Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranusta täydeltä laidalta : 28.05.2017 13:46:08
Kiitos nikki!
 mars tr kyllä tekee  aspect_con kesäkuussa  aurinko :lle ja  aspect_sex  uranus ja  keskitaivas
että jännittää mikä on lopputulos.
omalle  mars :lle  pluto :n  aspect_tri
Oikeastaan pitäisi vain toivoa, että terveys kestää.

Muuten, heti kun  uranus siirtyi 6 huoneeseen sairastuin äkillisesti kovaan flunssaan, sattumaako
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranusta täydeltä laidalta : 28.05.2017 12:24:45
Miten tuo  uranus vaikuttaa kun se liikkuu huoneessa 6? käsitykseni mukaan yllätyksiä? arjessa ja terveydessä?
Itse haluaisin muuttaa työkuviot kokonaan, liitän sen uranukseen siitäkin syystä, että  uranus on  keskitaivas :lla kartallani.
Tekee siis  aspect_tri :ta sille. Mahtaako muutoksia tulla vai tarvitaanko siihen oikein  aspect_squ?
Onko niin ettei saakkaan toivomaansa vaan jonkun yllätyksen  2funny

3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 08.06.2014 10:22:08
Vau! voisiko olla totta! Kai se tarkoittaa myös, että osaisin käyttää ajan mahdollisuudet oikein ja juuri siinä en ole ollut mitenkään hyvä.
Täytyy nyt keskittyä siihen mitä haluaa eikä ajatella velvollisuuksia ja vastuuta. Se taas voi olla hiukan vaikeaa kun proge Kuukin vaeltaa Kauriissa vielä ensi vuodelle.
Kiitos vielä kerran, Emelia!  smitten
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 07.06.2014 18:42:41
Kiitos, Emelia  Smiley . Radix kartalla paluun MC-IC osuvatkin huoneisiin 10 ja 4, mutta päinvastoin! Toiveena olisi sellainen muutos, että voisin keskittyä enemmän omiin harrastuksiin, kotiin ja itseeni kuin työhön, joka vie aina vaan enemmän energiaa ja aikaa.
Olen vaan huono keksimään ratkaisua asiaan ja en halua, että muutos tulisi vasta jonkin ikävän asian myötä esim. sairastuminen ym.
Ai, niin paluun nousu on siis Leijonassa, joka se ei kai enteile niinkään muutoksia kuin jos se olisi  skorpioni :ssa.
Paluu aurinko on sitten huoneessa 11.

5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 07.06.2014 16:50:50
Emelia on kirjoittanut ohjeita miten tulkitaan paluukarttaa ja niissä oli, että on Oinas piste on tärkeä. No, minulle on paluukartalla MC 0 astetta   oinas  :sta, joka sitten neliöi syntymäkartan aurinkoa. Miten tätä voitaisiin tulkita? Paluukartalle osuu myös Kuu ja Uranus tuohon 10 huoneeseen. Ja kuukin on 0 asteella, mutta   harka  ssä. Tätä on varmaan vaikea pelkästään näiden tietojen mukaan tulkita, mutta jos jollakin tästä saisi irti  Smiley
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 27.04.2014 16:07:20
Kun  uranus tuli  aspect_opp MC:lle ja aloitti liikkumisen 4. huoneessa jouduin muuttamaan väliaikaisesti remontin tieltä. Se ei kuitenkaan jäänyt siihen vaan isomman remontin jälkeen oli koko ajan jokin korjaus tai tarkastus meneillään. Kokoajan yllättävästi  lamppasi väkeä tekemässä jotakin  Angry. Jotenkin se ärsytti ja väsytti, vaikka ainahan remontin pitäisi olla hyvä asia  Smiley
7  Astro special / Ennustava astrologia / Epätoivottua seuraa : 27.04.2014 13:51:35
Heippa, olen jo pitkään miettinyt sellaista asiaa, että miten transiiteista näkisi vai voiko sellaista nähdä, että elämään on tullut henkilö, jonka toivoisi häipyvän saman tien? En nyt tarkoita ollenkaan parisuhteiden tai rakkaussuhteiden alkamisia vaan että elämään tulee henkilö esim. työkaveri, esimies, tuttava , jonka kanssa joudut olemaan tekemisissä melkein päivittäin vaikka et haluaisi. crazy2

Henkilö tuntuu todelliselta energiasyöpöltä. Kommunikointi tuntuu aivan mahdottomalta kun tavallinen keskustelukin on tuskallisen raskasta. Yrität kuinka kovasti ja miten tahansa niin homma ei vaan suju. Jos tällainen tyyppi on esimiehesi onko ainoa vaihtoehto ottaa lopputili vaikka sitä et töiden kannalta haluaisi ja se olisi huonoin vaihtoehto muutenkin? Entä jos henkilö tulee ystäväpiiriisi niin onko ainoa vaihtoehto jättää ystävät vain tämän yhden takia??

Näkisikö transiiteista ehkä milloin tällaisesta voisi vapautua? Vai onko se todellakin viesti vaihtaa maisemaa? Cheesy
Mikä transiittiplaneetta olisi paras vapauttaja?

Oletteko vaihtaneet työtä trans  saturnus  aspect_squ uranus tai  saturnus aspect_squ kuu aikana?

 
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kriittinen piste 29 : 18.04.2014 14:15:56
Mulla on myös  kuu 29 astetta, mutta Vesimiestä eli sinun vastamerkissä. Olen yrittänyt sitä selvittä, mutta muuta en tiedä kuin, että liittyy jotenkin johonkin epävakaaseen tilaan ja on jokin laiskanläksy entisestä elämästä? Taitaisi olla tärkeä asia ymmärtää. Osaako joku selventää?
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Peräytyvä Mars ja suurristi : 03.04.2014 19:51:41
Onko tuolla  saturnus:lla vaikutusta tuohon Putinin eroon? Kun on tehnyt ainakin kaksi ohitusta henkilön  venus:lle ja edelleen on huoneessa 1.
10  Astro special / Julkkiskartat / Vs: niinistö sauli : 31.03.2014 19:03:19
Mitens nyt kun Saulin kuun noususolmulle osuu seuraava auringon pimennys? Shocked Noususolmu on vielä MC:llä. Miten vaikuttaa tämä suurristkin tähän.
Ai niin vielä Kuun pimennys osuu vastaavasti lähelle  mars:a.
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 23.03.2014 14:18:17
Thema, skorpioni nousuisillahan on myös tr. Saturnus ollut jo pidemmän aikaa lähellä ASC:tä tai 1. huoneessa, joten tekee myös sinun  kuu:si jossain vaiheessa yhtymää. Vaikuttaa tunnepuoleen vahvasti ja levätä pitäisi riittävästi.
Neitsyt MC:lle on tullut tai tulee  neptunus oppositio ja Ic:lle yhtymä, joten vaikuttaa uraan ja kotiasioihin jollain tapaa.
Ja jos  aurinko on Oinas tulee Uranus yhtymään. Jotain yllättäviä juttuja?
Joten isoja transiitteja on menossa tai tuloillaan kokoajan. Oma kohtaista kokemusta on...huokaus Sad Shocked Tongue Undecided
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 06.01.2014 18:33:51
Joo, en todellakaan ole mikään haka näissä astro -asioissa ja se näkyy :Smiley , mutta kiinnostusta on oppia edes hiukan. Ja varmasti menee metsään useinkin. Ilmaisin asian väärin taas eli muistin jotenkin sitä, että viimeisestä huoneesta näkyisi salaiset viholliset ja taas 7:ssa julkiset?
Niin ja nuo Kuun solmut: Nykyisellä AP:llä 7 huoneessa ylä, joten ala on sitten 1. huoneessa. Kuun paluulla taas  ala solmu osuisi tuonne 10. huoneeseen ja ylä kodin huoneeseen 4. En itse osaa noita solmuja kylläkään tulkita. Pitäisikö siis mennä kodin muutoksia kohti vai sieltäkö ne muutokset lähtee, apua en osaa  Cheesy . Tällä hetkellä on tosiaan muutoksia menossa työpaikalla, mutta kotonakin niitä pitäisi tehdä.
Jos sitten katson tulevaa AP:ta on ylä solmu huoneessa 4 ja on jo ehtinyt sitten siirtyä Vaakaan.

Niin ja olisi hyvä, jos voisin tässä kuussa keskittyä ihan arkisten asioiden kuntoon saattamisessa.

Kurkkasin myös seuraavaa Kuun paluuta niin siellä taas Kuun ala solmu oli 4:ssa.
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 06.01.2014 16:20:56
Iso kiitos Emelia!  Smiley Smiley
Vastauksesi sopii aivan täydellisesti menossa olevaan aikaan. Vilkaisin vielä Kuun paluu -karttaani ja huh Shocked nyt alkoi jännitämään.
Kuu kylläkin huoneessa 8, mutta  uranus aspect_con keskitaivas aspect_opp mars, toisiko yllättäviä käänteitä, mutta mistä suunnalta? En osaa tulkita tätä.
Huoneessa 6 ruuhkaa  aurinko aspect_con pluto  aspect_opp jupiter . Ja kutosessa myös  merkurius ja  venus. Oletan, että kun ovat Kauriin merkissä tarkoittaa työtä eikä terveyttä (Neitsyen huone)? Mutta  jupiter salaisten vihollisten huoneessa arveluttaa Huh
Vähän pelkään, että teen ratkaisuja äkkipikaisesti kun haluisin olla järkevä näissä asioissa, mutta en myöskään haluaisi menettää tilaisuutta hyvälle muutokselle. Ai, niin. Kuun paluussa nousu Leijona eikö  skorpioni sopisi kutenkin paremmin muutokseen?
14  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 06.01.2014 14:37:01
Kiitos, Emelia Smiley. Tuo Pluto kuvaus sopi hyvin meneillään olevaan ap karttani perääntyvään  pluto:n, joka on 10 huoneessa oppositiossa aurinkoon (nousu Oinas). Ratkaisua en tosin ole vielä tehnyt, pitäisikö, kun kaikki vaihtoehdot tuntuvat epäedullisilta itselleni??
Seuraavassa ap:ssa perääntyvä Pluto on sitten 6 huoneessa ja Kuu sekä Uranus huoneessa 10.  aurinko on silloin huoneessa 11. ja nousu  leijona:ssa.(Progresiivinen kuu on parhaillaan  kauris:ssa.)
Saako tästä mitään selvää?  Undecided
15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 29.12.2013 18:50:35
Minulla myös prog. kuu  kauris prog. huone 1, nousu Jousimies. Nyt kiinnitin huomiota siihen, että MC, IC akseli on kriittisessä pisteessä 29 astetta, Oinas-Vaaka. Osaako kukaan sanoa siitä jotain?? Oletan sen olevan aika tärkeää. Olisi tosi kiva kuulla ajatuksia tästä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 5