Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Useampi matkustuskeino samassa unessa.  (Luettu 3857 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« : 03.09.2007 13:32:48 »

Näin unta, että lähdin kylältä ajamaan autolla kotiinpäin itsevarmasti ja niin nopeaa kuin rajoitukset sallii. Tiellä oli paljon poroja ja jarruttaessa huomasin , ettei jarrut toimi kunnolla. Säikähdin. Tie olikin vähän jäässä ja joissain kohdin veden alla ja minulla oli edelleen kesärenkaat autossa. No poroja väistellä pelkäsin törmäystä, niin ei käynyt. Auto meni vesiliirtoon ja luulin meneväni metsään, mutta pysyin tiellä kun muistin mitä tuli tehdä. Ajoin jonkun aikaa vastaantulevien kaistalla. Aloin ajamaan hitaammin. noin 50-60km/h kaheksankympin alueella. Yhtäkkiä huomasin olevani menossa takaisin kylälle päin,mutta nyt alla oli potkupyörä/potkuri jonka kanssa eteneminen oli helpompaa. Kuitenkin se häiritsi muita autoilijoita. Lopulta huomasin käveleväni kylälle päin.


Pitänee varmaan hidastaa vauhtia jollain elämänaluuella ja ottaa "takapakkia"? Smiley
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1335



Profiili
« Vastaus #1 : 05.09.2007 16:00:58 »

Uni on aika monitasoinen viesti Sinulle. Useammalla lukemisella se avasi itseään, edes hiukan.

Tienopeus on s u u r i n sallittu. Ajamalla sitä (etenemällä elämässäsi turhan lujaa), välittämättä keleistä tai autosi kunnosta vahingoitat omaa elinkeinoasi (porot unessa) sekä ruoansaantia itseään että omaa persoonaasi.
Kertoo, ettet ole tainnut hoitaa omaa kehoasi ja että et 'kuuntele' tekemisiäsi ja seurauksia. Tapasi edetä, hoitaa asioitasi on ollut vaihtoehdoton, ainakin ajoittain.
Kun menopeli vaihtuu, pysyt itse paremmin pystyssä. Muita se tuntuu haittaavan. Älä välitä siitä. Siirry siis penkereelle, sillä sitäkin edeten kuljet oikeaan suuntaan - pysyen kuitenkin ehjänä - samoin kuin porotkin (siis elinkeinosi ja ravintosi).

Edestakaisin eteneminen kertoo, että et oikein tiedä ollako muitten luona vai keskittyäkö itseen. Jos kuitenkin menet muitten luo, älä kiirehdi, jotta ehdit kuunnella sisintäsi.

Tarkoitatko potkurilla potkukelkkaa vai potkupyörää (kummastakin olen kuullut käytettävän tuota nimitystä)? Kumpi vain, silti tämä kohta kertoo, että etenemiseen ei tule käyttää yhtä paljon energiaa / rahaa. Kuitenkin energiaa etenemiseen tarvitaan, mutta tämän hetken tilanteessa omat energiat ovat ne oikeat. Potkurilla joudut joka potkulla tekemään uuden päätöksen minne ja miten lujaa etenet. Jos varsinkin potkukelkka ja jäinen tie, on yhdistelmä vallan oikea = oma tahto, luistava meno.
Kokonaisuutena siis taitaakin olla, että opit pikkuhiljaa toimimaan omilla ehdoilla, omaan tahtiisi.
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6585


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 06.09.2007 23:00:33 »

kotiinpäin ja kylälle, askendentti-desc akseliakoa?
elämän hallintaa,ehkä liikaakin kontrollia,
kaikki vaikeudet etenemisessä voitetaan,jopa normit ja säännöt rikotaan ja silti huomaat ettei se olekaan sen väärti,
sielu ei ole ollut mukana väkisin vääntämisessä,
että apostolin kyyti parasta henkisellä polulla,
yhteistyö deskentillä onkin poikaa?
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: