Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ylösnousseet mestarit puhuvat ~MAAN ULKOPUOLISET OLENNOT  (Luettu 3701 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 28.07.2008 17:27:51 »



Ylösnousseet mestarit puhuvat
MAAN ULKOPUOLISET OLENNOT


Djwhal Kuhlia kanavoinut Dhyana Markely ( www.ascendedmastersspeak.com)
21.7.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


"Ylösnousseet mestarit puhuvat" on viestisarja, jonka ylösnousseet mestarit - nais- ja miespuoliset - antavat ajan ja paikan tuolla puolen kertoakseen oman näkökulmansa itse valitsemistaan aiheista. Liity heidän seuraansa koska tahansa suoremman kokemuksen saadaksesi lukemalla seuraava esitys.

***********

Olen se, joka tunnetaan Djwhal Kuhlina ja tänään haluaisin puhua teille maan ulkopuolisista olennoista.

Aionien ajan maassa on käynyt vieraita tähdistä. TE olette tähdistä. Sisarenne ja veljenne elävät edelleen tähdissä. Kaikki tämän planeetan pinnalla ja sisällä on tähdistä.

Kuten ehkä oletatte, tänään aion vahvistaa sitä ajatusta, että ne jotka tunnetaan Puutarhureina, kylvivät ihmiset - kaiken - maan päälle tarkoituksella.

Kun tämä planeetta syntyi - ja kyllä, planeetat syntyvät Suuresta Äidistä - kun planeetat syntyvät, ne lähetetään Maailmojen Äidin luota vastasyntyneenä vauvana, jolla ei ole mitään muuta yllään kuin sen planeetan biologinen peruskokoonpano, mikä syntyy Äitinsä/Isänsä unelmista ja tarkoituksesta.

Mutta kuten teillä, kaikella luodulla on suunnitelma, joten planeettoja hoidetaan päiväkodissa, kunnes ne vähän varttuvat. Jollekin sielulle annetaan planeetan hallinta ja tämä sielu lisää unelmansa ja tarkoituksensa Äidin/Isän unelmiin ja tarkoitukseen. Näiden yhdistelmä muodostaa planeetan jumalaisen suunnitelman.

Joidenkin planeettojen sielut ovat kokemattomia planeettana olemisessa ja päättävät pitää asiat yksinkertaisina. Kenties Puutarhurien avulla niillä on vain 10 tai 100 eri lajia elämässä pinnallaan ja sisällään. Toiset planeetat - tavallisesti vesiplaneetat - päättävät ottaa miljoonia tai jopa miljardeja lajeja elämään pinnallaan ja sisällään. Tavallisesti kokeneempi sielu suostuu olemaan vesiplaneetta ja tulemaan tunnetuksi erityisenä siemenplaneettana, koska vastuutaso on korkea planeetan pinnalla ja sisällä elävän moninaisuuden vuoksi. Sielun on huolehdittava hyvin kehostaan ja kaikesta sen pinnalla ja sisällä. Tämä huolehtiminen vaatii suurta tietoisuutta kaikkien planeetan asukkaiden terveydestä, onnellisuudesta ja tarpeista.

Urantia-henkeä tai -sielua kutsutaan lady Gaiaksi. Kun Urantia on täysin ylösnoussut, se tullaan tuntemaan Tita Lakoriana, timanttiolentona.

Kun nuorisieluinen planeetta lähtee galaktisesta tai kosmisesta päiväkodista, se tulee Puutarhurien opastukseen ja suojelukseen. Nämä Puutarhurit ovat tiedemiehiä, korkeimpia mestariluojia, jotka voivat kehittää, sijoittaa ja kylvää millaisen tahansa elämämuodon jollekin planeetalle. Voitte hyvin kuvitella, ettei kylväminen ole umpimähkäistä hommaa, vaan huolellisesti suunniteltua, ja nuo suunnitelmat toteutetaan tarkasti.

Näillä Puutarhureilla on suunnitelmia miljoonanlaisille maailmoille ja elämänmuodoille, mitkä voivat elää niiden pinnalla ja sisällä. Planeettaympäristöjen on tuettava jokaista lajia tai elämänmuotoa, mitä siellä elää. Näiden ympäristöjen ei pidä olla ainoastaan joidenkin lajien käytössä, vaan ne eivät myöskään saa olla myrkyllisiä toisille alueelta löytyville lajille.

Kuten ehkä tiedätte, on planeettoja, missä on sellaista kaasua ilmakehässään, mikä tappaisi kaiken elämän teidän planeetallanne, sekä myrkyllisiä kemikaaliyhdistelmiä ja ei-hyväksyttäviä säteilytasoja. Nämä ovat vain esimerkkejä niistä tilanteista, mitä Puutarhurien on käsiteltävä jokaisen planeetan, lajin tai luomakunnan kohdalla, mikä on heidän hoidossaan.

No niin, maan biologit tietävät, että jotkin lajit ovat muuntuneet - itse asiassa Puutarhurit ovat muuntaneet ne - kykeneviksi vastustamaan myrkkyjä, jotta ne eivät kuole joutuessaan tekemisiin niiden kanssa. Myös ihmiskeholla on uskomaton kyky päästä vuosien ajan eroon myrkyllisistä tekijöistä pienin vaikutuksin, jos sielu näkee, että keho valitsee tämän tilanteen. Yksi esimerkki on saasteet vedessänne, ilmassanne ja ruokaketjussanne.

Puutarhurien on ajateltava kaikkea pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Kuten kuka tahansa maan astronautti voi kertoa teille, miljardin dollarin avaruusalus on hyödytön, jos siinä on rikkinäinen tiivisterengas. Sama pätee mihin tahansa monimutkaiseen rakennelmaan. Entä jos Puutarhurit unohtaisivat laittaa jätteiden poistoaukon kehoonne? Ei kestäisi kauankaan, kun myrkkyjä kerääntyisi tappamaan kehon.

Ihmiskeho on erinomainen esimerkki moninaisista myrkkyjen poistojärjestelmistä. Esim. maksa, munuaiset, hikoilu, hengitysilman kosteus, "salaavat" hormonit ja tämä kaikki on lisätty sielun voimaan hallita ihmiskehoa ja tarkoituksen voimalla estää jotain vahingoittamasta sitä. Tosiasiassa ihmiskeho on fantastinen taidon ja teknologian näyte.

Tietämättömyydessänne koulutetuimmilla yksilöillännekin on Urantialla vain pieni tiedon murto-osa siitä, miten upea planeettanne on ja millainen luomisen mestariteos se on. Ajatelkaapa sitä hetken. Sitten laajentakaa tuo tietoisuus koko kosmokseen.

Jokaisella elävällä asialla on ympäristö, missä se voi elää ja kukoistaa. Jokainen elävä asia on luotu niin, että se syntyy tai kuoriutuu tai puhkeaa kukkaan, sitten kasvaa eri vaiheiden kautta, kunnes se saavuttaa kypsyyden. Joskus kypsyyden aikana se lisääntyy, jotta sen kuollessa sen sukulaiset jatkavat elämistä eteenpäin ja eteenpäin. Usein kuolema on uhraus tai suunniteltu järjestelmä, mikä ruokkii taas jotain toista luomusta, toista lajia. Ja jokaisessa elämänkokemuksessa sielu tai ryhmäsielu tai ylisielu saa viisautta ja ymmärrystä siitä, millaista on palvella Jumalaa taas yhdellä tavalla. Jokainen palvelutapa on erilainen mutta kuitenkin yhtä tärkeä.

Ihmiset ovat vai yksi triljoonasta elämänmuodosta, joka on luotu kokemaan kosmosta Äiti/Isä Jumalan, Kaikkeuden puolesta. Vaikka se saattaa olla tietoisuudeltaan korkeampi kuin jotkut lajit, ihmiset eivät ole parempia kuin kaikki muut. Ihmismuoto on vain yksi monista muodoista, minkä sielu ehkä valitsee saavuttaakseen viisautta ja itsetietoisuutta.

Teidät kaikki kylvettiin tänne. Myös arvokkaat jalokivet ja metallit laitettiin tänne tiettyihin paikkoihin tarkoituksella, jotta nuo kristallit kasvaisivat ja vakauttaisivat tätä planeettaa, mikä on kiinni monissa, monissa sitä ympäröivissä verkoissa. Joskus se mikä vaikuttaa pelkältä vanhalta kiveltä, on todellisuudessa aistiva olento, joka toimii maadoittumiskohtana jonkin mahtavan energiaolennon syöttämisessä planeetalle sen ulkopuolelta.

Aurinkoonne syötetään energiaa, tietoa, rakkautta ja viisautta tämän galaksin Keskusauringosta ja Keskusaurinkoa syötetään auringosta maailmankaikkeuden keskuksessa. Kaikki on yhteydessä. Kaikki suunniteltiin toimimaan harmoniassa.

Kaikki suunniteltiin ja luotiin planeetan ulkopuolella ja sitten kylvettiin tänne, myös ihmiset.


Olen Djwhal Kuhl ja jätän teidän pohtimaan näitä ajatuksia. Kiitän siitä, että vietitte tämän ajan kanssani.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1006&mforum=uusimaa


Seuraavat linkit on käännetty suoraan, liikuta kursoria tekstin päällä jos haluat tekstin englannin kielellä.  Smiley
http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u=http://masterdk.com/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DDjwhal%2BKuhl%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26hs%3D5fd%26sa%3DG

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Djwal_Khul&sa=X&oi=translate&resnum=4&ct=result&prev=/search%3Fq%3DDjwhal%2BKuhl%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26hs%3D5fd%26sa%3DG
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 29.07.2008 09:08:20 »

Tää on kiva.  Smiley


Aurinkoonne syötetään energiaa, tietoa, rakkautta ja viisautta tämän galaksin Keskusauringosta ja Keskusaurinkoa syötetään auringosta maailmankaikkeuden keskuksessa. Kaikki on yhteydessä. Kaikki suunniteltiin toimimaan harmoniassa.


*Toi meni jo pidemmälle kuin tiesin, luulin että on Keskusaurinko, mutta että on vielä sen lisäksi toinen keskusaurinko. Iso systeemi on. Joo, aurinko on tosi power verrattuna esim kuuhun, mutta kuvitelkaa ne muut keskusauringot. Ovat varmaan tosi isoja verrattuna omaan aurinkoomme.-
smitten smitten smitten smitten
« Viimeksi muokattu: 29.07.2008 09:12:42 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #2 : 29.07.2008 10:28:30 »

Ja minulla meni kylmät väreet kun luin tätä, koska tämä tapahtui 24.5 sitten.. eli ymmärrän sen jollain tasolla, sitten pitäisi olla samalla tavalla värähtelevä tyyppi kuvassa jossain vaiheessa..

Suhteiden katkeamisetkin ovat yleisiä. Yksi sielu alkaa värähdellä korkeammalla ja toinen sielu tavallisesti vapauttaa korkeammalla värähtelevän sielun jättämällä hänet. Jos voimme tietää, miksi näin tapahtuu ja että jättävä sielu tekee niin suuresta rakkaudesta meitä kohtaan ja suurena tukena jatkuneelle kasvullemme, voimme tietää, että kaikki on täydellisen jumalaisessa järjestyksessä. Lopussa tapaamme kuitenkin kaikki ja nauramme, itkemme ja halaamme toisiamme.

Toinen tilanne mitä tapahtuu useammin nyt, on se kun kaksi sielua eroaa täysin ja antaa kummallekin sielulle tilaisuuden löytää itsensä täysin omillaan tarvitsematta tukea toista tai nojautua toiseen. Kun kumpikin sielu oppii yhdistymään yksiöinä siihen, kuka todella on, omaan sieluunsa ja Lähteeseen, he voivat löytää toisensa uudestaan. Tästä syystä nyt tulee yleisemmäksi, että asiat eroavat toisistaan täysin, ennen kuin ne voivat taas yhdistyä.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 29.07.2008 11:09:46 »

vaikka olen lukenut kanavointeja mm skorppariexän aikoihin, on hyvä kerrata. Jep. Tuolla sivulla on aika paljon kaikkea. kai se täytyy kaikki tietää vaikka jotkut ei halua tietää mitään heh heh. Sellainenkin seura oli hetken suloista, mutta eihän hän voi välttää tietämästä lopulta. Koettuaan kaiken.


Jumala loi tietoisesti itsensä kokemaan luomista ja päätyi tiedostamattomaksi luomalla väärin, jotta se voisi luoda itsensä uudestaan tietoisesti tunteakseen itsensä Jumalaksi.


Sinulla on kyky tietää - millä tahansa tavalla tieto kommunikoidaankin sinulle - kaikki mitä on tässä hetkessä ja kaikki mitä luultavasti tulee olemaan. Sinua ympäröi opastus ja rakkaus joka hetki odottaen sitä, että kiinnität huomiota.



Rakkaat sielut, ei tässä vielä kaikki, sillä alussa oli kolme sisarta, ei kahta. Kolme sisarta - Venus, Mars ja Maa - kaikki pitivät yllä elämää jossain suhteessa. Kolmen sisaren välillä oli edestakaista välitöntä kommunikointia. Todisteita välittömästä kommunikaatiosta on juuri nyt löytymässä. Sellaista energiaa siirrettiin edestakaisin, jota te ette vielä tänä päivänä ole löytäneet.

Mutta me kerromme teille, että suurelta osin syy siihen, että Kristallienergia tänään tulee Keskusauringosta, läpi solaarisen aurinkonne ja varastoidaan tektonisiin laattoihin (manner- ja valtamerilaatat), on se, että näitä tektonisia laattoja on kaikilla kolmella planeetalla. Itse asiassa se, että jotkut tektoniset laatat lakkasivat liikkumasta Venuksessa, on syy siihen että se ei nykyään pidä yllä minkäänlaista elämää, josta te olisitte tietoisia; planetaarinen sydänveri, jonka te tunnette hiilidioksidina, meni tuolloin pois tasapainosta. Mutta jokaisen energiayhteydet muuttuivat ja siksi kaikki energia kohdistettiin keskussisareen keskellä, Maahan, koska energia kohdistettiin yksinomaan siksi, että pystyttäisiin tuomaan kaikki energia ja elämänvoiman energia rakentamaan matriisi Maan ympärille. Kaikki elämänvoiman energia keskitettiin sinne tuosta hetkestä lähtien.

***

Osa ihmisluonnettamme on, ettemme halua asioiden olevan ohi ja valmiita ilman jonkinlaista vahvistusta niistä kaikista ponnisteluista ja tunteista, mitä olemme asioihin panostaneet. Niinpä haluamme onnellisen lopun, missä olemme voitokkaita (= saamme mitä haluamme) ja meillä on jotain otettavaksi mukaamme. Mutta kuten tiedämme, näin ei aina tapahdu. Ihmissuhteita katkeaa ja meillä jää vain muistot; työt loppuvat ja urasuunnitelmamme estyvät yhtäkkiä; unelmatavoite ei toteudu ja meidän on alettava alusta. Mutta nämä eivät ole loppuja. Nämä ovat kappaleita, mitkä meidän on lopetettava, jotta matkamme seuraava osa voi alkaa.

Elämme dynaamisessa maailmankaikkeudessa, missä kaikki on liikkeessä, yhteydessä ja vaikuttamassa kaikkeen muuhun. Ei siis ole mitään loppuja tai alkuja, on vain energiaa, joka virtaa asiasta toiseen - yhdistyen tarvittaessa ja siirtyen eteenpäin oikeaan aikaan. Ja näin tilanne on meidänkin kohdallamme. Jos jokin loppuu tai on ohi osaltamme, se on vain väliaikainen vaihe. Loppu vaadittiin, jotta se mitä on tulossa seuraavaksi, voi alkaa. Mutta emme aina pidä tästä. Haluamme asioiden jatkuvan, pysyvän entisellään, kunnes olemme valmiita niiden loppumiseen - ja joskus se aika ei ole koskaan.
« Viimeksi muokattu: 29.07.2008 13:12:53 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: