Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vastauksia kartalta - haluaisiko joku tulkita?  (Luettu 2591 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
elyce
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« : 31.07.2011 23:57:43 »

Viitsisikö joku kiltti hiukan tutkiskella karttaani? Smiley

Haluaisin tietää monenlaisia asioita, kuten
- vahvuuteni ja heikkouteni, eli mitä asioita minun pitäisi kehittää itsessäni
- millainen mies minulle "sopisi"; entä onko minulla rakkaussuhteissa jokin "ongelma", siis taipumus tehdä jotain väärin?
- mille alalle soveltuisin?

Myöskin olisi hauskaa kuulla, millaiseksi arvelette ulkonäköni karttani perusteella. Mutta olen kiinnostunut kuulemaan ylipäätään kaikenlaista mitä kartastani voi näkyä Smiley
tallennettu
Hopeainen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 27


Profiili
« Vastaus #1 : 08.08.2011 22:32:37 »

Teen tätä nyt harjoituksenomaisesti, en siis ole mikään kokenut tulkitsija, mutta ajattelin, että kiinnostaisi jo alkaa katsella muidenkin karttoja. Mielelläni otan vastaan palautetta, että kuulostaako tutulta vaiko kenties ihan hämärältä... Smiley

Voi ainakin sanoa, että Leijona isolla L:llä. Aurinko on Leijonassa ja sen lähellä melkoisesti planeettoja.

Nouseva Vaaka pehmittää hieman leijonan vastaansanomatonta energiaa ja yhdessä nämä antavat hurmaavan ja säteilevän ulkoisen vaikutelman, sellaisen joka väistämättä vetää ihmisiä puoleensa. Kuuluu luultavasti niihin ihmisiin, jotka näyttävät hyvältä myös valokuvissa. Kauris Kuussa tuo kuitenkin mukanaan ripauksen vakavuutta ja kriittisyyttä tähän ulkoiseenkin vaikutelmaan, joten etenkin vastakkainen sukupuoli voi kokea lähestymisen pelottavana.

Toisaalta se ei välttämättä haittaa jos kaikki eivät lähesty, koska Leijonan ja Neitsyen välissä sijaitseva Venus tuo mukanaan kovat vaatimukset parisuhdetta kohtaan. Jos ei rohkeus riitä, niin ei sellaisen kanssa kannatakaan alkaa. Sopiva mies on riittävän itsevarma sanoakseen tarvittaessa vastaan, leijonanaisen kohdalla tämä ei ole itsestäänselvyys. Hän ei kuitenkaan ole liian huomiohakuinen, koska yksi tällainen osapuoli suhteessa on tarpeeksi.
Saatat myös suhtautua muihin Venuksen edustamiin asioihin ehdottomasti. Sinulla on selvä käsitys siitä mikä on kaunista ja rumaa, hyvää ja pahaa, tyylikästä ja mautonta, ja ilmaiset sen leijonamaisella varmuudella.

Kartalla on todella voimakkaana 10. huone eli uran huone. Koska Aurinko, Merkurius ja Jupiter (+Venus) sijaitsevat täällä stelliumissa, voisi jo puhua synnynnäisestä johtajuudesta. Olet luultavasti valovoimainen ajattelija tai hyvä puhuja (Merkurius asteen päässä Auringosta) ja ajattelet enemmän sydämellä kuin pelkällä päällä (Merkurius Leijonassa, yhtymä Venukseen), mikä vetoaa ihmisiin. Sinulla on kyky voittaa muut puolellesi. Pahassa tapauksessa tämä saattaa tietysti ilmetä manipulatiivisuutena ja kyvyttömyytenä ottaa huomioon poikkeavia näkökulmia. Uranus tekee kolmiota stelliumiin, mikä voisi merkitä myös mainituissa asioissa vallankumouksellisuutta, totuista kaavoista poikkeamista. Merkurius on ylipäätään vahva kartallasi, koska sen hallitsemassa 3. huoneessa on paljon planeettoja (3. huone on kommunikaation ja oppimisen huone). Ehkä jonkinlainen kirjoittaja tai opettaja? Mars Neitsyessä merkitsee pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja hyvää keskittymiskykyä. Tällainen sijainti voi auttaa opiskelemaan pitkälle.

Ammatin kannalta vielä yksi erittäin kiinnostava aspekti on Chiron keskitaivaan tuntumassa (keskitaivaan aspektit ovat uravalinnan kannalta erityisen tärkeitä). Chironia sanotaan "haavoittuneeksi parantajaksi". Ilmeisin tulkinta on siis tietenkin jotain parantamiseen liittyvää, joko konkreettista tai kuvaannollista. Chiron voisi olla hyvä aihe perehtyä siinäkin mielessä, että se voisi auttaa löytämään omia intuitiivisia ja "kuuntelevia" puolia, jotka muuten ovat kartalla aika heikosti edustettuina. Mutta enpä tiedä, Chironin kanssa kai joudutaan kasvokkain omien syvimpien  haavojen kanssa. Ehkä tällä kartalla juuri hyvä itsetuntemus on se avain myös muiden ymmärtämiseen...
tallennettu
elyce
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« Vastaus #2 : 12.08.2011 15:31:30 »

Kiitos tulkinnastasi Smiley Tuo mitä sanoit Kuusta Kauriissa ja Venuksesta Leijonan ja Neitsyen välissä taitaa hyvinkin pitää paikkansa. Ja itse en ollut koskaan tullut ajatelleeksi sitä että Merkurius taitaa tosiaan olla aika korostunut.

Monet asiat kuulostivat tutuilta, paitsi että mielestäni nousu-vaakani pehmittää leijonamaisuuttani huomattavasti enemmän kuin hieman, vaikka sisälläni ajattelisinkin jyrkemmin. Toinen juttu mitä en ehkä ihan ymmärtänyt, on se, että minun olisi löydettävä intuitiivisia ja kuuntelevia puolia, koska olen aika intuitiivinen ja mielestäni osaan kuunnella ihmisiä ja kuuntelijan roolissa usein olenkin. Toisaalta enpä kyllä itsekään osaa nähdä kartallani noita piirteitä idiot2

Monet asiat menivät juuri nappiin - olen ainakin tähän saakka pärjännyt opiskellessa hyvin ja helposti, ja kirjoittaminen taas on lapsuudesta saakka ollut intohimoni laugh Kiva kuulla että sille löytyy vahvistusta kartalta. (En ollut aiemmin kiinnittänyt huomiota Chironin ja MC:n läheisyyteen, mutta nyt aloin miettiä, että ehkä sekin voisi viitata kirjoittamiseen - kirjoittaminen kun on minulle paitsi todellisuuspakoa, myös "haavojen" käsittelyä monin eri tavoin.) Tuo sydämellä ajattelukin kuulostaa tutulta. Ja kaikenkaikkiaan kokonaisuus kuulosti kyllä istuvalta Smiley Kiitos!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: