Sivuja: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709620 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
LostOne
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #1545 : 04.08.2008 18:22:54 »

Teinkö oikean päätöksen erään henkilön suhteen ku luotin sisäiseen vaistooni enkä uskonut hänen valehtelevaa/manipuloivaa käytöstä?

Mulla on sellainen olo että päästin oikeaan aikaan irti ns. "luotettavasta" ystävästä...

Kiitos etukäteen Smiley
tallennettu

Nouseva -skorpioni
Aurinko -vesimies huone 1.
Kuu -kalat, huoneessa 4.
Merkurius -vesimies
Venus -kauriissa
Mars- Vaaka
Jupiter -Skorpioni
heikki
Vieras
« Vastaus #1546 : 05.08.2008 07:38:51 »

Labyrintti. Otin enkelikortit kaikille kysymyksillesi. Sinusta tuli niin vahva energia, että uskon enkelikorttien tsemppaamisen olevan sinulle oikea vaihtoehto.

KURILLISUUS
Kuriton koira on vaaraksi itselleen ja muille.Sellaiseen eläimeen voi luottaa, joka on sisäistänyt kurin ja tottelemisen ja se palveleekin uskollisesti ja rakastavasti isäntäänsä. Se päästetään irti hihnastaan.
Vapaus saavutetaan kurillisuuden kautta.
Isäntäsi, jota sinun tulee totella on korkeampi minäsi. Tulit maan päälle suorittamaan tehtävääsi ja vain itsekurin avulla voit suorittaa sen.
Herkisy hetkeksi ja pyydä enkeliäsi avuksesi ja tueksesi, jotta elämäsi muuttuisi ilontäytteisemmäksi, palkitsevakkamsi ja jumallisesti opastetuksi.
Kurillisuus on työkalu, jonka avulla voit toteuttaa kohtalosi.
VOIMALAUSE: Itsekuri tuo minulle vapauden.

Näkisin kortin tarkoittavan nöyrtymistä nyt tähän sivusta odottajan rooliin. Teet ihan oikein luottaessasi, sillä joskus elämässä vain käy niin, etteivät asiat olekaan meillä hallussa. Silloin on vain pakko luottaa korkeimpien voimien olevan senkin taustalla ja tekevän parhaansa hyväksemme.

YHTEISTYÖ
Enkelit ehdottavat, että käyttäisit taitojasi ja lahjojasi kaikkien yhteiseksi hyväksi.
Eliminoi elämästäsi ne valtataistelut, riidat ja kilpailutilaneet, jotka aiheutuvaet egosi voitonhimosta.
kun teet yhteistyötä muiden kanssa kaikkien parhaaksi, edistät sopusointua ja läheisten suhteuden syntymistä ja saat kaikista irti heidän parhaat puolensa.
Ota tavoitteeksesi se, että kaikki ovat tyytyväisiä tehtyyn työhön. Silloin sinusta tulee hyvän tahdon ja sopusoinnun lähettiläs.
Enkelisi opastavat sinua saattamaan ihmisiä lähemmäs toisiaan ja tutkimaan, miten kaikki voisivat yhdessä auttaa toisiaan.
Jakamisen asenteesi varmistaa, että sinäkin hyödyt, sillä enkelit siunaavat yritteliäisyytesi.
VOIMALAUSE: Teen yhteistyötä kaikkien kanssa.

Tee yhteistyötä korkeimpien voimien kanssa pitämällä tulevaisuuden mielikuvaasi yllä. Silloin korkeimmat tietävät mitä haluat ja osaavat lähteä aukomaan sinulle hiljalleen ovia siihen suuntaan. Muista olla kärsivällinen! Joskus voi kestää vuosiakin saavuttaa toivottu päämäärä.

ANTELIAISUUS
Anteliaisuus on hengen hyve.
Se on muiden hyvästä onnesta riemuitsemista, vaikkei itsellä olisi ainuttakaan syytä syytä juhlia.
Anteliaisuus on asenne ja merkitsee, että olet iloinen saadessasi antaa etkä odota vastalahjaa.
Tämän kortin valitseminen kehottaa sinua avosydämisyyteen ja merkitsee, että olet valmis kohoamaan tämän jalon hyveen tasolle.
Enkelit ehdottavat, että annat itsestäsi vapaasti, avoimesti ja rakastavasti.
Avokätisyyden palkkio on valtava, sillä kaiken minkä annat avoimesti ja sydämellisesti muille,saat moninkertaisena takaisin.
VOIMALAUSE: Olen avosydäminen.

Tämä tuskin kaipaa tulkintaa. Luulen, että tulkkaat sen itsellesi minua paremmin Smiley


Suuret kiitokset sinulle AthaMaarit  Smiley

Kaikessa tuossa on kyllä pohdittavaa, mutta tunnen sen olevan oikeaa.

t. Labyrintti
tallennettu
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #1547 : 05.08.2008 08:42:09 »

Angelic. Enkelikortti rakkaudelle ja terveydelle tarot.

Nyt ryppyotsainen sinkkuuden murehtiminen ja hiki hatussa rakkaan saalistaminen pois. Nauti tämänhetkisestä elämäntilasteestasi. Kun sinulla on hauskaa itse Itsesi kanssa et välitä, oletko sinkku vai suhteessa - sinulla on molemmissa rooleissa yhtä hauskaa Smiley

MIEKKOJEN VIITONEN - TAPPIO
Vahvistus: Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti.

Pelottomasti vain kohti kunnonkohotuksia! Etsi eteenkin sellainen laji, jossa voit nauttia, koska tuloksia syntyy - ihan missä tahansa - parhaiten silloin, kun on hauskaa. Pelotonta asennetta kaivataan. Uudistuminen tekee hyvää ja näyttäisi onnistuvan mukavasti tämän kortin perusteella. Valinta on sinun!

Hei Atha Maarit! Kiitos paljon vastauksestasi. On totta että olen liikaa murehtinut elämäntilannettani joka on ihan yhtä hyvä kuin olla vakiintuneessa suhteessakin! Kunnonkohotus on ollut suunnitelmissani ja aion sen tehdäkin. Kysymykseni jälkeen selvisi kylläkin iso juttu, joka nyt todella pelottaa. Lapsi olisi tulossa, odottamatta ja yllättäen. Miesystävän kanssa on kuitenkin kaikki avoinna. Mikä neuvoksi? t. angelic
tallennettu
Päivi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #1548 : 05.08.2008 10:30:08 »

Milja-Liina. Sinulle tuli enkelikortit, tarvitset niitä taroteja enemmän.

ANTEEKSIANTO
Enkelit muistuttavat sinua siitä, että haastavat tilanteet ja ihmiset on lähetetty elämääsi tärkeimmiksi opettajiksesi. Ilman niitä sielusi ei kasva.
Sinua opastetaa päästämään irti vanhasta tuskasta, kaunasta ja vihasta.
Kun annat muille ja itsellesi anteeksi, karmasi pyyhitään sielusi tiedostoista. Rakkaus lämmittää sydäntäsi ja mielesi tuntuu kevyeltä.
Pyydä enkeleitä auttamaan sinua tuskassasi, vihassasi ja syyllisyyden sulattamisessa. He nostavat taakan harteiltasi.
Kun rakastat pyyteettömästi, ei ole mitään anteeksiannettavaa. Rakkaus on antamista, avaa siis sydämesi ja ole rakastava.
VOIMALAUSE: Annan anteeksi itselleni ja muille - olen vapaa.

uudella työpaikalla ei ole tekemistä menneen työpaikkasi tai sen tapahtumien kanssa. Jatka matkaasi eteenpäin uuteen työhön pystypäin tätä korttia noudattaen. Sinulla ei ole mitään hätää, kunhan et raahaa vanhoja pelkojasi uuteen paikkaan. Ne ovat turhia.

ITSENSÄ ARVOSTAMINEN
Itsensä arvostaminen merkitsee sitä, ett luottaa itseensä, odottaa menestyvänsä ja kykenee rakastamaan.
Aseta itsellesi selkeät rajat ja kieltäydy päättäväisesti antamasta muiden ylittää niitä tai manipuloida sinua. Saat silloin kunnioitusta osaksesi.
Kun arvostat itsesäsi muutut avoimeksi ja ystävälliseksi, et loukkaannu herkästi, mutta annat helposti anteeksi.
Muistuta itseäsi siitä, että olet mukava ja rakastettava. Älä anna muiden käydä hermoillesi. Ole suoraselkäinen ja luottavainen.
Kun oman arvon tunteesi on kunnossa,aurasi säteilee kultaista väriä, joka syleilee muita ja sää heidätkin tuntemaan olonsa mukavaksi. Pyydä enkeliäsi astumaan auraasi ja opastamaan sinua.
VOIMALAUSE: Luotan itseeni ja arvostan itseäni.

Noh, ihan ensiksikin et ole huono äiti tai nainen, jos poikasi kiukkuaa sinulle. Tämä ei todellakaan johdu sinusta vaan poikasi luonteesta. Vaikka hän on aikuinen hänellä lienee tapana kiukuta kuin pahainen uhmaikäinen lapsi. Kortti sanoo, että anna pojan kiukuta rauhassa! Ei ole sinun asiasi, jos hän saa mykkäkoulukohtauksen, vaikka äiti oletkin. Hän on nyt omillaan elävä mies, ei pieni lapsi. Ilmeisesti sinua on helppo "käyttää hyväksi" näin, koska podet huonoa omaatuntoa asiasta ja olet hieromassa taas suhteita lämpimiksi. Kortti neuvoo, että älä tee näin. Sinä et tarvitse poikasi huomiota arvostaaksesi itseäsi. Anna pojan kiukutella ja näytä hänelle, että olet onnellinen ja tyytyväinen vaikka hän ei ottaisikaan sinuun yhteyttä. Se avaa poikasi silmät ja arvostuksen sinua kohtaan paremmin kuin se,ett lähtisit sovittelemaan asiaa. Mitään dramaattisen kamalaa ei todellisuudessa ole tapahtunut. Poikasi pitää vain kasvaa ja aikuistua tämän asian tiimoilta, samoin kuin sinun tulee vahvistua. Poikasi haluaa huomiota kiukkuamalla, tyylii "toivottavasti äiti nyt katuu ja kaipaa ja ajattelee minua!" mutta kun näytät hänelle, ettei asia ole niin -sinä olet vahva - poika tajuaa ettei ole äitinsä maailman napa, joka saa pyörittää äitiään miten haluaa. Huomio ansaitaan kunnioittamalla toista, ei kiukuttelemalla.

Hei ja kiitos tuhannesti.Tässä onkin mietittävää, huomenna alkaa uusi työ, joten tieto tuli tarpeeseen.Voimia sinulle tähän rakkauden työhön lähettää Milja-Liina
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1549 : 05.08.2008 12:38:12 »

Lainaus
Kiitos kortin nostamisesta.
Olen niin kyllästynyt tähän kaikkeen, etten halua nyt uskoa tämän kortin sanomaan ollenkaan. Olen kysellyt näkijöiltä jonkin verran tulevaa ja kumppanin tulemista on lupailtu. No, näin ei ole käynyt ja nyt haluan uskoa, että tämäkin ennustus on juuri toisinpäin.

Toki, korttien sanomaa ei pidäkään niellä sellaisenaan, vaan kuunnella mitä se sisin sanoo. Muistathan, ettet kuitenkaan käänny liikaa saman asian tiimoilta ennustajien ja näkijöiden puoleen - usein käy niin,että pari ekaa vastausta ovat oikein, mutta sen jälkeen alkaa tulla ihan liipalaapa vastauksia, koska Korkeimmat eivät jaksa toistaa itseään. Ihan kuin lapsi, joka jankkaa samaa kysymystä, saa vanhemmiltaan siihen asiallisen vastauksen pari ekaa kertaa, mutta pian vanhemmat kyllästyvät ja alkavat suhkia,että "menepäs nyt siitä leikkimään" Grin

Kumppanikin on varmasti tulossa, sitä kortti ei kiellä, mutta se kertoo, ettei kumppani ole tulossa elämään juuri NYT eikä myöskään lähiaikoina, vaan häntä pitää odotella hieman pidemään. Sillä odotusajalla keskity Itseesi! Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1550 : 05.08.2008 15:15:50 »

Sahame. Nostin enkelikortin heppakaupoille. Sille tuli

KURILLISUUS
Kuriton koira on vaaraksi itselleen ja muille.Sellaiseen eläimeen voi luottaa, joka on sisäistänyt kurin ja tottelemisen ja se palveleekin uskollisesti ja rakastavasti isäntäänsä. Se päästetään irti hihnastaan.
Vapaus saavutetaan kurillisuuden kautta.
Isäntäsi, jota sinun tulee totella on korkeampi minäsi. Tulit maan päälle suorittamaan tehtävääsi ja vain itsekurin avulla voit suorittaa sen.
Herkisy hetkeksi ja pyydä enkeliäsi avuksesi ja tueksesi, jotta elämäsi muuttuisi ilontäytteisemmäksi, palkitsevakkamsi ja jumallisesti opastetuksi.
Kurillisuus on työkalu, jonka avulla voit toteuttaa kohtalosi.
VOIMALAUSE: Itsekuri tuo minulle vapauden.

Sanoisin, että jos sisimpäsi on antanut luvan myymiselle, on turha ryhtyä enää vatvomaan ja pohtimaan asiaa. Egohan keksii ties millaisia harmituksen aiheita jälkikäteen, ainakin minun kohdalla se on päätöksien teon jälkeen erityisen hyvä iskemään mieltäni matalaksi Grin Päätös on ollut oikea ja hevonenkin lähtenee mielellään, sillä se on henkisesti valmistautunut muuttoon.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1551 : 05.08.2008 15:19:13 »

Aava1. Sinun korttisi syksylle on

LANTTIEN VIITONEN – HUOLI
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Härässä, huolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen

Viisisakarainen tähti on kadottanut tasapainonsa – yksi sen sakara osoittaa suoraan alaspäin. Jokin tilanne on juuttunut paikoilleen tai siihen on kasautunut paljon jännitystä. Kanssakäymisen selkiinnyttäminen näyttää mahdottomalta. Niinpä kaikki näyttää vieläkin synkemmältä, vieläkin toivottomammalta. Ihmissuhteet uhkaavat rikkoontua ja kaikki, mihin kosket, hajoaa. On aivan kuin sinut olisi tuomittu tarkkailemaan, kun kaikki ympärilläsi hajoaa. Lanteissa olevat viisi symbolia voidaan selittää seuraavalla tavalla:
Punainen Kolmio: oma energiasi on estynyt
Keltainen Kolmio: ajatuksesi kiertävät ratkaisun löytymisen, ulospääsyn, läpimurron ympärillä.
Vaaleansininen Kasvava Kuu: tilanne koskettaa alitajuntasi syvimpiä syövereitä. Se menee suoraan lävitsesi.
Musta Soikio: musta aukko, ei ulospääsyä, toivottomuutta.
Sininen Ympyrä: sisäinen viisautesi kehottaa sinua tekemään jotain.
Tilanteessa on ongelmallista se, että et tee mitään, mutta samalla kuitenkin kidutat itseäsi sekavilla ajatuksillasi.
Päätelmät: Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Van selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Kaiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?
Ehdotus: Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.
Vahvistus: Elän todellisemmin ja rehellisemmin.

Syksy on helpottavaa aikaa, eikä nyt vallitsevan alakuloisuuden vuoksi tarvitse maalata piruja seinille syksyyn. Nyt on yleisestikin menossa sellainen kausi,että energiataso nousee ja se vetää aina alavireiseksi ja surulliseksi. Normaalia kasvuprosessia vain, kun uusi ottaa muotoaan ja itse tuntuu ajelehtivansa päämäärättömästi tyhjyydessä. Syksy on hyvä.
tallennettu
Anamarie
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 24



Profiili
« Vastaus #1552 : 05.08.2008 18:33:10 »

Hei jälleen AthaMaarit! Saisiko tuleville viikoille parisuhdekorttia? smitten
tallennettu
höyhen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Järki tietää, sydän tuntee


Profiili
« Vastaus #1553 : 05.08.2008 20:00:45 »

Hei!
Nyt on elämä sellaisessa myllerryksessä, jotta hirvittää! Rakkauttakin rinnassa, mutta kipeää tekee. Saisikos jotakin osviittaa asioihin?
Kiitän idiot2 smitten
tallennettu
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #1554 : 05.08.2008 20:14:06 »

Kiitos AthaMaarit! Heppani on ollutkin jo vuoden "hoidossa" paikassa, johon sen aion myydä, kun ei elämäntilanteeni ole tänä aikana muuuttunut oikein mitenkään, vaikka niin toivoinkin. Ja enpä mitenkään kumpaakin heppaani voi pitää. Tämä toinen enemmän sieluni ystävä heppa onkin lähempänä vuokralla ja sitä päätettiin jatkaa vielä samalla tyylillä. Jäin kai vain miettimään, onko se paikka oikea, johon aion myydä, mutta eipä ole muutostakaan tullut ja muita vaihtoehtoja. Joten myyn hyvillä mielin. Siellä on hepallani heppaystäväkin ja hyvä hoito, joten sehän se on tärkeintä. Kai se on joskus niin vaikea vain päästää irti....Kiitos!
tallennettu
Raikul82
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38



Profiili
« Vastaus #1555 : 05.08.2008 21:31:23 »

Hei AthaMaarit!

Mie täällä, pitkästä aikaa..  :Smiley

Voisitko katsoa (ihan millä sinusta tuntuu), miltä loppuvuosi näyttää? ..perhesuhteet, työ..
Olen jotenkin hermona jo pidemmän aikaa, syytä en tiedä, tuntuu et rintaa puristaa ja kuristaa..
itkukin herkässä Sad
...tämäkin jo hieman rauhoitti kun sain kirjoitettua sinulle..

-SuurKiitos- näin etukäteen  smitten

tallennettu

Nousumerkki Vaa'assa
Aurinko Ravussa
Kuu Skorpionissa
Merkurius Kaksosissa
Venus Kaksosissa
Mars Vaa'assa

Maya: Keltainen Itsevallitseva Siemen
taustakuva
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #1556 : 05.08.2008 22:23:33 »

Hei!

Kyselen korttia tulevaisuuteen? Mitä neuvoja tarvitsen tämänhetkiseen ja lähitulevaan?

kiitti  Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1557 : 06.08.2008 14:33:42 »

Nyt on pää niin hajalla, kun kaikki kauheudet päättivät kaatua niskaan yhtä aikaa, että pidän taukoa korttien kanssa. Embarrassed
tallennettu
höyhen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Järki tietää, sydän tuntee


Profiili
« Vastaus #1558 : 06.08.2008 15:19:33 »

 smitten AthaMaarit
Voimia ja ilonpipanoita sinulle....
Toivon, että asiasi järjestyvät.
Halaus  angel
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1559 : 06.08.2008 15:32:02 »

Kiitos, kyllä se tästä. Omalla asenteella, taiteella ja Shivan avulla, niin ei hätää!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: