Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voiko kartalta nähdä, miten yritys tulee menestymään?  (Luettu 3462 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Tanja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30


Profiili
« : 21.11.2007 10:49:36 »

Hei,

Olisin tuhannen kiitollinen, jos joku teistä "astron ammattilaisista" voisi valottaa, pystyykö kartalta näkemään esim. yrityksen menestymisen mahdollisuuksista? Olen harkinnut oman yrityksen perustamista ja muiden ihmisten kielteisten näkemysten  pelästyttämänä kaipaisin hiukan tukea tähän tilanteeseen...  Undecided Oma sydän kun sanoo muuta. Niin, ja näkyvätkö kartalla tällaiset suuret elämänmuutokset ylipäätään? Tarkoitus olisi aloittaa n. vuoden-puolentoista päästä.

Olen syntynyt Lahdessa 12.10.1971 klo 13.55

Syvimmät kiitokset avustanne! Tytteli smitten  smitten
tallennettu
Tähtipolku
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 21.11.2007 20:25:09 »

Hei Tytteli ! Kyllä kartalta voi nähdä elämänmuutokset, ammattimenestyksen ja kaikkea muutakin mukavaa. Mahdollisuus oman yrityksen perustamiseen ja sen menestykseen näkyy myös. Kaikki tämä vaatii astrologilta paljon työtä, koska esm. oikea ajankohdan löytäminen jopa minutilleen vie aikaa. Ei riitä pelkästään se, että taivaalle muodostuu erittäin hyviä aspekteja vaan nämä aspektikulmat on myös osuttava edullisiin asemiin sinun syntymäkartalla oleviin tulkintakohteisiin.

Esimerkiksi juuri nyt Joukuussa muodostuu taivaalle Aurinko,Pluto,Merkurius, Jupiter konjunktio Jousimiehessä 20 pv. tienoilla. Tämä on mainio ajankohta aloittaa yritys, yhdistys tai jotain muuta vastaavaa. Kellonaikaa voidaan sitten siirtää niin, että Asc  ja MC osuu aspektiin tämän mahtavan konjunktion kanssa.

Mutta sitten tuleekin se ongelma, että jos kysymyksessä on esm. yksityisyritys niin tämän konjunktion on parasta muodostaa aspekti myös yrittäjän henkilökohtaiselle kartalle ja näin voi tämä konjunktio vaikuttaa myös häneen.
t.Saturnus tässä kartassa ei saa muodostaa jänniteaspektia henkilön henkilökohtaisiin tulkintakohteisiin. Henkilökohtaiset tulkintakohteet ovat MC,ASC,KUU ja Aurinko.

Kartastasi kuitenkin tiedän, että tulet saamaan uuden menestyvän yrityksen 2009. Tarkempaa ajankohtaa 2009 kannattaa sitten suunnitella myöhemmin. Jos perustat yrityksen v.2008 niin tämä voisi tapahtua kesäkuussa ja mieluimmin heti alussa. Jos perustat sen silloin niin yhtiö laajenee jo 2009.
Tiedot perustuvat omaan karttaasi. Yksityiskohtaisemmat aspektikuviot saat minulta jos niitä haluat.

Kaikkea hyvää sinulle
pentti tuononen

Kotisivu :
http://www.cosmobiology.se/

Blogi :
http://blogg.cosmobiology.se/


tallennettu
Tanja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 30


Profiili
« Vastaus #2 : 23.11.2007 10:16:12 »


Sydänlämmin kiitos sinulle Pentti!!  smitten

Et tiedäkään, miten suuren kiven tipautit juuri sydämeltäni!
Olen ollut aivan hukassa ammatillisesti, siis mihin näistä kyvyistä ja lahjoista sekä tietyistä rajoituksista olisi, ja nyt kun sisin sanoo, että yritystä kohti olisi mentävä, tuttavapiiri pitää ajatustani aivan hulluna tai ainakin melko toivottomana. Onhan yrittäminen melko suurienkin satsausten takana joten aloin miettiä, josko nuo muut kuitenkin näkevät asiat ulkopuolisina "oikeammin" tms. Eli jos en näekään itse metsää puilta...

Nyt siis tiedän, että oikea on kompassin suunta...  Cheesy Cheesy
Käyn tsekkaamassa kotisivusi ja palaan asiaan, jos aihetta ilmenee. Kiitos vielä suuresta avustasi!
Valoa ja rakkautta elämääsi,
Tytteli
tallennettu
Tähtipolku
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 23.11.2007 13:40:00 »

Niin, mihinkä me uskoisimme ellei omaan sisäiseen tunteeseen. Sisinpämme on se kompassi mitä meidän olisi kuunneltava, sanoivat sitten toiset mitä tahansa.

Kaikkea hyvää  smitten
pentti
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #4 : 23.11.2007 14:27:17 »

Niin, mihinkä me uskoisimme ellei omaan sisäiseen tunteeseen. Sisinpämme on se kompassi mitä meidän olisi kuunneltava, sanoivat sitten toiset mitä tahansa.

Kaikkea hyvää  smitten
pentti

Kiitos Pentti ~Tähtipolku sanoistasi ~ja tästä aivan ihastuttavasta tyyneyden ja lempeyden energiasta joka suorastaan huokuu sanoistasi
 ja sanojesi takaa  Wink  Cheesy  angel
 smitten
taaviisuinen
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: