Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Universumin rakkausenergian lähetystä  (Luettu 37030 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Yep
Vieras
« Vastaus #75 : 17.09.2012 20:43:19 »

Kiitos! Tuntui puhdas Rakkauden energia.  smitten
tallennettu
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 374



Profiili
« Vastaus #76 : 18.09.2012 00:11:09 »


Kiitos teille kaikille kun jaatte palautetta  Smiley

Energialähetyksen aikana "potilaan"  Grin on helppo huomata missä on suurin energian tai korjaamisen tarve koska juuri siellä tapahtuvat ne isoimmat surinat ja pörinät. Yleisimmät ruumiinosat joissa nuo energiat havaitaan ovat sydän, pää (joko otsa tai päälaki) tai jalat (etenkin jalkapohjat). Juuri näissä ruumiinosissa sijaitsee ne tärkeät energiakeskukset jotka ovat monilla epätasapainossa ja joihin olen omilla energiakanavoinneillani halunnut antaa parannusta.

Tässä muutamia yleisimpiä "oireita" mitä energiahoitojen aikana ja sen jälkeen esiintyy ja pientä lisäinfoa siitä mihin ongelmaan tuo tunne siinä ruumiinosassa viittaa ja mitä nämä hoidot sillä erää parantavat;

- "Sähköinen" kirvely tai paine jalkapohjissa; Maadoituksen ja tässä todellisuudessa elämisen kanssa ongelmia suuntaan tai toiseen, hoidon avulla voidaan lisätä onnellisuutta, maadoittuneisuutta ja läsnäoloa ihan "tässä ja nyt"-todellisuudessa.

- Paine/väreily nilkoissa tai jalkapöydässä; Erityisen negatiivisten tunteiden puhdistusta.

- Sähköinen tunne pitkin jalkoja, kuin jännite kulkisi hermoratoja pitkin; Maadoituksen parantamista tämäkin

- Tunne reisilihaksissa; Elämässä on ollut tasapainon puutetta. Hoidolla lisää oman elämän hallintaa.

- Paine tai kirvely häntäluussa; Maadoituksen parantamista, kyseessä on ihmisen 1. energiakeskus.

- 2. ja 3. energiakeskuksen (sakraalichakra ja solar plexus)-alueella on meikäläisen hoitojen yhteydessä ollut harvemmin tarinoita, joskus voi tulla painetta vatsassa joka tarkoittaa tunne-elämän ja onnellisuuden parantamiseen tähtäävää energiaa taikka sitten energian nousua selkärankahermossa joka tarkoittaa yleistä energiataajuuksien nousua ja kanavien aukeamista.

- Sydämentykytykset ja positiivisena koettu paine sydämessä tulee lähes kaikille näiden mun energialähetysten yhteydessä ja se on tarkoituskin kun lähetetään puhdistavaa rakkausenergiaa  Smiley

- Sydämen yläpuolella mutta kurkun alapuolella tuntuvat sykähtelyt kertovat ruumiin rauhasten toiminnan paranemisesta ja elimistön kemiallisten prosessien paranemisesta

- Otsassa ja päälaella tuntuvat paineen tai "energian keskittymisen" tunteet yhdistyvät usein vapautuneeseen, kevyeen ja puolittain euforiseen oloon ja nämä energiat tulevat jos ihminen on siihen valmis. Jokaiselle ihmiselle ei suoda lähetettäväksi tuollaisia energioita mikäli energiat ovat matalalla. Näissä otsa- ja päälakipärinöissä tulee monesti puhtaan, jopa hohtavan valkoisen tai violetin värin kokemus.

Jotkut kokevat energiat vasta seuraavana aamuna ja joillekin tämä vaikuttaa heti lähetyksen jälkeisenä yönä sikeänä unena tai tavallista virkeämpänä olona aamulla. Joillakin surisee koko kroppa lähetyksen aikana. Nämä ovat yksilöllisiä juttuja ja tulevat jokaiselle omalla parhaalla tavallaan.

Nämä hoitavat energiat tulevat enkeleiltä ja muilta rakkauden olennoilta ja heillä on tarkempi silmä sille, minkälaista energiaa kullekin lähetetään.
tallennettu
jankat
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 333



Profiili
« Vastaus #77 : 24.09.2012 10:35:25 »



- Otsassa ja päälaella tuntuvat paineen tai "energian keskittymisen" tunteet yhdistyvät usein vapautuneeseen, kevyeen ja puolittain euforiseen oloon ja nämä energiat tulevat jos ihminen on siihen valmis. Jokaiselle ihmiselle ei suoda lähetettäväksi tuollaisia energioita mikäli energiat ovat matalalla. Näissä otsa- ja päälakipärinöissä tulee monesti puhtaan, jopa hohtavan valkoisen tai violetin värin kokemus.


Unohdin mainita, että näen hoidon aikana silmät suljettuina violettia ja hohtavan valkoista valoa. Ensin on kuin sumuverho, joka avautuu ja alkaa näkyä violettia valoa, jonka jälkeen alkaa näkyä hohtavan valkoista valoa, joka tulee kirkkaasta valopallosta. Verho menee välillä kiinni ja aukeaa taas. Toisinaan näen myös kasvoja (en tunnista heitä keneksikään tutuksi) ja siunaavia käsiä. Olo on hyvä ja vapautunut. Tarkoittaako tämä, että kolmatta silmääni avataan? Henkistä kasvua?
tallennettu
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 374



Profiili
« Vastaus #78 : 24.09.2012 20:01:30 »


Bjooo.... Jos pystyt näkemään tuollaisia niin kyllä sulla on silloin kolmas silmä toiminnassa  Grin Tuo sun kokemus kuulostaa kyllä tosi loogiselta suhteutettuna siihen miten tuon lähetyksen viime kerralla toteutin ja oli mielenkiintoista lukea kokemuksestasi Smiley Kerro lisää noista näkemistäsi kasvoista. Kyseessä voivat olla enkelit joille usein ulkoistan hommia kun on massalähetyksestä kyse  Grin

Kyllä tuo nyt vähintäänkin henkistä kasvua lisää jos haluat niitä energioita siihen käyttää  Smiley
tallennettu
jankat
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 333



Profiili
« Vastaus #79 : 25.09.2012 13:58:45 »

Kasvot ikäänkuin vilahtavat nopeasti esiin häviten, kun yritän liikaa keskittyä niihin. Rentoutuessani uudelleen tulevat kasvot näkyviin uudelleen. Antamasi hoidon aikan näin miehen kasvot, silmät ruskeat, katse syvä, läpitunkeva ja ilme ystävällinen ja rakastava  smitten Tuli sellainen tunne, että hän tuntee minut hyvin ja en voi mitään peittää  Cool Kaikenkaikkiaan positiivinen olo ja tunne jäi kasvoista.

Tässä vähän aikaa sitten näin energiahoidon aikana vaaleahiuksisen naisen vauva sylissään. Naisen kasvot olivat alaspäin lapseen suunnattuina ja hiusten peittämät osittain. Lapsi potkiskeli tyytyväisenä naisen sylissä, jalat ainakin olivat paljaat. Lapsi katsoi minua intensiivisesti ja tietoisesti hymy huulillaan. Lapsella oli ruskeat silmät, hän oli todella kaunispiirteinen lapsi iältään noin puoli vuotta. Sitten lapsen päälle tuli useita käsiä koskettamatta lasta. Ajattelin sen olevan siunaamista. Lapsi katsoi minua käsien välistä edelleen tarkasti.

Nämä ovat kyllä ihania kokemuksia jättäen turvallisen ja rauhallisen olon  angel Henkistä kasvua haluan tietenkin lisätä. Olen myös miettinyt pystyisinkö kehittämään selvänäkökykyä. Minulle on joskus sanottu, että minulla voisi olla parantajan lahja, jos lähtisin sitä kehittämään. Olisi kiva saada neuvoja näihin asioihin  Smiley
tallennettu
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 374



Profiili
« Vastaus #80 : 27.09.2012 01:11:18 »


Jos sillä näkemälläsi miehellä oli myös normaalimittaiset ruskeat hiukset ja irstaan näköinen parta, oli kyseessä todennäköisesti meikäläinen (astraalihahmona).  Grin

Parantamisen kyky lähtee ihan ensinnä siitä että on henkisesti avoin ja rakastamiseen kykenevä. Sitten voi alkaa harjoitella ihan käytännössä energiansiirtoa (se on muuten yllättävän helppoa, älä KOSKAAN ajattele ettei ajatuksesi vaikuttaisi muihin). Enkelit auttavat sua kun pyydät (Arkkienkeli Rafael toimii parantajana vihreän valon kautta) ja dynaamisilla dekreillä (voimallisilla lauseilla) saa lisäpotkua energiansiirtoon.

Selvänäkökin tulee samojen juttujen kautta eli kolmannen silmän, korkeampien taajuuksien, energioiden tunnistuksen, egon hiljentämisen ja muiden vastaavien juttujen myötä.

Harjoitus tekee toki tässäkin mestarin  Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
 
Siirry: