Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]
91  Astro special / Yleistä / horoskooppi Murretta (huumori mielella) kehiin : 16.05.2006 22:08:28
Jos jollaki on kysyttävää sanoista niin kysykää vaan. suomennan kyllä mielellään, jos osaan.Kun tuo pohjalainen murre on aika lailla erilaista eri alueilla   Cheesy Cheesy Cheesy

Pohojalaanen horoskooppi

Sarvipää (23.12.-20.1.)

Sinoot ikuunen haaveelija, joka orottaa saavansa vaikka tähäret ja kuun taivahalta. Mitä vielä täs istut, mee hakemahan ne siältä jos miäles teköö. Ai orotakko, notta joku tois ne sullen? Justihin tuallaane saamatoon oot, orotat vaan, notta joka napsahros tuataas nenäsethen. Ei kuule sellaanen vetele. Jos jotakin taharot tee itte!

Lotraaja (21.1.-19.2.)

Kevätpuali on oikeen lotraajien aikaa. Lotraajakki kukoostaa ku naapukrannin akan naurispelto kesääsin. Lemmen asioos sen sijahan lotraajat on koko alakuvuaren melekolailla pakkaasen pualella. Mutta syssymmällä kun sitte törmäät yhtehen häjyhyn, ni siinon vakka, kansi ja klapsahrus. Irti ei penteleelläkään!

Sintit (20.2.- 20.3.)

Susson sitte pikkuusen flatkutehev vikaa. Ookku pahimmakki akat! Taharot pärvööttää omat ja muittenkin asiat siinä sivus oli kyset sitte mistä tahansa. Koita ny tukkia suuvärkkis elikkä pese vaikka saipualla.

Pässi (21.3.-20.4.)

Pässiillen tämä vuasi on meleko rakkaurenknapsetta. Alakuvuasi menööki Pässiillä ihimetelles mistä surraa. Kesäkorvalla alaat sitte ittekki havaata, notta vaapsahaaset non jokka korvias kutitteloo. Pässit nähärähän tänä vuanna pelekästänsä suupiälet korvia myäre.

Jästipää (21.4.-21.5.)

Sinoot aivan eheroon taharoon krätyysellä päällä, mutta eipähän tua taira olla sullen mitään uutta. Jästipää jukuri ku oot. Älä ny kummiskaan vaivu epätoivohon, kyllä sä viälä kehityskelepoonen oot, jos sullon vain hyvä kouluttaja!

Pahapari (22.5.-21.6.)

Sinoot sellaanen, jokei taharo mitenkään antaa perähän, ja aina taharot pitää oman pääs. Koita ny lopettaa tuallaane tyhyjänpäivääne nuhuraaminen ja ota ittiäs niskasta kiinni, eihän sua tuallaasena kukaan kattele. Jonset lopeta häjyylyjäs toukokuuhun mennes, isköö rometiisi takuulla kesäkuulla.

Saksiniakka (22.6.-23.7.)

Sinoot ikuune kihinuttaja ja siällä mihinä liikukki kuuluu melekoonen hörötes. Sus sitä tarmua sitte riittää vaikka pikkuusen toisillenkin jakaa. Sinoot ihiminen, joka teköö kerralla miton päätetty, mitä turhia sitä sitte paapoomahan.

Häjy (24.7.-23.8.)

Luulet notta oot kovakin rooroo. Orotat jotta kaikki menöö justihin siihe laihin mitä orotat. Ja nuan yleensäkki elät meleko ameriikkaa. Työasias alakaa retajamahan ja sun olis aika antaa ittelles ympäri korvia, notta tuallaanel loppuus.

Impi (24.8.-23.9.)

Sinäki oot jästipään tavoon krätyysellä päällä vuaren alakupualella, notta sukulaasekki rupiavat epäälemähän, nottet oo saanu sitte viime mittumaarin. Kesää kohoren miälialas kuitenki kohenoo ja rupiat saamahan pläsiäs pikkuusen iloosemmalle ilimehelle.

Puntari (24.9.- 23.10.)

Sinoot aina yhtä tasaasen rauhallinen, notta sivullisiakin välillä hirvittää. Sua ei sitte palijua paina onko juhula vai askaresaika. Kaikki menöö samalla raitillansa. Mitä jos koittaasit vähä rävähyttää ja pistää välihin lekkeripeliksi?

Sarvijaakkoo (24.10-22.11)

Viäntiä sitte piisaa sarvijaakoolla. Alavariinsa hyppäät, notta sivullisiaki hirvittää. Koita pikkuusen hirastaa tahtias, muuten saat peräpukamat ennen kesän korvaa riasakses. Tämä koskoo erityysesti miespualisia sarvijaakkoja, joita naispeijoonit aharisteloo.

Ritsapoikaane (23.11- 22.12.)

Sinet sitte tajua ku ihimiset vetää sua pulukassansa minkä kerkiää, vaan hymyylet koriasti ja luulet, notta kaikki on hianosti. Sakia saa olla muttei tyhymä! Hyppää ny hyvä ihiminen rannallen kun vielä kerkiät ennenku käy ryättääsesti!

(Kyseenen horoskooppi on kirijootettu piliket silimäkulumas, eikä kirijoottaja ota vastuuta jos joku saa hernehen nöösähänsä!)
92  Astro special / Yleistä / Vs: kippiskooppi : 16.05.2006 21:57:27
Muuten hyvä,mutta en viihdy yksin.

23.8-22.9 PUOLIKUIVA VALKOVIINI

Olet yksinviihtyvää tyyppiä.
Arvostelet herkästi muita ihmisiä.

93  Astro special / Yleistä / Vs: Miten muut ihmiset suhtautuvat mielenkiintoosi astrologiaa kohtaan ? : 16.05.2006 21:53:45
ihan hyvää.Sukulaiset(naispuoliset)ovat aina olleet meidän suvussa "noitia" eli se on vaan luonnollista.Ystävät myös ovat kiinnostuneita enemmän tai vähemmän astrologiasta.Miehille ei minun mielestä kannata edes aloittaa yliluonnollisista asioista tai astrologiasta puhumista..eivät ymmärrä  Cheesy
94  Astro special / Yleistä / Vs: Horoskoopit pyykillä : 16.05.2006 21:45:48
Olen kyllä aina tiennyt että olen räväkämpi painos neitsyestä enkä noin neuroottinen...hihiii    Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Neitsyt


on viimeksi pyykännyt toissapäivänä, joten nyt on jo korkea aika! Hän valitsee kaupan hyllyltä allergiatestatun, tuoksuttoman tuotteen, joka ei sisällä säilöntäaineita, vaan ainoastaan anti-allergeenejä. Pyykit on jo hyvissä ajoin lajiteltu materiaalien ja värien mukaisiin kasoihin. Neitsyt on hankkinut pesukoneekseen harvinaisen masiinan, jossa on mahdollisuus tuplaklikkaukseen, eli siinä on nappula, jota painamalla pyykki peseentyy kaksi kertaa peräkkäin, ja tietysti myös huuhteloituu tuplasti. Puhtaan pyykin laskostaminen ja pinoaminen kaappiin millimetritarkkoihin pinoihin on neitsyen sydäntä lähellä. Kun hän ihaillen luo katseensa valmiisiin hyllyriveihin, hänen mielensä rauhoittuu ja hän oivaltaa: "Tämä, jos mikä, on TAIDETTA!"

95  Astro special / Yleistä / Vs: Huumoria päivään... : 16.05.2006 21:40:50
entäs sellainen kysymys kun:

Jos sanon että valehtelen aina valehtelenko silloin?Huh

 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
96  Astro special / Yleistä / Vs: Horoskooppi hulluille! : 16.05.2006 21:32:02
hahaa...saan useasti ihmiset hulluuden partaalle hyvällä tahi pahalla...hihii... like a virgin....  Cheesy Cheesy Wink Cheesy

Virgin

Like a virgin! Ai että neitsyt, älä anna pissan nousta kauniiseen (hiukan neuroottiseen) päähäsi vaikkakin itse Madonna teki silloin debyyttinsä aikaan sinusta kauniin ja rytmikkään tanssikappaleen. Neitsyt häpeä nyt hiukan! Miten olet ees ajatellut, että Madonna lauloi sinusta? Asia ei ole lainkaan niin!!! Madonnan laulu kertoi katolisen uskonnon kulmakivistä. Neitsyydestä (ei astrologisessa mielessä) VAAN neitsyydestä, esiaviollisesta seksistä ja moraalista. Vaikkakin kappale on todella iloisen kuuloinen, niin sanoma on sitäkin kauheampi. Yksi katolisen kirkon suurimmista kompastuskivistä liittyy kaksinaismoralismiin. Neitsyys, huoruus, äitiys. Tämän kolminaisuuden aiheuttamat haasteet. Prostituution laillistaminen vs. kriminalisointi. Okei, okei, nyt minä kyllä myönnän heikkouteni. Minun on hyvin vaikea ennustaa neitsyelle nimenomaan Madonnan vuoksi. Aina joka kuukausi kun yritän ennustaa teille, tuo kappale alkaa soida päässäni ja ajaa minut hulluuden partaalle. Siksi pyydänkin teiltä neitsyet anteeksi. Tuntuu aivan kauhealta kun jotenkin alan syyllistämään teitä tästä kaikesta. Minä olen menossa terapiaan puhumaan tästä Neitsyt-syndroomastani. Ja uskon ja toivon, että jo elokuussa olen siinä kunnossa, että pystyn teille ennustamaan. Viime yönä noin viidentoista minuutin ajan, sain Yhteyden, jossa tuo traumani oli taka-alalla ja silloin pystyin ennustamaan hiukan. Ennuste meni jotenkin näin (olin hiukan uninen, joten en muista kaikkea): Neitsyet; toukokuussa teillä on todella voimakkaita kehittämistarpeita (liittyvät työhön) ja tarve opiskella (aika huono ajankohta sillä juuri mitään kursseja ei ole alkamassa keväisin MUTTA ingen panik; ratkaisu on KESÄYLIOPISTO! Ennusteessa tuntui siltä, että teidän kannattaisi mennä sinne ja opiskella muistaakseni joko Espanjaa tai sitten Viroa. En millään muista kumpi kieli se oli, oli niin tokkurassa kun heräsin (olin nukkunut tosi huonosti toissa yönkin). No mutta, katsotaan elokuussa sitten uudelleen. Googlesta voit sillä välin etsiä paremman (asiantuntevamman) horoskoopin nyt touko-heinäkuun ajaksi! Tsemppiä!

97  Astro special / Yleistä / Vs: Huikkahoroskooppi : 16.05.2006 18:06:44
Neitsyt

Neitsyt on nipo juomansa suhteen ja juo sitä säästeliäästi aina kahteen paukkuun asti. Sen jälkeen lasissa alkaa olla enemmän viinaa kuin lantrinkia. Ja sen kyllä huomaa. Estyneestä neitsyestä tulee seksipeto tai vähintään naisten/miesten naurattaja.

Täytyy myöntää että totta pitää...hihii..... Cheesy Kiss
98  Astro special / Yleistä / Vs: Keijukais Horoskooppi : 16.05.2006 18:01:40
Minusta tuli Hörviäinen

Syntynyt Kahisevien lehtien kuussa eli 11.9.-12.10.

- Hörviäiset tarvitsevat seuraa. Ne ovat hyvin epävarmoja ja kaipaavat alituisesti muiden rohkaisevia mielipiteitä. Ne ovat uteliaita, niitä kiinnostavat vieraat paikat ja otukset. Ne eivät ole erityisen avuliaita. Ne ihailevat käsityötaitoja, vaikka ne itse ovat melko kömpelöjä käsistään. Niillä on omalaatuinen huumorintaju. Niiden lempiväri on punaruskea ja onnenkasvi tammi.

Täytyy myöntää että kyllä luonteeseen sopii erittäin hyvin  Cheesy

99  Astro special / Yleistä / Vs: Testi :Oletko oikealla alalla? : 16.05.2006 17:56:06
että meikkitaiteilija oikeen...hih..miksei ku vähä lisää treenais...kylläkin olen noita ruuan laitto ihmisiä enemmänkin      Grin
100  Astro special / Yleistä / Vs: Mistä nimimerkkisi on peräisin? : 16.05.2006 17:46:47
althema on ollut pieni luku härö athemasta joka on noitien "rituaali tikari". olen harkinnut sitä vaihtaa athemaksi mutta kun se jo monta vuotta on ollut nuon niin ei viitsi enää vaihtaakkaan..... uglystupid2
101  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Neitsyt täällä haikaileepi.... : 15.05.2006 14:31:43
Itselläni on ainakin kestänyt kauan ennenkö olen oikein vakavasti ruvennut seurusstelemaan.Ehkäpä siksi että neitsyelle ei kelpaa mikä tahansa rakkaus vaan aito juttu.Neitsyt ei tyydy korvikkeisiin ja jos ei heti joku loksahda niin ajattelee että eipä siitä mitään olisi tullukkaan!!Mutta usko pois kyllä sinäkin sen aidon rakkauden löydät neitsyt kun olet et voi erehtyä kun sellainen vastaasi tulee...    smitten
102  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: neitsyt ja neitsyt : 15.05.2006 14:25:05
Eiköhän se johdu aurinkomerkeistä tämä neitsyeitten yhteen sopivuus.Sanotaan että parempaa paria ei löydy neitsyelle muuta kuin toinen neitsyt.Itse en voi tuota kuitenkaan allekirjoittaa, koska en tule ainoankaan miespuolisen neitsyen kanssa toimeen.En vaikka olisi vaan kaveri pohjallakin.Kaverini on seukkailut neitsyeitten kanssa itse en ole.He saivat minut kihisemään raivosta..vieläkin sapettaa heidän pärstänsä jos joskus vastaan tulevat vaikka kaverini on heidät jo jättänytkin aikaa sitten.Ja muutama muukin ihan kaveri on ollut juttusilla ja niiden kaverit on ollut neitsyeitä en voi sietää niitäkään.Eikä ole kyse mustasukkaisuudesta kaverini miesystäviä kohtaan koska muiden kanssa olen kyllä tullut toimeen erinomaisesti.Sen takia en ihmettelekkään vaikka en ole koskaan miespuoliseen neitsyeeseen ikinä törmännyt seurustelu mielessä saatikka kaveri mielessä.Mutta poikkeuksia tietysti on mutta itse en tule toimeen... Cheesy
103  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Sielunkumppanisi aurinkomerkki? Millainen hän on? : 05.05.2006 09:40:13
Sielunkumppani...hmmmm...toivon että olisi ikuisesti on leijona!!Ihana,rakastava ja turvallinen. Kun hän ottaa minut leijonamaiseen syliin on kuin turvalliseen leijonapesään käpertyisi eikä mikään mahti maailmassa saa minua sieltä pois haluamaan.
Ja ensirakkauteni/ihastukseni on myös ollut leijona merkkinen Mutta ensirakkauksillahan ei ole tapana kestää. smitten
104  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Neitsyt nainen&Leijona mies : 05.05.2006 08:56:41
Näin uutena sivustojen tutkiskelijana.Kertokaa enemmän ne joilla on tietoa näistä asioista Mitä mieltä olette tästä yhdistelmästä??Olen aina tiennyt että neitsyt ja leijona ei sovi toisilleen,mutta olen nyt puolivuotta seurustellut jellonan kanssa ja hyvin ainakin vielä menee.Mutta aina vähän vaivaa kumminkin....hmmm.. Huh Nouseva merkkini on jousimies ja aurinko neitsyessä,kuu leijonassa, venus neitsyessä, merkurius vaa assa ja mars skorpionissa, jos ne nyt mitään merkitsevät.avomieheni on leijona nouseva leijona,Kuu Kaksosissa,Merkurius Neitsyessä, Venus Neitsyessä, Mars Neitsyessä. 
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]