Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 15 16 [17]
241  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Sairaudet ja tähtimerkit - Fibromyalgia : 07.02.2006 18:47:16
Heips!

Dc:lle tuleva merkki usein kertoo altiuden sairastumiseen.. Jos 6. huone saman merkin sisällä on vaiva usein krooninen. Planeetat Dc:lla tai 6. huonessa ja niiden aspektit. Nousevan merkin hallitsija planeetta ja sen aspektit myös hyvä tarkistaa.

Lyhyesti merkit Dc:llä:

Kalat: hulluus ja jalat
Skorppioni: hulluus, sukupuolitaudit
Vesimies: hermosto
Leijona: sydän
Vaaka: vatsa
Kaksonen: hermosto
Neitsyt: neuroottisuus
Rapu: hulluus, luusto
Kauris: luusto, hampaat
Oinas: pää
Härkä: keuhko ja kurkku/äänihuulet
Jousimies: hmm. nyt en muista...

Pluto huonosti aspektoituneena edustaa kasvua... -> syöpä, usein alttius myös perinnöllisiin sairauksiin..

Huonot isot kuviot "terveyshuoneesta" esim. T-risti, jossa mukana saturnus ja kheiron. Kheironin kovat aspektit ylipäätänsä.

Uranus aspect_opp kheiron altistaa yllättäville "onnettomuuksille" jalka katkee ja käsi menee poikki Smiley.

Yksittäisistä aspekteista äkkiseltään mieleen   kuu aspect_squ venus alttius diabetekseen.

Onhan noita.. Kirjoittelen ajan kanssa tarkemmin, jahka ehdin Smiley. Jos kiinnostusa herätteli.
242  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Mielenterveys syntymäkartalla : 07.02.2006 18:28:15
Nopea kommentti Katjan aspekteihin.. Äiti suhteessa on ollut huomattavan paljon rasitteita.... Ja varmasti tuo saturnuksen ja pluton oppositio kuulle ovat haastellisia aspekteja omaa tunne-elämääsi ajatellen. Kuun merkki olisi ihan kiva tietää ennen kuin jatkaa enemmän Wink. Heikkoa itsetuntoa ja manipulointia, martyyriutta ja dominointia... kerroppahan tarkempaa dataa. Kuitenkin kiinnostaa, onko aspektit osana isompaa kuviota ja missä merkeissä ja millaisilla orbeilla..
243  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Mielenterveys syntymäkartalla : 07.02.2006 18:21:28
En ota kantaa Katja-Q:n aspekteihin, vielä Wink. Ap. kysymykseen, niin ehdottomasti kuu/neptunut/pluto huonosti aspektoinuneena. Huoneista 12 ja dc:n merkki ja kuudes huone, jos yhden merkin sisällä (erityisesti kalat, neitsyt).

Saturnuksen huonot aspektit kuun kanssa myös altistavia tekijöitä..

Onhan nuita... kokonaisuutta täytyisi katsella Wink.
244  Astro special / Maya-astrologia / Re: siis mitä? : 06.02.2006 19:45:15
Punainen Sähköinen Kuu

Tän on pakko olla kauheen hyvä tyyppi  Cheesy?
245  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kun Pluto liikkuu yhden asteen... : 05.02.2006 21:34:01
Mutta en olisi huolissani, Pluton transiiteista on ehkä mielestäni intoiltu hiukan liikaakin. Itselläni transiitti-Pluto teki neliötä MC:hen v. 99 ja mitään uraan tms. liittyvää ei tapahtunut. Ei niin mitään. Tänä vuonna Pluto neliöi mun Aurinkoa, ensimmäinen ohitus on jo ohi, enkä ole ainakaan vielä huomannut mitään erikoista. Flunssaa, mutta Pluton symboliikan pitäisi tietääkseni olla hiukan dramaattisempi  Wink .

En usko, että pluton transiiteista intoillaan liikaa Smiley. Kyllähän se usein on niin, että pluto ei mene ohitse huomaamatta, ei sitten millään! Itselläni tuo tr. pluto neliö Mc on nyt meneillään ja toivon todellakin, että menisi ohi huomaamattomasti.. kait.. Wink.

Pluton tr. neliö aurinkoon.. Onko iskän kanssa kaikki ok? (jos siis elossa)
246  Astro special / Astro special / Re: Homomagnetismi : 03.02.2006 20:51:50
Tänään kuntosalini pukuhuoneessa minua ahdisteltiin pelottavasti.
Olin vielä vaatteet päällä kunnes huoneeseen tuli kaksi hiuksetonta miestä, he hymyilivät minulle ja tuijottivat pitkään.

Mutta toivottuani järkytyksestä aloin pohtimaan mikä voisi kartallani viitata tähän homomagnetismiin?

Olen siis
 aurinko oinas
 kuu kalat

Aika paljonhan tuolla jo asiaa olikin, mutta kaiutetaan nyt sitten vielä lisää Wink.

Neptuksen tekemät kovat aspektit hämärtävät kyllä sitä intuitiivista tarkkailua, jota ympäristöstäsi teet. Usein varmasti olet ajatellut asian varmasti menevän niin ja niin ja totuus onkin huomattavan toisenlainen. Kuun merkki, kun sattuu oleen vielä kalat, niin pakka menee entistä sekaisemmin Wink. Ja minäminäOinas on takuuvarma, että kaikki liittyy jollain tavalla häneen (sinuun), eikä mihinkään muuhun Cheesy.
247  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Tr uranus yhtymä deskendentti / venus : 09.01.2006 22:51:29
Kaikki tuntemani, minä mukaan lukien, jotka ovat ko. transiitin kokeneet ovat joutuneet parisuhteessaan melkoiseen mylläkkään. On tullut asumuseroja, välirikkoja etc. Kuitenkin kaikki ovat tästä tr. selvinneet ja parisuhde on jatkunut.
248  Astro special / Astro special / Re: Pholus : 02.01.2006 19:26:21
Itseäni on jonnin aikaa myös ihmetyttänyt Pholus astro.ch:n sivuilla, en ole asiaan ehtinyt millään lailla perehtyä. Kiva, että olitte siitä täällä kirjoitelleet.

Itselläni radixilla aurinko yhtymä Pholus ->kolmio uranukseen (auringon ja uranuksen kolmio TARKKA!).

Transiittina oppositio Cerekseen ja sekstiili DC:lle, kolmio luonnollisesti AC:lle.
+ muita merkittäviä Uranus yhtymä Aurinko/Pholus, Uranus kolmio Uranus, Pluto neliö MC. Saturnus oppositio venus. Kheiron konjuktio DC/oppositio AC.


Mitenkäs tuo Pholus tähän hässäkkään mukaan otettaisiin?  idiot2
249  Astro special / Ennustava astrologia / Pluton tr. MC:lle : 02.01.2006 18:58:19
Te, jotka olettte kokeneet pluton tr. Mc:lle olisi hauska kuulla konkreettisia esimerkkejä tapahtumaketjuista.

Itselläni Pluton neliö tuloillaan juurikin. (kolmion olisin halunnu mielummin  :Smiley)
250  Astro special / Astro special / Re: Osaaks joku selittää? : 13.11.2005 20:45:24
Mielummin sitä ottaisi tarkan datan ja kertoilisi vasta sitten. Usein tr. listasta jää joku kokonaisuus huomaamatta, eikä siitä ole merkittävää hyötyä Wink.
251  Astro special / Astro special / Re: Aspektikuviot : 13.11.2005 20:43:26
T-risti, yod ja kultainen kolmio.

Kehto on sekstiilien ja opposition muodostama kuvio... tulee siis aivan kehdon näköinen juttu, avautuu joko ylös tai alas päin... ja sieltä suunnasta ko. kuvion omistama sitten energiansa ottaa (näin lyhykäisesti).
252  Astro special / Astro special / Re: Mc kaloissa. Onko muita? : 31.10.2005 20:26:29
Mc ja aurinko kalat ilmoittautuu Smiley. Aloittanut 4 eri koulua, päässyt tämän päälle kahteen eriin, joita en koskaan aloittanut.

Opettajan työn koen täysin omakseni, psykologia kiinnostaa myös. Tosin kheiron/jupiter konjuktio kympissä ja Diana tarkasti Mc:llä.
253  Astro special / Astro special / Re: Astrologia- tiede vai uskonto : 25.10.2005 22:20:29
Voidaan ajatella, että astrologia olisi nykypäivänä tietyntyypinen ukonnon alalaji. Uskon asiahan se massalle on, joko uskoo planeettaenergioiden vaikutukseen tai sitten ei. Ne, jotka eivät usko, eivät kuitenkaan voi kieltää sitä mahdollisuutta, etteikö asiassa olisi pohjaa, jos heille tulkinnan tekee Wink.

Itse luokittelen astrologian ehdottomaksi tieteeksi ja uskon(uskonasiakuitenkin:D), että olisi nykypäivänäkin yliopiston ainevalinnoissa mukana, jos kehitys olisi jatkunut samansuuntaisena kuin historiankirjat kirjoittavat. Kirkkohan tuon aikanaan kielsi, ja yliopiston alta se heitettiin pois.

Astrologian arvostus tulee kyllä mielestäni kasvamaan ja jyrää vielä tuon "hömppäskoopin" kokonaan tieltään pois. Ikävää on, että astrologia ja iltapäivälehtien päivähoroskoopit luokitellaan samaan kuuluvaksi. Tosin huomattavaa parannusta on lehtienkin osalta tapahtunut ja skoopit eivät ole enää täysin tuulesta temmattuja vaan kirjoitusten takana on usein jo alan taitaja.

Joku joskus kysyi, että miten voin luokitella hömpän täysin tieteeksi. Perustelen aina ensin kaikilla aikamme suurimmilla keksijöillä, jotka kaikki olivat astrologeja, sattumaltako? Sen jälkeen lähden vertaamaan kuunkierron vaikutusta naisten hormonaaliseen toimintaan, vuorovesiin etc. Ja, jos niin pieni pallo kuin kuu on, vaikuttaa niin voimakkaasti jo selvillä luonnonilmiöillä, niin miten voidaan poissulkea se mahdollisuus, etteivät suuremmat taivaankappaleet vaikuttaisi toimintaamme.

Ideaalista olisi, että saataisiin takaisin yliopistoon ko. aine, saataisiin selvää tutkimus dataa enemmän aiheesta. Tosin paljonhan tutkitaan, mutta julkaisut jäävät sitten lähinnä alan harrastajien piiriin, eikä "tavallisen" tallaajan luettavaksi. 

....   Jatkan aiheesta vielä myöhemmin, kesken jäi kirjoitus ....
254  Astro special / Astro special / Re: Itsemurha-alttius : 24.10.2005 21:55:10
Jäin vielä eilen miettimään tuota pluto Ac:llä ja sen vaikutusta itsemurha-alttiuteen, kun en sitä heti itse allekirjoittanut. Sitten ajattelin, että näin voisi olla, jos ko. merkit  skorpioni:ssa.
255  Astro special / Astro special / Re: Itsemurha-alttius : 23.10.2005 19:26:24
Neptunus/kuu kontaktit (neliö,oppositio,konjuktio,kvinkunssi), mielellään vielä AC:llä ja vaikka jousimiehessä. Saturnus/kuu (kovat).... hmm... nyt kun näin lähti purkaan, niin transiittina aika moni seikka voi laukaista, jos kartalla altistavia tekijöitä.

Aurinko tai kuu kvinkunssissa uranukseen on yksi omista löydöistäni, mikä näkyy itsemurhan tehneen lapsen kartalla (tai muuten psyykkisesti sairas vanhempi). ..huti aiheen..
Sivuja: 1 ... 15 16 [17]