt kun luet näitä sanoja, saat muistutuksen roolistasi. Olet niiden joukossa, jotka ottavat johdon ja asettavat vaadittavan perustan kuilun sulkemiseksi.

Miten kuilu suljetaan

Miten teette tämän? Jos maailma ei esitä haluamaanne todellisuutta, muistakaa voimanne jumalaisena muutoksentekijänä. Voitte muuttaa tietoisuudellanne sitä, mitä koette, ja ryhtyä johdonmukaisesti erilaisiin toimiin, mihin näette konventionaalisen maailman ryhtyvän. Tämä on yksi tapa, millä suljette kuilua nyt kokemanne maailman ja sen valontäyteisen maailman väliltä, minkä olette pitkään uneksineet luovanne. Muutos tapahtuu yksi ajatus kerrallaan, yksi teko kerrallaan.

DNA-tason uskomusjärjestelmät

Toinen tapa sulkea kuilua on tarttua rajoitettuihin näkemyksiin, joita olette tietämättänne ottaneet sukulinjaltanne, varhaiskasvatuksestanne ja massatietoisuudesta. Näihin näkemyksiin sisältyvät ajatukset puutteesta ja rajoittuneisuudesta. Suurin osa ihmiskunnasta säilyttää näitä pelkopohjaisia uskomusjärjestelmiä DNA:ssa.

Kykyynne sulkea kuilua henkilökohtaisessa elämässänne vaikuttavat raskaasti nämä rajoittavat uskomusjärjestelmät. Voitte ajatella positiivisesti menestyksestänne, mutta DNA-tason uskomusjärjestelmät voivat pitää teidät puutteessa. Tämä johtuu siitä, että uskomukset joita ette voi nähdä alitajuisessa mielessä, ovat monta kertaa voimakkaampia kuin uskomukset, joita tietoisesti ajattelette. Avaimena on tarttua sabotoiviin uskomuksiin DNA:ssa.

Fyysinen keho

Voitte tarttua kuiluun myös keskittymällä fyysiseen kehoonne. Visionne ilmentäminen on helpompaa, silloin kun kehonne on täynnä elinvoimaa, energianne virtaa ja aivoillanne on tarvittavia ravinteita. Muistakaa huolehtia kehostanne, sillä se on henkenne pyhä temppeli. Kun kehoanne hoivataan, teillä on polttoainetta unelmienne toteuttamiseksi maailmaan.

Hyppäätte kohta täysin uuteen maailmaan ja uuteen tapaan kokea ihmisenä oleminen. Jumalaisena muutoksentekijänä olette eturintamassa. Teette polkua niille, jotka seuraavat teitä.

Roolinne nyt

Seuraavassa vaiheessa kun keksitte, miten tehdään silta todellisuuksienne välille, sinkoudutte dramaattisen erilaiseen maailmaan. Kun jätätte vanhat, pelkopohjaiset tavat taakse ja siirrytte eteenpäin, laitatte liikkeelle valojuovan toisten seurattavaksi. Ihmisillä jotka vasta nyt heräävät, on valojuova oppaana. Myös tulevat sukupolvet hyötyvät siitä.

Tietäkää, että ensimmäisenä oleminen on aina vaikeampaa. On aina haastavampaa olla uranuurtaja. Otatte suurimman riskin. Kohtaatte suurempia haasteita. Ja kuitenkin tämän tehdessänne etenette eksponentiaalisesti valaistumispolullanne. Mikään ei mene hukkaan. Kaikki on hedelmällistä.

Pyydämme teitä luottamaan omaan voimaanne täysin uuden maapallon luomisessa. Pyydämme teitä luottamaan, että voitte rakentaa sillan tuohon kuiluun - itsellenne ja toisten puolesta. Pyydämme teitä luottamaan, että elämällänne ja kaikilla hetkillä on jumalainen tarkoitus - mukaan luettuna viimeaikaisimmat kamppailunne ja viivytyksenne.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme teidät rakkaudellamme ja siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.

-----------
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #539 : 11.11.2010 18:42:33 »



Yliherkkyydestä herkistyneeksi
Kuinka tulet enkeliksi, joka olet

Gerrit Gielen

Suomennos: Tapio Närhi




Monet ihmiset ovat yliherkkiä. He eivät kestä nykyaikaisen yhteiskunnan melua, aggressiivisuutta ja kiireistä tahtia. Usein he kärsivät psykosomaattisista oireista ja unettomuudesta. Se, mitä toiset pitävät itsestään selvänä, esimerkiksi perhejuhlaan menemistä, on heille melko vastenmielistä. Heillä toisten ihmisten normaalina pitämä toiminta muuttuu usein katastrofiksi.

Lapsena heitä ymmärretään usein väärin eikä heitä arvosteta. Koska heidän on vaikeaa pitää puoliaan ja koska he helposti vaipuvat unelmiinsa, kouluaika on rankkaa. Työuran luominen ja menestyksen hankkiminen yhteiskunnan normien mukaisesti ei useinkaan onnistu heiltä. He enemmän tai vähemmän ajelehtivat yhteiskunnan laitamilla. Valtavirtayhteisön toimintoihin osallistuminen koetaan näännyttävänä ja voimia kuluttavana. Kaiken tämän takia heidän omakuvansa ei ole kovinkaan myönteinen – usein he tuntevat epävarmuutta ja huonommuutta. Heidän mietteensä ovat alakuloisia, ja ne saattavat kiertää loputonta kehää.

Tämä kuva on tietenkin eräänlainen karikatyyri. Silti monet ihmiset tunnistavat (osittain) itsensä siitä. Keskitytäänpä seuraavaksi joihinkin yliherkkien ihmisten myönteisiin piirteisiin. He arvostavat rauhaa ja hiljaisuutta ja kaipaavat harmonista elämää kanssaihmistensä kanssa. He herkistyvät kauneudelle, erityisesti luonnon kauneudelle. He ovat hyvin empaattisia ja avoimia henkisyydelle. Heillä on rikas mielikuvitus. Heidän omaksi yllätyksekseen vaikeuksissa olevat ihmiset hakeutuvat luontaisesti heidän seuraansa ja etsivät heiltä opastusta.

Mikä näitä ihmisiä vaivaa? Vastaus: he eivät ole (vain) yliherkkiä, vaan erittäin herkistyneitä. Itse asiassa he ovat enkeleitä valepuvussa.

Mitä herkistyneenä oleminen on?

Jokaisella elävällä olennolla on tietty värähtely eli aura: kukilla, auringolla, ihmisillä, eläimillä, kasveilla ja myös yhteiskunnalla laajasti ottaen. Olet herkistynyt, kun värähtelysi eli aurasi on hienostuneempi ja hennompi kuin yhteiskunnan värähtely.

Kuvittele säteilevän kaunis enkeli laskeutumassa taivaasta syntyäkseen ihmiskehoon jossakin modernissa suurkaupungissa. Enkelillä on vaikeuksia tulla toimeen melun, kaaoksen ja ympärillä olevan maailman rumuuden kanssa. Missä on luonnon tyyneys ja kauneus, missä ovat kukat? Missä on syvällinen sisäinen tietämys, ykseyden tunne kosmokseen? Enkeli tuntee olonsa järkyttyneeksi ja vieraantuneeksi. Ympäröivä maailma ei hoivaa eikä tunnista häntä. Enkeli alkaa ajatella, että hänessä on jotakin vikaa, ja hän tulee surulliseksi ja masentuneeksi. Koska hän ei tunne olevansa kotona täällä, hän vetäytyy itseensä ja epämääräisesti kaipaa toiseen todellisuuteen. Hänen lähellään olevat ihmiset pitävät häntä uneksijana, joka ei halua kohdata elämän tosiasioita. Enkelin valo himmenee. Kun hän alkuun oli herkistynyt, hänestä on nyt tullut yliherkkä.

Saatat ihmetellä, miksi tämä enkeli inkarnoitui maapallolle.

Monet enkelit inkarnoituvat maapallolle ja jokaisella enkelillä on oma motiivinsa olla täällä. Yksi yleismotiivi on kuitenkin yhteinen: maapallon auttaminen. Kaikkien näiden enkelien läsnäolosta yhteiskunta kokonaisuudessaan saa valoa ja herkkyyttä. Enkelien läsnäolo kohottaa maailman värähtelyä. Tätä tapahtuu erityisesti silloin, kun enkelit muistavat keitä he ovat ja kun heidän itseluottamuksensa palautuu. Silloin heidän valonsa todella loistaa.

Kuvittele nyt, että sinä olet tällainen enkeli.

Mitä sinä voit tehdä pystyäksesi jälleen sädehtimään, muuntaaksesi yliherkkyytesi herkistyneisyydeksi?
Vaihe 1 – Tajua, että olet enkeli

Tajua, että olet enkeli etkä pelkää näyttää sitä. Usko omaan valoosi, luoviin kykyihisi ja voita pelkosi itsesi ilmentämiseen. Se on ensimmäinen vaihe.

Miten teet sen? On tärkeää olla yhteydessä henkisyyteen. Näe maailma henkisyyden perspektiivistä, muista rakkauden ja kauneuden ajaton maailma, josta olet peräisin ja jonne kuulut. Olet aina ollut kosketuksissa tähän herkkään ja eteeriseen todellisuuteen. Ota sitten toinen loikka ja usko todellakin sen olevan olemassa. Sillä hetkellä kun saat siihen yhteyden, pääset myös kosketuksiin oman sisäisen ydinolemuksesi kanssa ja alat tajuta, kuka todella olet. Muistat, että tietoisuutesi on ikuista ja että se on valon ja luovuuden suurenmoinen lähde.

Sillä hetkellä kun tunnet olevasi osa tätä toista maailmaa, joka on sinun todellinen kotisi, yhteiskunnan sinua kohtaan esittämä arvostelu on sinulle paljon pienempi taakka. Tajuat, että oleskelusi täällä on vain väliaikaista ja että tämä kiihkeätempoinen, kaoottinen yhteiskunta katoaa joku päivä ja tekee tilaa rauhaisemmalle, harmonisemmalle ja onnellisemmalle yhteiskunnalle. Enää ei ole niin tärkeää, mitä tämä nykyinen yhteiskunta ajattelee sinusta ja odottaa sinulta. Paljon tärkeämpää on se, mitä sinä olet täällä tekemässä, miten aiot ilmentää valoasi tähän maailmaan.

Tuntemalla oma alkuperäsi sinä sytyttelet omaa valoasi. Valo on luovaa ja muuntavaa. Huomaat, että ympäristösi alkaa reagoida sinuun eri tavalla. Elämä sujuu helpommin ja ihmiset ottavat sinut vakavammin. Olet ottanut perustavaa laatua olevan ensimmäisen askeleen muuntaaksesi yliherkkyyden herkistyneisyydeksi.
Vaihe 2 – Tiedosta maskuliininen energiasi

Pystyt todella antamaan valoasi toisille vain silloin, jos pystyt myös siihen, ettet anna sitä. Jos et pysty sanomaan "ei" ihmisille, silloin "kyllä"-sanalla ei ole mitään merkitystä. On äärimmäisen tärkeää oppia asettamaan rajat ja pitämään puolensa. Jos et tee sitä, energiasi valuu loputtomaan syöveriin ja lopulta tunnet itsesi heikoksi ja uupuneeksi.

Estääksesi sitä tapahtumasta sinun on päästävä kosketuksiin maskuliinisen energiasi kanssa. Monilla henkisyyteen taipuvaisilla ihmisillä on negatiivinen kuva miespuolisesta energiasta. Se liitetään väkivaltaan, sortamiseen ja aggressioon eikä sitä pidetä henkisenä. Tämän miespuolista energiaa kohtaan tunnetun negatiivisen suhtautumisen takia monet henkisyyteen suuntautuneet ja yliherkät ihmiset ovat voimattomia ja kykenemättömiä pitämään puoliaan.

Ratkaisuna on ymmärtää, että miespuolisessa energiassa ei sinänsä ole mitään vikaa. Ongelmia aiheuttaa maskuliinisen ja feminiinisen energian välinen epätasapaino. Monilla ihmisillä oma vahvuus heikkenee, kun he pitävät maskuliinista energiaa huonompiarvoisena. Tätä tapahtuu erityisesti herkillä naisilla. Varsinkin henkistä kasvuprosessia läpikäydessä on erittäin tärkeää saada yhteys maskuliiniseen energiaan.

Heti kun siirryt vaiheeseen 1 ja tiedostat paremmin, kuka todella olet, erotut energiamielessä ympäristöstäsi. Valosi huomataan. Se vetää puoleesi sellaisia, joita kutsun energiavarkaiksi. Nämä ovat ihmisiä tai toisia yhteisöjä, esimerkkinä oma työpaikkasi, jotka syövät sinun energiaasi. Ne riistävät sinulta energiaa antamatta mitään takaisin. Ellet pysty suojaamaan itseäsi tällaisessa ympäristössä, jäät jumiin.

Tässä vaiheessa sinun on käytettävä miespuolista voimaasi. Hyväksy itsesi maskuliininen osa, sisäinen miehesi, ja luota häneen. Anna hänen muodostaa käteesi miekka, joka katkoo sidokset sinun ja kaikkien sinulta energiaa riistävien väliltä.

Tasa-arvon käsitys on yleinen sudenkuoppa miespuolisen energiamiekan etevässä käyttämisessä. "Olemme kaikki tasa-arvoisia ja siksi en saisi erotttua toisista, vaan jakaa kaikki heidän kanssaan." Tasa-arvoisuuden aate on oikein jossakin määrin. Sielun tasolla olemme tasa-arvoisia. Ilmentämisen tasolla emme kuitenkaan sitä ole. Toiset ihmiset pystyvät toisia paremmin antamaan oman sisäisen valonsa loistaa. Jos emme tunnusta tätä, olemme energiavarkaille vapaata riistaa. Varsinkin sellaisten ihmisten, jotka säteilevät runsaasti valoa ja joilla on paljon annettavaa, tulisi suojata itsensä. Tiedosta, kenelle tai mille luovutat omaa energiaasi. Kaikki eivät ole valmiita ottamaan vastaan sitä, mitä sinulla on tarjolla. Älä luovuta arvokkainta lahjaasi ihmisille tai organisaatioille, jotka eivät vastaa omaa värähtelyäsi. Käytä miespuolista energiaasi tähän tarkoitukseen.
Vaihe 3 – Tajua, että Äiti Maa on ystäväsi

Monet yliherkät ihmiset tuntevat elävänsä maapallolla vasten tahtoaan. Tämä vastustus johtuu osittain siitä, etteivät he tunne oloaan kotoisaksi modernissa länsimaisessa yhteiskunnassa. Yhteiskunnan energia ei vastaa heidän omaansa, ja he tuntevat sen vieraannuttavan heitä. He haluavat lähteä; alitajuisesti he muistavat henkisen perintönsä ja kaipaavat takaisin "kotiin". He haluavat takaisin taivaallisten maailmojen rauhaan ja harmoniaan, mikä muodostaa niin jyrkän vastakohdan nykyisen yhteiskunnan melun, pelon, aggression ja nimettömyyden kanssa.

Lukuun ottamatta tätä vastustuksen tunnetta maapallolla elämiseen, herkillä ihmisillä on myös intuitioita siitä, mitä heidän entisissä elämissään maapallolla tapahtui. Usein heillä on muistoja sodasta, vainoamisesta ja muista aggression muodoista. He muistavat yrittäneensä olla hyviä ja tehdä hyvää maapallolla, ja heitä hyljeksittiin rajusti sen takia.

Jotta voisit voittaa vastarinnan täällä olemiseen, on tärkeää erottaa ihmisyhteisön energia ja itse maapallon energia. Etsi siis jokin kaunis paikka luonnosta. Mene sinne joku arkipäivä, kun on hiljaista. Tunne paikan energia, seesteisyys ja rauha. Avaa sydämesi tälle paikalle luonnossa ja tunne kaikki siellä olevat energiat. Itsesi lisäksi siellä on luonnonhenkiä, kuten keijuja ja haltioita, jotka tekevät työtään yhdessä maapallon kanssa. Tunne seuraavaksi itse maapallo. Se on se maapallo, jota varten tänne tulit; se maapallo, joka ojentaa kätensä sinulle ja haluaa tukea sinua. Avaa sydämesi sen energialle ja rakkaudelle.

Pääsemällä yhteyteen maapallon kanssa pystyt aidosti ottamaan oman paikkasi ja säteilemään omaa valoasi tähän maailmaan. Pystyt muuttamaan maailmaa ja tekemään siitä kauniimman. Maapallolla on sinua varten paikka, jossa tunnet olevasti kotona. Siitä paikasta tulee valomajakka, joka muuntaa ympärilläsi olevaa maailmaa.

Yliherkät ihmiset piiloutuvat maailmalta. Herkistyneet ihmiset säteilevät sille valoaan vapaasti.

Vaihe 4 – Käytä feminiinistä energiaasi tullaksesi vieläkin herkemmäksi

Naispuolinen energia voi olla ratkaisevassa asemassa siinä, pelätäänkö vai rakastetaanko jotakuta. Sen avulla voit katsoa toisen kasvoilleen ottaman naamion taakse ja nähdä hänen haavoittuvuutensa. Sydämessämme olemme kaikki hyviä. Jumala on jokaisen sydämessä. Voit käyttää sisälläsi olevaa naispuolista energiaa tullaksesi vieläkin herkemmäksi, voit tuntea empatiaa ymmärtääksesi todella, millaista on olla toisen ihmisen saappaissa. Ymmärtämällä toisia sisältä käsin voit löytää toisen näkökulman heidän loukkaaviin huomautuksiinsa tai hyökkäävään käytökseensä. Sen avulla saatat jättää ne omaan arvoonsa.

Tämä on mahdollista, kun sisällä oleva miespuolinen energia on riittävän vahva suojelemaan naispuolista energiaa. Me loukkaannumme siitä, mitä toinen henkilö sanoo meille, mutta useinkaan itse sanat eivät loukkaa, vaan oma yliherkkä tulkintamme niistä sanoista. Useinkaan ihmiset eivät tahallaan ole ärsyttämässä meitä, vaan enemmänkin he päästävät suustaan jotain sellaista, mitä ei ole kohdistettu henkilökohtaisesti meihin. Miespuolisen energian avulla voit jättää ottamatta asioita henkilökohtaisesti. Naispuolisen energian avulla voit tuntea, mikä toisella ihmisellä todella on. Käyttämällä herkkyyden naispuolista lahjaa näemme paljon enemmän valoja ympärillämme olevassa pimeässä maailmassa. Tulemalla vieläkin herkemmäksi me otamme askeleen kohti lajitoverimme sydäntä, joka on lämpimämpi ja kirkkaampi kuin mitä luulimmekaan. Kun huomaamme valon toisen sydämessä, se valo palaa voimakkaammin.

Herkistyminen toimii kahteen suuntaan: sinä saat paremman kuvan toisesta ihmisestä, ja toiset oppivat tuntemaan myös sinut paremmin. He tuntevat sinussa jotakin herkkää, lämmintä ja kaunista, mitä he eivät olleet huomanneet aiemmin, ja tunnistamalla toisen ihmisen he tunnistavat sinut. Näin sinä alat tuntea olevasi kotona maapallolla.


Enkelinä oleminen on tasapainottumista

Jokainen ihminen antaa ja ottaa vastaan. Pysyäksemme henkisesti ja fyysisesti terveinä meidän on oltava tasapainossa ympäristömme kanssa. Antamisen virran ja vastaanottamisen virran on oltava tasapainossa. Sillä hetkellä, kun säteilemme enemmän valoamme, muunnamme yliherkkyyden herkistymiseksi ja tulemme enkeliksi, antamisen virta lisääntyy. Pursumme luovaa ja kaunista valoa ja jaamme sitä ympäristöömme usein tietämättä sitä. Maailmaan lähettämämme valo haluaa tulla meille takaisin (fyysisen) runsauden muodossa.

Se aiheuttaa ongelmia monille herkistyneille. Usein yliherkät ihmiset eivät usko, että elämä voi olla kaunista, rikasta ja yltäkylläistä heille. Heidän mielestään se ei olisi oikein, etteivät he ole sen arvoisia, joten he tukkivat sen vastaanottamisen virran, joka heille haluaa tulla. Tätä ajatuskulkua tukevat uskonnolliset perinteet, jotka opettavat, että on parempi antaa kuin ottaa, tai että nauttiminen on syntiä. Pelko ja epäilys pitävät poissa luonnollisen runsauden, joka haluaa osua kohdallesi.

Ole tämän suhteen tarkkaavainen. Tutki itseäsi, oletko todella avoin sille, mitä universumi haluaisi antaa sinulle, kaikelle sille rakkaudelle, jota sinua varten on olemassa. Niin kauan kuin jätät sanomatta "kyllä" sille, mitä universumi haluaa lähettää sinulle, et ole todella sanonut "kyllä" itsellesi. Sano ääneen ja rakastavasti kyllä itsellesi. Vastaanottamisen virran hyväksymisestä elämääsi tulee silloin luonnollinen asia sinulle.

© Gerrit Gielen

www.jeshua.net/fi
_________________
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: