Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ovikello soi unessa kahdesti  (Luettu 4098 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« : 22.01.2009 19:20:50 »

Näin unta, jossa luin äitini kanssa samaa kirjaa. Äiti oli kirjan suuri fani.
Kirjassa tuli jonkunlainen tehtävä, joka piti tehdä, että vastauksen sai (olin oranssi väri siinä tehtävässä)

Sanoin äidilleni missä kohtaa olen menossa kirjassa ja hän kysyi, että "Eikö yksikään risteyskysymys ole ratkennut? Eikö kukaan ole menehtynyt vielä?" Sanoin molempiin, että ei.

Ratkoin tehtävää, mutta jotenkin hitaasti. Minun siis täytyi vetää oranssiin kohtaan n. 10 kuviota ylläolevasta esimerkistä. Sain sen yhdesti jo valmiiksi, mutta hoksasin laittaneenin osan kuvioista tumman vihreään. Unessa pohdin moneen kertaa "kakkonen on,kakkonen on..." en oikein saanut selvää siis kohdasta 2.

Sitten soi ovikello. Ja pian se soi toisenkin kerran. Heräsin.

Unessa ovikello oli tälläinen "pimpom"ovikello eli se ei voinut olla asuntoni ovikello, sillä täällä ovikellossa on ihan erilainen ääni.
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 22.01.2009 22:13:24 »

Minulle tuli ensimmäisenä mieleen oranssista ja numerosta 2 sakraalichakra, joka on chakrajärjestyksessä toinen chakra ja väriltään oranssi. Onko sinulla jotakin haastetta tähän chakraan liittyvissä asioissa päiväelämässäsi:

SAKRAALI CHAKRA
väri: oranssi
tehtävä: tunteiden, ruoansulatuksen ja seksuaalisuuden keskus; huolehtii sukupuolten välisistä ihmissuhteista ja seksuaalienergiasta, puhdistaa ja käynnistää tunteita ja fyysisiä prosesseja.

Sakraalichakra sijaitsee noin neljän sormenleveyden verran navan alapuolella. Se on yhteydessä munasarjoihin, kiveksiin ja eturauhaseen, ja vaikuttaa näiden erittämien hormonien kautta. Sakraalichakra on keskittynyt elämän nautintoihin, joten se jonka energiat ovat keskittyneet tähän chakraan on kiinnostunut sensuaaleista nautinnoista ja kokemuksista. Kun tämä chakra on tasapainossa kuukautiset ja vaihdevuodet sujuvat ilman komplikaatioita, kuten muutkin hormonaaliset muutokset sekä miehillä että naisilla, olemme kosketuksissa omiin tunteisiimme, meillä on hyviä ja lämpimiä ihmissuhteita, hyvä suhde seksuaalisuuteemme, olemme tyytyväisiä itseemme, luotamme toisiin ja olemme tasapainossa ruoan suhteen. Kun Sakraalichakrassa on liikaa energiaa (kun chakra pyörii liian nopeasti), se voi aiheuttaa ylitunteellisuutta, agressiivisuutta, liiallista kunnianhimoa, manipuloivaa käytöstä, ylihemmottelevuutta sekä pakkomiellettä seksiin. Kun energiaa liian vähän (kun chakra pyörii liian hitaasti) se voi aiheuttaa yliherkkyyttä, ujoutta, mielipahaa, luottamattomuutta ja syyllisyyttä.
Epätasapaino tässä chakrassa voi aiheuttaa virtsarakko-, ja munuaissairauksia, verenkierto-ongelmia, mielialan muutoksia ja erittäin vaativaa käyttäytymistä.
Epätasapainot Sakraalichakrassa aiheutuvat usein mm. riippumisesta kiinni vanhoissa ideoissa, käsitteissä ja olosuhteissa joista meidän olisi pitänyt jo kauan aikaa sitten luopua.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: