Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Perhosen sanoma : 03.08.2011 14:18:38
Minulle perhonen ei edusta kuolemaa. Sen tekevät linnut nokkimalla ikkunalasia tai sitten unet ovat viestintuojina. Eilen lensi keittiössäni nokkosperhonen ei ikinä enne se pölpyröi lasia vasten. Siirsin sen hellästi ovesta ulos. Siksi kysyinkin, sillä sielussani tiedän että asiaa on mutta mitä. Se selvinnee ajallaan. angel

Mummini puhui linnusta samoin. Niin, perhosilla on ollut sinulle iloisempaa asiaa, saat varmasti vastauksenkin aikanaan.
2  Astro special / Astro special / Vs: Nouseva Skorpioni : 03.08.2011 13:42:38
Rottako hiljainen?

terv. noususkorppari rotta

Onpa tässä hampaita ja saksia ja saksia lisää rapusillaan!
Kai niitä pitää johonkin käyttää, vaikka sitten kirjoittamiseen...

Noususkorppari rottahan minäkin. Mahdatko olla laillani työnarkomaani?
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 03.08.2011 10:40:51
Sama teema jatkui viimeyönäkin. Heräsin kai vain puolittain, sillä joudin kovasti mietiskelemään missä olin, vaikka omsta tutusta vuoteestani heräsinkin. Mitä ihmettä nämä vainajien kanssa treffaamiset merkitsevät, onko heillä minulle jotain asiaa.
4  Astro special / Astro special / Vs: Re: Nouseva Skorpioni : 03.08.2011 10:36:24
Nouseva Skorpioni on juuri tuollainen. Ei juuri omista ajatuksistaan tai tunteistaan juttele.

Jotkut väittävät, että nousevalla Skorpionilla olisi pistävä katse. Joillakin voi olla (esim. sisarellani, joka on myös AC-Skorpioni), mutta toisaalta  askendentti skorpioni voi olla vain cool tai kivikasvoinen. Tunnettuja tämän AC-merkin omaavia julkimoita ovat mm. Grace Kelly ja Vladimir Putin.

Olen noususkorppari ja katsettani on sanottu läpitunkevaksi röntgenkatseeksi, noin taisi olla erään astrologin tekemässä kartassakin katsettani luonnehdittu. Viileän ja rauhallisen näköisenä harvat edes aavistavat omista sisäisitä tunnemyllerryksistäni, noususkorpparin lisäksi aurinkokauriskin voi tuoda olemukseeni viileän ja etäisen henkilön vaikutelmaa.
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Perhosen viesti : 03.08.2011 10:24:39
Oih, olen yrittänyt jo kaksi kertaa kertoa erään violetin perhoskuvan tarinaa ja molemmilla kerroilla on teksti häipynyt jonnekin lukematomien viestejen taivaisiin. Tapahtuma ei tahdo tulla laajempaan levitykseen. Sanon vaan, että minulle perhonen (ei sen omassa ympäristössään) symboliikkana edustaa kuolemaa.
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kokeneempien ajatuksia/mielipiteitä kaipaan... : 02.08.2011 20:13:10
Minäkin näen, yleensä violetin tunneli/pyörre -kuvion. Joskus ollut eri värejäkin, vihreää ja oranssia ainakin. Nyt se lila taitaa olla vakiintunut, harvoin tulee katseltua nuita kuvioita.. Ennen minäkin näin vain mustaa. Uskon että se liittyy se kolmannen silmän toimintaan. Minäkin olen samoihin aikoihin henkisesti kehittynyt sekä auroja alkanut näkemään, juuri tuolla tavoin kuin sinäkin näet. 

smitten
Ehkä sinä Metsänkeiju tarvitset nyt violetin värin energiaa, sillä on oma merkityksensä. Violetti on aurassakin kovin harvojen perusvärinä, joka edustaisi pysyvyyttä. Itse ajattelen omaa violettiväripallolataustani jonkinlaisena arvopohjan rakentumisella. Violetti näyttäisi liittyvän sekä eettisiin että hengellisiin arvoihin. Itselleni oli jotenkin turvallista alkaa tuolla violetilla, sillä olin jo pitkään pyytänyt kosmisilta hyvyydenvoimilta että minua käytettäisiin niin että järkiparkani pysyisi mukana kartalla.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 02.08.2011 20:05:07
Minä olen jo useampana yönä seurustellut vainajien kanssa. Viimeyönä olin auralukemuskurssilla kolmen edesmenneen kanssa. Kurssilla ei ollut lisäkseni muita jotka ovat vielä elossa.
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Nousu skorppioni : 30.07.2011 13:07:30
Välillä inhoan itse itseäni, kun kriittisyys päivä iskee. Jousimiesten tapa noudattaa sääntöjä yli lyöntien kanssa saa myös vereni kiehumaan..Valehtelu ja laiskuus on myös, kun kulmahampaat tulevat esiin. Rakastan asioiden tonkimista ja sen punaisen langan löytymistä..

Valehtelu saa myös minun vereni kiehumaan. Asioiden tonkiminen on myös tuttua ja niiden käsittely, pohdiskelu ja selvittely vielä senkin jälkeen kun muut ovat jo siirtyneet uusiin aiheisiin. Ammatinvalinta testeissäkin tuli esille että olisin persoonaltani varmistamisen varmistaja. Se on muille ikävää ja puuduttavaa, minulle viihdyttävää. Seuraan tietoisesti tuttujen kehonviestintää ja saatan joskus jopa sanoa että jokin tietty liikesarja viestii muuta kuin mitä suu puhuu. Tutut eivät oikein ilahdu siitäkään piirteestäni. Olen myös hyvin itsekriittinen, mutta en syytä siitä noususkorppariani, sehän voi olla jopa edustamassa jotain keveämpää muuten raskaaseen kauriin tosikkopersoonaani.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kokeneempien ajatuksia/mielipiteitä kaipaan... : 30.07.2011 12:56:58
Muistuupa mieleeni omat ensimmäiset värinäkyni, violetteina palloina nekin esiintyivät liukuivat näkökentässäni rauhallisesti. Otsaassani kävi jännä pyörteinen sirinä ja otsa oli vähän kosketusarkakin. Myöhemmin alue laajeni korvakäytäviinkin. 

Kestikö sinulla tuota "vaihetta" pitkäänkin?  Smiley

Muistelen sitä jatkuneen melko pitään. Toisaalta olin kyllä malttamatonkin ja odottavan aika on tunnetusti pitkä. Violettien pallojen lisäksi tuli oransseja palloja ja myöhemmin myös turkooseja. Nyt jälkeen päin kun ajattelen se oli kuin jonkinlainen latauksen vaihe. Nää värit ovat myöhemminkin edustaneet minulle tärkeitä värejä, ne voimaannuttavat ja virkistävät minuaMyöhemmin tunnistin viileitä energiavirtoja ympärilläni, jotka nousivat spiraalimaisesti jaloistani ylös päin. Meditoin silloin paljon säännällisempin kuin nyt ja aistin vahvasti mitä kehossani tapahtui.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kokeneempien ajatuksia/mielipiteitä kaipaan... : 29.07.2011 20:07:12
Muistuupa mieleeni omat ensimmäiset värinäkyni, violetteina palloina nekin esiintyivät liukuivat näkökentässäni rauhallisesti. Otsaassani kävi jännä pyörteinen sirinä ja otsa oli vähän kosketusarkakin. Myöhemmin alue laajeni korvakäytäviinkin. 
11  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 29.07.2011 16:08:46
No, oikeastaan jo eilisessä parasta oli itse tehty meksikolainen ruoka ja majonesisoitu (?) kaalisalaatti, niin hyvää! Ollaan saatu muuttoa jonkin verran tehtyä ja on hyvä fiilis tulevista hevoskaupoistakin!

Nam, vesi herahti kielelle, onko meksikolainen ruoka tulista?
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ihmiset pariutuvat : 21.07.2011 14:19:49
Meidän parisuhteemme alkoi jotenkin vahingossa. Tekihän tämä mies minuun vaikutuksen, mutta en minä uskonut hänen pitemmäksi aikaa jäävän meille asumaan. Kauris ja vesimies tuntuu minusta mahdottomalta yhtälöltä, mutta yhä vielä vuosikymmenien jälkeenkin on hänen hammasharjansa vakiopaikallaan minun kylppärissäni. Uskon rakkauteen, mutta suhteemme toimivuus on kai ollut meidän intohimomme töihimme. No, ihan hyvä mies minulla on, kiitos maailmankaikkeudelle hänestä.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Meedioistuntoon... : 21.07.2011 14:14:22
Voisi kai sanoa niin, että he ovat olleet innokkaimpina tulossa tervehtimään sinua. Hyvä meedio saa tiedon siitä, mikä yhteys heillä on sinuun. Pennanen sanoi työnantajani vanhempien seisovan vieressäni ja tervehtivän minua. Meillä ei ole muuta yhteyttä, kuin heidän aikuinen lapsensa, jonka avustajana toimin varsinaisen työni lisäksi. Pennanen esitteli heidät minulle, minun ei tarvinnut arvailla keitä he olivat, ei edes sitä miksi he halusivat välittää viestinsä. Toisaalta se on voinut olla helppoa, sillä saan heiltä itsekin viestejä. Viimeksi tänään, kertoivat olevansa vastassa täältä siirtyvää omaistaan, kertoivat päivän ja kukauden, ei vuotta kuitenkaan.
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Hirvellä ratsastaminen : 21.07.2011 11:17:43
Olisikohan sydämenasioissa erimielisyyttä. Symboliikassa kuvataan tätä metsän upeaa sarvipääkungasta hallitsemattomaksi voimaeläimeksi. Voisikohan se tarkoittaa ettet voi vaikuttaa ihmisuhteissasi toivomallasi tavalla.

Kunhan tässä fundeerasin hetken.
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Obsidiaani : 20.07.2011 15:41:48
Lempikiveni Obsidiaani ja ruusukvartsi. Ihastuin niihin jo ennen kuin olin nähnytkään. Anne Hietanen kertoili kivistä jollain kurssilla ja se tapa millä hän puhui näistä kahdesta kivestä sai minut ihan kylmiin väreisiin.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5