Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sykkivää syyskuuta  (Luettu 2252 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
härkä-69
Vieras
« : 01.09.2006 09:57:40 »

Syyskuu 2006

Syyskuussa eletään edelleen tarkkaa Saturnuksen ja Neptunuksen oppositiota, joten suhteellisen haastava jakso on tiedossa. Poliittiset tilanteet ja terrorismi ovat niitä tekijöitä, joiden avulla kosminen järjestys ottaa omaa tilaansa materiaalisessa maailmassa. Taloudelliset mahdit ovat menettämässä yksinvaltiuttaan ihmisten manipuloinnissa ja yhä useampi alkaa ajatella omilla aivoillaan. Sotatilanteet kärjistyvät äärimmilleen, koska kukaan ei enää jaksa sovitella. Turhautuminen on päästävä purkamaan tavalla tai toisella. Tappelu ja riidan haastaminen ovat suosittuja keinoja niin kansanosien kuin yksityisten ihmisten välisissä suhteissa.

Tähän tilanteeseen tullaan henkisen pahoinvoinnin ja uupumuksen kautta. Näihin oireisiin törmään astrologina päivittäin ja sisimmässäni tunnistan kasvavan ahdistuksen ihmisten elämässä. Tilausta tulkinnoille ja kaikelle muulle henkiselle avulle on enemmän kuin mihin yhteiskuntamme resurssit riittävät.

Tämä tulee johtamaan syvenevään kriisiin työmarkkinoilla, sillä uupumus tulee kalliiksi sekä työnantajille että yhteiskunnalle. Ainoa keino olisi ottaa tilanne tosissaan ja katsoa vähän tarkemmin väsyneen ihmisen tilannetta. Ne työnantajat, joilta löytyy inhimillistä asennetta, tulevat selviämään tästä tulossa olevasta konkurssien aallosta paljon paremmin kuin ne, jotka ovat valmiit puristamaan viimeisenkin pisaran uupuneesta työntekijästä. Ongelmat eivät kärjisty vielä tämän kuun aikana, mutta lusikan voisi jo ottaa käteen tulevaisuuden varalta.

Opastuksena kaikille uupuneille ja jaksamisen rajoilla keikkuville lähimmäisille voin vain kehottaa kuuntelemaan omaa oloa ja hakemaan ajoissa apua. Vaikka Pluto tuomittiin kääpiöplaneetaksi, ei se suinkaan kumoa astrologian toimivuutta, vaan päinvastoin vahvistaa sitä. Kun planeetat ovat näin haastavissa asemissa, ei ihmisen pidä kuvitella itsestään liikoja. Ellei joku työpaikka tai yritys ole kosmisen järjestyksen mukaan elinkelpoinen, tulee siellä työskenteleminen käymään mahdottomaksi sitkeimmällekin sissille. Tätä kannattaa miettiä, kun voimat alkavat olla kortilla. Kysymyksessä on aina enemmän kuin yksi ihminen.

https://www.astro.fi/index.php?p=2&up=2&sign=
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: