Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4
16  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 13.03.2012 23:48:41

Ennustava astrologia on ihan vierasta minulle, mutta eilen tutkailin transiittilistaani ja huomasin meneillään olevan  pluto yhtymä  aurinko transiitin, se alkoi helmikuun lopussa ja päättyy toukokuun lopussa, ja aurinkoni on ensimmäisessä huoneessa. Onko tämä transiitti muuten aika nopea plutotransiitiksi, kun ymmärrsin että ne voivat kestää useamman vuodenkin? Mitä se tarkoittaa?

Tapahtunut tähän mennessä: lopetin toimimattoman suhteen miesystäväni kanssa (itsepetostelin jonkin aikaa, että suhde kehittyisi,vaikka tiesin, ettei mies sitä halua). Tieto, että pääsen muuttamaan uuteen asuntoon (haave uudesta kämpästä on ollut jopari vuotta). Päätin lopettaa alkoholinkäytön (sosiaaliset kuviot menevät sen myötä aika lailla uusiksi, ja minäkuva muovautuu parempaan päin). Etäisyydenpito pariin läheiseen ihmiseen, tuntuu etten voi olla heidän kanssa tekemisissä ennen kuin vihdoinkin löydän oman ääneni (sen löytämistä harjoittelen mm. tällä foorumilla Smiley).

Tämä kaikki tosiaan vajaasa kuukaudessa, elämäni harvoin on näin nopeatempoista. Olen yleensä luonteeltani sellainen, että luovun toimimattomasta vasta sitten, kun on aivan pakko, mutta viime aikoina luopuminen ja muutosten tekeminen on ollut helpompaa ja dynaamisempaa.

Oikeastaan voisi kiteyttää, että identiteettini on muuttumassa, en määrittele enää itseäni samojen asioiden kautta kuin aiemmin. Samaan aikaan teen sinnikkäästi aivan omin päin sitä, mistä nautin eniten sillä ajatuksella, että jonain päivänä ansaitsen siitä leipäni ja nyt minulla on ylellisyys vain harjoitella ilman paineita.

Tämä Emelian kirjoitus avasi asiaa kovasti http://emelia.suntuubi.com/?cat=15&lang=fi&id=43

Juuri tuo, että samaan aikaan kun luovutaan ja muututaan myös rakennetaan uutta nousi todella tärkeäksi ajatukseksi. Mielenkiintoista on nähdä mitä vielä tapahtuu vai pysyykö paino jo tehtyjen muutosten loppuunsaattamisesssa ja uusien tapojen hallitsemisessa.


Mainad, voin yhtyä ajatuksiisi luopumisesta ja uudelleen rakentamisesta. Minulla on takana jo monta   aurinko aspect_con pluto trasiittia, yksi on meneillään ja ainakin yksi vielä tulossa. Syntymäkartan perusteella olen jonkinmoinen "plutoonikko" kun on paljon Pluto -aspekteja, joten ehkä sikäli plutooniset teemat on tuttuja. Olen tähön ketjuun aiemmin kirjoittanut että paljon on mennyt elämässä uusiksi  ( aurinko 7.huoneessa) ja rankkojakin aikoja on ollut, mutta kyllä tällä hetkellä vire on erittäin positiivinen. Tähän pluton transiittiin tuntuu erityisesti liittyvän oman itsen jalostuminen ja sisäisten voimien löytyminen, joten kylläkai tämä pitää katsoa suureksi elämän lahjaksi luulen, vaikka ei se aina sillä hetkellä siltä tunnu  Shocked
17  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Erkki Lehtiranta: Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys : 24.02.2012 23:58:26
Erkki Lehtiranta: Universaalit lainalaisuudet ja henkinen kehitys

Aivan kertakaikkiaan mainio teos kuten myös Lehtirannan aiempi 'Tien päällä ja taivaan alla'   Smiley
18  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Lisa Williams 'Sielun ikuinen elämä' : 11.02.2012 01:27:44
Huomasin että vastikään on ilmestynyt suomeksi meedio Lisa Williamsin  'Sielun ikuinen elämä'. Olen lukenut kirjan enkunkielisen version (The survival of the soul) ja sitä voi lämpimästi  suositella lukemiseksi kaikille henkisistä asioista kiinnostuneille. Kirja antaa vastauksia mm. moniin jälleensyntymiseen liittyviin kysymyksiin..
http://www.bookplus.fi/kirjat/williams,_lisa/sielun_ikuinen_el%C3%A4m%C3%A4-17087185
19  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 30.12.2011 18:26:58
Pluto on opponoinut v. 2010 Ascendenttiä ja aloitti tänä vuonna auringon yhtymät (aurinko 7. huoneessa). Aika raskasta aikaa ollut, avioero yms.  Huh Vähän hirvittää että mitähän vielä. Sitä vaan mietin, että Tanhua mm. kirjassaan puhuu 3 yhtymästä, jotka ovat luonteeltaa erilaisia. Minulla näyttäisi olevan viisi. Pluto ilmeisesti sahailee edestakas, eli onko niin että noita peräytyviä kontaktia ei lasketa (4.5. ja 8.8.)? Tein itselleni myös auringon paluu kartan, siellä näyttäisi (jos oikein sitä luin) että aurinko ja pluto on 9 huoneessa. Saako tästä jotain vinkkejä näihin tuleviin Pluton ohitusten teemoihin, vai olenko aivan hakoteillä?

 pluto aspect_opp askendentti    27.1.2010
 pluto aspect_opp askendentti      21.6.2010
 pluto aspect_opp askendentti     30.11.2010

 pluto aspect_con aurinko     15.3.2011
 pluto aspect_con aurinko     4.5.2011
 pluto aspect_con aurinko     1.1.2012
 pluto aspect_con aurinko      8.8.2012
 pluto aspect_con aurinko      27.10.2012
20  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 28.12.2011 17:02:00
Minulle on keväällä tarkentumassa  uranus  aspect_squ  aurinko Jippii..eihän tässä ollakaan kun sahattu viime vuosi  pluto  aspect_con  aurinko ja  uranus  aspect_squ  askendentti kanssa : / 
Kovalla rytinällä on elämä muuttunut, mutta toivottavasti jatkossa kohti parempaa.
Ja molemmat transiitit porskuttaa edelleen koko ensivuoden.

Mutta kysymys. Joku mainitsi tuossa ketjussa että Uranuksen aspektit syntymäkartallakin vaikuttaisi transiitin luonteeseen jollain tapaa. Itselläni on Uranus hankalahkosti aspektoitunut (moninkertaiset neliöt) syntymäkartan kuudennessa huoneessa (kts. alla). Aurinko on seiskassa kasihuoneen rajalla.

Sun Square Uranus, Moon Square Uranus, Mercury Square Uranus ja Uranus Square Ascendant.



21  Astro special / Astro special / Vs: Horoskooppimerkkejä. : 22.05.2011 21:41:51
Käväisin lukemassa Kauriin kuvauksen tuolta uniluoto -sivusta - no en kyllä oikein tunnistanut itseäni..vaikutti että kirjoittajan mielestä Kauriit on sieltä minne aurinko ei paista  Smiley
22  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Erkki Lehtiranta: Tien päällä ja taivaan alla : 22.03.2011 23:46:15
Erkki Lehtiranta: Tien päällä ja taivaan alla
Erittäin mielenkiintoinen opus, oikeastaan kokoelma matkakertomuksia, esseitä ja haastatteluita. Antaa paljon ajattelemisen aihetta henkisesta kasvusta kiinnostuneille.
23  Astro special / Astro special / Vs: Kauris - pyhimys vai paholainen? : 03.03.2011 23:02:45
Tintsi, sinun kertomassasi on paljon totta. Minäkin tuppaan olemaan liian kiltti - jotenkin sitä ajattelee että kyllä minä kestän, päästän nuo toiset helpommalla - lieneekö se sitä kauriin jääräpäisyyttä. Elämästä iloitsemista pitää ihan opetella. Toisin kun tuossa aiemmin mainittiin, olen kyllä ollut aina hyvin kiinnostunut mystiikasta ja henkisestä kasvusta, lieneekö sitten syynä tuo vahva skopparivaikutus. Se kyllä vähän hymyilytti, kun joku sanoi ettei Kauris paljasta syntymäaikaansa, no eihän se passaa että toiset saa susta liikaa tietää!  Grin
Pluto on kyllä koetellut tätä Kaurista raskaalla kädellä, päällä on piakkoin tarkka  pluto aspect_con aurinko Lieneekö jokin kuoriutumisvaihe menossa, jospa se perhonen joskus mustan putken toisesta päästä putkahtaa.
24  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 30.12.2010 19:29:11
Hei Emelia, onko sinulla jotain erityisiä vinkkejä tuon  pluto aspect_con aurinko transiitin kohtaamiseen?Tämä tapahtuu minulla keväällä 7. huoneessa. Nyt on ollut pitkään päällä jo  pluto aspect_opp  askendentti ja kyllähän se on pistänyt parisuhteen historiaan. Haluaisin kovasti nähdä tuon  pluto aspect_con aurinko transiitiin positiivisena oman itsensä ja elämäntarkoituksensa löytämisen aikana..olen jo aika kyllästynyt tähän "murusina" olemisen fiilikseen  Smiley Tuo on kyllä hyvin totta mitä kirjoitit blogissasi - Pluton ja moraali, oikea ja väärä. Pluto toimii nähdäkseni kuitenkin lopulta meidän itsemme hyväksi?
25  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 14.12.2010 23:17:53
Joo, raskasta on Pluton kanssa. Minulla on ollut  pluto  aspect_opp  askendentti  aspect_con keskitaivas päällä muutaman kuukauden (Mc huoneessa 7.) ja onhan se pistänyt parisuhteen uuteen kuosiin jollei suorastaa säpäleiksi. Toisaalta muutokset on olleet kyllä hyvin toivottujankin joten en pitäisi näitä Pluton transiitteja välttämättä negatiivisina, rankkoja ja opettavaisia kyllä, kuten tässä palstalla on todettukin. Keväällä on sitten vuorossa  pluto aspect_con aurinko  huoneessa 7.tai 8. ja  sitten vähän myöhemmin   pluto aspect_con merkurius ja sitten vielä jonkin ajan päästä   pluto aspect_con kuu huoneessa 9., joten tätä plutoaanista koulua on runsaasti luvassa jatkossakin. Varsin kiinnostava on minusta    pluto aspect_con aurinko  joten jos jollain on kokemuksia niin mielellään kuulen. Aika jännää sinänsä että näin monta Pluto kontaktia sattuu näin lähekkäin toisiaan, kun olen ymmärtänyt että kaikki ei koko elämänsä aikana niitä koe, vai onko näin..? Plutolla tuntuu olevan pakottavaa, karmista voimaa..
26  Astro special / Astro special / Vs: huoneet kartalla : 25.09.2010 00:15:01
Minua on on häirinnyt tämä kun Aurinko on minulla astro.fi:ssä 8.huoneessa ja astro.com.ssa 7.huoneessa. Auringon sijainti 8. huoneessa on kai aika dramaattista, joten olisi kiva tietää asian oikea laita sekä se, mistä ero johtuu..? Olen syntynyt aivan vuodenvaihteessa, selittäisikö pohjoinen sijainti eron? Placidus-kartalla 1. ja 7.  huone on ikään kuin aivan "litistyneitä". Tasahuonekartassa Aurinko on selkeästi 7.huoneessa ja "komea" stelliumikin vaihtaa huonetta 6.huoneesta viitoshuoneeseen..Mitä tässä pitäisi uskoa?
27  Astro special / Astro special / Vs: Hirveästi vain samaa merkkiä kartalla : 03.01.2010 00:47:51
Joo, tämä on mielenkiintoinen juttu. Itselläni on monta planeetta Kauriissa ja Skorpionissa  kuu keskitaivas aurinko merkurius kauris ja  mars venus jupiter  skorpioni kuudennessa huoneessa. Lisäksi 6. huoneessa   neptunus  vesta  jousimies 6. huoneessa ja  uranus ja  pluto niin ikään 6. huoneessa. Siis täällainen Kauris-Skorpari yhdistelmä.

Mutta tätätäkin mielenkiintoisempia ovat mieheni ja parhaan ystäväni kartat. Mieheni on  askendentti  kuu  pluto  merkurius Neitsyt ja  aurinko  uranus ja  jupiter Vaaka. Ja paras ystäväni puolestaan  aurinko  kuu  jupiter  pluto ja  uranus  Neitsyt sekä  askendentti  venus  merkurius  pallas Vaaka. How strange is that? Molemmat on tosi rakkaita ihmisiä tosin Vaaka ja Neitsyt on aika kaukakan omasta merkkimaailmastani. Jotain karmallista kenties?
28  Astro special / Astro special / Vs: Kauris - pyhimys vai paholainen? : 01.01.2010 22:23:42
Pistänpä minäkin lusikkani tähän Kauris-soppaan..Lucanne, sinun ajatuksiisi Kauriista on helppo yhtyä. Kun tässä ketjussa on keskusteltu Kauriin arkkityypeistä, niin minulle on Potter-sarjan Kalkaroksesta tullut aina mieleen oikein tyyppi-Kauris - niin hyvässä kuin pahassakin..
29  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Minkä merkin kanssa tulette huonoiten toimeen? : 19.11.2009 00:39:39
Oinaat jostain syystä ärsyttää itsetietoisuudellaan ja "olen oikeassa vaikei ois syytäkään" -asenteella : )  Onko se vaan niin että kaksi sarvipäätä puskee yhteen?
Jostain syystä miespuoliset kalat tuntuu liian herkiltä makuuni.

Kaksosten keveys, ilo ja leikkisyys ilahduttaa aina!
30  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vilkasta unitoimintaa : 02.03.2009 22:19:59
Viime viikot on olleet vilkaan unitoiminnan aikaa. Viime yön unessa ravasin hikihatussa ympäri työpaikkaa omaa huonetta etsien. Löytyi se huone lopulta. No, tämä on kyllä aika helppo tulkita viimeaikaisen työstressin valossa  Cheesy
Mutta ne pari mielenkiintoisempaa unta:
1. Henki kosketti päätäni (takaraivoani) unessa. Tuntuu kuin vieläkin siellä "polttelisi". Lienenko katsonut liikaa Riivattuja taloja  Wink
2. Toisessa viimeviikon unessa suunnittelin uudelleen avioitumistani nykyisen mieheni kanssa.

Kommentteja näihin?
Sivuja: 1 [2] 3 4